Mäklare Amanda Edlund

Amanda Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rotegatan 8, Linköping, Linköpings kommun

Rotegatan 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 8/11
4 706 kr/mån
41 322 kr/m²

Här finns ett fint tillfälle till en modern trea i attraktiv förening på Tinneröhöjden med eklandskapet som granne. I Södra Ekkällan bor man nära naturen och med serviceutbud inpå knuten med både affär, gym och kvartersrestaurang som närmsta granne och ett lyxigt garage intill. Husen på Rotegatan är moderna och byggda såsom “lågenergihus” med solceller på tak och återvinningssystem i uppvärmningen vilket ger möjlighet till låg driftskostnad som fördelas efter förbrukning på hushållet. Smart och effektivt, där man själv kan påverka sin boendekostnad. Detta fina hem är beläget på våning åtta och nås smidigt med två separata hissar i det ljusa trapphuset. Här är den generösa ytan fördelad på fastighetens hörn vilket ger fina ljusflöden och praktiskt planerad yta där man från varje rum har vackra utblickar mot såväl stadsbilden som gröna skogslandskap. Hallen ger plats för ytterkläder i garderobsvägg och vidare når man kök och vardagsrum som en ljus, välkomnande enhet med modern, tidlös interiör. Till vänster finns ett rymligt, fräscht kök med tilltalande materialval och en köksö med extra bra förvaring och som en elegant serveringsdel. Det ryms även en generös matplats vid fönstret med fantastisk “takåsvy” i sydväst med magiska växlingar i ljus och färg över årstider och väderlek. Vidare ryms ett ombonat allrum i samma del och det finns även utgång till hemmets “extra” rum i form av en inglasad balkong. Här ges gott om plats att möblera, också med vyn mot stadens landmärken såsom Domkyrkan och hela vägen bort mot Roxens blåa vatten. En vy man uppskattar året om och även balkongen i sitt soliga läge. Hemmets inre, mer familjära delar, bjuder på gott om plats och lyxig praktiskt funktion utöver det vanliga. Här finns ett “master bedroom” med hel garderobsvägg och ljus, trivsam interiör. Det finns ytterligare ett sovrum i fil. Den inre hallen rymmer även hela två badrum, helkaklade och fräscha med modern, tidlös inramning i vitt och grått. Ett badrum med dusch, samt ett något större med dusch samt egen tvättavdelning med tillhörande bänkyta och skåp. Utöver detta finns även en stor klädkammare vilket sammantaget ger bostaden ypperligt fördelad och generös yta. Utsikten är något utöver det vanliga och ger en härlig frihetskänsla från hög höjd och närmiljön med eklandskapet ger oändlig natur att upptäcka med rekreationsmöjligheter året om. Från bostaden är det promenadavstånd till US och Garnisonen, kort cykelavstånd till city och LiU samt fint läge även ner mot Tinnerbäckens vackra stråk! Välkommen till denna pärla på Rotegatan 8!

 • Balkong
 • Hiss
Blåeldsvägen 84B, Sturefors, Linköpings kommun

Blåeldsvägen 84B

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 650 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/2
2 814 kr/mån
22 917 kr/m²

Välkommen till Linköpings attraktiva södra delar och ett läge intill Stångån och det ljuvliga eklandskapet. Sturefors är en ständigt populär stadsdel som har lantliga omgivningar och småstadskaraktär med ypperliga kommunikationer och närhet till serviceutbud. Här bor man nära skog och mark med oändliga möjligheter till natur, det finns badplats, skola och affär samt ett rikt föreningsliv. Denna tvåa känns luftig och rymlig, mycket tack vare läget och att bostaden har fönster i tre väderstreck med härligt ljusinsläpp. En egen entré i markplan leder via en gemytlig, takad förstukvist in mot hallen med plats för förvaring och trapp upp till bostaden i det övre planet. Omgivningarna utgörs av lummig skog vilket ger gröna utblickar från hemmets insida. Ovan trappen ges access till ett rymligt kök med generösa ytor i vinkel samt två fönster med möjlighet till stor matplats. Modernt inrett med renoverade ytor i grått och med bänkskiva i sten samt vitvaror i stilrent rostfritt. I den övre hallen ges ytterligare plats för förvaring med klädkammare samt ett badrum med dusch och egen tvättpelare. Vardagsrummet har hörnläge och en härlig balkong under tak med vy mot närliggande skog och lövgrönska. Med fönster i två väderstreck ges även här ett fint ljusflöde från de stora fönsterpartierna med fritt läge. Sovrummet är stort med gott om plats med dubbelsäng och smakfulla färgval på de målade väggarna. På Blåeldsvägen bor man i en äldre, stabil förening med tillgång till förråd, gemensamma ytor såsom tvättstugor, samlingslokal, gym och bastu. Det finns parkeringsmöjligheter och från Sturefors är det goda förbindelser med både buss och en vacker cykelväg in mot city, SAAB och US. På väg mot stadskärnan passerar man närliggande Landeryds GK, handelsområdet vid Harvestad samt Ekholmens centrum som ger fint utbud av service i närområde!

