Mäklare Tina Stening

Tina Stening

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Orionstigen 3, Hersby, Lidingö kommun

Orionstigen 3

Villa
Hersby, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
9 995 000 kr
71 + 42 m²
3 rum
1 001 m² tomt

I eftertraktade Hersby villastad på solig, plan och synnerligen barnvänlig tomt om 1001 m² ligger denna villa ifrån 1931. Villan är belägen på mycket lugn och minimalt trafikerad återvändsgata. Charmig inbyggd tidstypisk farstukvist med plats för sittbänk och frukostbord. Entréplanet erbjuder ljust kök med fönster i två väderstreck och gott om plats för matbord intill fönster. Rymligt vardagsrum med fiskbensparkett i original och synnerligen generösa ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Övre plan med sällskapsrum med murad öppen spis för extra mysfaktor, badrum med badkar på tassar samt rymligt sovrum med inbyggda garderober. Nedre våningsplan med gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga med dusch och Wc. Nedre våningsplan erbjuder även en egen separat entré med stort rum perfekt som uthyrningslägenhet alternativt tonårsavdelning. Solig trädgård med fruktträd, bärbuskar och plana lekvänliga gräsytor. Möjlighet att bygga separat grindstuga på tomten enligt detaljplanen. God närhet till Lidingö Centrum, skolor, förskolor, simhall, matbutiker, bussar till Ropsten, Lidingöbanan och grönskande natur och till allt det bästa Lidingö har att erbjuda. Området är mycket gemytligt, barnvänligt och ligger centralt med gångavstånd till Lidingö Centrum och med utmärkta kommunikationer, endast ca 10 min till Stockholms City. Varmt välkommen till ett charmigt boende på generös tomt mitt i villastaden. Renoveringsbehov föreligger!

 • Uteplats
Söderliden 16, Skärsätra, Lidingö kommun

Söderliden 16

Villa
Skärsätra, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
15 950 000 kr
228 + 4 m²
8 rum
1 209 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna ljusa, hemtrevliga familjevilla i mycket gott skick. Villan är belägen med ett synnerligen högt, ljust och fritt läge i lugna och uppväxta villakvarter. Underbar barnvänlig tomt om 1 209 m² och på tomten finns ett inrett gästhus om 15 m² perfekt som extra inkomstkälla alternativt tonårsboende. I trädgården finns även ett växthus. Rymliga, sociala sällskapsytor på entréplanet med vardagsrum öppet i nock och fri utsikt mot Skärsätra villastad. Rymligt, socialt och hemtrevligt kök med gott om plats för den stora familjen, intill köket en separat loungeavdelning samt ett inrett gammaldags stort skafferi. Trädäckad terrass intill huvudentrén i högt fritt läge och utsikt mot Nacka Strand där finns gott om plats för loungemöbler/ utemöbler. Stenlagd solig uteplats i trädgården samt uteplats intill kök delvis under tak. Entréplanet har tre bra sovrum samt möjlighet till ytterligare sovrum om så önskas. Två välutrustade våtutrymmen samt separat tvättstuga på entréplanet. Det övre rymliga våningsplanet erbjuder ett mycket ljust sällskapsrum helt öppet i nock med härlig rymd och två rymliga sovrum samt walk in closet och separat gäst WC. Bergvärme med ovanligt låg driftskostnad. Denna villa är unik då den har genomgående vattenburen golvvärme och fyrglasfönster och är ett synnerligen välisolerat och mycket tyst hus. Villan är ett ”ekohus” dvs. ett ekologiskt lösvirkeshus isolerat med ekofiber och kostnaden för uppvärmningen av huset är lägre än åtgången av hushållströmmen vilket är mycket ovanligt och bra. P - plats intill entrén med plats för tre bilar. Två separata entréer. I direkt närområde till villan ligger den mysiga Pyrolaparken/ lekparken på bilfri och lugn innergård. God närhet till härliga sommarbad i närliggande Kottlasjön och flera förskolor på bara några minuters gångavstånd. Närhet till Skärsäta skola och utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Entunet 9, Östra Rudboda, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Entunet 9

