Mäklare Pernilla Corsing

Pernilla Corsing

Om mig

Jag valde att utbilda mig och börja jobba som mäklare när jag själv hade bytt bostad några gånger. Jag älskar bostäder och jag älskar att göra en bra affär! Jag har jobbat på Svensk Fastighetsförmedling sedan hösten 2009 och har en Kandidatexamen i Fastighetsvetenskap och även vidareutbildat mig inom kommersiella fastigheter och nyproduktion. Välkomna att kontakta mig även om ni inte ska sälja just idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Aromagården 2, Landskrona, Landskrona kommun

Aromagården 2

Radhus
Landskrona, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
4 595 000 kr
129 m²
5 rum
210 m² tomt

Ett perfekt hörnhus där man tänkt på allt, beläget med en härlig hörntomt. De välplanerade och ljusa kvadratmeterna bjuder på fantastiska möjligheter att skapa sitt eget drömhem. Här bor du med närhet till goda pendlingsmöjligheter där ni har gångavstånd till gym, matvarubutik och skolor. Du har även bekvämt avstånd till det mesta i livet som en barnfamilj kräver, t ex golfbana, lekplatser, curla för nöje eller middag med familjen eller ett kanske ett dopp i havet, vilket gör boendet till det ultimata valet. Denna fastighet har ett stort kök med en separat matplats och vardagsrum i öppen planlösning, 3 sovrum och två badrum med separat tvättstuga och en härlig uteplats. Välkomna på en visning där ni inte kommer bli besvikna!

  • Uteplats
Lundåkrahamnen Andra gatan 8 och 10, Lundåkrahamnen, Landskrona kommun

Lundåkrahamnen Andra gatan 8 och 10

Fritidshus
Lundåkrahamnen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
995 000 kr
50 m²
3 rum
200 m² tomt

Välkommen till Lundåkrahamnen och Andra gatan 8 & 10 (unik dubbeltomt) med både fritidshus och tillhörande båtplats med fina vyer mot hamnen och helt enkelt ett område med hög trivselfaktor. Till stugan hör även en gäststuga och trevligt trädäck för soliga dagar med härliga grillkvällar eller kanske morgonkaffet med havsutsikt. Tomten är arrenderad av Lundåkrahamnens ekonomiska förening. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Bredablick 9, Bredablick, Landskrona kommun

Bredablick 9

Lägenhet
Bredablick, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
1 995 000 kr
117 m²
4 rum
8 339 kr/mån
17 051 kr/m²

Varmt välkomna till Bredablick 9 och detta utmärkta radhus om 117 väldisponerade kvadratmeter. Här erbjuds en genomgående hög standard. Ett hus med fint läge och som lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en bostad i ett av Glumslövs trevligaste områden. Radhuset står på en lättskött och härlig tomt med en vacker häck som skyddar mot insyn och ett förråd. Här bor ni verkligen i hjärtat av Glumslöv, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden och havet når ni en promenad bort. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Glumslöv tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Vi ses på visningen!

  • Uteplats
Skiftesvägen 9A, Solskiftet, Landskrona kommun

Skiftesvägen 9A

Lägenhet
Solskiftet, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
1 695 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 471 kr/mån
19 709 kr/m²

Här erbjuds en härlig och trivsam 3:a på hörna i soligt söderläge. Låg månadsavgift, nyrenoverad tvättstuga och möjlighet till garage och parkeringsplats i närheten beroende på kö. En fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats. Kanske just ditt nya drömboende! Välkommen på visning!

  • Balkong
Erikstorpsvägen 113, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 113

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
4 595 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1
5 320 kr/mån
44 612 kr/m²

Brf Soldiset erbjuder ett radhus på områdets havssida - Bostaden ligger utmed Erikstorpsvägen som med form och material tillvaratar känslan av Borstahusens äldre bebyggelse. Detta radhus är byggt i två våningar med generösa ytor och som grädde på moset en härlig altan i väster. Här får ni en uteplats, tillhörande parkering (separat kostnad), ett stilfullt hem och ett bekymmersfritt boende. Granitor som har uppfört detta hus tänkt på kvalitet på högsta nivå. Huset är byggt enligt nuvarande miljökrav och detta gäller bland annat energi-, ljud, ljus och kvalitetskrav. I Borstahusen väntar dagens första dopp bara några meter från din ytterdörr. Njut av de långgrunda stränderna, kasta dig i vågorna från någon av de många badbryggorna eller paddla ut med SUP-brädan på ett glittrande Öresund. Gillar du golf har du hamnat helt rätt. Erikstorp, Landskrona Golfklubbs vackra park- and seasidebana med 36 hål, ligger bara ett par minuters promenad bort. Du har även golfbana på Hven, i Glumslöv och ute i Häljarp. Kuststräckan längs Öresund rymmer även flera fina vandringsleder och vid Borstahusen finns en upplyst motionsslinga som går genom barr- och lövskog samt avslutas vid ett utegym. Detta är bara några saker att göra i det område som du kanske funderar att flytta till? Välkomna på visning!

