Mäklare Angelica Sundberg

Angelica Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hyttvägen 23, Sunnansjö, Ludvika kommun
  • Imorgon

Hyttvägen 23

Villa
Sunnansjö, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
235 + 140 m²
6 rum
1 362 m² tomt

Välkommen till Hyttvägen 23 och denna rymliga 2-plansvilla med källare. Idag bedrivs verksamhet/butik i entréplan och övre plan används idag som bed & breakfast. Här kan man själv bo och bedriva verksamhet i entréplanet om så önskas. Rymlig takad balkong med utsikt över gården. Uppvärmning via pelletspanna med nyinstallerad elpatron (-23). Luft/luftvärmepump -22. Fiber finns installerat. Busshållplats finns utanför dörren! Fastigheten säljs Varudeklarerad- säljaren tecknar dolda fel försäkring och besiktningsprotokoll finns inom kort hos mäklaren. Sunnansjö är en levande byggd med vårdcentral, apotek, livsmedelsbutik, café, frisör, bensinpump och bibliotek. Det finns elljusspår och utegym. Här har man närhet till fin skog och natur samt närheten till sjön. Till Säfsen med aktiviteter och skidåkning är det ca 35 km. Då verksamhet bedrivs i fastigheten har vi endast bokade visningar. Välkomna att kontakta mäklaren för visningstider.

  • Plus
Smedjebacksvägen 7, Ludvika, Smedjebackens kommun

Smedjebacksvägen 7

Villa
Ludvika, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
650 000 kr
84 + 55 m²
3 rum
891 m² tomt

Välkommen till Smedjebacksvägen 7 och denna trivsamma 1 1/2plansvilla med källare. Huset inrymmer 3 rum och kök plus källarutrymmen. Tak, betongpannor -18. Trivsamt belägen i Björsjö mellan Ludvika och Smedjebacken. Här bor man med närhet till bad och fin natur inpå knuten. Välkomna att boka visning!

  • Plus
Svanvägen 38, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun

Svanvägen 38

Tomt
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
499 000 kr
880 m² tomt

Tomt i ett högt och bra läge i lugnt omåde på Svanvägen! Här erbjuds 880 på hörntomt med möjligheter att bygga ett permanentboende eller fritidsboende att njuta av under lång tid framöver. Möjligt finns att ansluta till Kommunalt VA och el finns vid tomtgräns. Fiber finns i området. Fina grönområden samt cykelbana in till centrum. Här bor man med närhet till skola, förskolor, elljusspår, livsmedelsbutik och vårdcentral. Tomten ligger inom detaljplanlagt område. Finns tillgänglig under fliken "Dokument". Besök gärna tomten på plats när som helst!

Eriksgatan 12B, Centrum, Ludvika kommun

Eriksgatan 12B

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
875 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3
4 600 kr/mån
13 566 kr/m²

Rymlig och hemtrevlig bostadsrätt om 3 rum och kök på Eriksgatan. Kök helrenoverades 2017. Månadsavgift 4.600kr ink. el , Bostadsrättstillägg, värme, vatten, Telia bredband och TV. Inre reparationsfond finns om 40.025 kr! Fina rum med mycket ljusinsläpp som skapar stor känsla. Balkong mot innergård. Toppenläge mitt på stan med närhet till allt! Till lägenheten hör 2 källarförråd varav 1 matkällare. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Engelbrektsgatan 24A, Centrum, Ludvika kommun

Engelbrektsgatan 24A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
900 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 084 kr/mån
13 043 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trea om 69 m2 belägen på tredje våningen i Apollo 2. Nybyggd inglasad balkong med utsikt över den fina innergården. Månadsavgift endast 3.084 kr ink. kabel-tv. Här bor du i en mycket populär förening i de centrala delarna av Ludvika med gångavstånd till allt. Den fina innergården med uteplatser, lekplats , liten damm och boulebana ligger lugnt och avskilt. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Sandvretsvägen 6, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun

Sandvretsvägen 6

Villa
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
89 + 70 m²
4 rum
1 021 m² tomt

Välkommen till Sandvretsvägen 6och denna trivsamma 1 1/2plansvilla belägen på hörntomt. I entréplan finns ljust och trivsamt kök, vardagsrum, sovrum samt badrum På övre plan finns två sovrum. Takad altan vid entrén. Här bor man med närhet till skola och barnomsorg och närhet till natur och badplats. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Skolvägen 8, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun

