Mäklare Hampus Skoglund

Hampus Skoglund

Om mig

Hej! Jag heter Hampus Skoglund Vi på Svensk Fastighetsförmedling har branschens starkaste varumärke med en gedigen historia att hjälpa folk ”hitta hem”. Med hjälp av vårt arbetssätt och unika tjänster har vi de bästa förutsättningarna att hitta fler starka köpare till just din bostad. Min målsättning är att ni som säljare och köpare ska vara så nöjda med vår affär att ni självfallet vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Jag hoppas vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gesällgatan 7 Lgh 1302, Skansen, Simrishamns kommun
  • Imorgon kl 10:00

Gesällgatan 7 Lgh 1302

Lägenhet
Skansen, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
2 875 000 kr
80 m²
2 rum
vån 4/6
5 573 kr/mån
35 938 kr/m²

Obs - Mer bilder kommer inom kort Fiskmagasinet - ett attraktivt och havsnära boende i Simrishamn! De 33 lägenheterna är utformade som två-, tre- och fyrarummare i storlekar från 45 till 103 kvm. Den effektiva planeringen gör att utsikterna tas tillvara på ett omsorgsfullt sätt. Standarden är hög med många gavellägenheter som ger fina ljusflöden, flexibla planlösningar Från denna lägenheten finns en ständig närvaro av Östersjön genom årstiderna: från sommarens blåa glitter till vinterns vackert frostbitna landskap. Alla boende i huset får tillgång till toppvåningens lyxiga vyer – här finns nämligen en gemensam takterrass på 42 kvm i nordvästlig riktning vilket gör att man ser Stenshuvud trona över Hanöbukten. Utöver detta finns fina gemensamhetsutrymmen såsom ett orangeri i angränsning till den intilliggande parken samt övernattningslägenhet om ca 22 kvm. Är det inte dags att lägga ut en krok efter ett boende med lite extra guldkant?

  • Plus
  • Hiss
Väktarevägen 4C, Norra Åsum, Kristianstads kommun
Väktarevägen 4C, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 2
Väktarevägen 4C, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 3

Väktarevägen 4C

Lägenhet
Norra Åsum, Kristianstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
520 000 kr
40,4 m²
1 rum
vån 1/2
3 152 kr/mån
12 871 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende! Upptäck fördelarna med att bo på Väktarevägen 4C i Kristianstad - en charmig och välskött etta som kombinerar bekvämlighet med ett bra läge! Denna etta på 40 kvm är den perfekta lösningen för dig som söker ett hem som är både funktionellt och lätt att sköta. Med en smart planlösning som optimerar varje kvadratmeter får du en rymlig och trivsam atmosfär att kalla ditt eget. Läget är mycket bra - med närhet till Kristianstad city har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Njut av korta avstånd till butiker, restauranger, kaféer och stadens pulserande nöjesliv. Här kan du leva ett centralt och bekvämt liv samtidigt som du kan återvända till ditt fridfulla hem på Väktarevägen när du behöver en paus från stadens tempo. En extra bonus är den inkluderade parkeringsplatsen som ger dig trygghet och bekvämlighet när det kommer till biltransport. Du behöver aldrig oroa dig för att leta efter parkering eller slösa tid på att hitta en ledig plats. Slappna av och njut av de underbara svenska soliga dagarna på din inglasade balkong där du förlänger säsongen och kan på så vis få värme redan tidig vår och sen höst. Här kan du koppla av, andas in frisk luft och njuta av den vackra omgivningen. Det är den perfekta platsen att umgås med vänner och familj eller bara ta en stund för dig själv med en bok eller en kopp kaffe. Dessutom är föreningen välskött och trivsam, vilket ger dig en extra känsla av trygghet och gemenskap. Väktarevägen 4C är en riktig pärla för dig som söker en lättmanövrerad etta med närhet till Kristianstad city, en inkluderad parkeringsplats och en härlig inglasad balkong. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska bostad. Ta kontakt med oss idag för att upptäcka mer om detta fantastiska boende.