Radhus
Östra Rudboda, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
7 950 000 kr
107 + 28 m²
4 rum
427 m² tomt

Välkommen till detta familjevänliga kedjehus med allt på ett plan i lugna och barnvänliga kvarter. Trivsamma, sociala sällskapsytor i ljust, rymligt vardagsrum med direktaccess till uteplats och plan, barnvänlig trädgård i eftertraktat solläge. Tre - fyra rejäla sovrum. Två välutrustade våtutrymmen samt separat tvättstuga. Ljust, hemtrevligt kök med utgång till stenlagd uteplats i skyddat läge. Välvårdad och barnvänlig trädgård med plana lekvänliga gräsytor. För barnen finns det en gemensam lekplats med sandlåda på tunet. Eget rymligt garage samt P - plats intill garage. Ett perfekt boende för ett aktivt familjeliv alternativt för ett äldre par som vill ha allt på ett och samma plan. Beläget i Södergarnsparkens direkta närhet och endast kort gångväg till badklipporna i Södergarnsviken. Mycket barnvänligt och eftertraktat område med god närhet till grönskande natur, bad, skola, förskolor och kommunikationer. Varmt välkommen till ett synnerligen välplanerat kedjehus med allt på ett våningsplan. Upprustningsbehov föreligger.

 • Uteplats
Herserudsvägen 2A, Herserud/Torsvik, Lidingö kommun
Herserudsvägen 2A, Herserud/Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Herserudsvägen 2A, Herserud/Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Herserudsvägen 2A

Lägenhet
Herserud/Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
4 500 000 kr
78,7 m²
3 rum
vån 2/2
3 766 kr/mån
57 179 kr/m²

Ljus, rymlig gavel trea om ca 79 m² i omtyckta och populära Herserud. Genomgående fina golv och ljusa väggar samt härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Renoverat badrum, trevligt och välutrustat kök med matplats intill fönster och mycket gott om förvaringsmöjligheter. Synnerligen ljust, rymligt och socialt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till balkong i soligt söderläge. Rymligt Master Bedroom samt ytterligare sovrum båda med bra förvaring. Välskött fastighet i solid Brf med låg belåningsgrad. Centralt beläget område med närhet till allt man kan önska av affärer, caféer, närservice och utmärkta kommunikationer. Närhet till Stockholms City med endast 4 min med buss till Ropsten och ytterligare 6 minuter med tunnelbanan till Östermalmstorg. Gångavstånd/ cykelavstånd via den nya bron mellan Lidingö och Ropsten samt härliga promenadstråk längs vattenlinjen i direkt närområde. Varmt välkommen till ett riktigt drömboende högst upp i huset!

 • Premium
 • Balkong
Larsbergsvägen 57, Larsberg, Lidingö kommun
 • Idag kl 17:30
Larsbergsvägen 57, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 57, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 57

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
6 250 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 718 kr/mån
68 306 kr/m²

Drömboende i eftersökta Brf Ekbacken! Fantastisk utsikt från stor balkong i sydväst mot Lilla Värtan, med utgång från både kök och vardagsrum. Stora fönster från köket och vardagsrummet mot den vackra naturen, strandpromenaden och vattnet. Smakfull 3:a (vilken lätt kan bli en 4:a) om ca 91,5 m² med rofyllt läge. Trevlig planlösning med två bra sovrum, med möjlighet till tre sovrum. Ljust och inbjudande kök med magnifik utsikt över vattnet och Stockholm skyline. Det finns två välutrustade badrum. Praktiskt boende med hiss och garage i huset och gångavstånd till Larsbergs centrum samt närliggande Dalénums växande utbud av restauranger och butiker. Promenadstråk längs vattnet mot Ropsten. Utmärkta kommunikationer med busshållplats runt knuten och båt till Nybroviken från närbelägen brygga. Mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH PRIVAT VISNING!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Terrängvägen 5, Sticklinge, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Terrängvägen 5

Lägenhet
Sticklinge, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
4 950 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 921 kr/mån
63 871 kr/m²

