Mäklare Amanda Edlund

Amanda Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindengatan 8, Linköping, Linköpings kommun

Lindengatan 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
2 433 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till denna drömlägenhet med otroligt fina ljusflöden och en optimalt planerad yta. Här bor man i mysiga kvarter med blandad bebyggelse där det finns gott om gröna pauser och med ett nära läge till Stångån vackra stråk och glittrande vatten. Tannefors utgör en riktig pärla med småstadskänsla, här har man eget “centrum” med bageri, fiskaffär och gott om kvartersrestauranger och samtidigt promenadavstånd till stadskärnan. Detta är en bostad som andas trivsel och rymd, där man har en fin känsla och enhetlig karaktär. Hallen är välkomnande med plats för kapphängare samt access till ett toppfräscht, helkaklat badrum i vitt och med inslag av ek i kommod. Här finns dusch samt även egen tvättmaskin vilket ger bra funktion utöver de gemensamma tvättstugorna i fastigheten. Vidare når man ett rymligt vardagsrum med fint utformad yta med fönster i hörnläge och utgång till balkong och vidare öppenhet mot matplats och kök. De sociala delarna är generösa till storlek och den fina matplatsen mellan vardagsrum och kökets arbetsdel ger gott om utrymme för större bord. Köket går i vitt med praktiska arbetsytor i vinkel och vitvaror i rostfritt. Ljuset flödar mellan rumsligheterna från flera håll och balkongen ger extra plats med skyddat läge och långa säsonger. Sovrummet är även det rymligt till ytan med gott om plats för dubbelsäng och ombonad färgskala i mjukt grått på väggen samt hel garderobsvägg. Helheten ger ett riktigt fint hem med fräscha ytskikt och charm, bara att flytta in. Närområdet ger fin tillgång till parker och härliga rekreationsmiljöer inom kort avstånd och man har kort cykelväg till såväl SAAB som US och i övrigt bra kommunikationer med buss. Stångåns vattenlinje ger både fina uteserveringar och “strandhugg” samt tillgång till löpslingor och picknicklägen. Ett boende där man trivs i en attraktiv, central stadsdel!

  • Balkong
Östsvängen 1A, Linköping, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Östsvängen 1A, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Östsvängen 1A, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Östsvängen 1A

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 245 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/6
1 698 kr/mån
54 130 kr/m²

Välkommen till gemytliga Valla, ett populärt område med gott om grönska och läge mitt emellan stadskärnan och universitetet. Här når man även US, Mjärdevi och Resecentrum med smidiga förbindelser vilket sammantaget med områdets charm gör läget ständigt attraktivt. Det finns affär, bageri och kvartersrestauranger inom några minuters promenad och man har också fin närhet till variation av skogar med Vallaskogen, Rydskogen och Lektorshagen i närmiljön. Denna nybyggda fastighet rymmer här en välplanerad etta med fräsch interiör och smart funktion på den nätta ytan. Hallen ger förvaringsytor med garderober och kapphängare och vidare access till ett tidlöst och stilrent badrum med dusch och egen tvättmaskin. Även här med bra skåp, både i kommod samt vägghängd förvaring. Rummet är ljust med kokvrå och utgång till en trivsam balkong med fria vyer över det trivsamma kvarteret. Här finns plats för både matbord och säng med tilltalande ljusinsläpp. Utöver detta finns förråd och gemensamma ytor i den utvändiga gårdsytan. I närområdet hittar man även den vackra Fridhemsparken som ger fin plats för soliga dagar. Området ligger nära Gamla Linköpings vackra miljöer med caféer och butiker som samsas på kullerstensgator intill Vallaskogen, väl värt ett besök med aktiviteter året om. Varmt välkommen till ett riktigt bra läge i modern fastighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Granitvägen 65, Bråstorp, Motala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Granitvägen 65, Bråstorp, Motala kommun, bild 2
Granitvägen 65, Bråstorp, Motala kommun, bild 3

Granitvägen 65

Lägenhet
Bråstorp, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
1 195 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1
5 991 kr/mån
17 194 kr/m²

Här finns en toppfräsch bostadsrätt i en trivsam och välskött förening med härliga närområden av grönska och lekplatser. I Bråstorp bor man nära serviceutbud, natur och barnomsorg vilket ger ett populärt läge i familjära kvarter i Motala. Denna förening bjuder på extra idyll med stillsamma gaturum och inramning av lummiga skogar! Välkommen in i hallen där det skapas riktigt bra plats att hänga av ytterkläder i platsbyggd förvaringsdel. Vidare in till vänster finns ett stort, fräscht duschrum med plastmatta på vägg och golv, utrustat med wc, dusch och handfat. Vidare in i bostaden når man köket, en riktigt dröm, med stilren interiör i beige-grå med gott om utrymmen samt med en fin matplats vid det ljusa fönstret. Här öppnar även rummet upp mot köket, en riktigt dröm, med stilren interiör i beige-grå med gott om utrymmen samt med en fin matplats vid det ljusa fönstret. Här öppnar även rummet upp mot vardagsrummet, ett luftigt och rymligt rum med fönster åt två håll. Från allrummet når man även den fantastiska utvändiga delen som utgörs av en inglasad altan och en skyddad terrass. Här njuter man av långa säsonger och det skapar lyxig extra yta till bostaden såsom fin förlängning av de sociala delarna. Här finns även ett större sovrum med sober, skandinavisk ton även här samt med både garderober och en rymlig klädkammare. Bostaden är totalt mycket funktionell och man har även en egen tvättstuga i hallen med tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Helheten är mycket tilltalande med sina stilrena materialval som skapar en enhetlig känsla och med påkostade detaljer i den tjusiga fiskbensparketten. Till bostaden tillhör även ett garage samt bra förrådsutrymme. Omgivningarna ger fin närhet till handelsområde och service med kort avstånd till lekplatser, skola och barnomsorg. Här finns även naturen inpå knuten och härlig access till skog och även Vätterns klara vatten med stort utbud av fantastiska badplatser som är en av sjöstaden Motalas absoluta höjdpunkter! Varmt välkommen till Granitvägen 65 och denna tilltalande markplanstvåa!

