Mäklare Lucas Sundberg

Lucas Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tre Krokars gata 11F, Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 11F

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 599 kr/mån
12 838 kr/m²

Tillfälle att förvärva en helrenoverad trea på Tre Krokars Gata 11F, en pärla belägen på våningsplan två om 74kvm i populära Brf Frånskiljaren. Denna bostad har nyligen genomgått löpande renoveringar såsom nytt kök, duschrum/WC, Gäst WC, samt nya ytskikt rakt igenom. Allt färdigställt under början på 2024 vilket ger boendet en fräsch och modern känsla rakt igenom! Genomgående ljus och fräsch interiör med fin stuckatur. Den ljusa och öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för umgänge och avkoppling. Det stilrena köket är utrustat med moderna apparater och ger en perfekt plats för kulinariska upplevelser. De två sovrummen är rymliga och inbjudande, varav det ena större än det andra. Stabil och bra förening där El, värme, vatten, fiber + TV via Telia och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Parkeringsplats finns att att hyra. Med närhet till Hitachi, grönområden och fritidsaktiviteter är detta hemmet för dig som söker det bästa av både stads- och naturliv. Här får du en smakfullt renoverad bostad som välkomnar dig med stil och komfort. Bara att flytta in! Välkommen hem!

  • Balkong
Marnäsgatan 29G, Ludvika, Ludvika kommun

Marnäsgatan 29G

Lägenhet
Ludvika, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
475 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 162 kr/mån
7 917 kr/m²

Prissänkt! Genomgående fin och fräsch tvåa på andra våningen i Brf Plöjaren. Lägenheten erbjuder 60kvm fördelat på en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Fräscht ljust kök med plats för matbord. Sovrum av rymlig storlek och ett vardagsrum med möjligheter. Fint duschrum/WC med kakel, tvättmaskin och handdukstork. Lägenheten ligger beläget på hörnet på Marnäsgatan 29. Stabil och god förening. Låg månadsavgift om 3162kr inkl. Värme, vatten och kabel-tv. Denna lägenheten har även en inre reparationsfond som innehar 10.326kr som är fri att nyttja vid renoveringar i lägenheten. Läget här på Marnäsgatan är väldigt trevligt. Nära till fina promenadstråk, mataffärer och centrum. Varmt välkomna på visning!

Ekvägen 31, Ludvika Solsidan, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ekvägen 31

Villa
Ludvika Solsidan, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 450 000 kr
125 + 90 m²
5 rum
848 m² tomt

På lugn återvändsgata på Ekvägen ligger detta rymliga 1-½ planshus som rymmer 5 rum och kök varav 3 sovrum med möjlighet till 4. WC finns i alla plan av huset. Garage med plats för bil och förrådsutrymmen ovanför. Ljust och trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat duschrum i källaren från -22. Rymligt allrum i källaren som kan nyttjas som sovrum eller hobbyrum. Takad altan i bra storlek samt finns en isolerad gäststuga med indraget el på gården. Huset uppvärms via Luft vattenvärme som installerades -2014. Bra läge på en lugn gata med enskilt läge. Bör ses på plats! Inom kort promenadavstånd når man badplats vid Knutsbotjärn. Ca 10mins promenad till centrum och Hitachi. Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokoll finns tillgängligt. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Tre Krokars gata 13G, Ludvika - Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 13G

Lägenhet
Ludvika - Högberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
730 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 599 kr/mån
9 865 kr/m²

Inflyttningsklar trea om 74kvm på Tre Krokars Gata 13G. Lägenheten som erbjuder ett ljust kök med plats för matbord. 2 sovrum av rymlig storlek varav det ena större än det andra, stora sovrummet och vardagsrum är nymålat -24. Duschrum/WC med kakel och tvättmaskin. Gäst WC i hallen i fint renoverat skick. Balkongen når man från vardagsrummet och erbjuder flera soltimmar. Brf Frånskiljaren är en av de större föreningarna i Ludvika. Stabil förening. Månadsavgiften ligger på 4599KR inkl. El, värme, vatten, TV/fiber via Telia och bostadsrättstillägg. Möjligheten finns att få parkeringsplats. Från Tre Krokars Gata når man fina promenadstråk runt knuten, Hitachi, pizzeria finns ett stenkast bort och centrum når man inom bekvämt promenadavstånd. Möjlighet till snabb inflytt! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Säfsbyn 402, Fredriksberg, Säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 402

