Mäklare Kristian Sundberg

Kristian Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östanbjörka 19, Grangärde, Ludvika kommun

Östanbjörka 19

Villa
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 095 000 kr
87 + 51 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Tillfälle att förvärva sjönära 1½ plansvilla med källare med fint läge i Östanbjörka! Fin utsikt över sjön Björken som har förbindelse till sjön Väsman! Här har du sol hela dagen och kvällen! Boningshus om 3 rum och kök, bara några meter från sjön. Möjligt att ha som både permanent boende och fritidshus. Uthus med förråd. Påkostat och trevligt 1½ planshus med källare som har nyare tak, tilläggsisolerat, 3-glasfönster, dränerat, täljstenskamin, vedspis och bergvärme. Det mesta invändigt renoverat. Gångavstånd till naturen med bär, svamp och promenadstigar. 4 mil till populära Romme Alpin! Välkomna på visning!

  • Plus
Knutsbovägen 13, Solsidan, Ludvika kommun

Knutsbovägen 13

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 595 000 kr
90 + 110 m²
5 rum
907 m² tomt

Fint läge på Solsidan med hörntomt! 1½-plansvilla om 5 rum och kök, 4 sovrum. Bastu, dusch och relax i källare. Altan + takad altan sida och altan framsida med morgonsol. Fristående garage med vidbyggt förråd. Nära till förskola, skola och mataffärer. Fin och lekvänlig trädgård med planteringar, fruktträd och bärbuskar. Denna fastighet säljs Varudeklarerad vilket innebär att huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel genom Anticimex.

  • Plus
Blötbergsvägen 37, Blötberget, Ludvika kommun
  • Sön 25 aug
Blötbergsvägen 37, Blötberget, Ludvika kommun, bild 2
Blötbergsvägen 37, Blötberget, Ludvika kommun, bild 3

Blötbergsvägen 37

Övrigt
Blötberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 995 000 kr
3 985 m² tomt

Välbyggt och prisvärt hyreshus i Blötberget! Tidigare var det Blötbergets förskola. 4 st ljusa och luftiga lägenheter med högt till tak. Lägenhet 1 om 6 rum och kök, 2 st lägenheter om 4 rum och kök samt 1 lägenhet om 2 rum och kök. Alla lägenheter är i dag uthyrda. Ny luft/vatten-värmepump november -23. Säljaren har köpt nytt värmesystem + div saker för ca 650 000kr. Ny dörr till pannrum -24. Godkänd OVK finns från 2024. Total intäkt per månad 32 025kr och 384 300kr/år. Kostnader 147 150kr/år

  • Premium
Rönnäsudden 34, Grangärde, Ludvika kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00

Rönnäsudden 34

Fritidshus
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 950 000 kr
50 m²
3 rum
2 100 m² tomt

Tillfälle med egen strandtomt! 1-plansstuga i timmer med strandtomt i sjön Björken. 3 rum och kök, varav 2 st sovrum + extra rum i isolerade gäststugan. Härlig delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ryggåstak samt kamin. Huset uppvärms med el, luft/luftvärmepump (-23) samt kamin. Kommunalt vatten och avlopp! Takad altan med sittplatser samt stenlagd uteplats med pergola. Möjlighet att nyttja som fritidshus eller permanentboende! På den stora tomten finns uthus med isolerat gästrum och förråd med vidbyggt 4-hjulingsgarage samt vedförråd. Det finns även plats på tomten för husvagn, båt eller ytterligare byggnad. Det finns elbilsladdare monterad. Det finns stor efterfrågan av uthyrningsobjekt i området, både pga Säfsen och Romme Alpin skidåkning mm! Ca 1.5km till Grangärde för café, Ca 4 km till populär skola, fotbollsplan, padelhall, elljusspår. 2mil till Ludvika Centrum för restaurangutbud, affärer, gymnasium. Ca 4mil till Romme Alpin för utförsåkning. Ca 5mil till Borlänge Centrum för Kupolen (köpcenter), Högskolan Dalarna, IKEA, restaurang och caféer etc. Det är en planerad visning 7/7. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Svanskogen 20, Väster, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svanskogen 20

Villa
Väster, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
695 000 kr
160 + 70 m²
6 rum
2 957 m² tomt

Prisvärd liten gård med fint och enskilt läge i Svanskogen på Västra i Grängesberg. 6 rum och 2st kök, 3 sovrum med möjlighet att ha 5 sovrum. Uthuslänga med enkelt garage och förråd. Carport, Hönshus. Jordkällare. Möjlighet till låga driftkostnader via jordvärme + öppen spis med insats. Stor tomt med fruktträd. Välkomna på Visning!