  • Premium
Solbergavägen 19, Österstad, Motala kommun

Solbergavägen 19

Villa
Österstad, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
931 m² tomt

Välkommen till naturskön inramning på den vackra östgötaslätten med närhet till både Motala och Borensberg. I detta charmiga lilla samhälle finns skola och bra förbindelser med både buss och bil med utbud av affär i närliggande Fornåsa. Här ges möjlighet till ett lantligt liv i modernt hem med fin karaktär från byggår 1965 och med en trivsam och lekvänlig tomt. Fastigheten har en trivsam entrésida med staket och plan gräsyta med access via stensatt gång till husets ingång via takad förstukvist. Vid sidan finns nedfart till garage i huset varpå man också har en praktisk anslutning till källaren. Hallen har utrymmen för ytterkläder i garderober och i den inre delen finns även ett separat WC. Till vänster når man köket med en fin matplats vid fönster samt en del med arbetskök på funktionella ytor. Härifrån ges också öppenhet mot ett stort matrum som vidare har utgång mot det härliga uterummet för ytterligare social yta och vidare sen mot terrass och trädgård. Vardagsrummet är rymligt och är även detta placerat mot trädgårdsdelen med modern färgskala och nyare golv. Huset ger sedan plats för två fina, rymliga sovrum varav ett är något större till yta såsom ett ”master bedroom” med garderober. En trappa ner ger källarplanet gott om förråd och extra yta med hobbyrum, tvättstuga med dusch, förrådsdela och WC. Här finns även plats för hemmagymet och våningsplanet ger fina möjligheter att skapa funktion efter behov. Utvändigt finns en smidig och lättskött trädgård med en fin uteplats och flera fruktträd på den annars plana och lekvänliga tomten. Här finns även buskar, vintergröna häckar samt rabatter för den odlingsintresserade och glimtar av omgivande landskap gör läget och området extra trivsamt. På kort avstånd från Österstad finns sjön Boren med badmöjligheter och fina utflyktsmål. Man når Motala med ungefär tio minuters bilresa vilket ger kort avstånd till stadens utbud!

Thorells gata 8, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Thorells gata 8, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 8, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 650 000 kr
33,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
2 613 kr/mån
49 254 kr/m²

I hus uppfört 2017/2018 med attraktivt och centralt läge finner ni denna yteffektiva och välutrustade etta med 3,15 meter i takhöjd, sovalkov med industrifönster och föreningens bästa söderbalkong! Perfekt för studenten, övernattaren eller förstagångsköparen. Välkommen till Övre Vasastadens moderna kvarter med kort avstånd till Resecentrum och stadskärnans utbud. I denna nyare stadsdel bor man intill de äldre kvarteren i Vasastaden och har tillgång till trivsamma kvartersrestauranger, uteserveringar och mataffär ett stenkast bort. Här finns bostäder av varierade storlekar och en gemytlig kvarterskänsla där stadsdelen i sin helhet uppfördes vid samma tillfälle med fokus på gröna pauser och stilren arkitektur. Här finns en välplanerad etta med ljus och fräsch interiör i alla delar och en smart planerad yta. Hallen ger plats för förvaring och kapphängare och vidare access till ett helkaklat badrum med dusch. Här ryms även kommod samt egen kombinerad tvättmaskin vilket ger praktisk funktion i vardagen. Rummet är öppet med kökets arbetsyta på ena sidan, välutrustat och i tidlösa materialval. Vidare ges en naturlig plats för sängen i den inre delen, här har man delat av med industriglas så att det blir fler rumsligheter av ytan. Snyggt och praktiskt på samma gång där rummet sedan har flexibla möjligheter för möblering och ett generöst ljusinsläpp. Här finns också utgång till balkongen med ett skyddat läge mot innergården och fint solläge. En tilltalande helhet som rymmer mycket! Föreningen är välskött och trivsam med förråd i källare till bostäderna. Förutom Linköpings centrala utbud av kultur, shopping och nöjen når man även härlig grönska vid Stångån inom nära räckhåll med ljuvliga miljöer i natursköna stråk året om!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Larsgatan 4, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 10:45

Sankt Larsgatan 4

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 350 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 100 kr/mån
33 750 kr/m²

Här finns ett fint tillfälle till en välplanerad bostad med praktisk sovalkov och bara några minuters avstånd till Resecentrum. Perfekt tillfälle för pendlaren och man har även närhet till Linköpings centrala delar och utbud i stadskärnan. Denna trivsamma etta har en ypperlig planlösning som rymmer mycket funktion och där ytorna är modernt renoverade. Hallen är väldisponerad med praktiskt klinkergolv samt en snygg, platsbyggd garderob. Vidare i den inre hallen finns ytterligare förvaring i garderobsvägg. Rummet är avdelat med en halvvägg vilket ger bra plats för sängen och som extra ”rumslighet” på den smart utformade ytan. Här nås även ett fräscht badrum med helkaklade ytskikt i vitt, med dusch och handduksvärmare samt kommod. I badrummet är det också förberett för tvättmaskin och det ges gott om plats för tvättpelare. Rummet i övrigt är ljust och tilltalande med två stora fönster och utrymme för både bekvämare soffdel, matbord och köksdel såsom en trivsam enhet. Köket går även detta i tidlösa toner i vitt och har bra utrymmen i vinkel. Omgivningarna ger mysiga kvarterskrogar, gym och kulturutbud inom nära räckhåll med tillgång till härlig grönska intill Stångån. Här ges fina möjligheter till löpturer eller promenader året om vid de vackra stråken vid vattnet. Välkommen till ett fint och fräscht hem med toppläge i Linköping!