 • Balkong
Rosenvägen 125 (Ådala koloniträdgårdar), Linköping, Linköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rosenvägen 125 (Ådala koloniträdgårdar)

Övrigt
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
365 000 kr
1 rum
300 m² tomt

Välkommen till en tilltalande kolonilott i välskött område med fantastiskt fint läge intill Stångån. Här finns nu ett tillfälle att ta över prunkande blomsterprakt och uppvuxen grönska med rik skörd av såväl buketter som grödor på denna välordnade odlingsplats. Själva huset rymmer generösa ytor att spendera regniga dagar med kokvrå och allrum samt ett ombonat uterum. Vidare skapas alla möjligheter att njuta av både skog och skugga i tomtens lummiga miljö med flera uteplatser runtom. Blomstringen är enorm med sin rika variation med färgväxlingar över årstiderna, från skilla och syren, till fantastiska pioner vidare mot rosor och hortensior. Här översållas trädgården av ljuvligheter med långa säsonger och där platsen är fint planerad med en stor odlingsdel på friland, bärbuskar och plan gräsyta. Intill den gröna väggen av syrener finns bersån med altan och runtom huset finns stensatta ytor att placera möblemanget efter smak och väder. Här har du närhet till både parkering samt servicehus. I närmiljön ges också härliga promenadstråk vid Stångåns vackra stråk och vidare närhet till skog mot Hackefors fina slingor i Åbysäcken. Området är beläget i Linköping södra delar och nås smidigt med både buss, bil och cykel! Varmt välkommen att njuta av denna pärla!

 • Plus
Krouthéns Gata 6, Linköping, Linköpings kommun
Krouthéns Gata 6, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Krouthéns Gata 6, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Krouthéns Gata 6

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 5/5
5 943 kr/mån
37 689 kr/m²

Välkommen till ett riktigt toppenboende med fantastiska utblickar över stadstaken och hela vägen mot Domkyrkan. Här bor man i en mycket välplanerad bostad med modern interiör, hiss och en stor balkong samt lyxen med dubbla badrum. Området är populärt och med en härlig blandning av små och stora bostäder i trivsam struktur i dessa nybyggda kvarter. Övre Vasastaden är uppfört senare år som en förlängning av den äldre arkitekturen i Vasastaden med kort avstånd till både city och Resecentrum. Denna bostad nås på högsta våningsplanet med en välkomnande entré som rymmer garderober och access till “master bedroom” direkt till vänster med bra förvaring. Till höger finns ett större badrum med helkaklade ytor i vitt, med dusch och egen tvättavdelning. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med fantastiskt fint läge, gott om plats och trivsamma utblickar. Köket är fördelat i motsatt håll och rymmer fina arbetsdelar och en stor matplats, även här med modern och stilren interiör i vitt som ger en fräsch och tidlös inramning, Vidare fördelas två ytterligare sovrum i den inre delen av bostaden, båda med bra storlek och garderober, ett med egen klädkammare. Mitt emellan sovrummen finns badrum nummer två med dusch och samma enhetliga materialval. Totalen med den genomgående planlösningens ljusflöde och charm i snedtaken ger ett både rymligt och trivsamt hem med gott om plats och flera “rumsligheter”. I närmiljön finns populära kvartersrestauranger med uteserveringar på Timmermansplatsen, gym och lummiga innergårdar. Här finns affär inom någon minuts promenad och även kort avstånd ner mot Stångåns härliga stråk med grönska och vatten. Stadens utbud finns även på promenadsträcka med fin närhet till kultur, shopping och kommunikationer vid Resecentrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rotegatan 4, Linköping, Linköpings kommun

Rotegatan 4

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 295 000 kr
89 m²
3 rum
vån 7/9
5 171 kr/mån
37 022 kr/m²

