Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örnvägen 4, Mosstorp, Lidingö kommun
 • Borttagen före visning

Örnvägen 4

Villa
Mosstorp, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

16 750 000 kr

171 m²

7 rum

1 179 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Lojovägen 1, Rudboda, Lidingö kommun
 • Borttagen före visning

Lojovägen 1

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

4 250 000 kr

78,3 m²

3 rum

4 629 kr/mån

54 278 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Myrvägen 5, Hersby, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Myrvägen 5

Villa
Hersby, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

13 450 000 kr

113 m²

4 rum

943 m² tomt

I hjärtat av Hersby på synnerligen plan, barnvänlig tomt i sydväst ligger denna sekelskiftespärla anno - 1923. Charmig tidstypisk farstukvist välkomnar vid villans entré. Ljus, rymlig innerhall/ lounge med murad öppen spis med vacker originalmålning. Både hall och båda sällskapsrummen på entréplanet har genomgående vackra bröstpaneler i original samt fiskbensparkett. Stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp i hela huset. Entréplanet erbjuder två sällskapsrum i fil samt helöppen serveringslucka mot det intilliggande köket. Kök med plats för matbord intill fönster och separat köksingång. Övre plan med rymlig möblerbar hall, gäst Wc och barnsovrum samt ett mycket rymlig master bedroom vilket kan byggas om till två sovrum om så önskas. Intill master bedroom ett fräscht helkaklat duschrum. Rymlig oinredd källare om 71 m² med stor potential. Flera platsbyggda garderober och gott om förvaringsmöjligheter. Luft/ luftvärmepump med vattenburen värme. Ljuvlig, uppvuxen trädgård om 943 m² i eftertraktat sydväst läge. I trädgården finns flera uppvuxna äppelträd, plommonträd och päronträd, körsbärsträd, röda -och svarta vinbär, krusbär, gullvivor, rosor samt synnerligen plana och lekvänliga gräsytor! Varmt välkommen till Myrvägen 5 en pärla på bästa adress. Upprustningsbehov föreligger!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Norrstigen 15, Islinge, Lidingö kommun

Norrstigen 15

Villa
Islinge, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

10 500 000 kr

82 m²

4 rum

1 275 m² tomt

Litet rött hus på stor skogstomt endast 2 km från Lidingöbron Högt uppe på Islingeplatån, avskärmat från stadens trafikbuller, ligger denna villa med en totalyta om ca 120m². Huset är disponerat med entréplan med kök och matplats, vardagsrum med öppen spis med fungerande spisinsats och två sovrum samt badrum. Källaren erbjuder tvättstuga och goda förrådsutrymmen samt en separat uthyrningsdel inredd med dusch, pentry och sovutrymme. Härlig skogstomt om 1275 m² gränsande till allmänning och Södra Sticklingeskogen. Nära Lidingöbron, Islingeviken med strandpromenad, båtplats och småbåtshamn samt till Lidingö Golfklubb. Barnvänligt område med fin lekplats i kvarteret och gångavstånd till Lidingö Centrum, förskolor, skolor. Gångavstånd även till bussen som tar dig till tunnelbanan i Ropsten på tre minuter. Varmt välkommen till möjligheternas villa med Stockholms City runt hörnet. Renovera, bygg till, bygg nytt eller flytta in direkt!

 • Balkong
 • Uteplats
Högnäsvägen 15, Näset, Lidingö kommun

Högnäsvägen 15

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

2 750 000 kr

49 m²

2 rum

2 744 kr/mån

56 122 kr/m²

Minitvåa med bra planlösning och ett högt, fritt och insynsskyddat läge intill grönskande natur, matbutik, restauranger och café samt mycket goda kommunikationer. Välutrustat kök med plats för liten matplats intill fönster, sovrum med plats för dubbelsäng, luftigt vardagsrum med utgång till balkong och stambytt badrum. Mycket välskött förening med god ekonomi. Två tvättstugor, cykelförråd, källarförråd, parkering och garage finns i föreningen. Gratis parkering på gatan direkt intill lägenheten. Mycket centralt, eftertraktat läge med god närhet till småbåtshamn, bad, golfbana, utmärkta kommunikationer och fina rekreationsområden. Endast 10 minuter till Stockholms City.

 • Balkong
Högsätravägen 28, Gångsätra, Lidingö kommun
 • Tor 1 jun kl 17:30

Högsätravägen 28

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

3 750 000 kr

91,3 m²

4 rum

5 325 kr/mån

41 073 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma, ljusa bostad om 91 m². Fritt läge med vardagsrum och stor balkong i eftertraktat västerläge med fri vy, välutustat och topprenoverat kök samt tre mycket bra sovrum och rymligt, stilrent och stambytt badrum. Välskött Brf i trevligt, barnvänligt och omtyckt bostadsområde med centralt läge på ön. I närheten finns flera matbutiker, förskolor, skola för låg-högstadie, idrottsanläggningar och simhall samt grönskande natur och goda kommunikationer med både Lidingöbanan och buss. Varmt välkommen till en optimalt planerad 4:a med centralt läge på Lidingö. Lägenheten kan säljas fullt möblerad om så önskas, vänligen kontakta mäklaren för mer information gällande kostnad! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Idetunet 26, Östra Rudboda, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Idetunet 26

