Mäklare Angelica Sundberg

Angelica Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägarnäsvägen 36C, Ludvika Jägarnäs, Ludvika kommun
 • Lör 1 jun kl 12:30

Jägarnäsvägen 36C

Villa
Ludvika Jägarnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
96 + 147 m²
5 rum
882 m² tomt

Välkommen till Jägarnäsvägen 36C och detta välvårdade 1-planshus med källare. Huset inrymmer 5 rum och kök varav 3 sovrum. I entréplan har man ljust och tivsamt kök, vardagsrum, Toalett/duschrum samt 3 sovrum. I källarplan har man rymlig gillestuga, tvättstuga, toalett, dusch och bastu samt bra förvaringsutrymmen. Hel vind finns på huset och är möjlig att inreda. Bra värmesystem med luft/vattenvärmepump -23, nytt tak -16, 3-glasfönster och fiber finns installerad.Jägarnäs är ett populärt och barnvänligt område med närhet till badplats, lekplats, fotbollsplan och förskola. Varmt välkomna på visning! Huset säjs varudeklarerat - besiktningsprotokoll finns hos mäklaren.

 • Plus
Bromsvägen 27, Ludvika, Ludvika kommun

Bromsvägen 27

Villa
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 650 000 kr
145 + 85 m²
6 rum
994 m² tomt

Välkommen till Bromsvägen 27 och denna rymliga och lättskötta tegelvilla om 6 rum och kök. I entréplan finns bl.a sovrum, allrum, hobbyrum och tvättstuga med dusch och bastu. På övre plan finns rymligt vardagsrum med fönster mot två håll, kök med utgång till takad altan, två sovrum samt allrum och toalett/duschrum. Garage finns i huskroppen. Insynsskyddad takad altan mot baksidan. Balkong och rymlig inglasad och takad altan över garaget. Fiber finns installerat. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område på återvändsgata med närhet till skog och natur, gångavstånd till förskola och skola och cykelavstånd in till centrum. Fastigheten säljs Varudeklarerad vilket innebär att fastigheten är besiktigad och säljs med dolda fel försäkring. Varmt välkomna att boka visning!

Brättbacken 6, Söderbärke, Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Brättbacken 6

Fritidshus
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
250 000 kr
54 m²
3 rum
1 796 m² tomt

Fritidshus om 3 rum och kök belägen i Saxe. Stugan inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Friggebod och förrådsbod finns på tomten. Stugan står på en sluttande naturtomt. Närhet till Hjorstjärnen, skog och natur inpå knuten. Här har man nära till Söderbärke och Smedjebacken, ca 30 min bilresa till Hagge golfbana och ca 30 min till Romme alpin för skidåkning vintertid. Välkomna att boka visning.

Drevstigen 13, Jägarnäs, Ludvika kommun

Drevstigen 13

Villa
Jägarnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 250 000 kr
105 + 99 m²
7 rum
743 m² tomt

Trivsam och välskött 1-plansvilla med källare i barnvänligt område med närhet till badplats. Huset inrymmer 7 rum och kök varav 5 sovrum. 3-glasfönster-14/-16. Köket helrenoverades -10. Nytt yttertak -20. Badrum helrenoverat -10. Duschrum i källaren -13. Fristående garage med elektrisk port och elbilsladdare. Fiber finns installerat. Huset omdränerades -13. Populärt och barnvänligt område med närhet till badplats, lekplats, fotbollsplan och förskola. Varmt välkomna på visning! Huset säjs varudeklarerat - besiktningsprotokoll finns hos mäklaren.

 • Plus
 • Uteplats
Södra Parkvägen 10B, Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun

Södra Parkvägen 10B

Radhus
Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
146 + 90 m²
3 rum
1 260 m² tomt

Trivsamt parhus som idag inrymmer två lägenheter om tre rum och kök, ca 73 kvm vardera plus källarvåning. I entréplan har man kök, vardagsrum och toalett/duschrum. På övre plan fins sovum och möblerbar hall/allrum. Den ena lägenheten är uthyrd idag. Huset är beläget i centrala Riddarhyttan med närhet till lanthandel, camping och badplats. För dig som vill skaffa ett mindre fastighetsbestånd samma säljare fler fastigheter till salu!