  • Plus
  • Hiss
Kullagatan 4B, Linköping, Linköpings kommun

Kullagatan 4B

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 295 000 kr
28 m²
1 rum
vån 5
2 934 kr/mån
46 250 kr/m²

Här finns ett riktigt toppenläge i stadens centrala delar med naturskön närhet till Stångåns vackra stråk. Man har fin access med promenadavstånd till Resecentrum, US och city och cykelavstånd till det mesta Linköping har att erbjuda. Denna trivsamma etta har toppfräscha ytor och härligt ljusflöde med oväntat mycket plats och luftig känsla. Här möts man av en praktisk entré och hall med hel garderobsvägg och plats för ytterkläder. Här finns även badrum, ett helkaklat utrymme med dusch och modern interiör i vitt och med svart klinkergolv. Vidare skapas en öppen rumslighet med kök, matplats och sällskapsdel såsom en fin enhet med en naturlig plats för säng, möblering vid fönster och köksyta. En köksö ger praktisk funktion med både utrymme för tillberedning och servering där köket som helhet har modern interiör. Här går tonerna i mjukt grå och rummet har ett härligt ljusinsläpp från två stora fönster. En fräsch och enhetlig bostad med gott om plats och även extra utrymme i förråd. I närmiljön finns, förutom citys utbud som helhet, ett kort avstånd mot affär vid Folkungavallen och även härlig närhet till stadsparken Trädgårdsföreningen.

  • Hiss
Vallavägen 1B, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 10:00
Vallavägen 1B, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Vallavägen 1B, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Vallavägen 1B

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/5
2 571 kr/mån
56 094 kr/m²

Välkommen till nya kvarter i Valla, en omtyckt stadsdel mellan universitetet och city med även kort avstånd till US. Här bor man i trivsamma gatustråk intill Vallaskogens härliga grönska med löpslingor och även de mysiga kullerstensgatorna med kultur och caféer i Gamla Linköping. Fastigheten är i nyare skick med moderna interiöra val i en populär förening med fina innergårdar att njuta av där lägenheten har ett fantastiskt läge mot just denna. Hela ytan är välplanerad med en smidig hall med klinkergolv och hel garderobsvägg som ger bra förvaring. Här når man också ett rymligt badrum med helkaklad yta i vitt och med inslag av grått, där det finns dusch, bra förvaring samt egen tvättmaskin. Vidare in i en inre hall ryms ytterligare garderober varifrån sedan kök, allrumsdel och sovalkov hänger samman som en ljus enhet. Ytan är ytterst välplanerad med gott om plats för säng, och möblerbara delar vid fönstret. Köket är fräscht med arbetsbänk i vinkel och med interiör i vitt. Här når man den ljuvliga balkongen som tack vare sin generösa storlek och inglasning fungerar som ett extra rum åt bostaden med långa säsonger. Läget är fritt och man följer den parkliknande grönskan från tidig vår till höstens vackra färgväxling. Gården har grillplats och flera delar att sitta och det finns även förråd och tvättstuga i källaren såsom gemensamma faciliteter. I närområdet finns affär och bageri samt ett urval av kvartersrestauranger för vardagsbehovet. Området ger kort cykelsträcka till det mesta vad Linköping har att erbjuda och även bra bussförbindelser. En pärla som både är central och nära naturen på samma gång!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Syréngatan 14B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1
3 982 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkommen till en riktigt välskött förening med charmiga fastigheter som löpande renoverats och gemensam access till härliga grönytor och uteplatser. Här bor man med affär, bageri och kvartersrestauranger inpå knuten i mysiga kvarter med promenadavstånd till stadskärnan. Valla ligger mitt emellan US, LiU och city vilket ger ett fint läge mot stadens större arbetsplatser. Denna fantastiska trea erbjuder mycket välplanerade kvadrametrar med två rymliga sovrum där även möjlighet till uthyrningsdel finns med separat WC. Ljuset flödar från två håll vilket ger extra rymd till bostaden med fina utblickar mot den lummiga utemiljön. En generös hall rymmer flera garderober och bra plats för ytterkläder. Direkt till höger finns en inre hall med både WC och platsbyggd garderob varpå ett av sovrummen sedan är placerat. Från entréhallen ges vidare access mot badrum med helkaklad yta och dusch. Till vänster är köket placerat, ett ljust rum med interiör i vitt med gott om arbetsyta och skåp där det även ryms en matplats vid fönster. Vidare finns det ytterligare ett sovrum i fil med köket, här med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och tilltalande även detta med plats för både matbord och bekvämare soffdel samt en fransk balkong. Bostaden är gemytlig i sin utformning och har vissa äldre attribut bevarade med extra charm såsom trägolv och innerdörrar i original. Utöver detta erbjuder denna trivsamma och populära förening gott om gemensamma ytor. Här finns övernattningsrum, samlingslokal, bastu och grillplatser att tillgå och till bostaden hör också två förråd. Omgivningarna bjuder på variation av skog med Vallaskogen och eklandskapet nära som ger möjligheter till härlig natur året om. Inom promenadavstånd finns även de mysiga kvarteren vid Gamla Linköping med små butiker och caféer och ett stenkast från bostaden hittar man här det anrika Borgs bageri!

  • Premium
Djurgårdsgatan 9, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00

Djurgårdsgatan 9

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 450 000 kr
28 m²
1 rum
1 716 kr/mån
51 786 kr/m²

Välkommen till centrala delar intill stadsparken Trädgårdsföreningen och med kort avstånd till city, restauranger och kultur. Här bor man i en trivsam förening med högt, ljust läge med både affär och kvartersrestauranger inpå knuten. Det är promenadavstånd till US och fina förbindelser mot LiU och SAAB via buss och cykel samt närhet till härlig grönska vid Stångån. Här finns en välplanerad etta med stilren och funktionell interiör där man välkomnas av en smidig entré med förvaring samt access till ett fräsch och nyrenoverat badrum. Ytan är helkaklad i vitt och med klinkergolv samt utrymme med takdusch, WC och kommod. Vidare ryms ett smart planerat kök, såsom en charmig kokvrå i härlig 50-talskaraktär med matplats. Ett tilltalande utrymme som har härligt ljus och vyer mot takåsar och glimt av gamla vattentornets vackra siluett. Rummet är luftigt och avdelat med glasvägg som skapar eleganta rumsligheter med tilltalande ljusflöde. I föreningen nyttjar man gemensamt faciliteter såsom övernattningslägenhet och det finns även förråd och tvättstuga i källare. Läget är riktigt trivsamt då Djurgårdsgatan är central men stillsam och den direkta närheten till Trädgårdsföreningens vackra park njuter man av året om.