Skolvägen 8

Villa
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
85 + 70 m²
4 rum
885 m² tomt

Välkommen till Skolvägen 8 och denna trivsamma 1 1/2plansvilla belägen på hörntomt. I entréplan finns ljust och trivsamt kök, vardagsrum, sovrum samt badrum På övre plan finns två sovrum. Trädäck vid entrén. Uteplats med insynsskydd. Här bor man med närhet till skola och barnomsorg och närhet till natur och badplats. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gamla Norrviksvägen 20, Ludvika Norrvik, Ludvika kommun

Gamla Norrviksvägen 20

Fritidshus
Ludvika Norrvik, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
49 + 46 m²
3 rum
1 026 m² tomt

Välkommen til Gamla Norrviksvägen 20 och denna charmiga och välvårdade stuga om 3 rum och kök plus sovloft. I entréplan har man trivsamt vardagsrum i lantlig stil, lust och trivsamt kök samt sovrum. Här finns en trapp till sovloftet. I källarplan ha man ett rymligt rum som idag används som sovrum, samt separat duschrum och toalett. Fina blyinfattade fönster. Fiber finns installerat. På tomten finns en förrådsbod med källare under. Lekvänlig och välskött trädgårdstomt med soligt läge med skogen inpå knuten med fina leder, strövområden, gångavstånd till bad och närhet till cykelväg in till Ludvika. Fastigheten är varudeklarerad och därmed besiktigad och försäkrad genom Anticimex. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Stigfinnargatan 3, Ludvika, Ludvika kommun

Stigfinnargatan 3

Villa
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 695 000 kr
113 + 16 m²
6 rum
761 m² tomt

Rymlig soutterrängvilla om 6 rum och kök varav 4 sovrum. Rymligt kök med matplats. Vardagsrum med utgång till uteplats. Fiber finns installerat. Lättskött hus med tegelfasad. Uteplats på baksidan. Balkong från entrésidan. Garage i huskroppen. Här bor man i ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och gångavstånd till elljusspår och Hitachi. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Skattlösberg 10, Sunnansjö, Ludvika kommun

Skattlösberg 10

Villa
Sunnansjö, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
550 000 kr
39 m²
2 rum
2 692 m² tomt

Varmt välkomna till Skattlösberg 10 och denna trevliga sommarstuga. Här kan ni spendera sommardagarna i lugnet med naturen som närmsta granne! Ljusa ytskikt och fina trägolv. På fastigheten finns även ett par gäststugor samt en förrådsbod uppförd. Ena gäststugan utgör två sovplatser och den andra bastu, dusch och sovmöjlighet. Stugan säljes med möbler och inventarier. Välkomna!

  • Plus
Källängsvägen 44, Smedjebacken, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Källängsvägen 44

Fritidshus
Smedjebacken, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 850 000 kr
40 m²
3 rum
2 865 m² tomt

Välkommen till Källängsvägen 44! På en sluttande naturtomt mot vattnet tar du stigen ner till den egna bryggan och kan njuta av lugnet! På tomten finner du en mysigt stuga med massor av charm. I entreplan har man kök och vardagsrum i öppen planlösning samt toalett. På övre plan har man ett litet allrum samt sovrum. Endast sjövatten finns till stugan. Ett liten inglasad uteplats finns där man kan njuta av sommarkvällar. Förrådsbod finns på tomten. Fastigheten är belägen i Österbo mellan Smedjebacken och Ludvika Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Bromsvägen 27, Ludvika, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bromsvägen 27

Villa
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 650 000 kr
145 + 85 m²
6 rum
994 m² tomt

Välkommen till Bromsvägen 27 och denna rymliga och lättskötta tegelvilla om 6 rum och kök. I entréplan finns bl.a sovrum, allrum, hobbyrum och tvättstuga med dusch och bastu. På övre plan finns rymligt vardagsrum med fönster mot två håll, kök med utgång till takad altan, två sovrum samt allrum och toalett/duschrum. Garage finns i huskroppen. Insynsskyddad takad altan mot baksidan. Balkong och rymlig inglasad och takad altan över garaget. Fiber finns installerat. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område på återvändsgata med närhet till skog och natur, gångavstånd till förskola och skola och cykelavstånd in till centrum. Fastigheten säljs Varudeklarerad vilket innebär att fastigheten är besiktigad och säljs med dolda fel försäkring. Varmt välkomna att boka visning!