Välplanerad gavellägenhet om 78 m² med synnerligen fina ljusinsläpp i tre väderstreck. Rymligt vardagsrum med direktaccess till stor möblerbar balkong med sol hela dagen. Två bra sovrum och välutrustat kök med matplats intill fönster. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig walk in closet med mycket gott om förvaringsmöjligheter för kläder, skor etc. Lägenheten är belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata intill lummig grönska. Bekvämt gångavstånd till närliggande badplats samt möjlighet till båtplats i närområdet. Området runt lägenheten är mycket lugnt och barnvänligt, maxhastigheten är 30 km/h i hela området. Goda kommunikationer till Ropsten, flera bra förskolor samt skola i direkt närområde. Varmt välkommen till Terrängvägen 5 i Lidingö!

 • Balkong
 • Hiss
Björnvägen 8B, Herserud/Torsvik, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Björnvägen 8B

Lägenhet
Herserud/Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
2 750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 948 kr/mån
78 571 kr/m²

Välkommen till denna sekelskiftespärla anno 1913 med profilerade snickerier, ljusa välbevarade trägolv, spegeldörrar, djupa fönsternischer, stora fina fönsterpartier och en synnerligen generös takhöjd om ca 3 meter. Väldisponerade ytor med ett insynsskyddat rymligt vardagsrum med god plats för både sällskapsdel och sovplats i platsbyggt sovloft samt fri utsikt över trädtoppar och dess gröna omgivningar. Välutrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter samt matplats för flera intill fönster med snyggt platsbyggt matbord och tillhörande sittbänk. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och dusch. Högt, fritt läge utan insyn och sol hela dagen. Huset ligger intill grönskande natur och allmänning och har egen trädgård med uteplats med grill och hammock samt odlingsmöjligheter. Eftertraktat, centralt läge på lugn återvändsgata ett stenkast från kommunikationer, butiker och all tänkbar service och med Stockholms City runt hörnet. Varmt välkommen till en lägenhet utöver det vanliga!

Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun

Lojovägen 84

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
6 850 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/4
6 259 kr/mån
74 457 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska, nyproducerade 4:a med alla moderna bekvämligheter och synnerligen stilfull inredning. Här finns många genomtänkta tillval såsom genomgående ljus ultra matt parkett i ek från Kährs, ljusgrå sober köksinredning ifrån VEDUM med social köksö, arbetsbänkar i matchande komposit (Morland Fog) samt genomgående integrerade vitvaror och integrerad ledbelysning i infrästa spår ovan arbetsbänk och diskho. Våtutrymmen med lyxigt klinkergolv och helkaklade väggar med ljust tåligt marmormönster samt golvvärme, stilfullt badkar ifrån Svedberg´s med skyddande badkarsskärm i glas, vägghängda wc stolar i vitt, duschhörna med glasväggar och takdusch mm. Lägenheten ligger på andra våningen i hus tre i eftertraktat söderläge och har en generös balkong om ca 24 m² i bästa solläge med sol hela dagen. Garage finns i huset. Missa inte chansen att bli den första att flytta in och njuta av ett helt nytt lyxigt och naturnära boende. Lojobacken är ett synnerligen barnvänligt och omtyckt bostadsområde intill vidsträckta grönområden och underbar grönska runt knuten med vandringslingor och flera badplatser samt Bosöns båtklubb. I närheten finns flera förskolor samt skola för låg- och mellanstadium, Rudboda Torg samt ICA-butik med post. Goda bussförbindelser till Ropstens T-bana. Varmt välkommen till nyproducerade Lojobacken på Lidingö. Kontakta mig idag för mer information. Lägenheten säljs på ritning med beräknad inflyttning Q3 dvs. i september - 2024. Mer info om projektet finns på https://peabbostad.se/projekt/stockholm/lojobacken/

 • Balkong
 • Hiss
Torsvikssvängen 43, Torsvik, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår

Torsvikssvängen 43

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
3 500 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
3 206 kr/mån
63 636 kr/m²

Med ett högt, ljust läge och helt utan insyn ligger denna ljusa synnerligen välplanerade gavel 2:a om 55 m². Ljust, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och direktaccess till balkong i bästa solläge. Kök med stor potential. Rymligt sovrum helt utan insyn och stambytt, välutrustat badrum samt en praktisk walk in closet. Lägenheten har en generös takhöjd om ca 2,70 m. Välskött fastighet i eftertraktat område med närhet till allt man kan önska av affärer, caféer, närservice och utmärkta kommunikationer och med Stockholms City runt hörnet. Varmt välkommen till ett riktigt drömboende på bästa adress! Upprustningsbehov föreligger!