  • Premium
Williams väg 17A andel 7, Vik, Simrishamns kommun
Williams väg 17A andel 7, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Williams väg 17A andel 7, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Williams väg 17A andel 7

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skurup
420 000 kr
78 m²
4 rum
1 221 kr/mån
5 385 kr/m²

Bo granne med golfbanan! Äntligen är en andel i den större lägenheten ledig! Från denna gavellägenhet har ni en underbar havsutsikt och vy mot Stenshuvuds Nationalpark. Här erbjuds en skön tillvaro under fem veckor på året, med fokus på att njuta, finnas till och uppleva alla de underbara skatter som vackra Österlen kan erbjuda året runt. Så söker ni ett smidigt och lättskött fritidsboende då är en andel i bostadsrättslägenhet något för er. För den låga månadskostnaden om 1 221 kronor per månad finns nu möjligheten! Mitt bland äppelodlingarna invid Djupadals golfbana på Vik och med gångavstånd till havet samt Viks hamn, finner ni denna underbara fastighet byggd 2009 i stil av traditionell skånelänga. Samtliga lägenheter är fullt möblerade och har tillgång till egen uteplats i nordväst med stort trädäck samt en stensatt uteplats i sydost, vilket medför att det finns sol från soluppgång till solnedgång.

  • Premium
Gesällgatan 7, Lgh 1001, SIMRISHAMN, Simrishamns kommun

Gesällgatan 7, Lgh 1001

Lägenhet
SIMRISHAMN, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/6
5 573 kr/mån
32 438 kr/m²

Lugna och trygga gator tar dig ner till havet och småbåtshamnen som ligger på några minuters gångavstånd och promenaderna utmed den charmiga gamla bebyggelsen tröttnar man aldrig på. I Simrishamn är utbudet av nyproducerade lägenheter inte så stort - så denna möjlighet att förvärva en trerummare med uteplats, är unik. Interiören är ljus och smakfull med två sovrum, ett helkaklat badrum, rymligt kök och allrum med plats för både matrumsmöbler och soffgrupp där du antingen njuter av tillvaron själv eller med goda vänner. Öppna altandörren och lyssna efter havets bris eller gå ut och ta en kopp kaffe på lägenhetens tillhörande uteplatsen. Här är det bara att flytta in och skapa din egen stil och trivsel. Här är det bara att flytta in och skapa din egen stil och trivsel. Ser du framför dig hur drömboendet växer fram på ett av Simrishamns charmigaste lägen? Då får du absolut inte missa denna möjlighet!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Simrisvägen 4A, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Imorgon kl 14:30

Simrisvägen 4A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 879 kr/mån
11 500 kr/m²

På första vången med gavelläge, trivsam bostad på 2 r.o.k. Bostaden har nyligen blivit målad och känns fräsch. Fin inglasad balkong med västerläge och utsikt mot innergården. Bostaden har ett renoverat badrum och ett välskött original kök.

  • Plus
Williams väg 17B, Vik, Simrishamns kommun

Williams väg 17B

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
210 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/2
736 kr/mån
5 250 kr/m²

Österlen för fler! Vill ni fokusera på att koppla av och njuta av semestern i totalt fem sköna veckor per år - utan alla krav som ett ägt fritidshus kräver? Här finns möjligheten i denna läckra studio om 40 kvm med egen skön uteplats. Då kan investering i andel i bostadsrättslägenhet vara något för Er! För den låga månadskostnaden om 736 kronor per månad finns nu möjligheten. Här han man nära till allt - havet, naturen, massor av kultur och golf runt husknuten. Mitt bland äppelodlingarna invid Djupadals golfbana på Vik och med gångavstånd till havet samt Viks hamn, finner ni denna underbara fastighet byggd 2009 i stil av traditionell skånelänga. Studion är fullt möblerad och här finns smidigt trinettkök. Lägenheten är renoverad med utrustning av hög standard, golvvärme, jordfelsbrytare och brandlarm. Tillgång till egen uteplats i nordväst. Låter det intressant? Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Mariavägen 4, Hammar, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mariavägen 4

Villa
Hammar, Kristianstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
2 750 000 kr
152 + 125 m²
6 rum
918 m² tomt

Ett fint hus med riktigt bra läge! Här möts vi av en klassisk och rymlig familjevilla från 60-talet med hela fyra sovrum, trevliga sällskapsytor inne som ute i form av trädäck, trädgård och uterum med öppen spis. Renoverad löpande genom åren och med ytterligare lite kärlek är detta en bostad att njuta av i generationer - en älskad villa som sett busiga barnsben bli trygga vuxna och nu ser fram emot nästa familj att älska och vara trygghet åt. Villan är fint belägen på stor och lättskött tomt med många möjligheter. Två garage med plats för 4 bilar samt uppfart med plats för flertalet bilar. Här bor man rymligt, enkelt och bekvämt! I Hammar bor du i ett lugnt område samtidigt som du har nära till allt. Skola, förskola, kommunikation och C4 shopping ligger på bekvämt gångavstånd!

  • Plus

Visar alla 7