Drevstigen 13, Jägarnäs, Ludvika kommun

Drevstigen 13

Villa
Jägarnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 250 000 kr
105 + 99 m²
7 rum
743 m² tomt

Trivsam och välskött 1-plansvilla med källare i barnvänligt område med närhet till badplats. Huset inrymmer 7 rum och kök varav 5 sovrum. 3-glasfönster-14/-16. Köket helrenoverades -10. Nytt yttertak -20. Badrum helrenoverat -10. Duschrum i källaren -13. Fristående garage med elektrisk port och elbilsladdare. Fiber finns installerat. Huset omdränerades -13. Populärt och barnvänligt område med närhet till badplats, lekplats, fotbollsplan och förskola. Varmt välkomna på visning! Huset säjs varudeklarerat - besiktningsprotokoll finns hos mäklaren.

  • Plus
  • Uteplats
Södra Parkvägen 10B, Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Parkvägen 10B

Radhus
Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
146 + 90 m²
3 rum
1 260 m² tomt

Trivsamt parhus som idag inrymmer två lägenheter om tre rum och kök, ca 73 kvm vardera plus källarvåning. I entréplan har man kök, vardagsrum och toalett/duschrum. På övre plan fins sovum och möblerbar hall/allrum. Den ena lägenheten är uthyrd idag. Huset är beläget i centrala Riddarhyttan med närhet till lanthandel, camping och badplats. För dig som vill skaffa ett mindre fastighetsbestånd samma säljare fler fastigheter till salu!

  • Plus
Storfallsvägen 16, Hagge, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storfallsvägen 16

Villa
Hagge, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
4 395 000 kr
141,5 m²
5 rum
1 151 m² tomt

NYTT PRIS! Varmt välkomna till Storfallsvägen 16 Hagge! Nu finns möjligheten att förvärva ett helt nybyggt 1-planshus! Huset är färdigställt 2024 och inrymmer 141,5 m² fördelat på 5 rum och kök plus två badrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, köksdel med köksö och gott om plats för såväl matgrupp som soffgrupp. Mycket rymlig altan med utsikt mot golfbana och sjön Haggen. Vattenburen golvvärme i hela huset via luft/vattenvärmepump. Fristående carport med plats för två bilar och isolerat förråd. Här bor man i lugnt område alldeles invid Hagge golfbana, närhet till badplats och padelbana. Ca 10 minuter med bil till centrala Smedjebacken och Ludvika med alla bekvämligheter. Utförsåkning i Uvbergsbacken alternativt 40 min med bil till Romme Alpin.

  • Plus
  • Uteplats
Lostigen 5, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Lostigen 5

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
87 + 117 m²
6 rum
2 737 m² tomt

Trivsam och väl underhållet fritidshus/villa om 6 rum och kök, kan användas både som fritidshus eller permanentboende. Garage i huskroppen samt fristående dubbelgarage. Fiber finns installerat. Tillgång till bad- och båtplats vid sjön Barken. Lugnt och trivsamt läge med skog, bär och svampmark inpå knuten. Ca 45 min till Romme för skidåkning. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Haggevägen 54, Ludvika, Smedjebackens kommun

Haggevägen 54

Fritidshus
Ludvika, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
88 m²
3 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till Haggevägen 54! Välskött 1-plans fritidshus om 3 rum och kök, även lämpligt för permanentboende. Huset tilläggsisolerades i samband med tillbyggnad -03. Nyinstallerad luft/luftvärmepump som styrs via app. Värmande kamin. Ljusa fräscha ytskikt i hela huset. Öppen planlösning. Inglasat uterum och altandäck med markis. Fiber finns. Rymlig och välskött trädgårdstomt med flaggstång och rabatter. Robotgräsklippare finns installerat. Hörnläge med fin sjöutsikt. Bra läge i barnvänliga Hagge med närhet till skola, förskola, golfbana och badplats och ca 30 min till Romme alpin för skidåkning! Roddbåt med elmotor kan ingå. Även möbler och inventarier kan ingå i köpet! Fastigheten är Varudeklarerad och därmed besiktigad och försäkrad genom Anticimex. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Snöåvägen 117, Dagkarlsbo, Ludvika kommun