Radhus
Östra Rudboda, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

7 950 000 kr

114 m²

5 rum

178 m² tomt

Idylliskt beläget radhus med en totalyta om 128 m² med fri utsikt mot den grönskande naturen på lugn och barnvänlig återvändsgata. Ljusa, öppna sällskapsytor och soliga ostörda uteplatser, två våtutrymmen samt separat tvättstuga. Huset är granne med skogsbrynet, har en lättskött trädgård och ligger i synnerligen populärt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skola, kommunikationer och välsorterad mataffär. Grönområden och badmöjligheter runt husknuten. Praktiskt förråd intill husets entré och garage i länga. Varmt välkommen på visning av ett radhus på en av Lidingös mest attraktiva adresser. Upprustningsbehov!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sticklingevägen 11, Islinge, Lidingö kommun

Sticklingevägen 11

Villa
Islinge, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

14 450 000 kr

212 m²

8 rum

1 374 m² tomt

- Utvecklingspotential i eftertraktade Islinge! Unikt tillfälle att förvärva denna synnerligen rymliga villa med en totalyta om 396 m². Villan har en lokaldel, för dig som vill bo rymligt, driver egen verksamhet, eller hyr ut lokalen för en förbättrad boendeekonomi. Härlig parkliknande trädgårdstomt i bästa sydväst läge och trivsam stenlagd berså intill entré. Rymlig källare samt stor inredningsbar vind. God närhet till Lidingöbron, Lidingö Golfklubb, Islingeviken med småbåtshamn, Bo Gärde med grönskande natur och till allt det bästa Lidingö har att erbjuda. Mycket gemytligt område med gångavstånd till Lidingö Centrum och mycket goda kommunikationer. Varmt välkommen till möjligheternas villa med Stockholms City runt hörnet. Renoveringsbehov föreligger!

 • Plus
 • Uteplats
Mosstorpsvägen 45B, Mosstorp/Hersby, Lidingö kommun

Mosstorpsvägen 45B

Radhus
Mosstorp/Hersby, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

13 450 000 kr

185 m²

7 rum

906 m² tomt

I hjärtat av Mosstorp med ett högt, ljust läge ligger denna synnerligen attraktiva parvilla om totalt 216 m². Villan har fem uteplatser vilka erbjuder sol hela dagen. Entréplan med ljust, rymligt vardagsrum och stor murad öppen spis samt fri utsikt över Mosstorps villastad, utgång från vardagsrum till solig balkong. Intill vardagsrummet ligger det ljusa, välutrustade köket med direktaccess till ostörd trädäckad terrass om ca 45 m². Separat matsal intill kök och vardagsrum med gott om plats för stort matsalsbord. Detta rum kan enkelt användas som ett extra sovrum om så önskas. Entréplanet erbjuder även ett mycket rymligt badrum med duschhörna, jaccuzzibadkar och synnerligen gott om förvaringsmöjligheter. Nedre våningsplan med två rymliga sovrum samt ett ytterligare sällskapsrum/ Tv rum med direktaccess till solig uteplats. På det nedre planet finns ett välutrustat duschrum, rymlig tvättstuga och två förråd. Trappa på entréplanet leder upp till den vilsamma vindsvåningen med två rymliga sovrum varav det ena med egen Wc. Flera garderober i båda sovrummen med gott om förvaringsmöjligheter och fri utsikt över Mosstorps Villastad. Genomgående exklusiva materialval och sobra färgval. Bergvärme, garage och biluppställningsplats för flera fordon. Välvårdad och lättskött trädgård i sydväst. God närhet till Lidingö Centrum, skolor, förskolor, simhall, Lidingövallen, matbutiker, bussar till Ropsten, Lidingöbanan och grönskande natur och till allt det bästa Lidingö har att erbjuda. Området är gemytligt, mycket barnvänligt och ligger centralt med gångavstånd till Lidingö Centrum och med utmärkta kommunikationer, endast ca 10 min till Stockholms City. Varmt välkommen till en parvilla utöver det vanliga!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Torsvikssvängen 26, Torsvik, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Torsvikssvängen 26

