Mäklare Kristian Sundberg

Kristian Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brudberget Krabbsjövägen 73, Grangärde, Ludvika kommun

Brudberget Krabbsjövägen 73

Fritidshus
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
295 000 kr
39 m²
2 rum
1 270 m² tomt

Letar du efter ditt nästa fritidsboende? Boningshuset om ca 39kvm erbjuder 2 rum, varav 1 sovrum och 1 allrum med öppen spis. Sommarvatten via grävd brunn. På gården finns även ett uthus med dass och förråd. Växthus. Närmaste mataffär finns i Grangärde ca 7km från huset. Ca 1,5 mil till Ludvika centrum där det finns livsmedelsbutiker, restauranger, caféer etc. Ca 4 mil till Borlänge med Kupolen köpcenter, Ikea, Romme Alpin för skidåkning. Ca 5 mil för Säfsen skidanläggning.

  • Plus
  • Uteplats
Mässanvägen 103, Saxdalen, Ludvika kommun

Mässanvägen 103

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
5 495 000 kr
170 m²
5 rum

Äntligen en stor sjötomt i Väsman! Här finns det mesta man vill ha för sitt drömboende! Huset är från början byggt 1950 men utbyggt 2016 och 2021. Hela huset är renoverat och påkostat fortlöpande. Planlösningen är naturligtvis styrd av utsikten mot sjön Väsman. Sovrum ligger mot vattnet, så också kök och vardagsrum. Lagom stort bostadshus om 5 rum och kök plus ett gästhus. Nästan nybyggt dubbelgarage med hobbydel. Bastubyggnad med vedeldad bastu och relax. Förrådsbyggnader. Stora altaner runt och framför hus och stor brygga samt uteplats vid sjön. I Ludvika vid Mässanområdet, vid vackra sjön Väsman, hittar du denna sjötomt/skogsfastighet på hela 106 232 kvadratmeter (typkod 120 bebyggd lantbruksenhet). Nedre delen av tomten är ca 2,1 hkt har en liten björkpark och vanlig tomt, övre delen av marken, ca 8,5 hkt är produktiv skogsmark. I den friliggande gäststugan finns plats för gäster. Byggnaderna ligger fint placerade mot sjön. Tomten har enskilt läge så här kan du både njuta av naturen och koppla av. Mässanområdet är ett mycket trivsamt område. Ett lugnt och fint läge med endast ca 15 min med bilväg till Ludvika. Några steg ifrån byggnaderna ligger vattnet där man kan ta ett dopp! Om man tröttnar på att bada från det egna bryggan finns det stora altaner att vila upp sig på. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel av Anticimex. Välkomna på visning!

  • Plus
Enbacken 13, Öraberget, Ludvika kommun

Enbacken 13

Villa
Öraberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
395 000 kr
69 + 69 m²
4 rum
903 m² tomt

Prissänkt! Prisvärd 1-plansvilla med källare! 4 rum och kök, 2-3 sovrum. Inglasad altan + takad altan + altan. Stor vedugn. Förrådslänga. Bra hobbyrum i källare(tidigare garage). Hörntomt med högt och soligt läge på Öraberget. Nära till skogen. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till ICA , Coop, apotek och tågstation. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Ludvika och Lyviksberget där finns bl.a Biltema, elgiganten mm.. Välkomna på visning!

Notgårdsvägen 17C, Notgården, Ludvika kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00

Notgårdsvägen 17C

Villa
Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 195 000 kr
115 + 110 m²
7 rum
1 208 m² tomt

Rymlig 1-plansvilla med källare på Notgården med insynsskyddad trädgård. Smakfullt renoverat och löpande uppfräschat de senaste åren. Härlig och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med braskamin. 7 rum och kök varav 4 sovrum. Perfekt för den större familjen eller den som värdesätter ett boende med utrymme för hemmakontor. Takad altan i vinkel. Vidbyggt garage. Låga driftkostnader via bergvärme! Hörntomt med gångavstånd till affärer, skolor och naturen. Gångavstånd till Nottjärn med badplats! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vallvägen 36C, Notgården, Ludvika kommun

Vallvägen 36C

Villa
Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 895 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 334 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla med fin utsikt över Nottjärn! 5 rum och kök, 3/4 sovrum. På tomten finns en stenlagd uteplats på baksidan samt en mindre stenlagd på sidan av huset med utsikt mot Nottjärn. Rymligt garage med hobbydel i huskropp. Flera investeringar gjorda, bl.a luft/vatten-värmepump (-19), dränerat (-94) och några nya 3-glasfönster (-21). Bra läge på lugn gata! Gångavstånd till bad, lekplats, förskola, Lyviksberget för dagvaruhandel och shopping, Hitachi och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5