Mäklare Kristian Sundberg

Kristian Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mässanvägen 103, Saxdalen, Ludvika kommun
  • Tor 9 maj kl 13:00

Mässanvägen 103

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
5 495 000 kr
170 m²
5 rum

Äntligen en stor sjötomt i Väsman! Här finns det mesta man vill ha för sitt drömboende! Huset är från början byggt 1950 men utbyggt 2016 och 2021. Hela huset är renoverat och påkostat fortlöpande. Planlösningen är naturligtvis styrd av utsikten mot sjön Väsman. Sovrum ligger mot vattnet, så också kök och vardagsrum. Lagom stort bostadshus om 5 rum och kök plus ett gästhus. Nästan nybyggt dubbelgarage med hobbydel. Bastubyggnad med vedeldad bastu och relax. Förrådsbyggnader. Stora altaner runt och framför hus och stor brygga samt uteplats vid sjön. I Ludvika vid Mässanområdet, vid vackra sjön Väsman, hittar du denna sjötomt/skogsfastighet på hela 106 232 kvadratmeter (typkod 120 bebyggd lantbruksenhet). Nedre delen av tomten är ca 2,1 hkt har en liten björkpark och vanlig tomt, övre delen av marken, ca 8,5 hkt är produktiv skogsmark. I den friliggande gäststugan finns plats för gäster. Byggnaderna ligger fint placerade mot sjön. Tomten har enskilt läge så här kan du både njuta av naturen och koppla av. Mässanområdet är ett mycket trivsamt område. Ett lugnt och fint läge med endast ca 15 min med bilväg till Ludvika. Några steg ifrån byggnaderna ligger vattnet där man kan ta ett dopp! Om man tröttnar på att bada från det egna bryggan finns det stora altaner att vila upp sig på. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel av Anticimex. Välkomna på visning!

  • Plus
Saxdalsvägen 17, Blötberget, Ludvika kommun

Saxdalsvägen 17

Villa
Blötberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
97 m²
3 rum
2 156 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla på Saxdalsvägen 17 i Blötberget! Detta välunderhållna hem erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och klassisk charm. Huset rymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum i dagsläget med möjlighet att dela av vardagsrummet för ett till. Med sina rymliga rum, ljusa interiörer och vackra trädgård är detta hus idealiskt för familjer som söker både komfort och stil. På tomten finns ett garage, förrådslänga med 3 förråd samt en vedbod. Inhägnad gård. Huset värms av luftvattenvärme som installerades -12. Njut av lugnet och skönheten i den omgivande naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till bekvämligheter och aktiviteter. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Cykelbana nästan vid tomtgräns. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Ludvika och Lyviksberget för shopping. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Enbacken 13, Öraberget, Ludvika kommun

Enbacken 13

Villa
Öraberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
395 000 kr
69 + 69 m²
4 rum
903 m² tomt

Prissänkt! Prisvärd 1-plansvilla med källare! 4 rum och kök, 2-3 sovrum. Inglasad altan + takad altan + altan. Stor vedugn. Förrådslänga. Bra hobbyrum i källare(tidigare garage). Hörntomt med högt och soligt läge på Öraberget. Nära till skogen. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Gångavstånd till ICA , Coop, apotek och tågstation. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Ludvika och Lyviksberget där finns bl.a Biltema, elgiganten mm.. Välkomna på visning!

Notgårdsvägen 17C, Notgården, Ludvika kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00

Notgårdsvägen 17C

Villa
Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 195 000 kr
115 + 110 m²
7 rum
1 208 m² tomt

Rymlig 1-plansvilla med källare på Notgården med insynsskyddad trädgård. Smakfullt renoverat och löpande uppfräschat de senaste åren. Härlig och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med braskamin. 7 rum och kök varav 4 sovrum. Perfekt för den större familjen eller den som värdesätter ett boende med utrymme för hemmakontor. Takad altan i vinkel. Vidbyggt garage. Låga driftkostnader via bergvärme! Hörntomt med gångavstånd till affärer, skolor och naturen. Gångavstånd till Nottjärn med badplats! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4