Mäklare Amanda Edlund

Amanda Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrsvängen 2B, Valla, Linköpings kommun

Norrsvängen 2B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 129 kr/mån
26 937 kr/m²

Välkommen till charmiga och populära kvarter med grönskande omgivningar och perfekt läge med ca 10 min cykelavstånd till LiU och stadskärnan. Här finns ett välplanerat hem med balkong i ett riktigt trivsamt område med kort cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda. Man bor i uppvuxna kvarter av blandad bebyggelse med gröna pauser i parker samt närhet till skog för den friluftsintresserade. God turtäthet med buss som ligger inom kort gångavstånd. Denna bostadsrättsförening har välskötta fastigheter och erbjuder gott om fräscha, gemensamma faciliteter såsom gym, samlingslokal, hobbyrum och tvättstugor. Till bostaden hör två förråd och runtom huset finns tillgång till uteplatser i prydlig gårdsmiljö vilket totalt sett ger bostaden gott om extra attribut förutom den invändiga ytan. Husen har löpande renoverats och det finns även tillgång till gästrum att hyra för de boende. Lägenheten har ett genomgående äldre skick vilket ger en ny ägare alla möjligheter att sätta egen prägel på den välplanerade ytan. Byggåret runt tidigt 50-tal ger en trivsam grund med stora fönster och detaljer bevarade såsom innerdörrar och parkettgolv i vardagsrummet. Här finns en generös hall som ger access till samtliga rum som fördelas med en genomgående planlösning vilket ger ljus från två håll. Direkt till vänster finns köket med praktiska ytor, bra förvaring och ursprunglig karaktär samt med matplats vid fönster. Kyl och frys är av nyare årsmodell i rostfritt. Sovrummet är beläget i fil med kök och har riktigt bra förvaring i en inre hall med både garderob och klädkammare. Invid hallen ligger badrummet som har plats för badkar eller dusch och tvättmaskin. Trevliga, sociala ytor finns i vardagsrummet som har ett extra fönster i och med hörnläget. Från vardagsrummet nås en balkong i söderläge, med fri utsikt. I närmiljön finns mataffär, gym, restauranger och bageri med mysiga stråk av skog och grönska i Lektorshagen och Fridhemsparken. Här finns också närhet till skog vid Vallaskogen, Rydskogen och även mot det härliga Eklandskapet. Gottfridsberg är ett attraktivt område som helhet med smidiga avstånd för studenten och läge intill de charmiga kullerstenskvarteren i Gamla Linköping - väl värda att upptäcka med butiker och caféer!

  • Balkong
Tröskaregatan 96, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 16:00
Tröskaregatan 96, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Tröskaregatan 96, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Tröskaregatan 96

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
85 m²
3 rum
5 480 kr/mån
22 294 kr/m²

Välkommen till detta ombonade och välskötta hem med gott om plats och välplanerad yta. Här finns ett riktigt trivsamt läge i familjära kvarter med kort avstånd till skolor, förskolor och lekplatser. Området är fint beläget mot eklandskapet vilket ger närhet till storslagen natur och härliga rekreationsmöjligheter. Det ges ett rikt utbud av aktiviteter för stor som liten och man har även serviceutbud med affär och vårdcentral på promenadavstånd. Lägenheten har en inbjudande entrésida med lummig grönska och vidare ingång under tak och access till ett eget förråd. Hallen är ljus med plats för ytterkläder och ytterligare förvaring i klädkammare. Här finns även en separat och praktisk tvättstuga med arbetsbänk och skåp. Vidare finns även badrummet placerat i fil med dusch, handduksvärmare och kommod med moderna detaljer av blandare och takdusch. Köket nås både från hall och via vardagsrum vilket skapar extra rymd och luftig karaktär till de sociala delarna. Här ges gott om plats och bra ytor för matlagning och en ljus matplats vid ett stort fönsterparti. Köksinredningen är modern och stilren i mörkare ton och med vitvaror i rostfritt. Mot vardagsrummet övergår köksdelen med köksö och förvaring vilket ger extra generöst med skåpsutrymmen. Allrummet är ljust och tilltalande med utgång till en härlig trädgårdsdel och altan i soligt, skyddat västläge. Bostaden har två rymliga sovrum i varsin del av lägenheten med ett större, ”master bedroom”, med ombonad interiör och där finns plats för platsbyggd förvaring samt garderobsvägg. Sovrum nummer två är även detta luftigt i sin storlek och med vy mot grönskan vid entrésidan. Hela hemmet är smart planerat med mycket bra utrymmen i hela två klädkammare. Parkering sker i närliggande länga vilket ger stillsamma och lekvänliga gaturum i närmiljön. Lambohov ligger intill LiU och US med smidiga avstånd och access in mot stadskärnan med både bil, buss och cykel. Man har förutom affärer i området även närhet till utbudet vid Djurgården och det finns gym, padel och golfbana inom nära räckhåll.