  • Plus
Faluvägen 50, Landforsen, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Faluvägen 50

Villa
Landforsen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
3 495 000 kr
127 + 19 m²
5 rum
1 025 m² tomt

Tillfälle att förvärva egen strandtomt i Landforsen vid sjön Gårlången! Välplanerat 1-planshus med vidbyggt garage samt stor altan om ca 50 kvm samt stenlagd uteplats nere vid gästhus och bryggan. 5 rum och kök, 2-4 sovrum + gästrum i gästhus. Allt renoverat eller nytt invändigt! Gästhus med pentry, sovrum och bastu. Förrådsbod med vidbyggd vedbod. Egen vik med brygga för bad och båtplats, sandstrand. Ca 3 km intill Ludvika centrum. Fastigheten är varudeklarerad och därmed besiktigad och försäkrad genom Anticimex. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Sågverksvägen 13, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sågverksvägen 13

Villa
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
98 + 71 m²
6 rum
1 031 m² tomt

Sjönära och sjöutsikt! Tillfälle, välskött och påkostad 1-plansvilla med källare. 6 rum och kök, 4-5 sovrum. Inglasat uterum med fin utsikt mot sjön Södra Hörken. Takad altan framsida och altan sida. Möjlighet till låga driftkostnader via bergvärme, kamin och luftvärmepump. Rymligt dubbelgarage. Vidbyggt husbilsgarage. Stor parkering med plats för bilar mm. Nära till bad och fiske i sjön Södra Hörken! Huset är besiktigat och försäkrat med dolda fel av Anticimex.

  • Plus
Broddvägen 5, Morgårdshammar, Smedjebackens kommun

Broddvägen 5

Villa
Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
133 + 89 m²
6 rum
925 m² tomt

Rymlig 1-plansvilla med källare i Munkbo. Huset inrymmer 6 rum och kök, varav 2 sovrum + stor gillestuga i källarplanet med möjlighet att dela av till sovrum. Till huset finns två ingångar via en utbyggd del som gör det möjligt att dela av till en separat lägenhet alternativt för att göra om för ett företag. Inglasat uterum mot trädgården, fristående garage och trevlig trädgårdstomt. Vattenburen värme via kombipanna med pelletsanläggning, luft-luftvärmepump samt täljstenskamin. Nytt tak 2023. I Morgårdshammar finns det gym, ridskola, skola, förskola, elljusspår, skidspår, pizzeria etc. Ca 1km till Risingsbobadet! Till Smedjebacken centrum har man ca 3km för restaurangutbud, affärer, frisör och diverse. Till Ludvika centrum är det ca 1mil.

  • Plus
Saxdalsvägen 16, Blötberget, Ludvika kommun

Saxdalsvägen 16

Villa
Blötberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
950 000 kr
93 + 30 m²
3 rum
1 572 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla på Saxdalsvägen 16 i Blötberget! Detta välunderhållna hem erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och klassisk charm. Huset rymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum i dagsläget med möjlighet att dela av vardagsrummet för ett till sovrum. Det finns ytterligare ett sovrum i den timrade gäststugan. Inglasat uterum om ca 24kvm. Med sina rymliga rum, ljusa interiörer och vackra trädgård är detta hus idealiskt för familjer som söker både komfort och stil. På tomten finns ett uthus med isolerat garage med förråd samt vidbyggt cykelförråd. Inhägnad gård. Fiber installerat. Njut av lugnet och skönheten i den omgivande naturen samtidigt som du har rimliga avstånd till bekvämligheter och aktiviteter. Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Cykelbana nästan vid tomtgräns. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Ludvika och Lyviksberget för shopping. Fastigheten är varudeklarerad och därmed besiktigad och försäkrad genom Anticimex. Varmt välkomna att boka visning!