  • Plus
  • Hiss
Nanna Svartz Gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Nanna Svartz Gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz Gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz Gata 11

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 150 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 1/4
1 328 kr/mån
58 081 kr/m²

Välkommen till Linköpings coolaste stadsdel Vallastaden intill LiU och Mjärdevi. Här bor man i nya, urbana kvarter med omgivningar av skog och mark vid Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. Med kort cykelavstånd når man stadskärnan och det är också utmärkta bussförbindelser från denna fina och gemytliga stadsdel med sitt unika uttryck i form och arkitektur. Denna etta är praktisk och funktionell med läge i markplan vilket ger en egen ingång genom gemensamma uteplatser mot innergård. Lägenheten är ljus med vitmålade väggar och parkett på golvet. En köksdel rymmer bra yta för förvaring i funktionsvägg och i övrigt ryms skrivbord, soffa och sängskåp som smidig lösning där också möblemanget ingår till nästa ägare. En inre hall har förvaringsyta och egen tvättpelare med klinkergolv och garderober. Intill denna ges sedan access till ett helkaklat badrum med dusch, klinkergolv och handduksvärmare på fräscha ytor. Ett välplanerat boende med gott om extra plats i gemensamma ytor såsom uteplatser och de fina ”Felleshusen” där man kan samla större sällskap. Vallastaden har också fina utemiljöer vid Smedstabäcken, en egen park, ”Paradisparken” och närhet till fantastisk rekreation året om i skog och mark. Lokala restauranger och café ger stadsdelen extra trivsam känsla och det är en tilltalande blandad bebyggelse i denna sprakande miljö som skapades 2017 som eget område. I Mjärdevi finns också gym, padel och tennis samt läge intill Linköpings GK. Utbud av service och affär ges vid Djurgården som också har systembolag, apotek, affär och gym.

  • Premium
  • Hiss
Bispmotalagatan 20A, Motala, Motala kommun

Bispmotalagatan 20A

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
3 894 kr/mån
23 219 kr/m²

Otroligt snyggt inrett hem med centralt läge i Motala- här hittar vi en riktig pärla med smak och stil på välplanerade kvadratmetrar! Välkommen till en elegant bostad i stabil förening och med några minuters promenad till vattnet. Här är alla detaljer på plats och med en genomtänkt funktion med såväl generöst med sociala delar som ombonad hemtrevlighet. Hallen är rymlig med smakfullt målade väggar. På golvet finns ett fint parkettgolv och i den inre delen finns badrummet placerat. Här med helkaklade väggar, plastmatta på golv och badkar, renoverat i samband med stambyte. Direkt till höger från hallen nås det fantastiska köket med snygg interiör med skåpsinredning i vitt med tilltalande accenter i den mjuka gråskalan på väggar och rostfria vitvaror. Köket har fint disponerade ytor med plats för både förvaring och tillberedning med en härlig matplats vid fönster. I fil med köket finns ett av sovrummen placerat, ett ljust och trivsamt rum med nuvarande funktion av ett lyxigt hemmakontor. Man har även hel välorganiserad garderobsdel mot ena väggen samt extra härlig känsla i den mjuka heltäckande mattan. I motsatt håll i hemmet finns ett stort vardagsrum där man också har utgång till en trivsam balkong som en ytterligare plats som adderas till bostadens generösa yta. Även detta rum har det vackra parkettgolvet, en dovare ton på väggarna samt glasdörrar med skjutvägg mot sovrummet intill. “Master bedroom” rymmer gott om plats för säng samt ytterligare fina förvaringsdelar med garderober. Vidare har man i denna del en extra lyx med klädkammare som har access till en separat yta för tvättpelare. Genomtänkt och ytterst smakfullt i alla delar och med ett härligt ljusflöde tack vare den genomgående planlösningen. Omgivningarna ger närhet till det mesta vad sjöstaden har att bjuda på med butiker och uteserveringar runt knuten och de härliga stråken vid Göta kanal och Vättern på några minuters avstånd. Vatten och bad finns att välja på där man inom kort cykelsträcka når Varamon, Råssnäs eller Pariserviken för att nämna några. Här är också smidigt läge mot pendel! Varmt välkommen till detta fina hem i centrala Motala!

Munkhagsgatan 90, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 10:00
Munkhagsgatan 90, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 90, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 90

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 929 kr/mån
30 381 kr/m²

Välkommen till Brf Trumspelaren och en ljus och luftig yta med stilren interiör. Här bor man med tillgång till lyx av gemensamma faciliteter såsom gym, bastu, gemensamhetslokal och innergårdar i ett trivsamt område nära Stångån. Johannelund erbjuder ett eget centrum inom kort avstånd med fina kommunikationer med både buss, bil och cykel till såväl SAAB, city och US. Denna tvåa har ett fint läge mot gården med inbjudande ytor och rymlig känsla. Hallen är väldisponerad med två separata garderobsdelar samt access till ett renoverat badrum. Ytorna är moderna och tilltalande i färg och form med dusch bakom glasvägg, kakel och klinker i gråskala samt detaljer i svart. Samtliga rum nås från hallen och här finns även ett nyrenoverat kök med i samma karaktär av dov färgskala såsom badrum. Här ges gott om plats med bänkyta i vinkel, med smakfulla detaljer av öppen förvaring på hyllplan, vitvaror i rostfritt och toppfräsch design. Det finns även plats vid matbord vid fönster. Vidare finns ett rymligt sovrum med ombonad känsla i dämpade kulörer, plats för dubbelsäng och nyare parkettgolv som återfinns genom hela bostaden förutom hallen med klinkergolv. Allrummet är ljust och här finns också utgång till en skyddad balkong med ombonad karaktär, indragen i huskroppen. Föreningen är välskött med fastigheter som löpande renoverats. Här finns även samlingslokal och övernattningsrum med fint aktivitetsmöjligheter i motionslokalen. Utöver det närliggande centrumets utbud ges närhet även till Ekholmens gedigna service. Stångån ger badmöjligheter och trivsamma öppna gräsytor, härliga löpslingor och en kort bit över ån når man Hackefors fina skogar med Åbysäcken skid och motionsspår. En fräsch och enhetlig bostad i en förening med extra allt!