 • Plus
Storfallsvägen 16, Hagge, Smedjebackens kommun

Storfallsvägen 16

Villa
Hagge, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
4 695 000 kr
141,5 m²
5 rum
1 151 m² tomt

Varmt välkomna till Storfallsvägen 16 Hagge! Nu finns möjligheten att förvärva ett helt nybyggt 1-planshus! Huset är färdigställt 2024 och inrymmer 141,5 m² fördelat på 5 rum och kök plus två badrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, köksdel med köksö och gott om plats för såväl matgrupp som soffgrupp. Mycket rymlig altan med utsikt mot golfbana och sjön Haggen. Vattenburen golvvärme i hela huset via luft/vattenvärmepump. Fristående carport med plats för två bilar och isolerat förråd. Här bor man i lugnt område alldeles invid Hagge golfbana, närhet till badplats och padelbana. Ca 10 minuter med bil till centrala Smedjebacken och Ludvika med alla bekvämligheter. Utförsåkning i Uvbergsbacken alternativt 40 min med bil till Romme Alpin.

 • Plus
 • Uteplats
Centralvägen 3B, Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Centralvägen 3B

Villa
Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
695 000 kr
255 + 120 m²
6 rum
2 975 m² tomt

Välhållet 2-planshus med källare som idag inrymmer två trivsamma lägenheter, en i varje plan. Båda lägenheterna är idag tomma så vill man ha hela huset för sig själv så får man en pampig villa med rymlig tomt. Bergvärme finns installerat. Huset är beläget i centrala Riddarhyttan med närhet till lanthandel, camping och fin badplats med brygga. För dig som funderar på att skaffa ett mindre fastighetsbestånd är finns fler fastigheter att köpa av ägaren.

 • Plus
Rönnäsudden 16, Grangärde, Ludvika kommun

Rönnäsudden 16

Villa
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
3 500 000 kr
60 m²
4 rum
4 237 m² tomt

Välkommen till Rönnäsudden 16 och detta fina Forsgrens timmerhus byggt 2008. Vattenburen golvvärme via IVT Bergvärmeump. Värmande täljstenskamin i allrum. Huset inrymmer 3 rum och kök plus loft. Rymlig altan med nedsänkt spabad. På tomten finns även fristående garage, matkällare, förråd samt gäststuga med sovrum samt dusch och toalett. Från tomten har man en belyst stig ner till sjön Björken med brygga, grillplats och tillgång till gemensam bastu. Grangärde är vackert beläget på ett näs mellan sjöarna Bysjön och Björken. Grangärde ligger ca 20km nordväst om Ludvika. Närhet till Björken och Bysjön med möjligheter till ett aktivt båtliv och bra fiskemöjligheter samt tillgänglighet till sjön Väsman med förbindelse till Ludvika centrum. Ca 40 min till Romme Alpin för skidåkning. Huset säljs varudeklarerat - en dolda fel försäkring och besiktningsprotokoll finns hos fastighetsmäklaren

 • Plus
Lostigen 5, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Lostigen 5

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
87 + 117 m²
6 rum
2 737 m² tomt

Trivsam och väl underhållet fritidshus/villa om 6 rum och kök, kan användas både som fritidshus eller permanentboende. Garage i huskroppen samt fristående dubbelgarage. Fiber finns installerat. Tillgång till bad- och båtplats vid sjön Barken. Lugnt och trivsamt läge med skog, bär och svampmark inpå knuten. Ca 45 min till Romme för skidåkning. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ljunghällsvägen 5i, Ludvika Centrum, Ludvika kommun

Ljunghällsvägen 5i

Lägenhet
Ludvika Centrum, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 380 kr/mån
21 642 kr/m²

