Mäklare Johan Ekqvist

Johan Ekqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Illstorp 126, Brösarp, Tomelilla kommun
Illstorp 126, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 2
Illstorp 126, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 3

Illstorp 126

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
7 900 000 kr
165 + 210 m²
11 rum
3 513 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en historisk pärla på Österlen! Denna fantastiska fastighet, med anor från år 1765, bär på en rik historia och för tankarna till svunna tider. På tomten har arkeologiska fynd och fornlämningar upptäckts, vilket ger fastigheten en unik atmosfär och en känsla av att vara en del av Österlens rika historia. Huset, formgivet som en förtrollande hästsko, omsluter en idyllisk innergård där växter och blommor skapar en färgsprakande sommaroas. Det är som att kliva in i en sagovärld där varje detalj andas charm och historia. Fastighetens skick är exemplariskt, vilket gör den redo att välkomna sina nya ägare med öppna armar. Läget är enastående och ger dig en vidsträckt utsikt över fälten som sträcker sig så långt ögat kan nå. Den omgivande naturen av gammal löv- och granskog skapar en harmonisk känsla av lugn och ro. Att köra ut till fastigheten är en visuell fest, där du passerar imponerande alléer av lövträd som förbereder dig på det unika äventyr som väntar. Här får du möjligheten att äga inte bara en fastighet utan en tidskapsel fylld av historia och charm. Denna drömliknande plats är perfekt för dig som söker ett hem där varje hörn andas livsberättelser och där varje solnedgång över fälten blir en påminnelse om Österlens magi. Missa inte chansen att bli en del av denna förtrollande historia – kontakta mig idag för att uppleva det själv!

  • Premium
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Lör 20 jul kl 10:00
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Peder Mörcks väg 4

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
3 995 000 kr
200 + 80 m²
947 m² tomt

Välkommen till Peder Mörcks väg 4, en fastighet med fantastiska möjligheter och charm. Belägen i centrala Simrishamn, är denna fastighet perfekt för dig som drömmer om att skapa ditt nya hem. Med närhet till havet och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda, är detta ett unikt tillfälle du inte vill missa. Fastigheten har renoveringsbehov, vilket ger dig chansen att sätta din egen prägel på ditt framtida hem. Här kan du släppa loss din kreativitet och förvandla detta hus till ett modernt och stilfullt boende. På övervåningen finns en självständig lägenhet med alla faciliteter som behövs för ett bekvämt boende. Denna del av huset är idag uthyrd, vilket hjälper till att täcka de löpande kostnaderna för fastigheten. Detta är en perfekt lösning för dig som vill ha ett extra tillskott till hushållskassan eller för den som söker en flexibel boendelösning. Centrala Simrishamn, en pittoresk stad med en levande atmosfär och närhet till vackra kustlinjer. Här har du gångavstånd till allt från restauranger och caféer till butiker och kulturupplevelser. Dessutom ger det natursköna läget med närhet till havet en extra dimension till ditt boende.

  • Premium
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun, bild 2
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun, bild 3

Södrevångsvägen 76

Villa
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
5 995 000 kr
150 + 80 m²
5 rum
3 102 m² tomt

Ta chansen att tjäna på ditt fritidsboende på denna charmiga vinkelgård på Söderlen! Här erbjuds inte bara en plats att bo på, utan även en möjlighet att dra in extra inkomster genom uthyrning. Med närheten till både Ystad och Malmö är detta ett optimalt läge för både lugn och äventyr, vilket gör det till en attraktiv destination för potentiella hyresgäster, Golfare, familjer som vill ha semester ihop. Möjligheterna är många. Denna vinkelgård är en investeringsmöjlighet, med möjlighet att rymma upp till 10 sängplatser för gäster. Genom att utnyttja den uthyrningspotential som finns, kan du skapa en stabil ekonomisk grund för ditt fritidsboende genom uthyrning. Med en innergård och en hisnande utsikt över havet erbjuder denna fastighet en inspirerande miljö för såväl din egen vistelse som för dina hyresgäster. Ge dig själv möjligheten att förverkliga din affärsidé och skapa en plats som inte bara tillfredsställer dina drömmar, utan även ger en möjlighet till ett sommar boende med låga kostnader. För den som ser potentialen i denna charmiga vinkelgård, är det viktigt att notera att en del återstår att göra. Ytskiktet kräver ytterligare färdigställande och anpassning enligt personlig smak och önskemål. Detta ger dig en möjlighet att skräddarsy och forma fastigheten precis som du vill ha den. Med lite arbete och kreativitet kan du förvandla denna fastighet till en ännu mer lockande och funktionell tillflyktsort för både dig själv och dina framtida hyresgäster. Ta chansen att ta det sista steget mot att äga din drömgård vid Söderlens kust! Oavsett om du är intresserad av att skapa ditt drömhem eller att dra nytta av den blomstrande turism som vi har här, är denna vinkelgård den perfekta möjligheten att göra din vision till verklighet. Utforska alla möjligheter som denna unika egendom har att erbjuda och ta steget mot att äga en fantastik avstyckad gård med oslagbar utsikt!