  • Premium
  • Balkong
Kallmursvägen 4, Ljungsbro, Linköpings kommun

Kallmursvägen 4

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 595 000 kr
120 m²
5 rum
7 251 kr/mån
21 625 kr/m²

Här får man del av riktigt trivsamma omgivningar där allt för vardagens behov finns inom smidigt avstånd. Med promenadavstånd till skola, barnomsorg och ett rikt aktivitetsutbud ges fina möjligheter att trivas för barnfamiljen. I kvarteret finns både lekplatser och härliga grönytor inpå knuten samt parkeringsyta intill bostaden. I detta eleganta hem möts skandinaviskt ljus med dovare toner i gråskala vilket tillsammans med en generös takhöjd och magnifika ljuspartier ger lyxig inramning. Här välkomnas man av en fint inramad entrésida som ger plats för både en stensatt terrass och grönska. Vidare in i hallen ges förvaring i platsbyggda garderober och direkt övergång till entréplanets sociala delar som genomgår ytan. Här ges plats för en stor matplats vid det stora fönstret med trivsam kontakt mellan allrummen som naturligt delas av med kökets placering mitt emellan. Interiören är påkostad och smälter in i inredningen på ett funktionellt och familjärt vis med de tjusiga materialvalen och praktiska ytorna. Här går toner i grått och man har en härlig längsgående köksö som arbetsyta med integrerade vitvaror. Sällskapsdelen strålar av ljus och här finns möjlighet att dela av till ytterligare ett rum. Härifrån når man den lyxiga utemiljön och den skyddade uteplatsen som rymmer gott om plats och där det även finns yttre förråd. Vyn från terrassen och trädgårdsdelen går mot parkliknande, vacker växtlighet såsom en del av föreningens gemensamma ytor vilket skapar fina utblickar. Entréplanet erbjuder också ett stort badrum, i toppskick, med materialval i stilrent vitt. Här finns även duschvägg i glas, samt en praktisk tvättpelare. En trappa upp möts man av en spatiös del av hemmet med flexibel yta. I nuvarande utförande med fyra fina sovrum i varsin del av våningen och ett luftigt allrum i mitten. Här finns alla möjligheter för hemma kontor eller “walk in closet”. Ovanplanet ger också utrymme för ytterligare badrum, här med inkaklat badkar och matchande stil såsom badrum i nedanvåningen. Helheten är något utöver det vanliga, rymligt och med många möjliga sovrum, samtidigt generöst med sällskapsdelar. Omgivningen ger vidare skog och mark på nära avstånd och det fantastiska läget ger kort sträcka till natursköna stråk vid Göta kanal. Ljungsbro är en riktigt familjefavorit med ishall, simhall, golfbana och skidspår, här finns otroligt stort utbud av aktiviteter och föreningsliv. Det finns affär, vårdcentral och bra kommunikationer med såväl buss, bil som cykel längs Roxens natursköna vattenlinje. Utöver detta ges en sällsam vacker natur att njuta av, badsjöar och skog-varmt välkommen till detta härliga läge!

  • Energieffektiv
Rotegatan 8, Linköping, Linköpings kommun

Rotegatan 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 8/11
4 706 kr/mån
41 322 kr/m²

Här finns ett fint tillfälle till en modern trea i attraktiv förening på Tinneröhöjden med eklandskapet som granne. I Södra Ekkällan bor man nära naturen och med serviceutbud inpå knuten med både affär, gym och kvartersrestaurang som närmsta granne och ett lyxigt garage intill. Husen på Rotegatan är moderna och byggda såsom “lågenergihus” med solceller på tak och återvinningssystem i uppvärmningen vilket ger möjlighet till låg driftskostnad som fördelas efter förbrukning på hushållet. Smart och effektivt, där man själv kan påverka sin boendekostnad. Detta fina hem är beläget på våning åtta och nås smidigt med två separata hissar i det ljusa trapphuset. Här är den generösa ytan fördelad på fastighetens hörn vilket ger fina ljusflöden och praktiskt planerad yta där man från varje rum har vackra utblickar mot såväl stadsbilden som gröna skogslandskap. Hallen ger plats för ytterkläder i garderobsvägg och vidare når man kök och vardagsrum som en ljus, välkomnande enhet med modern, tidlös interiör. Till vänster finns ett rymligt, fräscht kök med tilltalande materialval och en köksö med extra bra förvaring och som en elegant serveringsdel. Det ryms även en generös matplats vid fönstret med fantastisk “takåsvy” i sydväst med magiska växlingar i ljus och färg över årstider och väderlek. Vidare ryms ett ombonat allrum i samma del och det finns även utgång till hemmets “extra” rum i form av en inglasad balkong. Här ges gott om plats att möblera, också med vyn mot stadens landmärken såsom Domkyrkan och hela vägen bort mot Roxens blåa vatten. En vy man uppskattar året om och även balkongen i sitt soliga läge. Hemmets inre, mer familjära delar, bjuder på gott om plats och lyxig praktiskt funktion utöver det vanliga. Här finns ett “master bedroom” med hel garderobsvägg och ljus, trivsam interiör. Det finns ytterligare ett sovrum i fil. Den inre hallen rymmer även hela två badrum, helkaklade och fräscha med modern, tidlös inramning i vitt och grått. Ett badrum med dusch, samt ett något större med dusch samt egen tvättavdelning med tillhörande bänkyta och skåp. Utöver detta finns även en stor klädkammare vilket sammantaget ger bostaden ypperligt fördelad och generös yta. Utsikten är något utöver det vanliga och ger en härlig frihetskänsla från hög höjd och närmiljön med eklandskapet ger oändlig natur att upptäcka med rekreationsmöjligheter året om. Från bostaden är det promenadavstånd till US och Garnisonen, kort cykelavstånd till city och LiU samt fint läge även ner mot Tinnerbäckens vackra stråk! Välkommen till denna pärla på Rotegatan 8!