  • Uteplats
Arrenderätten Mellangången 19, HÄLJARP, Landskrona kommun

Arrenderätten Mellangången 19

Fritidshus
HÄLJARP, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
450 000 kr
51 m²
2 rum

Här har ni möjlighet att njuta av er alldeles egna koloni i Axeltofta, dessutom på perfekt läge med cykelväg från Häljarp till Landskrona. Det erbjuds en trevlig kolonistuga om ca 50 kvm och en mysig tomt som inbjuder både till fest och avkoppling. Axeltoftas Fritidshusområde ligger populärt och med närhet till bland annat busshållplats, natur, mataffär, skola och golfbana. Varmt välkomna på visning! OBS: För att få lov att köpa kolonistuga i Landskronas kommun måste man vara mantalsskriven i kommunen.

  • Uteplats
Enoch thulins väg 36c, Helgebröten, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Enoch thulins väg 36c

Lägenhet
Helgebröten, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
2 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/7
6 022 kr/mån
23 105 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad fyra med hörnläge på populära Helgebröten. Ni kan bara flytta rakt in då den är totalrenoverad i färger och materialval som kan passa de flesta. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Ni bor centralt, familjevänligt och otrafikerat med närhet till bland annat förskola och fina grönområden. Nära kommunikation som ligger precis runt hörnet, Affärer en kort promenad bort och Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge och väl genomtänkt samt påkostad renovering. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
NORRVIDINGE 13:1 , Svalöv, Svalövs kommun

NORRVIDINGE 13:1

Tomt
Svalöv, Svalövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
3 995 000 kr
4 830 m² tomt

Välkommen till Norrvidinge och alla chanser till en välplanerad nybyggnation. I föreliggande förslag så byggs det 12 radhus i två etapper med 15 tillhörande parkeringsplatser, cykelparkering & grönytor. Det får anses allmänt känt att det kan vara svårt att komma in på den kommersiella marknaden idag och därför kan även säljare erbjuda en avbetalning på denna fastighet. Säljaren kan i detta fall skriva ett avtal med 30% kontantinsats och resterande genom avbetalning över en period på 3-5 år. Ni planerar själv och ansöker om avstyckning samt ansökan om bygglov. Ritningar som bifogas marknadsföringen är tänkt som inspiration och bygger på nuvarande befintlig bebyggelse med en vacker kyrka runt knuten. Helt enkelt ett härligt lantligt läge med möjligheter till uteplatser i solsäkra väderstreck och närhet till 108:an med utmärkta kommunikationer. Detaljplan för Norrvidinge 13:1 har vunnit laga kraft. I annonsen under dokument bifogas detaljplanekarta, plan- och genomförandebeskrivning, laga kraftbevis samt fastighetsförteckning. Detaljplanen påbörjades under 2020 och följer därför Boverkets allmänna råd om planbestämmelser för detaljplan (2014:5). Länsstyrelsen har med stöd av 11 kap 10 § plan- och bygglagen (SFS 2010:900) beslutat att inte överpröva detaljplanen. Då ingen överklagan enligt 13 kap §§ 2 och 3 plan- och bygg¬¬lagen (SFS 2010:900) har inkommit vann detaljplanen laga kraft den 24 oktober 2022. Fasad ska utformas i rött tegel, ljus puts och/eller faluröd träpanel, PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. Tak ska vara av röda pannor, svart papp, band täckning med svart och/eller röd plåt, platta eller sinuskorrigerade fibercementskivor i grå kulör, PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. Mur eller häck ska uppföras med en lägsta respektive högsta höjd på 0,8 till 1,1 meter över marknivån. Utfart får finnas., PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. 37-45 graders takvinkel, PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. Detta är utifrån kulturmiljöinventeringen som Paul från WSP tog fram, det är också lagt till lite prickmark för att säkerställa att byggnationen inte kan klumpas ihop till en stor byggnation, vilket Länsstyrelsen ville ta höjd för.

Blinkarp 863, Röstånga, Svalövs kommun

Blinkarp 863

Övrigt
Röstånga, Svalövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
Pris saknas
3,9 ha tomt