Yxsjöberg 209, Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun

Yxsjöberg 209

Fritidshus
Grängesberg, Ljusnarsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
795 000 kr
100 + 50 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva ett fint och påkostat fritidsboende/villa i Yxsjöberg i Örebro län precis på gränsen till södra Dalarna med närhet till fina bad, skog, ädel-fiske och skidmöjligheter. Det här är en villa som kan användas såväl som permanentboende som fritidshus. 2-plansvilla med källare. 4 rum och kök varav 2-3 sovrum. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevlig inhägnad trädgårdstomt med gott om yta för bus och lek. Rymligt dubbelgarage så man kan meka eller få plats med sina leksaker. Gemensam samlingslokal och gym centralt i byn med pubkvällar och andra aktiviteter. Det är fina promenadstråk i skogen. Bara ett stenkast över vägen ligger en vacker skogsstjärn – Mosstjärn. Där ligger en liten plåteka vid strandkanten, som också ingår i köpet. Yxsjön, med fina badmöjligheter, ligger endast ca 300m från huset. En större badplats finns i Hörken, 10 minuter bort med bil och en ännu finare på andra sidan sjön som heter Kyrkviken. Längdsskidspår finns också det 10 minuters promenad bort. Närmsta matvarubutik och apotek finns ca 20 min bilväg bort, i Grängesberg. Närmsta stora stad Ludvika är 30 minuter bort med bil. För alpina skidmöjligheter finns både Säfsen ca 40 minuter bort och en mindre anläggning vid Fjällberget i Grängesberg ca 25 minuter från huset. Huset säljs möblerat och med div inventarier, lista finns hos mäklare. I köpet ingår även två mindre skogsfastigheter (Yxsjöberg 1:24 och 1:2). Huset blir besiktigat av Besiktningsbolaget. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kopparbergsvägen 52, Grängesberg, Ludvika kommun

Kopparbergsvägen 52

Övrigt
Grängesberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 995 000 kr
1 352 m² tomt

Affärsfastighet med bra läge i centrala Grängesberg. 2-plan med hel källare, ca 400 kvm i varje plan. På baksidan finns ett större kallförråd med 2 st garage och carportar. Byggnaden innehåller i övre plan 2 st representativa lägenheter om 5 rok med balkong ca 120 kvm vardera samt 2 st 3 rok ca 70 kvm vardera. Entréplan med 2 helrenoverade lägenheter om 2 rok ca 70 kvm samt 1.5 rok ca 41 kvm. Två st affärslokaler . Ca 200 kvm samt en affärslokal vakant om ca 50 kvm. Källarplan med tvättstuga, förrådsutrymme och hobbyrum/lokal. Friliggande förrådsbyggnad ca 150 kvm samt 2 st garage om ca 25 kvm vardera. Garage är uthyrda. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Ventilation självdrag. Hyresintäker/driftkostnader/vakanser Hyresintäkterna uppgår till ca 569.500:- Driftkostnaderna är beräknade till ca 200.000:- Fjärrvärme. 172.000:- vatten avlopp 14.400:- , sopor 3150:-, el fastighetsmätare 12.900:- , försäkring 15.000:- ca 217.400:- En vakant lokal om ca 50 kvm. Samt uthyrningsbara kallförråd och carport. I övrigt fullt uthyrda. Underhåll reparationer Lägenheterna på övreplan om 3 rok är renoverade och i bra skick. Lägenheterna i entréplanet helt nybyggda 2019-2020 Nytt yttertak, rännor/stuprör, plåtbeslag 2021. Nya Lammin 3-glasfönster 20 st, juni 2024 Ny cirkulationspump -23.

  • Plus
Grangärde Hästberg 35, Grangärde-Hästberg, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grangärde Hästberg 35

Gård/Skog
Grangärde-Hästberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 995 000 kr
12,4 ha tomt

Letar du efter det perfekta läget? Här har vi en gård med skog och strandtomt med lång strandlinje på egen udde i Fäbotjärn i Grangärde Häsberg! 1½ plans-villa med delvis källare. Boningshuset inrymmer 5 rum och kök varav 1 sovrum i dagsläget, går att ha 4 st sovrum. Jordvärme installerat -12. Tak från ca -95. På gården finns även ett härbre i 2 plan med gästrum. Härbre/gästhus, 2 rum med el och öppen spis. Uthus med garage (tidigare hönshus) och förrådsdel. Timrat uthus med charmig vällingklocka som inrymmer samlingslokal/rum och förråd. Stor tomt 124 100kvm fördelat på 2 skiften, ena vid huset och en ren skogstomt. Från gården har man ca 8km till Nyhammar för café, populär skola, fotbollsplan, padelhall, elljusspår. 3mil till Ludvika Centrum för restaurangutbud, affärer, gymnasium. Ca 4mil till Romme Alpin för utförsåkning. Ca 5mil till Borlänge Centrum för Kupolen (köpcenter), Högskolan Dalarna, IKEA, restaurang och caféer etc.