  • Balkong
  • Hiss
Borensvägen 43, Motala, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borensvägen 43

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
2 995 000 kr
140 + 91 m²
5 rum
1 019 m² tomt

Här hittar vi ett härligt hem i ombonade kvarter nära Göta kanal och Borens vackra stråk. I trivsam familjeidyll bor man här nära skola, barnomsorg och Motalas centrala delar med serviceutbud och pendel. Omgivningarna i denna “sjöstad” ger fantastiskt fin närhet till varierade bad och sjöar med vacker rekreationsmiljö längs vattnet för löpning eller promenader. Området ger också närhet till lekparker och föreningsliv med gott om grönytor och skogspartier. Detta hus är uppfört 1941 och har nu moderniserats och renoverats från topp till tå. Fastigheten omges av en öppen tomtyta med plan gräsmatta med parkering och infart på ena sidan och entré mot huset på den andra. Uppfarter ger plats för flera bilar och här finns även ett garage intill huset med nya klinkergolv. Hallen är ljus med förvaring i platsbyggda garderober. Den inre hallen ger access till ett av hemmets fina badrum med helkaklade väggar i varmt beige ton, med dusch och detaljer i svart vilket ger en snygg och stilren enhet. Direkt till höger från hallen finns ett av sovrummen alternativt hemmakontor. I den övriga delen av våningsplanet breder sociala sällskapsdelar ut sig med kök, matsal samt allrum med ytor runtom huset och ljusinsläpp från flera håll. Från vardagsrummet ges utgång till altanen mot trädgården och här finns även en öppen spis. Kök och matrum hänger samman naturligt med härlig öppenhet och fina flöden av ljus. Kökets interiör är smakfull och går i mjuk gråbeige skala med vitvaror i rostfritt och funktionella, u-formade arbetsytor. Helheten av entréplanet andas sobert ljusa toner med trivsamt fördelade rumsligheter där man kan “gå runt” och som även förlängs av den utvändiga terrassen årets varmare månader. En trappa upp möts man av ett trivsamt allrum med utgång till en fin balkong. I varsin del av våningsplanet ryms sovrum med gott om plats och ombonad karaktär av snedtak och ljus. Här finns även ytterligare badrum i gråskala, med dusch och härligt ljus från fönster. Helheten av de interiöra delarna är enhetliga och i sobra toner med sammanhängande känsla i golv och materialval. Källarplanet erbjuder gott om extra plats och bra ytor med flexibel funktion, tre stora rum, förråd och möjlig tvättstuga samt med egen utgång mot parkeringssidan. Trädgården utgörs av plan gräsyta samt uppvuxna, ståtliga träd såsom en vintergrön vägg. Här finns alla möjligheter att skapa sin egen dröm beroende på intresse och önskemål med gott om plats! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Storgatan 10D, Motala, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 10D

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
975 000 kr
74 m²
2 rum
vån 3/3
4 996 kr/mån
13 176 kr/m²

På tredje våningen, på Storgatan 10D med hörnläge erbjuds nu denna unika tvåa med genomgående högt i tak, modern och fräsch standard samt stora och rymliga sällskapsytor. Redan i hallen slås du av lägenhetens rymd och tilltagna takhöjd på 2,70 meter, vidare in till höger finner du det välplanerade köket som erbjuder god plats för matbord samt förvaring i den praktiskt byggda köksön. Vidare i lägenheten kommer du till bostadens största rum där det finns stor potential till olika möbleringsmöjligheter. Här finns utgången till bostadens balkong. Sovrummet hittar ni intill vardagsrummet som erbjuder bra förvaring i garderob. I övrigt hittar ni duschrummet som är klätt i kakel och klinker med modernare inredning , duschrummet ligger i anslutning till entréhallen där bra plats för förvaring finns i klädkammare. Här bor ni i en trygg och stabil HSB-förening, Brf Vakteln, med låga avgifter och välskött fastighet. Innergården ligger skyddad från vägen och har gemensam uteplats som kan nyttjas sommartid. Här bor ni på en central adress längs med den alléklädda Storgatan och med närhet till allt! Fina cykelvägar tar er enkelt in till Motala city med dess utbud av butiker, caféer och restauranger eller till underbara Varamon med kilometerlång sandstrand. Matbutik och lasarettet finns inom bekväma avstånd och vid Lyckornas centrum finner ni en mysig kvarterskrog. Bråstorps köpcenter nås enkelt via buss eller cykel. Varmt välkommen till en bostad att trivas i!

Storgatan 23, Motala, Motala kommun
Storgatan 23, Motala, Motala kommun, bild 2
Storgatan 23, Motala, Motala kommun, bild 3

Storgatan 23

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
429 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 184 kr/mån
13 000 kr/m²

Välkommen till Storgatan 23! Högst upp i huset, med ett trevligt hörnläge, ligger denna fina och smart planerade minitvåa belägen. Här samsas kök, sovrum, vardagsrum och duschrum på 33 bra planerade kvadratmeter. Vita väggar och ett enhetligt golv i alla rum ger ett stilrent intryck och hörnläge ger ett extra ljust vardagsrum. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll och ugn. Ett klaffbord ger sittplatser i köket och möjlighet att fälla ner om mer yta önskas. Duschrummet är stamrenoverat och renoverat i stilrent svart och vitt. Till lägenheten hör även ett källarförråd och i föreningens gemensamma trädgård finns uteplats med grill att kunna låna sommartid. Här bor ni på en central adress längs med den alléklädda Storgatan och med närhet till allt! Fina cykelvägar tar er enkelt in till Motala city med dess utbud av butiker, caféer och restauranger eller till underbara Varamon med kilometerlång sandstrand. Matbutik och lasarettet finns inom bekväma avstånd och vid Lyckornas centrum finner ni en mysig kvarterskrog. Närheten till buss gör det enkelt för dig som är i behov av att pendla. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Spolegatan 6A, Motala, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spolegatan 6A