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

2 895 000 kr

59,5 m²

1.5 rum

2 917 kr/mån

48 655 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och rymliga lägenhet med stor potential. Kök med matplats och sjöglimt! Stort vardagsrum med sovalkov och plats för säng, utgång till balkong där ni kan njuta av fantastiska solnedgångar och förbipasserande båtar på sjön. Stambytt fräscht badrum och rymlig klädkammare för extra förvaring. Här bor ni lugnt i ett naturnära och insynsskyddat läge. - Härlig balkong i väst med utsikt över sjö och grönska som genererar flertalet soliga sommarkvällar. - Ostörd gavellägenhet - Hiss - Perfekt läge med närhet till både city och natur - Skola, förskola, matvarubutiker samt Torsvikstorg och Lidingö centrum finns på promenadavstånd. Likaså gör butiker, caféer, restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter. Bostaden har ett av Torsvikssvängens absolut bästa läge - närmast vattnet och mot grönskande natur. Rymligt vardagsrum med plats för säng och direkt access till möblerbar balkong, kök med trevlig matplats intill fönster. Topprenoverat badrum. Insynsskyddat och ostört läge. Välskött förening i nyligen stambytt och renoverad fastighet. Lidingö erbjuder det ultimata boendet med en mix av skärgård och storstad. Du bor på en ö i med allt vad det innebär av vackra skärgårdsmiljöer, stränder, bad, båtliv och hav. Via Norra Länken på andra sidan brofästet tar du dig på några få minuter in till city och når E4:an och övriga utfartsleder från Stockholm inom 10 minuter. Du har även gångavstånd till den nya bron som byggs mellan Lidingö och Ropsten. Bron innebär inte bara tätare förbindelser för Lidingöbanan utan blir även mer trafikvänlig för såväl gående som cyklister. Stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden och Värtahamnen, kommer att öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm. För Lidingös del innebär det också en ökad närhet till bl.a. restauranger, caféer och välsorterade matbutiker. Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga och ett oslagbart läge! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Canadastigen 1, Kyrkviken, Lidingö kommun

Canadastigen 1

Radhus
Kyrkviken, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

9 950 000 kr

83 m²

4 rum

244 m² tomt

Välkommen till detta kulturhistoriskt intressanta gavelradhus i tilltalande nationalromantisk stil. Canadahusen ritades av arkitekt Rudolf Arborelius och stod klara 1908. Canadalängan sägs vara de första svenska uppförda radhusen och utgör en kulturmiljö av mycket stort kulturhistoriskt värde. Den lummiga uppväxta trädgården bjuder på gamla vackra syrenbuskar, äppelträd, fläderträd, vindruvor, vinbär, rosor och flera soliga uteplatser med både morgon och kvällssol. Genomgående spröjsade fönster och fina trägolv. Braskamin i vardagsrum och öppen spis i sällskapsrum på nedre plan. Ljust och inbjudande kök med vidsträckt utsikt över vattnet i Kyrkviken. Kök och vardagsrum i helt öppen planlösning, två-tre bra sovrum, ett välutrustat våtutrymme samt två separata gästtoaletter. Mycket barnvänligt och gemytligt område med god närhet till Kyrkviken, grönskande natur med fina rekreationsmöjligheter, småbåtshamn, skolor, förskolor, Lidingö Centrum och utmärkta kommunikationer. Här bor man ståndsmässigt i Sveriges äldsta radhus. Upprustningsbehov föreligger.

 • Plus
 • Uteplats
Gavelvägen 3, Bergsätra, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Gavelvägen 3

Lägenhet
Bergsätra, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

2 995 000 kr

60 m²

2 rum

3 151 kr/mån

49 917 kr/m²

Vi har nöjet att presentera denna toppfräscha och varsamt renoverade 2:a på eftertraktad adress i Bergsätra. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Fönsterbänkar i tidstypisk vacker marmorsten. Flera platsbyggda lösningar så som platsbyggd spegel med hyllplan i hall, platsbyggt kök med synnerligen gott om förvaringsmöjligheter. Hel garderobsvägg i hall samt sovrum med mycket gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder en rymlig hall. Socialt kök med plats för stort matbord intill fönster. Härligt sovrum med målade väggar i vilsam lindblomsgrön nyans och gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Helkaklat och välutrustat badrum med handfatskommod, spegelskåp, handdukstork och badkar. Ljust, rymligt vardagsrum med direktaccess till möblerbar balkong i fint solläge. God närhet till härliga sommarbad i närliggande Kottlasjön och flera förskolor på bara några minuters gångavstånd. Närhet till Skärsätra skola och utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning av en riktig drömlägenhet på Gavelvägen 3!

 • Plus
 • Balkong
Högnäsvägen 6, Näset, Lidingö kommun

Högnäsvägen 6

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

2 250 000 kr

32,5 m²

1 rum

1 964 kr/mån

69 231 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet om ca 33 m² på eftertraktade Näset intill grönskande natur, matbutik, restauranger och café samt mycket goda kommunikationer. Modernt och välutrustat kök med plats för matplats intill fönster och det luftiga vardagsrummet med fransk balkong i söder (möjlighet att bygga en altan el balkong finns). Rummet rymmer säng, soffgrupp, Tv hörna, klädkammare och en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten har genomgått stambyte och har ett helkaklat och välutrustat duschrum. Mycket välskött förening med god ekonomi. Två tvättstugor, cykelförråd, källarförråd, parkering och garage finns i föreningen. Gratis parkering på gatan direkt intill lägenheten. Mycket centralt, eftertraktat läge med god närhet till småbåtshamn, bad, golfbana, utmärkta kommunikationer och fina rekreationsområden. Endast 10 minuter till Stockholms City.

Visar alla 13