  • Premium
Kastanjegatan 7, Löderup, Ystads kommun

Kastanjegatan 7

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
2 395 000 kr
160 m²
7 rum
966 m² tomt

Upptäck potentialen i denna charmiga bostad i det eftertraktade villaområdet i Löderup på vackra Österlen! Denna hemtrevliga villa erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett barnvänligt område, bara en kort bilresa från Östersjöns glittrande vatten. Med närhet till skolan blir det lätt för barnen att pendla till och från skolan, vilket gör det till ett perfekt val för familjer. Även om bostaden har ett visst renoveringsbehov, är dess potential oslagbar. Med lite kreativitet och handarbete kan du förvandla detta hus till en pärla som passar perfekt för ditt familjeliv. Tänk dig att skapa ett modernt kök där du kan laga familjemiddagar medan ni planerar era äventyr vid havet. Eller kanske förvandla trädgården till en lekplats där barnen kan utforska och leka fritt. Detta hem erbjuder gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas. Med flera sovrum och generösa gemensamma utrymmen finns det gott om plats för både avkoppling och samvaro. Och den lugna atmosfären i området ger en fridfull oas där ni kan skapa minnen som varar livet ut. Löderup och dess omgivningar har så mycket att erbjuda. Från hisnande stränder till vandringsleder och lokala sevärdheter, finns det alltid något nytt att upptäcka och utforska. Och med havet så nära, kan du se fram emot långa dagar med sol, sand och skratt med familjen. Sammanfattningsvis, denna bostad i Löderup är inte bara ett hus - det är en möjlighet att skapa ditt drömboende på Österlen. Ta chansen att förvandla detta hem till ert eget personliga paradis - kontakta oss idag för att boka en visning och låt fantasin flöda!

  • Plus
Storgatan 8B, Löderup, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 8B

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 995 000 kr
167 m²
4 rum
2 198 m² tomt

Nu har du möjligheten att skapa livslånga minnen i denna nybyggda villa som är perfekt anpassad för er familj. Med en rymlig tomt som omger huset, har ni gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus. Här kan barnen springa fritt, bygga kojor och utforska naturen medan du njuter av lugnet och friden. Läget är optimalt för en barnfamilj – med gångavstånd till både skola och förskola. Slipp stressen med långa bilresor och istället njut av en enkel morgonpromenad tillsammans med dina barn till deras skolor. Den nybyggda villan är designad med fokus på funktion och familjeliv. Med generösa ytor och ljusa, öppna rum finns det gott om plats för både gemensamma aktiviteter och avkoppling. Här kan ni samla er runt middagsbordet för kvällsmåltider, mysa framför brasan under kalla vinterkvällar, eller helt enkelt bara vara tillsammans som familj. Dessutom har ni möjlighet att sätta er egen prägel på tomten. Plantera träd, anlägga en grönskande trädgård eller skapa en lekplats som är skräddarsydd efter era barns intressen och behov. Detta är ert utrymme att forma precis som ni vill – skapa ert eget lilla paradis där ni kan växa och skapa minnen tillsammans. Slå er ner och låt detta hus bli er familjs nya hem. Ett hus att växa i, ett hem att älska, och en plats där varje dag fylls med glädje och kärlek.

Visar alla 5