  • Premium
Magasinsgränd 1, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 18:00
Magasinsgränd 1, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Magasinsgränd 1, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Magasinsgränd 1

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 575 000 kr
109,8 m²
4 rum
vån 5/5
5 655 kr/mån
32 559 kr/m²

Här finns en riktigt bra möjlighet till ett välplanerat hem om fyra rum och kök i en stabil förening. Läget är perfekt i lugna kvarter på Magasinstorget med Linköpings centrala delar åt ena hållet och Stångåns vackra stråk åt det andra. Här bor man med promenadavstånd till Resecentrum och det mesta vad staden kan erbjuda i form av kultur, restauranger och service med härliga grönområden såsom Trädgårdsföreningen och fina rekreationsmöjligheter runt ån. Bostaden är placerad på våning fem som är högst upp i huset och nås smidigt med hiss. Planlösningen är genomtänkt och skapar fina ljusflöden tack vare den genomgående planlösningen. Det ryms både dubbla badrum och en härlig balkong vilket ger fina förutsättningar för ett funktionellt och modernt stadsliv. Hallen är välkomnande med avhängningsmöjligheter och vidare ges access till en inre hall mot två av sovrummen samt badrum. Här skapas en egen avdelning för två trivsamma sovrum i fil med förvaring både i rummen och i hallens utrymme. Badrummet är helkaklat med klinkergolv där det ryms dusch, handduksvärmare, kommod och WC. Vidare från hallen ges plats för det rymliga köket med gott om utrymmen samt en härlig matplats vid fönstret. Köket övergår mot vardagsrummet vilket ger en fint sammanhängande social del. Allrummet är ljust med ett stort fönsterparti varifrån man åtnjuter vyer över hustak och landmärken av Domkyrkans och S:t Larskyrkans vackra kyrkotorn. Här ges tilltalande ytor för umgänge och fria utblickar i ett västläge som ger vackert ljus som växlar över årstider. ”Master bedroom” har läge mot innergården med gott om plats för större säng, garderober samt utgång till en tilltalande och rymlig balkong. i denna del finns även badrummet placerat, även här med helkaklad yta och klinkergolv samt med badkar och tvättpelare. Helheten utgör ett välskött och modernt hem med funktion och fina vyer. Läget är fantastiskt bra med allt vad Linköping har att erbjuda på kort avstånd och här ges ett riktigt bra tillfälle för en optimalt planerad bostad. Föreningen är välskött med tillgång till gemensamma faciliteter och en innergård med sittplatser. Varmt välkommen att trivas i denna härliga bostad på Magasinsgränd!

  • Premium
  • Hiss
Stenbrötsgatan 15, Tornhagen, Linköpings kommun

Stenbrötsgatan 15

Lägenhet
Tornhagen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 095 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 922 kr/mån
25 090 kr/m²

Vackra vyer och härligt ljusflöde finner vi i denna gemytliga idyll av grönytor och trivsamt grannskap. Bostadsrättsföreningen ger fina gemensamma utrymmen såsom innergårdar med lekplatser samt gym och förråd. Föreningen har välskötta fastigheter som löpande renoverats med tilltalande läge intill skogsområden såsom Rydskogen och Vallaskogen med härlig rekreationsmiljö av utegym och löpslingor. Denna bostad är riktigt fint planerad med genomgående ljusflöden från stora fönsterpartier, balkong och välskötta ytor. Hallen är rymlig med välkomnande kapprum och vidare access till en stor klädkammare. Här ryms också badrum med WC samt duschutrymme där man även finner en praktisk tvättavdelning. Vidare i bostaden skapas en inre hall med access till ett av bostadens ljusa sovrum till vänster med en tillhörande, praktisk klädkammare och vy mot trädgrönska. Till höger finns ett funktionellt kök med arbetsdel samt en trivsam matplats vid fönster Vardagsrummet är luftigt med stort fönsterparti mot lummig skog även här och fönster åt två håll. Ytterligare sovrum ryms intill köket med gott om plats, hel garderobsvägg samt utgång till en skyddad balkong under tak i härligt västläge. Helheten ger väl fördelade ytor med gott om plats och flexibilitet i funktion samt med bra förvaring. Närheten till naturen ger fin vardagsaccess till rekreation och området ligger nära såväl Mjärdevi som LiU. Man har kort avstånd med bil och cykel till stadskärnan, bra kommunikationer med buss och ett närliggande serviceutbud. I denna del av Linköping finns även Linköpings GK samt det gemytliga Gamla Linköping- perfekt som utflyktsmål med butiker och caféer på charmiga kullerstensgator. Närområdet ger även ett urval av parker och grönytor att njuta av förutom föreningens egna gårdsytor. Varmt välkommen att trivas på fina Stenbrötsgatan!