Varmt välkomna till Ljunghällsvägen 5I och denna trevliga 3:a i Brf Walla som byggdes 2020. Här bor du i en lägenhet om 67 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong. Bra standard i lägenheten med vattenburen golvvärme, klinkergolv i hallen. Köket från Vedum är utrustat med vitvaror i form av spishäll, ugn, fläkt, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Till lägenheten hör en parkeringsplats. Bostaden har ett attraktivt läge med gångavstånd till centrum, mataffärer och skola. Här har man nära till det mesta Ludvika har att erbjuda! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Andvägen 1, Marnäs, Ludvika kommun

Andvägen 1

Villa
Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 375 000 kr
242 + 95 m²
7 rum
2 123 m² tomt

Rymlig och välskött 1 ½ plansvilla med utbyggnadsdel i en plan. Hela 7 rum och kök, 3-4 sovrum med möjlighet att dela av det 80 kvm stora salongen till fler rum eller ha det som ett stort och fint samlingsrum, tidigare var det här ett poolhus. Stor lekvänlig trädgårdstomt med plats för lek. 5 st uteplatser så man kan flytta från eller till solen. Fin utsikt över sjön Övre Hillen! Fint timrat härbre i timmer som kan användas som gästhus eller hyras ut. Uppvärmning via bergvärme, täljstenskamin och luftvärmepump! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Haggevägen 54, Ludvika, Smedjebackens kommun

Haggevägen 54

Fritidshus
Ludvika, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
88 m²
3 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till Haggevägen 54! Välskött 1-plans fritidshus om 3 rum och kök, även lämpligt för permanentboende. Huset tilläggsisolerades i samband med tillbyggnad -03. Nyinstallerad luft/luftvärmepump som styrs via app. Värmande kamin. Ljusa fräscha ytskikt i hela huset. Öppen planlösning. Inglasat uterum och altandäck med markis. Fiber finns. Rymlig och välskött trädgårdstomt med flaggstång och rabatter. Robotgräsklippare finns installerat. Hörnläge med fin sjöutsikt. Bra läge i barnvänliga Hagge med närhet till skola, förskola, golfbana och badplats och ca 30 min till Romme alpin för skidåkning! Roddbåt med elmotor kan ingå. Även möbler och inventarier kan ingå i köpet! Fastigheten är Varudeklarerad och därmed besiktigad och försäkrad genom Anticimex. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Snöåvägen 117, Dagkarlsbo, Ludvika kommun

Snöåvägen 117

Villa
Dagkarlsbo, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
7 500 000 kr
217 m²
5 rum
2,1 ha tomt

Här har ni möjligheten att förvärva en egen gård på sjötomt om 21.352 m2 vid sjön Haggen! Allt i nyskick! Här saknar du inget! Bostadshuset inrymmer 5 rum och är byggt 2020. I entréplan har ljus och öppen planlösning med trivsamma sällskapsytor med kök från Ballingslöv. Från vardagsrummet kommer man ut till den rymliga altanen och här kan man krypa ner i spabadet och njuta! Bredvid huset har ni ett garage byggt 2018 om ca 90 m2 varav 60m2 med golvvärme. Lite högre upp hittar man stallbyggnaden. Plats för hage, vindskydd finns. Äldre lillstuga på tomten om 2 rum med dusch och toalett. Nere vid vattnet finns plats att bygga brygga. Här bor man lugnt och lantligt men ändå centralt. Fiber finns installerat. Jordvärme i huset. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Gårlångsvägen 16, Karlberg, Ludvika kommun

Gårlångsvägen 16

Villa
Karlberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 350 000 kr
135 + 40 m²
4 rum
810 m² tomt

Välkommen till Gårlångsvägen 16 och denna trivsamma och lättskötta 2-plansvilla med källare. Huset inrymmer 4 rum och kök varav 2 sovrum. Rymlig altan i vinkel samt balkong med sjöutsikt! 2 st luft/luftvärmepumpar, täljstenskamin och öppenspis finns. Lättskött tegelfasad. Vidbyggt garage. Fiber finns installerat. Här bor man i lugnt men centralt läge med gångavstånd till det mesta Ludvika har att erbjuda! Fastigheten säljs varudeklarerad - säljaren tecknar dolda fel försäkring och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren! Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nya Ågatan 8, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

Nya Ågatan 8

Villa
Smedjebacken, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
795 000 kr
70 + 40 m²
3 rum
960 m² tomt

1 1/2-plansvilla om 3 rum och i de centrala delarna av Smedjebacken. Huset inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Fristående carport med extra dusch/tvättrum. Äldre bostadsbyggnad på tomten i rivningsskick. Här bor man med gångavstånd till det mesta Smedjebacken har att erbjuda! Fina gång- och cykelvägar runt om. Ca 30 min med bil till Romme Alpin! Välkomna att boka visning!