Snöåvägen 117

Villa
Dagkarlsbo, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
7 150 000 kr
217 m²
5 rum
2,1 ha tomt

Här har ni möjligheten att förvärva en egen gård på sjötomt om 21.352 m2 vid sjön Haggen! Allt i nyskick! Här saknar du inget! Bostadshuset inrymmer 5 rum och är byggt 2020. I entréplan har ljus och öppen planlösning med trivsamma sällskapsytor med kök från Ballingslöv. Från vardagsrummet kommer man ut till den rymliga altanen och här kan man krypa ner i spabadet och njuta! Bredvid huset har ni ett garage byggt 2018 om ca 90 m2 varav 60m2 med golvvärme. Lite högre upp hittar man stallbyggnaden. Plats för hage, vindskydd finns. Äldre lillstuga på tomten om 2 rum med dusch och toalett. Nere vid vattnet finns plats att bygga brygga. Här bor man lugnt och lantligt men ändå centralt. Fiber finns installerat. Jordvärme i huset. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gårlångsvägen 16, Karlberg, Ludvika kommun

Gårlångsvägen 16

Villa
Karlberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 350 000 kr
135 + 40 m²
4 rum
810 m² tomt

Välkommen till Gårlångsvägen 16 och denna trivsamma och lättskötta 2-plansvilla med källare. Huset inrymmer 4 rum och kök varav 2 sovrum. Rymlig altan i vinkel samt balkong med sjöutsikt! 2 st luft/luftvärmepumpar, täljstenskamin och öppenspis finns. Lättskött tegelfasad. Vidbyggt garage. Fiber finns installerat. Här bor man i lugnt men centralt läge med gångavstånd till det mesta Ludvika har att erbjuda! Fastigheten säljs varudeklarerad - säljaren tecknar dolda fel försäkring och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren! Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Nya Ågatan 8, Smedjebacken, Smedjebackens kommun

Nya Ågatan 8

Villa
Smedjebacken, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
695 000 kr
70 + 40 m²
3 rum
960 m² tomt

1 1/2-plansvilla om 3 rum och i de centrala delarna av Smedjebacken. Huset inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Fristående carport med extra dusch/tvättrum. Äldre bostadsbyggnad på tomten i rivningsskick. Här bor man med gångavstånd till det mesta Smedjebacken har att erbjuda! Fina gång- och cykelvägar runt om. Ca 30 min med bil till Romme Alpin! Välkomna att boka visning!

Stora Tolvsbovägen 9, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Stora Tolvsbovägen 9

Gård/Skog
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
7 950 000 kr
8 rum
2,3 ha tomt

Sveta gård i Stora Tolvsbo är en fantastisk byggnad! Huset byggdes upp på nytt och färdigställdes 2012: Här har man ett mycket rymligt hus med två hela våningsplan plus inredningsbar vindsvåning samt källarvåning. Mellan våningarna tar man sig enkelt med en plattformshiss hela vägen från källaren upp till vinden! I entréplanet har man plats för gästerna i den stora salongen med vacker kakelkamin. Middag intas i den stora matsalen. Och från det moderna köket med köksö passerar man serveringsgången med gott om förvaringsplats påväg ut till den väl tilltagna verandan. I entréplanet har man även ett sovrum (som idag används som kontor) samt gästtoalett i den inbjudande entrén. På övre planet har man tre rymliga sovrum plus ett allum med trapp till vindsplanet. I Mitten av våningsplanet har man även ett sällskapsrum med täljstenskamin och mysig bibliotekshörna, två fullutrustade badrum finns på övre planet samt även ett tvättrum. Från balkongen har man en härlig utsikt och kan njuta av kvällssolen! Vindsvåningen med sina fönster och en milsvid utsikt erbjuder möjlighet att inreda ytterligare rum eller skapa en vacker atelje. I källarplanet har man praktiska utrymmen , pannrum, venilationsanläggning, , förrådsutrymmen samt en mycket fin vinkällare. I alla våningsplan är det vattenburen golvvärme Ta stigen ner till sjön så hittar du Britas brygga och här kan man njuta av lugnet och ta ett svalkande dopp i sjön! I den fina trädgården finns rabatter, rosbuskar och ett mycket fint växthus. Till gården hör även ett gästhus med 2 st lägenheter, en i varje plan, om 3 rum och kök. En lekstuga står på gården. Och det finns en verkstad som bla inrymmer garage med plats för 3 bilar, snickarrum, verkstad, kontor och förrådsutrymmen på hela övre planet. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Värdshusvägen 13, Stora Tolvsbo, Smedjebackens kommun

