Mäklare Lucas Sundberg

Lucas Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bärkevägen 67, Söderbärke, Smedjebackens kommun
 • Kommande

Bärkevägen 67

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
75 + 80 m²
4 rum
7 516 m² tomt

Här på Bärkevägen 67 hittar vi en charmig villa som erbjuder 4 rum och kök varav 3 sovrum. Luftigt invändigt med bra storlek på sovrummen, kök, sällskapsrum i entréplan. Balkong i bra solläge mot sjön Barken, WC finns i entréplan och ovanvåning. På den stora tomten om 7516kvm fördelat på gräsmatta och ca 6000kvm av dessa är äng, fler äppelträd av 5 olika sorter, krusbärsbuskar, svart och rödavinbär, hallon och vindruvor finns på gården. Övriga byggnader på tomten är en förrådslänga som tidigare varit en handelsbod men i dagsläget främst förråd samt 1 inrett sommarrum. Samt ett tidigare pannrumshus som går att inreda som gästhus. Det finns en egen brygga ca 200m ifrån fastigheten som man kan lägga i en mindre båt och nyttja.(obs ej servitut på bryggan.) Möjlighet att nyttja bostaden som permanent eller fritidsboende. Centralt läge i Söderbärke med gångavstånd till mataffär, skola, badplatser. Tomten har goda möjligheter och insynsskyddat läge. Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information eller för att bli uppdaterad om när visning kan bli.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sluttningsvägen 10, Dröverka, Ludvika kommun
 • Kommande

Sluttningsvägen 10

Tomt
Dröverka, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
1 783 m² tomt

Tomt i ett högt och bra läge på en lugn återvändsgata vid Sluttningsvägen 10 i Dröverka! Här erbjuds 1 783kvm på hörntomt med möjligheter att bygga ett permanentboende eller fritidsboende att njuta av under lång tid framöver. Möjligt finns att ansluta till Kommunalt VA och el finns vid tomtgräns. Fiber finns i området. Tomten ligger i ett bra syd/väst läge med fler soltimmar under dagen. Badplats vid sjön Väsman finns en bit nedanför i området. Fina grönområden samt cykelbana in till centrum samt runt Väsman. Lugnt område med blandning av både permanentboende och fritidsboenden. Ca 15 min bilväg till Ludvika centrum för dagvaruhandel och affärer. För andra aktiviteter finns Romme Alpin ca 1h bort, Säfsen ca 40min ifrån. Tomten ligger inom detaljplanlagt område. Finns tillgänglig under fliken "Dokument". Besök gärna tomten på plats när som helst! Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information/intresse.

Solberget 8, Säfsen, Ludvika kommun
 • Kommande

Solberget 8

Lägenhet
Säfsen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
Pris saknas
85 m²
5 rum
vån 1/2
4 866 kr/mån

Nu har du möjligheten att förvärva lägenhet B4 i Brf Vargspåret. Denna lägenhet, belägen på markplan, erbjuder direkt ski in/ski out till Säfsens fina backar. Med en modern och välplanerad yta på 85 kvm rymmer den bekvämt 10+2 bäddar. Fastigheterna, uppförda 2015, bjuder in till en ski-entusiasts dröm, där du enkelt kliver ut från terrassen och påbörjar skidåkningen. Planlösningen är både stilren och anpassad för en familj eller ett sällskap på semester. Köpet inkluderar alla möbler, inventarier och husgeråd, vilket gör övergången till ditt nya hem smidig och komplett. Förutom det oslagbara läget mitt i skidbackarna finns gångavstånd till restauranger, skiduthyrning och längdspår. Du har också närhet till diverse aktiviteter såsom cykelleder, vandringsleder och bad. Säfsen erbjuder ett brett spektrum av året-runt-aktiviteter, vilket gör detta till en perfekt plats för hela familjen att koppla av och njuta av naturen samt delta i olika aktiviteter. Och om du ser det som en investering är det värt att notera att förvärvet innebär möjligheten att hyra ut lägenheten under vissa delar av året. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och boka en visning!