Fritidshus
Fredriksberg, Säfsen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
895 000 kr
57 m²
3 rum
4 450 kr/mån

Här erbjuds chansen att förvärva en rymlig stuga i Säfsbyn och stuga 402! Stugan som erbjuder 57kvm fördelat på 3 rum och kök med öppna ytor. Utgång till altan från allrummet, bastun når man genom duschrum. Ett bra läge på gatan! Elbilsladdare finns installerat till alla stugor i Brf Djupdalen 2. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, ca 900m till badplats vid säfssjön. Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Möbler och inventarier ingår. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Säfsbyn 413, Fredriksberg, Säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 413

Fritidshus
Fredriksberg, Säfsen, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 150 000 kr
57 m²
3 rum
4 450 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 413 och denna fina stuga i ett bra läge på gatan! En välskött och mysig stuga om tre rum och kök med öppna sällskapsytor. Stugan erbjuder bastu med ingång från duschrummet samt finns egen elbilsladdare till varje stuga. Utvändigt hör en stor altan som erbjuder flera soltimmar samt delvis sjöutsikt. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, ca 900m till badplats vid säfssjön. Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och intresseanmälan!

  • Uteplats
Tre Krokars gata 18B, Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 18B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
830 000 kr
71 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 010 kr/mån
11 690 kr/m²

Prissänkt! Chans att förvärva en ljus och fräsch 3,5a på första våningen vid Tre Krokars Gata 18B! Genomgående ljus och fräsch lägenhet som erbjuder bland annat ett renoverat kök med plats för matbord. Duschrum/WC renoverat av föreningen ca (11-12) med kakel och klinkers samt en gäst WC med kaklat golv. Två rymliga sovrum mot varsitt håll. Vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen i soligt läge och ett mellanrum/arbetsrum som går att använda som matrum. Bra läge på lugn gata. Brf Generatorn är en stabil och god förening. Månadsavgift om 5010kr inkl. El, värme, vatten och TV/fiber genom Telia. Från Tre Krokars Gata 18B är det kort gångavstånd till Hitachi, grönområden och skola. Centrum når man inom bekvämt promenadavstånd. Inflyttningsklar! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
Säfsbyn 424, Säfsbyn, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 424

Lägenhet
Säfsbyn, Fredriksberg, Ludvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
1 095 000 kr
54 m²
3 rum
4 104 kr/mån
20 278 kr/m²

Fin fritidsstuga med låg avgift och nyligen renoverad! Letar ni efter den perfekta fritidsstugan för skidåkning och friluftsliv? Välkomna till denna utvändigt och invändigt nyrenoverade stuga i Säfsen! Här hittar ni en mysig och välplanerad bostadsrätt om tre rum och kök med öppna sällskapsytor. Bastu! Ett fint och soligt läge med trevlig utsikt från den rymliga altanen. Här kan ni spendera semesterdagarna i lugnet nära naturen eller i fullfart då stugan ligger belägen i Säfsen stugby med närhet till Hyttan. Kring Hyttan erbjuds den service och de aktiviteter som behövs för en lyckad semestervistelse! Stugan ligger mer enskilt än de flesta andra stugor trots det centrala läget i stugbyn. En härlig miljö för roliga sommaraktiviteter som cykling, paddling, fiske eller bad. Härlig längd- och alpinskidåkning vintertid. Matbutik nås inom drygt 3 km. Bostadsrätt med låg avgift och goda uthyrningsintäkter. Varmt välkomna! Kontakta mäklaren för mer information/visning.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 8