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 631 kr/mån
8 534 kr/m²

Fint belägen med trevliga grönområden och utan trafik som stör utanför fönstret, ligger denna välskötta lägenhet på Spolegatan 6a. Här bor ni med ett bekvämligt gångavstånd till Motala ström med både vackra promenadstråk och badplats samt till centrum med utbud av caféer, restauranger, butiker, mataffär och resecentrum för den som pendlar. Lägenheten är fint fördelad över 58 kvm. Ett ljust härligt vardagsrum ger plats för soffgrupp och har utgång till en balkong som vetter över bland annat Motalabron. Köket är välutrustat och har ljusa köksluckor samt möjlighet för matplats för 4 personer. Sovrummet är väl tilltaget och har bra förvaring i klädkammare. Den djupa hallen erbjuder bra möjlighet till förvaring och plats för att hänga av sig ytterkläder. Duschrummet med kaklade väggar och våtrumsmatta är praktiskt utformat. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Dalgatan 18b , Motala, Motala kommun

Dalgatan 18b

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
725 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
5 004 kr/mån
13 426 kr/m²

På Dalgatan 18b finner ni fin tvåa med toppfräsch interiör. På 54 genomtänkta kvadratmeter finner ni allt ni kan behöva med bra planlösning. Ni kliver in i hallen vid entrén där plats finns att hänga av sig ytterkläderna. Rakt fram från hallen finns bostadens vardagsrum. I vardagsrummet ges gott om plats för soffa, tv samt mindre matbord. Här finner ni utgången till bostadens balkong. Sovrummet är tilltaget och har plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Marbodalköket erbjuder praktiska ytor för matlagning och plats för ett mindre matbord. Till sist finner ni ett duschrum med plastmatta på vägg och golv med stilrena svarta detaljer i bland annat duschväggen. Plejd finns installerat i hela lägenheten. Här bor ni i en Riksbyggenförening, Brf Duvedalshus, på en trygg och lugn gata i ett omtyckt och grönskande villaområde. I föreningen finner ni gemensam grönyta som får nyttjas av medlemmarna och möjlighet finns att ställa ut egna utemöbler vid sommartid. I källaren på hus 16 D finns en gemensam tvättstuga och torkrum och till varje lägenhet följer två källarförråd i respektive källare. I Duvedal bor ni bekvämt med närhet till det mesta som Motala har att erbjuda. Med gångavstånd från bostaden finner ni bra kommunikationer, matbutik, restaurang och bageri i verkstadsområdet, Göta Kanal med vackra promenadstråk och café samt även sporthall med simhall och bowling. Bondebacka bidrar med det lummiga och naturrika i området där ni finner fina elljusspår, utomhusgym och frisbeegolfbana. Från området finns bra cykelvägar till centrum, resecentrum med Östgötapendeln, Bråstorps handelsområde och Varamons vackra sandstrand. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
Grankullavägen 3, Grankulla, Motala kommun

Grankullavägen 3

Villa
Grankulla, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
2 595 000 kr
153 + 83 m²
8 rum
805 m² tomt

Här finns ett härligt familjeläge i uppvuxna kvarter och omgivningar av vacker natur. Grankullevägen är beläget på en höjd med stillsamma gator utan genomfart med direkt access till skog och mark. Ytorna är flexibla med antal sovrum och kan växla funktion för familjens behov till huset finns även en lättskött trädgård med uteplats i härligt solläge och uterum. Man bor med promenadavstånd till både skola och förskola med vacker skog inpå knuten för rekreation och promenader ner mot vattnet och badplats. Huset är uppfört i souterräng med byggår 1976 vilket ger gott om plats och praktisk funktion med möjlighet till hela sex sovrum. Entrésidan ger plats för parkering på uppfart och vidare utrymme i garage. Här finns planteringar och trädgrönska som samsas med stensatta ytor och ingång till huset via huvud och groventré. I första våningsplanet välkomnar en rymlig hall med bra utrymmen och möjligheter till förvaring, samt gäst-WC. Här finns tvättstuga och förråd, med två rymliga allrum alternativt sovrum samt separat ”hobbyrum” eller kontor. Det ges även en smidig access mot garaget. En trappa upp ges plats för kök och vardagsrum som en sällskaplig enhet med gott om yta och härliga ljusflöden. Rummet fördelas i vinkel med fönster i tre väderstreck och fin plats för större matbord. Det finns braskamin samt utgång mot terrass och trädgårdsdelen. Köket ger öppna ytor för servering och tillberedning med avgränsande köksö med sittplatser och rumsligheten går att dela av till separata rum vid önskemål. Här finns ytterligare hela fyra sovrum där alla har bra förvaring i garderober och ett större, ”master bedroom”, även har utgång mot uterummet. I denna del av våningsplanet ryms även ett badrum med dusch samt kommod. Utemiljön har ett fint läge med en stor altan och den skyddade delen i uterummet med långa säsonger. Här finns plan gräsyta för barnens lek och lagom stor del även för trädgårdsintresse. Omgivningarna ger många fina utblickar och lantlig inramning av skog och fält. Motala har mycket att erbjuda i både föreningsliv och variation av upplevelser med det fantastiska läget intill Vättern och de vackra miljöerna nere vid Göta kanal och Motala ström. Varmt välkommen att trivas i denna trivsamma villabebyggelse!