 • Balkong
 • Hiss
Agavägen 25, Dalénum, Lidingö kommun

Agavägen 25

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
9 250 000 kr
110 m²
3 rum
vån 0/5
84 091 kr/m²

Välkommen till denna synnerligen rymliga ägarlägenhet med två - fyra bra sovrum och stor inglasad balkong i bästa solläge. Låg total månadskostnad om ca 3 000 kr. Egen garageplats om 350 kr per månad nås via hiss i huset. Lägenheten om 110 m² har idag 2 rymliga sovrum och är belägen med ett sjönära läge i eftertraktade Dalénum. Här erbjudes mycket ljusa och trivsamma sällskapsytor med en helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Havsutsikt från balkong i syd/ sydväst som nås från kök och vardagsrum. Välutrustat kök och två rymliga duschrum. Mycket gott om förvaringsmöjligheter. Sovrum med direktaccess till rymlig, inredd Walk in closet. Ett lätttillgängligt förråd hör till lägenheten och är beläget i husets nedre del. Låg månadskostnad. Njut av en toppmodern och välutrustad ägarlägenhet med naturnära och vackert läge. Ett unikt boende intill Dalénums strandpromenad bara ett stenkast till Kappsta naturreservat, småbåtshamn och Mölna strandlinje och dess fina promenadstråk. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer in till centrala Stockholm både via Lidingöbanan och på bekvämt gångavstånd färja/ båtpendeln in till Stockholms City (SL-kort gäller). I direkt närområde finns Sats gym, populära restaurang 450 Gradi, Quai och Lulu m.f.l. Varmt välkommen till en drömlägenhet som du äger och disponerar som du själv vill! Kontakta gärna mäklaren för mer information och privat visning! Läs mer nedan vad om vad det innebär att äga och bo i en ägarlägenhet samt kostnader! Fördelar med ägarlägenhet: Större frihet att ändra och göra om i bostaden. Dock måste du såklart ta hänsyn till sådant som till exempel bärande väggar och de gemensamma avloppsstammarna om du vill bygga om. Sälj till vem du vill. Vid försäljning av en ägarlägenhet har du stor frihet att välja köpare eftersom det inte finns någon utomstående som kan påverka valet av köpare, som det gör vid försäljning av bostadsrätt då bostadsrättsföreningen behöver godkänna köparen som medlem. Enklare att hyra ut. Eftersom du äger lägenheten har du friheten att hyra ut den när du vill och till vem du vill. Uthyrningen regleras då av Lagen om uthyrning av egen bostad. Du behöver inte ta hänsyn till en bostadsrättsförenings stadgar och regler. Dock kan samfällighetsföreningen sätta upp vissa regler om exempelvis vad som händer om någon av medlemmarna missköter sig. Gällande kostnader: Varje månad skall en avgift betalas till samfälligheten: Månadskostnad/ samfälligheten: 2 637kr/ månad Garage plats: 350 kr/ månad I avgiften till samfälligheten ingår: Drift och skötsel av gemensamhetsanläggningen vilken förvaltas av samfälligheten. Samfällighetsavgiften täcker underhållet och driften. För den egna förbrukningen av vatten/varmvatten och värme vilken adderas på avgiften per månad om ca 1 000 kr. Driftskostnader består av kostnader bl.a. för trappstädning, avfallshantering, snöröjning, teknisk och ekonomisk förvaltning. En avsättning till en underhållsfond ingår i avgiften med ca 60 kr per m² och år. Kostnader som de boende får bekosta själva är: Hushållselen, hemförsäkring, internet Tv och IP telefoni. Varmvatten debiteras efter förbrukning samt individuell debitering för uppvärmning av lägenheten för rumstemperatur över 20 grader.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt

Visar alla 10