Välkommen till populära Rotegatan som har ett fantastiskt fint läge intill de ljuvliga skogarna vid Tinnerö. Här bor man smidigt och funktionellt med garage och affär inpå knuten och med fina kommunikationer till både US, stadskärna och Mjärdevi. Området är lummigt och trivsamt där man i dessa moderna fastigheter har tillgång till dubbla hissar och härliga ljusflöden tack vare det fria, höga läget. På våning sex bor man här i en välplanerad bostad med generösa ytor och fin placering på husets hörn. Hallen är praktiskt med kapprum som rymmer bra förvaring i garderob och vidare utrymme i en stor klädkammare. Här finns även ett fräscht, helkaklat badrum med dusch och även en egen tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin samt bänkyta och skåp. Vidare öppnar bostaden upp sig med ett av hemmet sovrum till höger, ett ljust och trivsamt rum med skogsvy och garderober. Här ryms sedan ett stort allrum med gott om plats för flera möbelgrupper och en naturlig övergång mot köket via köksö. Köket har en funktionell, u-formad arbetsdel med rymd där interiöra materialval går i vitt och rostfritt som ger en fräsch och tidlös inramning till rummet. Till den sociala delen hör även den magnifika balkongen som tack vare inglasning fungerar som ett extra rum till lägenheten. Det är gott om plats och man har vilsamma utblickar mot skog och närmiljö med fria vyer där man följer årstidernas vackra färgväxlingar. Intill allrummet når man också det större, ”master bedroom”, även detta med härlig utsikt och med gott om plats för både dubbelsäng och hel garderobsvägg. Helheten är ljus och fräsch med de vackra omgivningarna som ständigt växlar färg och form efter väderlek och tidpunkt. Tinnerö är en otroligt fin plats för rekreation med varierad skog och området har även gym samt Friskis & Svettis. Det är korta avstånd med cykel till det mesta som Linköping har att erbjuda där också Tinnerbäckens vackra stråk finns nära. Föreningen är trivsam och attraktiv med energisnåla hus och möjligheter att själv påverka sin energikostnad. Man har också tillgång till förråd samt en egen garageplats. Varmt välkommen till Tinneröhöjden och denna välplanerade trea!

 • Balkong
 • Hiss
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 14:00
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Syréngatan 14B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1
3 982 kr/mån
32 761 kr/m²

Välkommen till en riktigt välskött förening med charmiga fastigheter som löpande renoverats och gemensam access till härliga grönytor och uteplatser. Här bor man med affär, bageri och kvartersrestauranger inpå knuten i mysiga kvarter med promenadavstånd till stadskärnan. Valla ligger mitt emellan US, LiU och city vilket ger ett fint läge mot stadens större arbetsplatser. Denna fantastiska trea erbjuder mycket välplanerade kvadrametrar med två rymliga sovrum där även möjlighet till uthyrningsdel finns med separat WC. Ljuset flödar från två håll vilket ger extra rymd till bostaden med fina utblickar mot den lummiga utemiljön. En generös hall rymmer flera garderober och bra plats för ytterkläder. Direkt till höger finns en inre hall med både WC och platsbyggd garderob varpå ett av sovrummen sedan är placerat. Från entréhallen ges vidare access mot badrum med helkaklad yta och dusch. Till vänster är köket placerat, ett ljust rum med interiör i vitt med gott om arbetsyta och skåp där det även ryms en matplats vid fönster. Vidare finns det ytterligare ett sovrum i fil med köket, här med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och tilltalande även detta med plats för både matbord och bekvämare soffdel samt en fransk balkong. Bostaden är gemytlig i sin utformning och har vissa äldre attribut bevarade med extra charm såsom trägolv och innerdörrar i original. Utöver detta erbjuder denna trivsamma och populära förening gott om gemensamma ytor. Här finns övernattningsrum, samlingslokal, bastu och grillplatser att tillgå och till bostaden hör också två förråd. Omgivningarna bjuder på variation av skog med Vallaskogen och eklandskapet nära som ger möjligheter till härlig natur året om. Inom promenadavstånd finns även de mysiga kvarteren vid Gamla Linköping med små butiker och caféer och ett stenkast från bostaden hittar man här det anrika Borgs bageri!

 • Premium
Drottninggatan 48a, Linköping, Linköpings kommun
 • Sön 30 jun kl 13:00
Drottninggatan 48a, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 48a, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 48a

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 950 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
2 758 kr/mån
43 333 kr/m²