Nykyrka 204, Nykyrka, Motala kommun
  • Imorgon kl 11:00

Nykyrka 204

Villa
Nykyrka, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
995 000 kr
76 m²
2 rum
1 185 m² tomt

Varmt välkommen till Nykyrka 204 och denna mysiga enplansvilla! Vid entrén möts du av en asfalterad uppfart med bra plats för flera bilar. Här finner du ett lättskött boende på 76 kvm i ett plan. Du välkomnas in i hallen som tar dig vidare till vardagsrummet i vinkel som leder dig till bostadens samtliga rum. Köket erbjuder bra arbetsytor och förvaring i skafferi samt plats för matbord. I anslutning till köket hittar du ett praktiskt skafferi, i andra endan av köket hittar du duschrummet. Vid vardagsrummet hittar du det tilltagna sovrummet med bra förvaring i garderob. I övrigt hittar du vid entrén bostadens tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns också ett möblerbart uterum. I Nykyrka bor ni i ett lugnt och trivsamt område beläget ca 7 min utanför Motala. Här växer barnen upp i en trygg miljö och det finns tillgång till två förskolor, låg- och mellanstadium ca 1 km från bostaden. Nykyrka erbjuder närhet till vacker natur i såväl skog som närhet till Vättern och flera fina badplatser. Från bostaden har ni närmsta svamp- och bärskog nära från huset och ICA Axén ligger ca 1 km från huset. I Nykyrka har ni även goda bussförbindelser in till Motala. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Hässleåsvägen 8, Godegård, Motala kommun

Hässleåsvägen 8

Villa
Godegård, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
945 000 kr
86 + 73 m²
4 rum
1 160 m² tomt

Välkommen till Hässleåsvägen 8 och denna välskötta 1½-plansvilla med källare! Bostadens 86 välplanerade kvadratmeter + 73 kvm i biarea fördelas på 1 1/2 plan med källare. Entréplanet är praktiskt utformat utefter sin storlek. Köket är fullt utrustat med plats för mindre matbord och har tilltagna förvaringsytor. Vardagsrummet och matsal hittar du i en social planlösning där det finns bra plats för matbord. Från vardagsrummet tar du dig ut till bostadens trädäck. I övrigt på entréplan hittar du ett sovrum. En trappa upp möts du av en praktiskt övervåning. Här hittar du tre sovrum, en rymlig klädkammare samt wc. I källaren hittar du tvättstuga, gym/pannrum, samt bra förvaringsutrymmen i bland annat matkällare. Trädgården och baksidan ligger med ett trevligt solläge i väster vilket ger härlig kvällssol vid altanen. I Godegård bor du med närhet till bland annat Godegårds skola, bad och skog. Den lilla byn präglas av fritidsaktiviteter såsom cykling på sommar/vår och längdskidåkning under de kalla månaderna. Lugnt och trivsamt område med ca 30 minuters bilfärd från Motala. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Snickaregatan 27, Linköping, Linköpings kommun

Snickaregatan 27

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 395 000 kr
85,6 m²
3 rum
vån 6/6
6 152 kr/mån
27 979 kr/m²

Här hittar vi ett rymligt stadsboende på vacker gata med härliga utblickar över takåsar och stadens landmärken. Bostaden strålar av ljus som varierar med årstid och väderlek på ett tillalande vis och man har flexibel yta med fönster i tre väderstreck. Läget är ypperligt med kort avstånd till stadens utbud av bagerier, shopping och kultur och det är samtidigt promenadläge till Resecentrum och grönområden. Hallen ger gott om plats för förvaring och här finns både ett separat WC samt badrum med dusch. Båda våtrymmena är nyrenoverade och fräscha med egen tvättmaskin i badrummet. I den inre hallen finns även en rymlig klädkammare. Köket utgörs av praktiskt planerad yta med gott om förvaring samt en fin matplats vid det stora fönstret. I fil till höger från hallen finns hemmets två sovrum, varav båda är rymliga och med plats för dubbelsäng. Vidare från hallen rakt fram ges plats för ett härligt vardagsrum med ett magnifikt fönsterparti och trivsamt läge. Här ges gott om utrymme för social samvaro och intill allrummet finns ytterligare rumslighet i form av tv-rum. Här finns möjlighet till ytterligare ett sovrum och här ges också utgång till en trivsam balkong med ljuvlig stadsvy mot såväl det gamla vattentornet som Domkyrkans eleganta spira. Helheten ger en rymlig bostad med fantastiskt fint läge. Man bor intill Stångåns vackra stråk med underbara grönytor och även nära Trädgårdsföreningens park. Det är promenadavstånd till US och kort cykelsträcka till SAAB samt med nära accesser till bussförbindelser. Affärer, restauranger och allt vad stadens nöjen kan erbjuda finns inom nära räckhåll- välkommen att trivas i ett riktigt fint läge i Linköping!

  • Hiss
Timmermansgatan 1C, Linköping, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/6
1 834 kr/mån
50 678 kr/m²

Här finns ett ypperligt stadsläge med promenadavstånd till city och Resecentrum med ytterst trivsamma kvarter ett stenkast från några av stadens mest populära restauranger. I modern fastighet på ljusa ytor finns denna smarta etta med plats för det mesta på effektiva kvadrat. Lägenheten har fritt läge över gata utanför och upp mot den trivsamma Timmermansplatsen där man har ett stenkast till närmsta affär och vyer över gaturummet. Hallen har praktiskt klinkergolv, plats för avhängning samt garderob. Här ryms ett rymligt och funktionellt badrum med dusch på helkaklade ytor med klinkergolv. Stilrent och tidlöst i materialval i vitt och grått samt med förvaring i kommod och förberett för tvättmaskin. Rum och kök hänger samman som en enhet och det ges en naturlig plats för säng samt sittplatser vid det stora fönsterpartiet. Köksdelen utgörs av en smidig funktionsvägg, även här i stilrent vitt. Rummet har även utgång till en längsgående balkong med trivsamt läge intill huskroppen och ger extra rum till bostaden. Till lägenheten hör även förråd och gemensam yta av cykelrum och tvättstuga. Övre Vasastaden har gott om kvarterskrogar och även gym och butiker. Det är nära mot Vasastadens äldre bebyggelse som också erbjuder restauranger och kulturutbud vid teater, konserthus och museum. Till stadskärnan kan man med fördel promenera och det är också nära de vackra stråken vid Stångåns strand som ger härlig rekreation vid vattnet!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 26