Snickaregatan 27, Linköping, Linköpings kommun

Snickaregatan 27

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 395 000 kr
85,6 m²
3 rum
vån 6/6
6 152 kr/mån
27 979 kr/m²

Här hittar vi ett rymligt stadsboende på vacker gata med härliga utblickar över takåsar och stadens landmärken. Bostaden strålar av ljus som varierar med årstid och väderlek på ett tillalande vis och man har flexibel yta med fönster i tre väderstreck. Läget är ypperligt med kort avstånd till stadens utbud av bagerier, shopping och kultur och det är samtidigt promenadläge till Resecentrum och grönområden. Hallen ger gott om plats för förvaring och här finns både ett separat WC samt badrum med dusch. Båda våtrymmena är nyrenoverade och fräscha med egen tvättmaskin i badrummet. I den inre hallen finns även en rymlig klädkammare. Köket utgörs av praktiskt planerad yta med gott om förvaring samt en fin matplats vid det stora fönstret. I fil till höger från hallen finns hemmets två sovrum, varav båda är rymliga och med plats för dubbelsäng. Vidare från hallen rakt fram ges plats för ett härligt vardagsrum med ett magnifikt fönsterparti och trivsamt läge. Här ges gott om utrymme för social samvaro och intill allrummet finns ytterligare rumslighet i form av tv-rum. Här finns möjlighet till ytterligare ett sovrum och här ges också utgång till en trivsam balkong med ljuvlig stadsvy mot såväl det gamla vattentornet som Domkyrkans eleganta spira. Helheten ger en rymlig bostad med fantastiskt fint läge. Man bor intill Stångåns vackra stråk med underbara grönytor och även nära Trädgårdsföreningens park. Det är promenadavstånd till US och kort cykelsträcka till SAAB samt med nära accesser till bussförbindelser. Affärer, restauranger och allt vad stadens nöjen kan erbjuda finns inom nära räckhåll- välkommen att trivas i ett riktigt fint läge i Linköping!

  • Hiss
Timmermansgatan 1C, Linköping, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/6
1 834 kr/mån
50 678 kr/m²

Här finns ett ypperligt stadsläge med promenadavstånd till city och Resecentrum med ytterst trivsamma kvarter ett stenkast från några av stadens mest populära restauranger. I modern fastighet på ljusa ytor finns denna smarta etta med plats för det mesta på effektiva kvadrat. Lägenheten har fritt läge över gata utanför och upp mot den trivsamma Timmermansplatsen där man har ett stenkast till närmsta affär och vyer över gaturummet. Hallen har praktiskt klinkergolv, plats för avhängning samt garderob. Här ryms ett rymligt och funktionellt badrum med dusch på helkaklade ytor med klinkergolv. Stilrent och tidlöst i materialval i vitt och grått samt med förvaring i kommod och förberett för tvättmaskin. Rum och kök hänger samman som en enhet och det ges en naturlig plats för säng samt sittplatser vid det stora fönsterpartiet. Köksdelen utgörs av en smidig funktionsvägg, även här i stilrent vitt. Rummet har även utgång till en längsgående balkong med trivsamt läge intill huskroppen och ger extra rum till bostaden. Till lägenheten hör även förråd och gemensam yta av cykelrum och tvättstuga. Övre Vasastaden har gott om kvarterskrogar och även gym och butiker. Det är nära mot Vasastadens äldre bebyggelse som också erbjuder restauranger och kulturutbud vid teater, konserthus och museum. Till stadskärnan kan man med fördel promenera och det är också nära de vackra stråken vid Stångåns strand som ger härlig rekreation vid vattnet!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6