Mäklare Joakim Soininen

Joakim Soininen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Örberga 118, Örberga, Kungsörs kommun
  • Kommande

Örberga 118

Villa
Örberga, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
2 520 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Trevligt fritidshus med åretruntstandard och vackert läge på landet, endast 10 minuter från stan! Här erbjuds ett charmfullt torp med bevarade detaljer i tidsenlig stil. Entréplan med hall och goda avhängningsmöjligheter, kök med burspråk och klassisk vedspis, vardagsrum med braskamin samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Övre plan med två sovrum. Vid baksidan av torpet finns en stor altan med vacker utsikt mot öppna vyer. Härlig trädgårdstomt med växthus, rabatter och planteringar. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus samt trädgårdsförråd. Fiber och elbilsladdare är installerat. Bra geografiskt läge med goda pendlingsavstånd till Västerås, Örebro och Stockholm. Varmt välkommen med anmälan för visning!

Videstigen 9, Arboga, Arboga kommun
  • Kommande

Videstigen 9

Villa
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 875 000 kr
127 + 35 m²
5 rum
949 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Videstigen 9 i Arboga. Välskött enplansvilla med genomgående fräscha ytskikt. Välplanerad planlösning med tre sovrum, vardagsrum med braskamin och utgång till inglasad altan, stort kök med köksö, två badrum samt tvättstuga med groventré. Vattenburen golvvärme finns i hela huset. Fiber är indraget. Garage med el-port och elbilsladdare. Välskött trädgårdstomt med vacker växtlighet, grönytor och uteplatser. Exklusivt spabad med plats för avkoppling, lugnt läge med närhet till skola, skog och natur. Goda pendlingsavstånd till närliggande orterna Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med intresseanmälan!

Brattberget 505, Brattberget, Arboga kommun
  • Kommande

Brattberget 505

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
4 700 000 kr
165 m²
5 rum
2 980 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till den nedre delen av populära Brattberget, ett boende beläget med naturen som närmsta granne i utkanten av bostadsområdet. Här möts du av värme och närheten av naturen, gammalt möter nytt! Planlösningen i olika nivåer och takhöjd ger huset en form av mysfaktor och här ryms goda sällskapsytor på entréplan och på övre plan finns 3 sovrum och möblerbar hall. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Flertalet stora renoveringar och ombyggnationer är utförda de senaste åren, bland annat är det nytt tak med solpaneler, stort dubbelgarage med plats för verkstad, inrett 2023, bergvärme, modernt kök och genomgående nya ytskikt. Här möts du av en vacker uppväxt trädgård med en stenmur som omgärdar hela fastigheten. I trädgården ryms gott om plats för planteringar, fruktträd och även lekvänlig gräsyta men även en uppvärmd pool, pooldäck och uteplatser. Växthuset är uppfört 2022 med framdraget vatten och el. Till fastigheten hör en uthusbyggnad med goda utrymmen för att inreda ett rum, perfekt till gästrum eller hemmakontor, i uthuset finns också gott om förråd. Känslan att bo centralt men ändå på landet, närheten till naturen och alla stigarna som sträcker sig hela vägen till Maxelmossen och även till lekplatsen ett stenkast bort. Varför inte ta snowboarden på axeln och gå till Teknikbacken vintertid? Nu kan du bo i ett väldigt lugnt och fridfullt område då det är väldigt lite trafik, det är en väl dold tillfartsväg till huset. Cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med goda förbindelser till såväl Stockholm som Västerås och Örebro. Välkommen med din anmälan till visning.

Lostigen 6, Stigarna, Köpings kommun
  • Kommande

Lostigen 6

Villa
Stigarna, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
4 295 000 kr
146 + 103 m²
8 rum
947 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Lostigen 6 och detta stora, rymliga hus med bra flöden, praktisk planlösning och många möjligheter för nyttjande av ytorna. Boytan upplevs i verkligheten mycket större än 146 kvm då mycket av det som räknas in i biytan är riktiga rum med fullstora fönster. Övre plan har allt som behövs för ett praktiskt boende, med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning, tre stora sovrum, familjebadrum samt toalett. Här är det gott om garderober och möblerbara ytor. På övervåningen finns även en stor balkong med utsikt över trädgården, denna nås från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Suterrängdelen skapar fina ljusinsläpp på nedre plan och ger huset en unik känsla med ytterligare allrum och 2 sovrum som alla har stora fönster med utsikt över trädgården. Här finns det välutrustade gymmet om ca 25 kvm och vinkällare på ca 20 kvm. Utöver dessa utrymmen finns här även praktiska ytor som tvättstuga, bastu, duschrum, klädkammare/förråd och toalett. Utgång till trädgården nås från hallen och ett av sovrummen. Tomten rymmer en insynsskyddad trädgård med mysig baksida. Trädgården är en privat oas med trädäck och inglasat uterum. Här finns stora plana gräsytor för lek och spel omgärdade av hög tujahäck och träplank. Carport för två bilar samt garage med förrådsdel. På baksidan finns även ett stort praktiskt förråd som nås direkt från trädgården. Området är mycket omtyckt och eftersökt, här bor du på en lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till både Köpings centrum samt till fina naturområden. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tivoligatan 6A, Nybyholm, Arboga kommun
  • Kommande

Tivoligatan 6A

Lägenhet
Nybyholm, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
895 000 kr
73 + 59 m²
4 rum
5 300 kr/mån
12 260 kr/m²

KOMMANDE - Unikt tillfälle att förvärva ett trevligt bostadsrättsradhus med promenadavstånd till Arboga centrum. Välplanerad planlösning med genomgående fräscha ytskikt. Entréplan rymmer hall med marmorgolv, vardagsrum med parkettgolv och en härlig öppen spis, renoverat kök och matrum intill. Övre plan med två sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Källarplan med ytterligare sovrum och bra förvaringsutrymmen. Praktisk carport samt insynsskyddad uteplats med möjlighet till rabatter och planteringar. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Visar alla 5