Mäklare Victor Söderlind

Victor Söderlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Härenegatan 6A, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Härenegatan 6A

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
295 000 kr
48,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 663 kr/mån
6 082 kr/m²

Mitt i det populära lidåkersområdet, i den alltid lika ordningsamma bostadsrättsföreningen finner vi den stora ettan med adressen Härenegatan. Vi behöver inte springa i några trappor för att ta oss fram och vi behöver inte känna oss inträngda i något av rummen när vi väl klivit in. Här finner vi ett stort allrum, ett helkaklat badrum och ett ordentligt kök. Men egentligen är det inte själva rummen i sig som gör det så trivsamt att faktiskt bo och leva här. Anledningen till att man trivs så bra är lugnet. Bostadens placering ger den ett ostört läge som många gånger är precis vad som behövs efter en längre arbetsdag. Upplev det själv, välkommen på visning!

Maratongatan 1B, Lidköping, Lidköpings kommun

Maratongatan 1B

Radhus
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 895 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
364 m² tomt

På altanen i öst sitter du och blickar ut över Ågårdsvallen och dricker ditt kaffe i morgonsolen. Du trivs bra i ditt radhus. Det är smidigt att inga av inneväggarna är bärande så det går att skapa vilken planlösning man vill. Det är som en vit canvas att ska sitt eget. Du har valt öppet mellan vardagsrum och kök. Ändå har du två sovrum på samma våning. I källaren har du allt det där som gärna får komma bort från den sociala ytan, som badrum och tvättstuga. Du har även en gillestuga som även fungerar som gästrum. Någon kommer springandes på Ågårdsvallen, kör intervaller, ”jobbigt” tänker du. Själv ska du duka in ditt kaffe och ta den korta promenaden till centrum. Kanske kan du köpa ett fågelbord att ha ute i din trädgård. Här är lugnt läge, nära stan och möjlighet att få precis slm man vill. Upplev det själv, välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Prostgatan 3A, Gamla Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Prostgatan 3A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
295 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 083 kr/mån
7 375 kr/m²

Med promenadavstånd till Lidköpings allra centralaste del på den lugna enkelriktade gatan Prostgatan finner vi HSBs Brf Örthagen. Föreningen är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. På fjärde våningen hittar vi denna fina etta med balkong . Det är en lägenhet på 40 kvadratmeter som är väldisponerade. Här finns för att vara en etta mycket gott om förvaring. Bostaden har dessutom ett stort vindsförråd i direkt anslutning inifrån lägenheten. Bäst av allt är nog ändå den låga avgiften om endast 3083 kr /månaden. Varmt välkommen att anmäla dig på visning! För fler bilder, planritning och information, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan.

Läckögatan 39, Lidköping, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Läckögatan 39

Villa
Lidköping, Lidköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
1 995 000 kr
126 + 63 m²
4 rum
1 074 m² tomt

En kort promenad från Vänerns strand ligger en tomt med två byggnader på. Den största byggnaden är en trevligt 30-tals villa redo för nästa familj att skriva sitt kapitel i dess historia, den andra byggnaden är ett garage med smart förrådsdel. Dessa byggnader är placerade så att de ramar in tomten vilket gör att altanen och gräsmattan blir som en oas, behagligt bortkopplad från världen utanför. Kliver man sedan in i boningshuset via altandörren på husets baksida kommer man direkt in till hemmet. Ett hem som fungerat bra för de som bott i många år men som idag skulle behöva den som vill sätta egen prägel på sitt boende. Det tvådelade vardagsrummet i kombination med det stora köket ger möjlighet till ett mycket socialt första våningsplan. Här finns ett med betongpannor från 2000 som skiner i solen, sedan även en charmig liten källare med tvättstuga. Här finns alltså ett hem som är lätt att förstå familjer trivts i och ett hem som får fantasin om vad som går att åstakomma att börja springa iväg. Detta är ett hus för dig med drömmar och utan tummen mitt i handen. Upplev det själv, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4