Med 111 års tradition av vård och omsorg har Blinkarpsgården med anor från år 1576 varsamt renoverats och uppgraderats till dagens miljö och energikrav. En detaljplansprocess är pågående för byggnation av 80 stycken fritidshus på fastigheten med total byggarea på 7000m2. Infrastrukturen för vatten, avlopp och el är redan framdraget för att tillgodose den utökade byggytan. Ett koncept med ritningar, drift etc finns för den som är sugen på att fortsätta ett väl genomarbetat och underbart koncept med gäster, välbefinnande och att vara ett med naturen. Det får anses allmänt känt att det kan vara svårt att komma in på den kommersiella marknaden idag och därför kan även säljare erbjuda en form av hyrköp på denna fastighet. Hyrköp innebär att man hyr en fastighet en viss tid, exempelvis 5 år, och under den tiden så betalar man hyra. Hyran ses då ofta som en avbetalning av fastigheten och under hyrestiden så har hyresgästen samtidigt en rätt att när som helst förvärva aktuell fastighet. Om hyresgästen väljer att förvärva under hyrestiden så avräknas de hyresinbetalningar man hunnit göra under hyrestiden från köpeskillingen. Vad gäller rent juridiskt för så kallade hyrköp? Hyrköp kan delas in i tre delmoment med tre skilda rättsinstitut och kan betraktas som en hybrid bestående av en del hyresrätt, en andra del optionsrätt samt en tredjedel fastighetsförvärv. Gäller Jordabalkens formkrav för fastighetsförvärv vid hyrköp? Ett fastighetsförvärv enligt JB kräver att villkoren för köpet intas i köpehandlingen. Fastigheten har renoverats för ett spakoncept, Söderåsen Wellness, med behandlingsrum, gym, 3 yogasalar en för 25 personer med högt i tak där man kan utföra Aerial Yoga, en för 20 pers och en för 60 utövare, det finns även möjlighet till konferens, övernattning och mycket mer (se mer om tankar i pdf under dokument Söderåsens Wellness). Renoveringar sedan sommaren 2020 innefattar fasadisolering, takbyten, fönsterbyten, ny VVS , nytt värmesystem, ytskikt, ventilation, elinstallationer och bevakningssystem. Det har renoverats i 2000m2 av de totalt 3800m2, byggnader som finns på fastigheten, de resterande 1800m2, har delvis varit uthyrda som tillfälliga boenden, lager och produktionslokaler. Se värdering i pdf under dokument, observera dock att renoveringen har kommit betydligt mycket längre sedan värderingen. Bostadshuset består av 237 kvadratmeter bostadsyta i två plan samt källare med förrådsytor. Gemensamt för samtliga byggnader utom förråd är att majoritet av ytskikt i rummen består till största del av parkett och målade väggar. Det är även en majoritet av fönstren som bytts ut till helt nya 3-glas fönster i aluminium samt att ventilation är nya FTX-system. Kontorsbyggnadsytorna på drygt 500 kvadratmeter är ytor ämnade för kontor och gemensamma ytor. Fastigheten har en del med en våning på betongplatta samt en del i två våningar plus källaryta och är beklädd i trä med tak av tegelpannor. En del av byggnaden är i tre våningar samt en del är i en våning. I Källare finns en stor yta om drygt 370 kvadratmeter som kan användas som förrådsytor. I delen med tre våningar finns längst upp en nyrenoverad lägenhet med hög standard, kök i öppen planlösning till vardagsrum, sovrum och ett lyxigt badrum. Ett bostadshus i tegel uppförd i två våningar med suterräng. En mindre förrådsbyggnad som kan användas för förvaring av maskiner, verktyg och dylikt. Kan likställas med ett mindre kallager. Två tegelbyggnader utformade som en kvadrat med till viss del asfalterad och till viss del växtbeklädd rogivande innergård i mitten. Byggnaderna antas efter färdigställande av ytor kunna användas för kontor, hotell eller vårdinrättning. Ytorna utgör totalt lite drygt 1 500 kvadratmeter. Tänk på att boka visning och ha finansieringen klar innan visning! Området är privat och går inte att köra in på området.

Havsgatan 46, Borstahusen, Landskrona kommun

Havsgatan 46

Övrigt
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
2 400 000 kr
1 rum

Drömmer du om att ha en verksamhet vid havet, med den salta havsbrisen och vågornas brus men samtidigt nära kultur, shopping och fantastisk natur? Då har du hittat rätt. I Brf Strandkorgen i Borstahusen verkar du 200 meter från stranden med den vackra vyn ut över havet och Ven. Huset byggs i vinkel och sluter sig runt en trevlig innergård och de boende njuta av morgonsolen. I markplan finns det två butikslokaler som vetter ut mot det blivande torget och havet mot väster, den ena är såld och kommer vara en blomaffär, den andra är tänkt som någon typ av försäljning, konditori, kanske frisör eller dylikt som kan gynna området? Borstahusen ligger i ett ypperligt läge för pendlare och upptäckare. Med täta tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn tar du dig med lätthet ut på utflykt över dagen eller vidare ut i världen. Borta bra men hemma bäst – och detta är en underbar plats vid havet mitt i den växande Öresundsregionen. Området ligger i ett av Landskronas tillväxtområde och detta blir en unik chans att driva ett företag. Visning bör kunna ordnas, inom några veckor efter att byggställningen är nere. För mer information om det tekniska finns [email protected]

  • Uteplats

Visar alla 10