Oslagbart läge i centrala Linköping, lika nära till stadskärnans restauranger och shopping som till Trädgårdsföreningens lugn och grönska. Högst upp i fastigheten byggd 1907 ligger denna charmiga och renoverade 1:a med rymligt kök, gott om förvaringsmöjligheter, södervänd balkong och fritt läge. Det sexkantiga, ljusa stora rummet är smakfullt renoverat och präglas av en generös takhöjd om nära 3 meter och obefintlig insyn. Balkongen ligger skyddat och kan därför användas redan från tidig vår och sent in på hösten. I det rymliga köket finns gott om plats för ett stort matbord, och arbetsytor med kaklade väggar och integrerade vitvaror ligger i funktionell vinkel. I badrummet finns ett äldre, inkaklat badkar, halvkaklade väggar samt en nyare kommod. Från hallen nås lägenhetens walk-in-closet, en smart inredd förvaring för kläder och skor med stor spegel. Ytterligare en garderob finns i det stora rummet och till lägenheten hör också ett källarförråd. Fönster och balkongdörr i tidstypisk stil är nyligen bytta av föreningen, liksom lägenhetens ytterdörr. Närområdet erbjuder härliga promenader och det är även nära ner mot Stångåns stråk för längre turer. På några minuter når man stadskärnan och kollektivtrafik, och det är kort gångavstånd till Campus US och Universitetssjukhuset. I kvarteret finns flera trevliga restauranger och strax intill finns en livsmedelsbutik med bra öppettider. En riktigt pärla att njuta av både grönska och stadsliv!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Snickaregatan 27, Linköping, Linköpings kommun

Snickaregatan 27

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 395 000 kr
85,6 m²
3 rum
vån 6/6
6 152 kr/mån
27 979 kr/m²

Här hittar vi ett rymligt stadsboende på vacker gata med härliga utblickar över takåsar och stadens landmärken. Bostaden strålar av ljus som varierar med årstid och väderlek på ett tillalande vis och man har flexibel yta med fönster i tre väderstreck. Läget är ypperligt med kort avstånd till stadens utbud av bagerier, shopping och kultur och det är samtidigt promenadläge till Resecentrum och grönområden. Hallen ger gott om plats för förvaring och här finns både ett separat WC samt badrum med dusch. Båda våtrymmena är nyrenoverade och fräscha med egen tvättmaskin i badrummet. I den inre hallen finns även en rymlig klädkammare. Köket utgörs av praktiskt planerad yta med gott om förvaring samt en fin matplats vid det stora fönstret. I fil till höger från hallen finns hemmets två sovrum, varav båda är rymliga och med plats för dubbelsäng. Vidare från hallen rakt fram ges plats för ett härligt vardagsrum med ett magnifikt fönsterparti och trivsamt läge. Här ges gott om utrymme för social samvaro och intill allrummet finns ytterligare rumslighet i form av tv-rum. Här finns möjlighet till ytterligare ett sovrum och här ges också utgång till en trivsam balkong med ljuvlig stadsvy mot såväl det gamla vattentornet som Domkyrkans eleganta spira. Helheten ger en rymlig bostad med fantastiskt fint läge. Man bor intill Stångåns vackra stråk med underbara grönytor och även nära Trädgårdsföreningens park. Det är promenadavstånd till US och kort cykelsträcka till SAAB samt med nära accesser till bussförbindelser. Affärer, restauranger och allt vad stadens nöjen kan erbjuda finns inom nära räckhåll- välkommen att trivas i ett riktigt fint läge i Linköping!

 • Hiss
Timmermansgatan 1C, Linköping, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/6
1 834 kr/mån
50 678 kr/m²

Här finns ett ypperligt stadsläge med promenadavstånd till city och Resecentrum med ytterst trivsamma kvarter ett stenkast från några av stadens mest populära restauranger. I modern fastighet på ljusa ytor finns denna smarta etta med plats för det mesta på effektiva kvadrat. Lägenheten har fritt läge över gata utanför och upp mot den trivsamma Timmermansplatsen där man har ett stenkast till närmsta affär och vyer över gaturummet. Hallen har praktiskt klinkergolv, plats för avhängning samt garderob. Här ryms ett rymligt och funktionellt badrum med dusch på helkaklade ytor med klinkergolv. Stilrent och tidlöst i materialval i vitt och grått samt med förvaring i kommod och förberett för tvättmaskin. Rum och kök hänger samman som en enhet och det ges en naturlig plats för säng samt sittplatser vid det stora fönsterpartiet. Köksdelen utgörs av en smidig funktionsvägg, även här i stilrent vitt. Rummet har även utgång till en längsgående balkong med trivsamt läge intill huskroppen och ger extra rum till bostaden. Till lägenheten hör även förråd och gemensam yta av cykelrum och tvättstuga. Övre Vasastaden har gott om kvarterskrogar och även gym och butiker. Det är nära mot Vasastadens äldre bebyggelse som också erbjuder restauranger och kulturutbud vid teater, konserthus och museum. Till stadskärnan kan man med fördel promenera och det är också nära de vackra stråken vid Stångåns strand som ger härlig rekreation vid vattnet!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9