Värdshusvägen 13

Övrigt
Stora Tolvsbo, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 575 000 kr
96 m²
1,6 ha tomt

Tolvsbo är en gammal by mellan 2 sjöar i Södra Dalarna, Smedjebackens kommun. Mitt i naturen men endast 2 timmar från Stockholm och större städer som Västerås och Borlänge på en timme. I Tolvsbo finns nu Värdshusbyggnaden (en stor och en mindre byggnad på en 1,5 ha stor tomt) till salu. Ett ställe som erbjuder otaliga möjligheter att bedriva verksamhet och starta ett nytt liv. Nuvarande (Holländska) ägaren söker efter 17 år och med ålderns rätt människor med ny energi och vilja att ta över, och låta stället blomstra vidare. Byggnaderna är uppförd runt 1900 som stall och vagnslidret till Bergsmansgården mitt emot. Stallet blev runt 1968 pietetsfullt ombyggt till restaurang och en stor danssal med gammaldags charm. Allt som behövs för att driva restaurang finns: Ett väl utrustat restaurangkök, två kylrum, ett stort frysrum och en mysig matsal. Möjligheten finns att köpa samtliga lösa inventarier. I anslutning till restaurangen finns en stor konferenssal/ galleri/ ateljé och några mindre utrymmen som i dagsläget är inredd som loppis. Köks- och restaurangdelen är uppförd i slaggsten/ betong, resten av byggnaden byggt i trä. Byggnaden har en lokalyta om ca 420 m2. Stora taket (60 x 8 m) på söder ger en bra möjlighet att installera solpanel. Sidobyggnaden (200 m2) är delvis isolerad och innehåller en uppvärmd verkstad och stor kallförråd. Vill man bo på fastigheten finns det 2 möjligheter. Inne i restaurangbyggnaden är det möjligt att bygga om en del till bostad. Det finns ingen detaljplan som strider emot detta, men ombyggnaden ska göras enligt nu gällande föreskrifter. En annan möjlighet är att (själv) bygga ett nytt hus. Det är lätt att få tillstånd eftersom det redan finns ett förhandsbesked: huset ska stilmässigt passa in i övrig bebyggelse och ha en storlek från 150 – 200 m2. Värdshusets hjärta är kärleken till hemlagad mat som kan avnjutas i en ombonad och mysigt atmosfär. Gästerna kommer från när och fjärran. Det finns två tydliga högsäsonger: Sommarsäsongen Juni-Juli-Augusti och November-December (Julbord). Resten av året är det familjer och grupper som kommer hit för att umgås, fira högtidsdagar och träffas. Många av gästerna är återkommande. Under ny och yngre regi finns många nya möjligheter att utveckla och att växa. Utifrån byggnadens storlek finns det gott om möjligheter att tänka sig någon hel annan form av verksamhet! Säljarna kan och vill vara behjälpliga under en övergångsperiod om man vill starta upp och bedriva verksamheten vidare. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Gamla bangatan 38A, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gamla bangatan 38A

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
425 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 748 kr/mån
7 727 kr/m²

Med bra läge har vi denna trivsamma tvåa om 55 kvadratmeter. Här erbjuds en charmig lägenhet med bra läge på första våningen. Jordbrukaren är en stabil förening med god ekonomi och avgiften ligger på 3748 kronor där el, vatten, uppvärmning, kabel-TV och bostadsrättsförsäkring ingår. Lägenheten är belägen med närhet till mataffärer, idrottsanläggningar och skolor. Du promenerar till centrum på några minuter. Hjärtligt välkomna till Gamla Bangatan 38a!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 23