Sköttängsvägen 20, Ludvika, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår

Sköttängsvägen 20

Fritidshus
Ludvika, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
67 + 10 m²
3 rum
3 522 m² tomt

Välkommen till Sköttängsvägen 20 i Västermoren. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel. Huset är i stort behov av renovering alternativt rivas och bygga nytt. Tomten om 3 522 m2 ligger i ett lugnt och trivsamt område mellan Ludvika och Smedjebacken. Naturtomt idag med äng mot sjön. Välkommen att boka visning!

 • Uteplats
Stora Tolvsbovägen 9D, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Stora Tolvsbovägen 9D

Gård/Skog
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
7 950 000 kr
8 rum
2,3 ha tomt

Sveta gård i Stora Tolvsbo är en fantastisk byggnad! Huset byggdes upp på nytt och färdigställdes 2012: Här har man ett mycket rymligt hus med två hela våningsplan plus inredningsbar vindsvåning samt källarvåning. Mellan våningarna tar man sig enkelt med en plattformshiss hela vägen från källaren upp till vinden! I entréplanet har man plats för gästerna i den stora salongen med vacker kakelkamin. Middag intas i den stora matsalen. Och från det moderna köket med köksö passerar man serveringsgången med gott om förvaringsplats påväg ut till den väl tilltagna verandan. I entréplanet har man även ett sovrum (som idag används som kontor) samt gästtoalett i den inbjudande entrén. På övre planet har man tre rymliga sovrum plus ett allum med trapp till vindsplanet. I Mitten av våningsplanet har man även ett sällskapsrum med täljstenskamin och mysig bibliotekshörna, två fullutrustade badrum finns på övre planet samt även ett tvättrum. Från balkongen har man en härlig utsikt och kan njuta av kvällssolen! Vindsvåningen med sina fönster och en milsvid utsikt erbjuder möjlighet att inreda ytterligare rum eller skapa en vacker atelje. I källarplanet har man praktiska utrymmen , pannrum, venilationsanläggning, , förrådsutrymmen samt en mycket fin vinkällare. I alla våningsplan är det vattenburen golvvärme Ta stigen ner till sjön så hittar du Britas brygga och här kan man njuta av lugnet och ta ett svalkande dopp i sjön! I den fina trädgården finns rabatter, rosbuskar och ett mycket fint växthus. Till gården hör även ett gästhus med 2 st lägenheter, en i varje plan, om 3 rum och kök. En lekstuga står på gården. Och det finns en verkstad som bla inrymmer garage med plats för 3 bilar, snickarrum, verkstad, kontor och förrådsutrymmen på hela övre planet. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Gräsbergsvägen 28, Gräsberg, Ludvika kommun

Gräsbergsvägen 28

Villa
Gräsberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
750 000 kr
150 + 140 m²
4 rum
2 300 m² tomt

Välkommen till Gräsbergsvägen 28 och denna Strandtomt/Dammtomt! 2-plansvilla med källare som efter renovering blir ett mycket fint boende för lång tid framöver. I början av 1920-talet startades Konsumbutik upp här och bedrevs fram till början av 1960-talet. Sedan dess har det varit enfamiljshus. I entréplanet finns den stora salen, sovrum/allrum samt badrum. På övre plan finns 2 rymliga sovrum, kök och toalett. Vinden är inredningsbar och det finns en rejäl trapp upp. I källaren finns förrådsutrymmen, pannrum och rum med hydrofor. Fastigheten är ansluten till kommunalt avlopp. Kommunalt vatten finns vid tomtgräns om man vill ansluta (anslutningsavgift tillkommer då för en köpare). Ny elcentral installerad hösten 2022. På tomten finns även en stor förrådslänga. Fin naturtomt som gränsar mot bäck och damm! Pendelavstånd till såväl Borlänge som Ludvika. Fina strövområden inpå knuten. Varmt välkomna att boka visning!

