Mäklare Joakim Soininen

Joakim Soininen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Örberga 118, Örberga, Kungsörs kommun

Örberga 118

Villa
Örberga, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
2 520 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Trevligt fritidshus med åretruntstandard och vackert läge på landet, endast 10 minuter från stan! Här erbjuds ett charmfullt torp med bevarade detaljer i tidsenlig stil. Entréplan med hall och goda avhängningsmöjligheter, kök med burspråk och klassisk vedspis, vardagsrum med braskamin samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Övre plan med två sovrum. Vid baksidan av torpet finns en stor altan med vacker utsikt mot öppna vyer. Härlig trädgårdstomt med växthus, rabatter och planteringar. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus samt trädgårdsförråd. Fiber och elbilsladdare är installerat. Bra geografiskt läge med goda pendlingsavstånd till Västerås, Örebro och Stockholm. Varmt välkommen med anmälan för visning!

Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun
  • Ons 15 maj kl 19:15
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun, bild 2
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun, bild 3

Ringvägen 51F

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 796 kr/mån
10 818 kr/m²

Smakfull bostadsrättslägenhet om 2 rok i attraktivt område! Välplanerad planlösning med renoverat kök och öppen planlösning mot allrum, spotlightsbelysning i tak, ny el och elcentral med Plejdsystem. Hall med bra förvaring, rymligt sovrum samt stamrenoverat badrum. Härlig inglasad balkong om ca 10 kvm med kvällssol. I lägenheten finns diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Attraktivt område med närhet till matbutik, motionsspår och utegym i Johannisdalskogen. Välskött bostadsrättsförening med väl underhållna byggnader, fiber ingår i månadsavgiften! Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

  • Premium
  • Balkong
Lostigen 6, Stigarna, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Lostigen 6

Villa
Stigarna, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
3 975 000 kr
146 + 103 m²
8 rum
947 m² tomt

Välkommen till Lostigen 6 och detta stora, rymliga hus med bra flöden, praktisk planlösning och många möjligheter för nyttjande av ytorna. Boytan upplevs i verkligheten mycket större än 146 kvm då mycket av det som räknas in i biytan är riktiga rum med fullstora fönster. Övre plan har allt som behövs för ett praktiskt boende, med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning, tre stora sovrum, familjebadrum samt toalett. Här är det gott om garderober och möblerbara ytor. På övervåningen finns även en stor balkong med utsikt över trädgården, denna nås från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Suterrängdelen skapar fina ljusinsläpp på nedre plan och ger huset en unik känsla med ytterligare allrum och 2 sovrum som alla har stora fönster med utsikt över trädgården. Här finns det välutrustade gymmet om ca 25 kvm och vinkällare på ca 20 kvm. Utöver dessa utrymmen finns här även praktiska ytor som tvättstuga, bastu, duschrum, klädkammare/förråd och toalett. Utgång till trädgården nås från hallen och ett av sovrummen. Tomten rymmer en insynsskyddad trädgård med mysig baksida. Trädgården är en privat oas med trädäck och inglasat uterum. Här finns stora plana gräsytor för lek och spel omgärdade av hög tujahäck och träplank. Carport för två bilar samt garage med förrådsdel. På baksidan finns även ett stort praktiskt förråd som nås direkt från trädgården. Området är mycket omtyckt och eftersökt, här bor du på en lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till både Köpings centrum samt till fina naturområden. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Mariebergsgatan 26B, Nyckelberget, Köpings kommun

Mariebergsgatan 26B

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
750 000 kr
77 m²
2 rum
vån 1/3
5 928 kr/mån
9 740 kr/m²

Smakfull bostadsrättslägenhet i attraktivt område! Välplanerad planlösning om 3 rok 77m² som idag disponeras som 2 rok med rymligt kök och matplats. Kaklat badrum med tvättmaskin, trivsamt vardagsrum med bra ljusinsläpp, stor möblerbar balkong i västerläge, rymligt sovrum med klädkammare och toalett intill. Till lägenheten hör både ett vinds- och två källarförråd. Välskött bostadsrättsförening med väl underhållna byggnader. Trevligt område med närhet till Himlabackens grönområden, gångavstånd till Köpings Centrum och matbutiker. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Blockvägen 4, Brattberget, Arboga kommun

Blockvägen 4

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
5 000 000 kr
170 + 20 m²
7 rum
891 m² tomt

Något utöver det vanliga! Nu har du chansen att förvärva en stor nyproducerad villa i 1-plan med 7 rum och omgående inflytt om så önskas. Huset är gediget byggt i lösvirke och har genomgående modern utformning och materialval med bland annat parkettgolv, kaklade badrum och kök med svarta luckor. Planlösningen rymmer stort kök med köksö och matplats, här finns även utgång till trädgården. I ena delen av huset finns allrum, med utgång till inglasad och isolerad altan, sovrum med klädkammare och badrum. I den andra delen finns ett till allrum och där ifrån når du 4 sovrum samt ett större badrum med såväl badkar och dusch, perfekt planlösning för att få en del för barnen och en för föräldrar. Intill hallen finns en stor klädkammare för att ge plats för ytterkläder m.m. I groventrén finns en tvättavdelning samt flertalet garderober. Ett hus där det bara är att flytta in och börja trivas, perfekt för dig som inte vill lägga tiden på att bygga ett nytt hus eller vill renovera. Husets belysning styrs av Plejd och i alla fönster finns spottar. Förberett för fiber! Området är barnvänligt och naturskönt, här finns fina leder i skogen och gångavstånd finns även till skola och barnomsorg. Arboga har ett geografiskt bra läge för dig som har jobb på annan ort, det finns direkttåg till såväl Stockholm som Örebro, Västerås och Eskilstuna. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Mogatan 116, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Mogatan 116

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
3 195 000 kr
160 + 53 m²
7 rum
937 m² tomt

Nu kan denna ljusa och hemtrevliga villa på Duvhällarna bli din! Öppna sociala sällskapsytor, groventré med tvättstuga och fristående garage. Huset som passar både lilla och stora familjen, med en härlig baksida för många timmars utelek. Ett hem att trivas i! Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Uteplats
Borgaregatan 20, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 20

Villa
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
73 + 85 m²
3 rum
792 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna renoverade villa i ett plan med källarvåning och vidbyggt garage. Bostaden rymmer modernt kök med svarta luckor, kaklad wc med plats för dusch, sovrum, bra sociala ytor med öppen planlösning mellan allrum och matrum. På entréplan finns även kamin och utgång till altanen i söderläge. I källarplan finns goda biutrymmen med inrett allrum samt sovrum och flertalet förråd och tvättavdelning, här finns även ett modernt renoverat badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Fiber finns indraget! Det rymliga trädgårdstomten vetter mot allmänning och rymmer en friggebod, flertalet planteringar och en lekvänlig gräsmatta. Här finns även plats för odling och lek! Huset är beläget i ett omtyckt område med närhet till skola och barnomsorg samt mycket vackra naturområden och skidbacke. Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats

Visar alla 7