Mäklare Pontus Tångring

Pontus Tångring

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjölundavägen 7, Sjöbodviken, Arboga kommun

Sjölundavägen 7

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
485 000 kr
1 517 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt i attraktiva Sjöbodviken. I området finns såväl fritidshus som åretruntboende. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns anslutet vid tomten. Fiber finns i området. Här är det bara att börja skapa sin egen dröm. En kort promenad till båthamn och badplats vid Hjälmaren där du enkelt tar dig ut för vackra utflyktsmål som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Från Sjölundavägen tar det ca 20 minuter till Arbogas centrum med affärer, restauranger och resecentrum och det tar ca 30 minuter till Örebro.

Åkervägen 9, Norr, Arboga kommun

Åkervägen 9

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 325 000 kr
111 + 56 m²
5 rum
683 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu förbereder vi försäljningen av Åkervägen 9, en välplanerad villa i ett plan med vidbyggt garage och inglasat uterum med soldäck. Huset har de senaste åren fått nya fönster, nytt garagetak, luftvärmepump, garageport samt ny ytterdörr och laddbox. Här finns också fiber installerat. Huset rymmer goda sällskapsytor med stort allrum i vinkel med kronspis samt kök med matplats för ca 6-9 personer. I huset finns idag 4 sovrum men utrymme finns för att göra ett till. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter! Intill det kaklade badrummet finns en bastu med ångfunktion. Området är väldigt omtyckt och det finns cykelbana hela vägen till såväl skola, förskola som allmänna kommunikationer och Arbogas centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Vretvägen 37, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 37

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 885 000 kr
145 m²
6 rum
568 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Villa med ljusa ytskikt med ett av områdets bästa lägen! Tomten har ett fint hörnläge med stor trädgård som vetter mot insynsskyddat och öppet landskap. Välplanerad planlösning med 4 st sovrum, fina sällskapsytor med två allrum, inglasat uterum och soldäck samt kök med vita luckor och matplats. Garageplats ingår i gemensam länga. Mycket barnvänligt område utan biltrafik. Bra med cykel- och gångvägar till förskolor, skolor och centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Ringvägen 53a, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 53a

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
275 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 398 kr/mån
10 784 kr/m²

Varmt välkommen till Ringvägen 53A och denna trivsamma bostadsrättslägenhet. Lägenheten rymmer hall med avhängningsmöjligheter, stamrenoverat badrum, renoverad kokvrå samt kombinerat vardagsrum och sovrum med utgång till stor balkong med möjlighet till inglasning. Bostadsrätten är belägen i den välskötta och stabila föreningen, HSB Dybecksgården. Fiber finns. Gångavstånd till Köpings centrum, mataffär, skola, förskola och ett stenkast ifrån Johannisdals upplysta motionsspår med bland annat utegym. Goda pendlingsavstånd till Stockholm, Örebro, Västerås och Eskilstuna. Passar perfekt som första bostad alternativt övernattningslägenhet. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

  • Balkong
Bergslagsvägen 123A, Kolsva, Köpings kommun

Bergslagsvägen 123A

Lägenhet
Kolsva, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
265 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 740 kr/mån
4 417 kr/m²

Välkomna till Bergslagsvägen 123A och denna i modern tid helrenoverade tvårummare om 60m², belägen i välskötta Brf Hedströmmen. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och rymmer ett sovrum, delvist kaklat badrum, stilrent kök samt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Här bor du med gångavstånd till mataffär och endast en kort resa in till Köping med resecentrum, klädaffärer och restauranger. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse för visning!

  • Balkong
Björkmansvägen 1, Sjöbodviken, Arboga kommun

Björkmansvägen 1

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
1 668 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt eget drömboende i populära Sjöbodviken. Här har du gångavstånd till Hjälmarens strand och vackra omgivningar med skog och natur. På platsen kan du bygga ett fritidshus eller permanentboende och till tomtgränsen finns vatten och avlopp anslutet. På tomten får du enligt detaljplanen bygga bostadshus med en våning som inte är högre än 3,6 meter samt max 120 kvm plus uthus om max 50 kvm. I annonsen finns länk till aktuell detaljplan för all info. Gå gärna in på samfällighetens hemsida för mer information. Kontakta Paulina vid intresse eller frågor.

Västerlånggatan 20B, Centralt, Arboga kommun

Västerlånggatan 20B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 350 000 kr
85,5 m²
3 rum
8 020 kr/mån
15 789 kr/m²

Mycket attraktivt läge i centrala Arboga. Nu finns en välplanerad lägenhet i radhusform till salu i bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Bostaden är belägen i de gamla historiska delarna av centrum med idylliska kullerstensgator och vackra promenadstråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du bland annat mataffärer och restauranger. Denna lägenhet har ett helt nyrenoverat kök från Storsjökök, ljusa väggar och en rymlig altan mot innergården. Det finns en plats för parkering samt garage som ingår i avgiften. Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 7