Mäklare August Carlsson

August Carlsson

Om mig

Som din mäklare strävar jag efter att göra varje bostadsaffär smidig och framgångsrik. Min styrka ligger i noggrannhet och dedikation. Jag tar mig tid att förstå dina unika behov och därefter hitta lösningar som passar just dig, vilket mynnar ut i bästa möjliga resultat. Genom Svensk Fastighetsförmedling har jag tillgång till marknadens bästa verktyg och ett brett nätverk av köpare vilket möjliggör att din bostad når rätt målgrupp och får den uppmärksamhet den förtjänar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arrenderätten Kopparhögarna 5P, LANDSKRONA, Landskrona kommun

Arrenderätten Kopparhögarna 5P

Fritidshus
LANDSKRONA, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
198 000 kr
50 m²
2 rum

Här erbjuds en trevlig kolonistuga om ca 50 kvm, belägen i ett populärt och trivsamt koloniområde. Trädgården bjuder på rikligt med grönska och härliga fruktträd. Vindruvor klättrar längs spaljéerna och tillför en mysig atmosfär som är perfekt för sköna sommardagar. I trädgården finns också en liten damm med fiskar, vilket skapar en rogivande plats att koppla av vid. Här finns gott om utrymme för att umgås och njuta av sommaren. Föreställ dig härliga grillkvällar med vänner och familj, eller lugna stunder där du bara kopplar av. Trädgården ger både plats för fest och avkoppling, och blir snabbt en favoritplats under sommarhalvåret. Kolonistugan består dels av ett kök med rymlig matplats. Intill köket finns ett trivsamt vardagsrum som är öppet mot uteplatsen, vilket skapar en naturlig förlängning av bostaden och gör det enkelt att njuta av trädgården. Stugan har även ett mysigt sovrum som erbjuder en lugn plats för vila. Toalett och dusch finns i en separat byggnad på tomten. Koloniområdet är mycket eftertraktat och ligger nära både natur och stadens bekvämligheter. Här har du enkel tillgång till kollektivtrafik, gym, skolor och olika fritidsaktiviteter som badplatser och promenadstråk. Varmt välkomna på visning! OBS: För att få lov att köpa kolonistuga i Landskronas kommun måste man vara mantalsskriven i kommunen.

  • Uteplats
Västergårdsgatan 21, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Västergårdsgatan 21

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 284 kr/mån
16 188 kr/m²

Denna välplanerade trea är i belägen i det omtyckta området Västergård i Helsingborg och erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och naturnära skönhet. Högst upp i huset på tredje våningen hittar man ingången till denna lägenhet med en boyta om 80 kvm som idag består av hall, kök med stor matplats och delvis öppet in till vardagsrummet, två sovrum, klädkammare samt ett stort och helkaklat badrum. Genomgående fräscha ytskikt ger lägenheten en ljus och modern atmosfär där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en inbjudande miljö. Det generösa vardagsrummet är hjärtat i hemmet, perfekt för både avkoppling och socialt umgänge. Här finns gott om plats för möblering efter behov och stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en luftig känsla. Köket är välutrustat med moderna bekvämligheter och smarta förvaringslösningar, vilket gör matlagningen till en fröjd. Balkongen är en perfekt plats för avkoppling med en fantastisk utsikt över grönskande områden, vilket gör den till en idealisk plats för att njuta av soliga dagar eller svalkande kvällar med vänner och familj. På bara några minuters promenadavstånd finns skola och förskola för barnfamiljen, samt matvarubutiker för enkel och bekväm vardagsshopping. Bussförbindelserna runt husknuten gör det smidigt att ta sig till centrum eller andra delar av staden. Området Västergård präglas av sin grönska och närheten till natur och friluftsaktiviteter. Här finns stora grönområden som inbjuder till promenader och lek, samt Västergård idrottsplats med fotbollsplaner, multiarena och idrottshall för den sportintresserade. Det här är en unik möjlighet för dig som söker ett hem där stadens puls möter naturens lugn. Ta chansen att bli en del av Västergårds gemenskap - för mer information och bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare August Carlsson.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2