  • Plus
Gammelbodarna 6, Saxdalen, Ludvika kommun

Gammelbodarna 6

Villa
Saxdalen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
101 m²
4 rum
4 875 m² tomt

Liten gård! Nyare 1-plansvilla från Familjehus klar 2012. Möjligt att ha som permanent hus eller som fint fritidshus! 4 rum och kök, 3 sovrum. Vardagsrum med ryggåstak och täljstenskamin. Kök med vattenmantlad kamin. Huset har frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme i hela huset. Fint enkilt läge i Gammelbodarna utanför Saxdalen.

  • Plus
Lilla Laggaruddsvägen 30, Ludvika, Ludvika kommun

Lilla Laggaruddsvägen 30

Villa
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
6 495 000 kr
212 + 58 m²
6 rum
1 857 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa som byggdes 2017. Omritad Rödhaken från Fiskarhedsvillan med många extra tillval. Villan präglas av en fantastisk rymd med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här har ni en härlig utsikt över sjön Väsman! Huset är ljust, välplanerat och har väl tilltagna sällskapsytor i form av ett stort vardagsrum samt stora ytor i kök och matrum. Här finns ett fullt utrustat kök med bra arbetsytor för härlig matlagning. Huset som utgörs av sex rum och kök, är mycket väldisponerat och utrustat med alla moderniteter som hör till. Stor altan om ca 100 kvm med utgång från vardagsrummet. Stort fristående altan/pooldäck om ca 60 kvm. På tomten finns även en rymlig dubbelgarage om ca 60 kvm med 2 st elportar och praktisk förvaring på vinden. Huset står på en vacker och välskött tomt med fin utsikt över Väsman i ett väldigt bra läge. Här bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden samt goda kommunikationer till Ludvikas centrala delar med mataffärer och service. Välkommen på visning!

  • Plus
Hyttskrivarevägen 19, Hammarbacken, Ludvika kommun

Hyttskrivarevägen 19

Villa
Hammarbacken, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
2 895 000 kr
202 + 44 m²
9 rum
828 m² tomt

Välkommen till Hyttskrivarevägen 19! Rymlig familjevilla på populära och barnvänliga Hammarbacken! Huset har varit under löpande renoveringar under åren är är i gott skick! Välplanerad planlösning med 9 rum och kök, 5 sovrum. Ny installerat och modern effektivt uppvärmningssystem med möjlighet till låg förbrukning. Insynsskyddad baksida med stort altandäck ca 50 kvm och inglasad balkong samt balkong. Vidbyggt garage med förråd. Vedbod. Välskött hörntomt med plats för lek. Lugnt och bra läge med fin utsikt över sjön Väsman. Soligt läge med sol från morgon till kväll. Gångavstånd till Centrum och Hitachi! Gångavstånd ner till Skuthamns badplats. Planerad visning söndag 9/6. Fastigheten är varudeklarerad och därmed besiktigad och doldafel-försäkrad genom Anticimex.

  • Plus
Brudberget Krabbsjövägen 73, Grangärde, Ludvika kommun

Brudberget Krabbsjövägen 73

Fritidshus
Grangärde, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
295 000 kr
39 m²
2 rum
1 270 m² tomt

Letar du efter ditt nästa fritidsboende? Boningshuset om ca 39kvm erbjuder 2 rum, varav 1 sovrum och 1 allrum med öppen spis. Sommarvatten via grävd brunn. På gården finns även ett uthus med dass och förråd. Växthus. Närmaste mataffär finns i Grangärde ca 7km från huset. Ca 1,5 mil till Ludvika centrum där det finns livsmedelsbutiker, restauranger, caféer etc. Ca 4 mil till Borlänge med Kupolen köpcenter, Ikea, Romme Alpin för skidåkning. Ca 5 mil för Säfsen skidanläggning.

  • Plus
  • Uteplats
Vallvägen 36C, Notgården, Ludvika kommun

Vallvägen 36C

Villa
Notgården, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 795 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 334 m² tomt

Prissänkt! Välplanerad 1-plansvilla med fin utsikt över Nottjärn! 5 rum och kök, 3/4 sovrum. På tomten finns en stenlagd uteplats på baksidan samt en mindre stenlagd på sidan av huset med utsikt mot Nottjärn. Rymligt garage med hobbydel i huskropp. Flera investeringar gjorda, bl.a luft/vatten-värmepump (-19), dränerat (-94) och några nya 3-glasfönster (-21). Bra läge på lugn gata! Gångavstånd till bad, lekplats, förskola, Lyviksberget för dagvaruhandel och shopping, Hitachi och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 17