Mäklare Anna Haraldsson Wallin

Anna Haraldsson Wallin

Om mig

I mäklarbranschen är det inga tillfälligheter som styr hur din bostadsaffär upplevs och blir i slutändan- en trygg affär och bäst betalt får man enbart om man anlitar en mäklare som arbetar med de bästa verktygen och som har engagemanget att skräddarsy den bästa lösningen för just dig. Jag och alla i teamet är ett samtal eller sms bort- jag hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skarke Björkhagen 1, Varnhem, Skara kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30
Skarke Björkhagen 1, Varnhem, Skara kommun, bild 2
Skarke Björkhagen 1, Varnhem, Skara kommun, bild 3

Skarke Björkhagen 1

Villa
Varnhem, Skara kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skara
1 100 000 kr
48 + 23 m²
4 rum
4 847 m² tomt

Här är det perfekta boendet både för dig som vill bo mitt i- och med naturen som granne! Här vaknar du upp till fågelsång från skogen, nära intill bäcken. Se hur stenmuren ringlar sig runt tomten med alla sina blommor och grönska. Intill huset och i området som stort går vandringsleder som tar dig direkt till Jättadalen. Huset lämpar sig utmärkt både för dig som letar efter ett mindre åretruntboende eller för dig som vill ha ett fritidshus med permanentstandard där du både kan fira jul- och midsommar. Stor tomt med gott om plats för ett garage, goda ytor för odlingar eller möjlighet att stycka av en bit av tomten. Pendlingsavstånd till både Skara, Skövde och Lidköping. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Bigatan 5, Järpås, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 26 jun kl 16:30

Bigatan 5

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
2 050 000 kr
120 + 133 m²
6 rum
856 m² tomt

Ett riktigt bra boende beläget på lugn gata intill grönområde och motionsspår. Här är väldigt mycket renoverat de sista åren som ex nytt tak, dränering, två helkaklade badrum, renoverat kök och ombyggnation av planlösning. Huset har 4 sovrum, varav ett ligger i källaren. I källaren når man även garaget som är ett riktigt bra garage med stora ytor. Inglasad altan och pool på baksidan som binds ihop av ett altandäck. I Järpås finns badsjö som många besöker sommartid, matbutik, pizzeria, skola och förskola. Det har även byggts en mycket populär pumptrack-bana som är mycket populär bland barn och ungdomar! Du når Lidköping med bil inom ca 15 minuter och Vara ligger på ungefär samma avstånd. Tåget har hållplats i Järpås och gör det enkelt att pendla både till Göteborg och Lidköping.

 • Plus
 • Uteplats
Köpmansgatan 3, Tråvad, Vara kommun

Köpmansgatan 3

Villa
Tråvad, Vara kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vara
800 000 kr
118 + 14 m²
4 rum
1 013 m² tomt

I Tråvad får du mycket hus för pengarna och bor ca 10 km från Vara där det finns ett stort serviceutbud och kommunikationer, bla tåg till Göteborg. Huset ligger på en hörntomt som är inramad av buskar och träd och här finns gott om gräsyta för lekande barn eller egna trädgårdsdrömmar. Förutom boningshuset finns ett varmgarage och en förrådsbyggnad. Huset har en effektiv uppvärmning i form av bergvärme. På husets framsida finns ett enklare uterum och nuvarande ägare har byggt ett fint altandäck i insynsskyddat läge på baksidan. I Tråvad finns badplats, populär skola, förskola och pizzeria. Till Vara med ett brett serviceutbud och kommunikationer är det ca 1 mil.

 • Plus
Råda Åsledet 7, Råda, Lidköpings kommun

Råda Åsledet 7

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
3 050 000 kr
87 + 50 m²
4 rum
1 680 m² tomt

Det här är en husdröm för dig som vill bo på landet men ändå så nära stadskärnan som är möjligt i Lidköping. Omgivningarna i denna del av Lidköping är helt fantastiska och du bor verkligen med naturen runt knuten. Hästhagar, rekreationsområde med fina motionsspår och ädellövskogen i Lunnelid ligger allt en kort promenad bort. Huset är till stor del renoverat de sista åren med bland annat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, man har installerat ett nytt kök med ny utrustning, renoverat golv och väggar samt gjort en helt fantastisk uteplats i väster. Trädgården är relativt stor men ändå lättskött och det finns gott om yta för den som har gröna fingrar och vill förverkliga sin dröm om ett eget trädgårdsland. Förutom boningshuset finns ett garage med plats för en bil, uttag för att kunna ladda elbil är installerad och fiber finns indraget. I närområdet ligger skola åk 1-6 samt vid den nyare delen i Råda ligger nybyggd förskola, gym och mataffär. Till centrum cyklar du på ca 15 minuter.

Ryttaregatan 7B, Nya Staden, Lidköpings kommun
 • Tor 27 jun kl 11:00

Ryttaregatan 7B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
550 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 246 kr/mån
12 644 kr/m²

En kort promenad från centrum, i ett av de lugnare områdena av Nya staden finner vi lägenheten på Ryttaregatan, en lägenhet utöver det vanliga. Bor du på denna sida "älva" har du gångavstånd till både centrumkärnan, mataffärer, gym och föreningsliv så som arenan, idrottens hus och tennishallen. Den ligger bara en halv trappa upp och ett stenkast från närmaste mataffär. Genom en kombination av fräscha ytskikt, en stor balkong och föreningens gröna innergård skapas här en trivsam hemkänsla. Hemmet har renoverats och gjorts i ordning under senare åren. Här finns ett nyrenoverat badrum, ett separat sovrum och ett kök med egen diskmaskin. Allt här följer en röd tråd, en lägenhet klar att bara flytta in i. Via vardagsrummet når du även en balkong mot den mysiga innergården där du har sol fram till eftermiddagen. Här ingår det mesta, även internet, i månadsavgiften! Upplev det själv. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Lovene Tolsgården 2, Lovene, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 26 jun kl 16:00

Lovene Tolsgården 2

Villa
Lovene, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 400 000 kr
166 m²
6 rum
1 002 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva ett perfekt hus som passar hela familjen där man önskar bo på landet men ändå med rimligt avstånd till Lidköpings centrum. Här behöver man visserligen renovera men det finns ett vattenburet och även luftburna värmesystem samt kommunalt vatten och avlopp. Huset har en bra planlösning som med enkla medel går att modernisera. Man kan som exempel göra klädkammare av bastun på övre planet, använda kontoret i bottenplan som en stor garderob för all tvätt eller varför inte undersöka möjligheten att ta ner väggen mot matsal/vardagsrum för en mer öppen planlösning? På tomten finns ett fristående garage med intilliggande förråd. Du har bra pendlingsmöjligheter till Lidköping via buss och tåg (Lovene station) som även tar dig till Göteborg med Västtågen. Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 6