Värdshusvägen 13, Stora Tolvsbo, Smedjebackens kommun

Värdshusvägen 13

Övrigt
Stora Tolvsbo, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 575 000 kr
96 m²
9 715 m² tomt

Tolvsbo är en gammal by mellan 2 sjöar i Södra Dalarna, Smedjebackens kommun. Mitt i naturen men endast 2 timmar från Stockholm och större städer som Västerås och Borlänge på en timme. I Tolvsbo finns nu Värdshusbyggnaden (en stor och en mindre byggnad på en 1,5 ha stor tomt) till salu. Ett ställe som erbjuder otaliga möjligheter att bedriva verksamhet och starta ett nytt liv. Nuvarande (Holländska) ägaren söker efter 17 år och med ålderns rätt människor med ny energi och vilja att ta över, och låta stället blomstra vidare. Byggnaderna är uppförd runt 1900 som stall och vagnslidret till Bergsmansgården mitt emot. Stallet blev runt 1968 pietetsfullt ombyggt till restaurang och en stor danssal med gammaldags charm. Allt som behövs för att driva restaurang finns: Ett väl utrustat restaurangkök, två kylrum, ett stort frysrum och en mysig matsal. Möjligheten finns att köpa samtliga lösa inventarier. I anslutning till restaurangen finns en stor konferenssal/ galleri/ ateljé och några mindre utrymmen som i dagsläget är inredd som loppis. Köks- och restaurangdelen är uppförd i slaggsten/ betong, resten av byggnaden byggt i trä. Byggnaden har en lokalyta om ca 420 m2. Stora taket (60 x 8 m) på söder ger en bra möjlighet att installera solpanel. Sidobyggnaden (200 m2) är delvis isolerad och innehåller en uppvärmd verkstad och stor kallförråd. Vill man bo på fastigheten finns det 2 möjligheter. Inne i restaurangbyggnaden är det möjligt att bygga om en del till bostad. Det finns ingen detaljplan som strider emot detta, men ombyggnaden ska göras enligt nu gällande föreskrifter. En annan möjlighet är att (själv) bygga ett nytt hus. Det är lätt att få tillstånd eftersom det redan finns ett förhandsbesked: huset ska stilmässigt passa in i övrig bebyggelse och ha en storlek från 150 – 200 m2. Värdshusets hjärta är kärleken till hemlagad mat som kan avnjutas i en ombonad och mysigt atmosfär. Gästerna kommer från när och fjärran. Det finns två tydliga högsäsonger: Sommarsäsongen Juni-Juli-Augusti och November-December (Julbord). Resten av året är det familjer och grupper som kommer hit för att umgås, fira högtidsdagar och träffas. Många av gästerna är återkommande. Under ny och yngre regi finns många nya möjligheter att utveckla och att växa. Utifrån byggnadens storlek finns det gott om möjligheter att tänka sig någon hel annan form av verksamhet! Säljarna kan och vill vara behjälpliga under en övergångsperiod om man vill starta upp och bedriva verksamheten vidare. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
Gamla bangatan 38A, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Gamla bangatan 38A

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
425 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 748 kr/mån
7 727 kr/m²

Med bra läge har vi denna trivsamma tvåa om 55 kvadratmeter. Här erbjuds en charmig lägenhet med bra läge på första våningen. Jordbrukaren är en stabil förening med god ekonomi och avgiften ligger på 3748 kronor där el, vatten, uppvärmning, kabel-TV och bostadsrättsförsäkring ingår. Lägenheten är belägen med närhet till mataffärer, idrottsanläggningar och skolor. Du promenerar till centrum på några minuter. Hjärtligt välkomna till Gamla Bangatan 38a!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 20