Mäklare Anna Haraldsson Wallin

Anna Haraldsson Wallin

Om mig

I mäklarbranschen är det inga tillfälligheter som styr hur din bostadsaffär upplevs och blir i slutändan- en trygg affär och bäst betalt får man enbart om man anlitar en mäklare som arbetar med de bästa verktygen och som har engagemanget att skräddarsy den bästa lösningen för just dig. Jag och alla i teamet är ett samtal eller sms bort- jag hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 3, Tråvad, Vara kommun

Köpmansgatan 3

Villa
Tråvad, Vara kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vara
800 000 kr
118 + 14 m²
4 rum
1 013 m² tomt

I Tråvad får du mycket hus för pengarna och bor ca 10 km från Vara där det finns ett stort serviceutbud och kommunikationer, bla tåg till Göteborg. Huset ligger på en hörntomt som är inramad av buskar och träd och här finns gott om gräsyta för lekande barn eller egna trädgårdsdrömmar. Förutom boningshuset finns ett varmgarage och en förrådsbyggnad. Huset har en effektiv uppvärmning i form av bergvärme. På husets framsida finns ett enklare uterum och nuvarande ägare har byggt ett fint altandäck i insynsskyddat läge på baksidan. I Tråvad finns badplats, populär skola, förskola och pizzeria. Till Vara med ett brett serviceutbud och kommunikationer är det ca 1 mil.

  • Plus
Råda Åsledet 7, Råda, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Råda Åsledet 7

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
3 050 000 kr
87 + 50 m²
4 rum
1 680 m² tomt

Det här är en husdröm för dig som vill bo på landet men ändå så nära stadskärnan som är möjligt i Lidköping. Omgivningarna i denna del av Lidköping är helt fantastiska och du bor verkligen med naturen runt knuten. Hästhagar, rekreationsområde med fina motionsspår och ädellövskogen i Lunnelid ligger allt en kort promenad bort. Huset är till stor del renoverat de sista åren med bland annat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, man har installerat ett nytt kök med ny utrustning, renoverat golv och väggar samt gjort en helt fantastisk uteplats i väster. Trädgården är relativt stor men ändå lättskött och det finns gott om yta för den som har gröna fingrar och vill förverkliga sin dröm om ett eget trädgårdsland. Förutom boningshuset finns ett garage med plats för en bil, uttag för att kunna ladda elbil är installerad och fiber finns indraget. I närområdet ligger skola åk 1-6 samt vid den nyare delen i Råda ligger nybyggd förskola, gym och mataffär. Till centrum cyklar du på ca 15 minuter.

Ryttaregatan 7B, Nya Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Ryttaregatan 7B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
550 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 246 kr/mån
12 644 kr/m²

En kort promenad från centrum, i ett av de lugnare områdena av Nya staden finner vi lägenheten på Ryttaregatan, en lägenhet utöver det vanliga. Bor du på denna sida "älva" har du gångavstånd till både centrumkärnan, mataffärer, gym och föreningsliv så som arenan, idrottens hus och tennishallen. Den ligger bara en halv trappa upp och ett stenkast från närmaste mataffär. Genom en kombination av fräscha ytskikt, en stor balkong och föreningens gröna innergård skapas här en trivsam hemkänsla. Hemmet har renoverats och gjorts i ordning under senare åren. Här finns ett nyrenoverat badrum, ett separat sovrum och ett kök med egen diskmaskin. Allt här följer en röd tråd, en lägenhet klar att bara flytta in i. Via vardagsrummet når du även en balkong mot den mysiga innergården där du har sol fram till eftermiddagen. Här ingår det mesta, även internet, i månadsavgiften! Upplev det själv. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lovene Tolsgården 2, Lovene, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 7 aug kl 16:30

Lovene Tolsgården 2

Villa
Lovene, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 400 000 kr
166 m²
6 rum
1 002 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva ett perfekt hus som passar hela familjen där man önskar bo på landet men ändå med rimligt avstånd till Lidköpings centrum. Här behöver man visserligen renovera men det finns ett vattenburet och även luftburna värmesystem samt kommunalt vatten och avlopp. Huset har en bra planlösning som med enkla medel går att modernisera. Man kan som exempel göra klädkammare av bastun på övre planet, använda kontoret i bottenplan som en stor garderob för all tvätt eller varför inte undersöka möjligheten att ta ner väggen mot matsal/vardagsrum för en mer öppen planlösning? På tomten finns ett fristående garage med intilliggande förråd. Du har bra pendlingsmöjligheter till Lidköping via buss och tåg (Lovene station) som även tar dig till Göteborg med Västtågen. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4