 • Energieffektiv
Björnhyttevägen 21, Laritstorp, Grängesberg, Ludvika kommun
 • Kommande

Björnhyttevägen 21

Fritidshus
Laritstorp, Grängesberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
595 000 kr
72 m²
3 rum
4 519 m² tomt

Välkommen till Banvaktarstugan Grängesberg! Här har du snart chansen att ta över en av de få banvaktarstugor som finns kvar i landet. 1901 uppfördes denna timmerstuga. Huset inrymmer 3 rum och kök inklusive isolerat uterum. I entréplan finns ett mindre rum, kök med matplats samt vardagsrum. I vardagsrummet finns både braskamin och luftvärmepump (2022). Övervåningen erbjuder ett rymligt sovrum med snedtak och här finns goda förvaringsmöjligheter samt ett duschrum med villa separett, tvättmaskin och torktumlare. Utvändigt erbjuds två altaner i söderläge. Vid entrén finner vi en takad altan med gott om plats för sittgrupp. Det finns även ett trädäck under tak i anslutning till ladan. Uthus/lada har ett isolerat rum som erbjuder möjligheter. Här finns gott om utrymmen att stuva in grejer eller låta fantasin flöda. Lekstugan är isolerad och används som hönshus. Fruktträd/bärbuskar på den lummiga tomten. 4519 kvm fördelat på trädgård-/skogstomt. Jordkällare i bra skick. Enskilt läge så har man bara en kort promenad på 1 km till centrum av Grängesberg. Här finns både mataffärer, apotek och resecentrum med goda buss- och tågförbindelser. I närområdet finns Fjällberget för utförsåkning vintertid, även elljusspåret som ligger någon km bort över Björkås. Kyrkvikens populära badplats och fina längdskidspår i närheten. Du tar dig ända till Ludvika med cykel, om du så vill, via cykelbanan som ligger i direkt anslutning till fastigheten. Ägaren som bor i fastigheten idag tackar ödmjukast på förhand för visad hänsyn. Kommande försäljning. Lämna en intresseanmälan hos mäklaren för att få uppdatering om när visning börjar bli aktuellt framöver.

 • Uteplats
Tre Krokars gata 13B, Högberget, Ludvika kommun
 • Kommande

Tre Krokars gata 13B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
700 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 599 kr/mån
9 459 kr/m²

Prisvärd trea om 74kvm på Tre krokars Gata 13B. Lägenheten är renoverad med bland annat ljust och fräscht kök med golvvärme, duschrum/WC med kakel, klinkers och golvvärme från -13. Med högt och bra läge på Högberget ligger denna rymliga lägenhet med balkong som erbjuder fina kvällar i soligt läge! Till lägenheten finns även en gäst-WC, garderob i sovrum. Hall 2 som erbjuder eventuell extra arbetsplats/förvaring. Brf Frånskiljaren är en stabil och god föreningen som har en månadsavgift om: 4 599 inkl. El, värme, vatten, TV via Telia och fiber. Tillgång finns till parkeringsplats. Lägenhet med god potential. Närhet till fina promenadstråk och Hitachi, ca 7minuters promenad till centrum. Kommande försäljning. Lägenheten är i dagsläget uthyrd och kommer bli tillgänglig längre fram.

 • Plus
 • Balkong
Grönsiskevägen 2B, Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
 • Kommande

Grönsiskevägen 2B

Lägenhet
Ludvika Marnäs, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
445 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 536 kr/mån
8 476 kr/m²

PRISSÄNKT! Renoverad tvåa på Grönsiskevägen 2b! Lägenheten erbjuder ett fräscht kök renoverat (-14), med matplats, vardagsrum med rymliga fönster och mycket ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Duschrum/WC med kakel och klinkers samt ett rymligt sovrum med ljusa väggar. BRF Jordbrukaren är en stabil och god föreningen med tillgång till bastu, samlingslokal och tvättstugor. Månadsavgift om 3.536kr inkl. El, värme, vatten och kabel-TV. Bra läge med närhet till livsmedelsbutiker, elljusspår och gångavstånd till centrum. Bör ses! Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong

Visar alla 6