Mäklare Lena Andersson

Lena Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skällaredsvägen 86, Onsala, Kungsbacka kommun

Skällaredsvägen 86

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 975 000 kr
117 + 10 m²
4 rum
820 m² tomt

I omtyckta Skällared finner du detta mycket hemtrevliga enplanshus med en fantastisk trädgård som många av oss bara kan drömma om. Huset har en fin planlösning som erbjuder ett stort kök med matplats, rymligt vardagsrum i vinkel (som kan göras om till sovrum), två generösa sovrum, bibliotek (tidigare sovrum), tvättstuga med groventré och ett stort badrum. Utemiljön erbjuder ett mysigt inglasat uterum och en härlig insynsskyddad altan i sydvästligt läge där du kan sitta gott och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Huset ligger på en lugn återvändsgata omringad av en fin anlagd trädgård med många olika växter, äldre fruktträd och fläderbuskar samt plats till egen odling. På tomten finns också en friggebod för trädgårdsförvaring och ett stort garage med verkstad. Uppfart med plats till flera bilar. Ett tillfälle för dig som letar efter ett välskött enplanshus med en fantastisk trädgård och garage. Skällared som område erbjuder härliga promenadstråk. Bara ett stenkast från området öppnar sig landet med hagar och hästgårdar. Området kring huset hålls fint via Samfällighetsföreningen. Det är nära till motionsspår, lekplatser och spelplaner; på vintrarna åker barnen pulka i backen vid huset. Här bor en mix av alla åldrar. Småbarnsfamiljer, familjer med vuxna barn samt pensionärer. Presseskolan ligger nära – så även förskolor. Cykelavstånd till Onsala centrum där du hittar Hemköp, apotek och vårdcentral. Dahls bageri och många trevliga hämtrestauranger på kort avstånd; Pizzeria, Thai eller Indiskt. Med en kort cykeltur tar du dig också till bad längs med Onsalafjorden. För den som tycker om golf tar det cirka 15 minuter med bil till Gräppås-, Forsgårdens-, Kungsbacka- eller Vallda golfklubb. Bra kommunikationer med buss och det går snabbt med bil att ta sig in till Kungsbacka och avfarten mot Göteborg.

Landavägen 38, Åsa, Kungsbacka kommun

Landavägen 38

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 850 000 kr
129 m²
5 rum
1 110 m² tomt

Varmt välkommen till Landavägen 38 i Åsa! Här kan du njuta av närheten till havet och få möjlighet att skapa ditt hem efter dina och familjens önskemål. Villan har en genomtänkt planlösning om 129 kvm fördelat på fem rum och kök varav hela fyra generösa sovrum. Två helkaklade badrum med dusch, klädkammare, tvättstuga med groventré och pannrum. Omringad av en härlig utemiljö som erbjuder ett inglasat uterum, två altaner, växthus och en stor gräsmatta för lek och spring samt gott om plats till egen odling. Garage och uppfart till flera bilar. Förråd som byggts om till hemma spa med både dusch och bastu. Flera ute förråd och kommunalt V/A. Här bor du med promenadavstånd till havet och salta bad och nära till Åsa centrum. Åsa är en mysig äldre badort som vuxit till sig med åren och nu blivit många familjers drömort. Runt om i orten hittar du flera fina badvikar och naturområden. Åsa centrum erbjuder bland annat en stor matbutik (ICA), flera restauranger, pizzeria, butiker och bageri. Här finns också all service du behöver så som vårdcentral, tandläkare, förskola och skolor. I närheten hittar du också flera gårdsbutiker där du kan köpa färska grönsaker, ägg och kött, Sjögärde Golf klubb och Tjolöholms Slott. Promenadavstånd till busshållsplatsen där du kan ta bussen till Åsa station och pendeltåget som tar dig till såväl Göteborg, Kungsbacka som Varberg.

  • Uteplats
Gamla Gällingevägen 196, Fjärås, Kungsbacka kommun

Gamla Gällingevägen 196

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 175 000 kr
1 671 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en väl förberedd tomt i natursköna Gällinge. Tomten passar utmärkt för er som söker ett barnvänligt och lugnt område med utmärkt pendlarläge till både Göteborg och Varberg med närhet till E20:an och 158:an. Gällinge ligger med snabb pendlingsavstånd till Fjärås samhälle, E6:an och Kungsbacka stad. Högt och fint beläget med nära gångavstånd till både för- och grundskola upp till femte klass. Den intilliggande skogen bjuder också på ett rikt djurliv och härliga promenadstigar. Inte långt från fastigheten återfinns Äskhults by där olika tillställningar och evenemang hålls året om. Det finns ett positivt förhandsbesked på fastigheten gällande nybyggnation av enbostadshus. Fastigheten är inte knuten till någon husleverantör. Tomten ligger utanför planlagt område. Vid byggnation tillämpar Kungsbacka kommun de generella reglerna dvs 250 kvm byggnadsarea varav 50 kvm får utgöra komplementbyggnad som t.ex. ett garage. Kommunalt V/A finns vid tomtgräns. Kostnad tillkommer. Fiber genom öppen fiber, Kungsbacka fibernät, finns vid tomtgräns. Kostnad tillkommer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för privat visning eller känn er fria att åka och titta på tomten på egen hand!

Visar alla 3