Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stormvägen 175, Björkskatan, Luleå kommun

Stormvägen 175

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

2 495 000 kr

103 m²

4 rum

141 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus på Björkskatan! Beläget på en friköpt hörntomt, är detta hem det perfekta valet för familjer som söker en trevlig och barnvänlig miljö att bo i. Huset är snyggt renoverat och har en välplanerad planlösning med fräscha ytskikt. Den öppna planlösningen skapar en ljus och trivsam atmosfär där du enkelt kan umgås med familj och vänner. Den lättskötta trädgården har många soltimmar och har en härlig trädäckad altan som inbjuder till avkoppling under sommarmånaderna. Förvaringsbehovet täcks av ett praktiskt förråd på framsidan. Området är lugnt och stillsamt, och erbjuder familjer en säker och trygg plats att bo på. Närheten till affärer, förskolor, skolor och mera gör detta till den perfekta platsen för familjer som värderar både frid och bekvämlighet. Huset är besiktat och varudeklaretat av Anticimex. Kom och upplev den familjära känslan i detta fantastiska hem på Björkskatan!

Smedsbyvägen 763, Luleå, Luleå kommun

Smedsbyvägen 763

Villa
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

1 695 000 kr

116 m²

5 rum

1 262 m² tomt

I lantligt läge finner du denna trivsamma enplansvillan i Smedsbyn! Här bor du på 116 + 72 välplanerade kvadratmetrar med öppen spis, bastu och rymligt vidbyggt garage. Du bjuds på ett trivsamt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt 3 rymliga sovrum med möjlighet till ytterligare sovrum. På framsidan finner du altan med trevlig utsikt över kornfältet och på baksidan finner du mysig altan ut mot lummig bakgård. På den fina trädgårdstomten finns du allt från äppelträd till vinbärsbuskar och fina rönnar. I Smedsbyn bor du i familjevänligt område med anor från 1400-talet med närhet till både Luleå och Boden. Varmt välkommen!

Patastigen 10, Bredviken, Luleå kommun
  • Ons 22 mar kl 12:00

Patastigen 10

Villa
Bredviken, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

2 750 000 kr

120 m²

5 rum

911 m² tomt

Välskött 2-planshus med källare på populära och barnvänliga Bredviken. Friköpt tomt om 911 m². Välskött hus om 120+60 m². Inglasat uterum och stor härlig altan i soligt läge. Entréplan består av kök och vardagsrum, på övervåningen finns 4 sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum. Källarplan med bastu/relax, tvättstuga, wc och förråd. Vidbyggt garage. Fjärrvärme. Fiber via Lunet. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor, busshållplatser samt fina strövområden. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Residensgatan 5C, Centrum-Varvet, Luleå kommun

Residensgatan 5C

Lägenhet
Centrum-Varvet, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

1 695 000 kr

54 m²

2 rum

2 815 kr/mån

31 389 kr/m²

Välkommen till Varvet och denna snyggt renoverade lägenhet med tilltagen takhöjd och egen uteplats perfekt för att koppla av och njuta av omgivningarna. Denna 2:a med rymligt vardagsrum och kök från Ballingslöv ger gott om utrymme för att umgås med nära och kära. Badrum med kakel och klinker som renoverades 2020 i samband med stambyte. Oavsett om du njuter av en lugn kväll hemma eller ordnar en tillställning med vänner har denna lägenhet allt du behöver. Beläget i en mycket bra bostadsrättsförening kan du njuta av lugnet som kommer med att veta att du bor i en väl underhållen och säker gemenskap. Området runt Varvet är känt för sina vackra promenadstråk vid vattnet och erbjuder det perfekta sättet att koppla av efter en lång dag. Denna lägenhet på Varvet erbjuder det bästa av två världar: en lugn och fridfull reträtt inom räckhåll för alla bekvämligheter du behöver. Missa inte denna fantastiska möjlighet att bo i ett vackert hem på en fantastisk plats! Kontakta mig idag för att boka en visning.

  • Uteplats
Backgatan 14, Östermalm, Luleå kommun

Backgatan 14

Övrigt
Östermalm, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

8 750 000 kr

836 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett vackert 1920-talshus på Östermalm. Här har du möjlighet att bo i en av dom lediga lägenheterna och samtidigt hyra ut övriga lägenheter för en mycket fin totalekonomi. Huset liknas vid en stor villa och är varsamt renoverat. Det är tre våningar i huset samt källarplan. I entréplan finns våning om ca 105 kvm. En trappa upp finns våning om ca 110 kvm som blir ledig för köparen. Två trappor upp finns två lägenheter om ca 50 kvm samt ca 25 kvm, eventuellt blir en av dessa lägenheter ledig för köparen om så önskas. Byggnadens källarvåning består av förråd, tvättstuga samt förvaring. På den friköpta tomten finns nytt garage från 2018. Fjärrvärme från år 2000. Bredband via fiber från Lunet. Nytt yttertak år 2000. Nymålad fasad år 2019. Nya ledningar, servis, från gatan till huset för vatten och avlopp 2013. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Larsson för mer information.

Sunderbyvägen 108, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Sunderbyvägen 108, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Sunderbyvägen 108, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Sunderbyvägen 108

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

2 295 000 kr

120 m²

6 rum

995 m² tomt

Välkommen till gamla Sunderbyn där den lantliga känslan infinner sig vid Luleälven. Trivsam del av Sunderbyn perfekt för barnfamiljer med Kläppens förskola samt L-M skola i området. Utbyggt Älvsbyhus, nyrenoverad grund med avfuktare, genomgången ventilation och ett djupt enkelgarage. Huset har hela fem sovrum, stort kök med bla ny spis, vardagsrum med utgång till baksida av huset, badrum samt en rymlig tvättstuga i anslutning till den stora entrén. Villan står på en härlig friköpt trädgårdstomt med uteplats och gräsytor i söderläge och en skymt av Luleälven. På fastigheten står även en charmig gäststuga och lekstuga för barnen. Huset är Varudeklarerat och besiktigat av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Välkommen att anmäla er till visning eller kontakta mäklare för att boka in en privatvisning. Möjlighet till snabbt tillträde.

  • Premium
Sandviksgatan 77B, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 77B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

1 995 000 kr

73,5 m²

3 rum

5 221 kr/mån

27 143 kr/m²

Välkommen till denna trerummare i hjärtat av Luleå! Den rymliga och välplanerade planlösningen har två sovrum, badrum, kök med matplats och ett mysigt vardagsrum med en charmig inglasad balkong. Oavsett om ni letar efter en flyttklar bostad eller en blank yta att skapa ert mästerverk på så är denna lägenhet en perfekt möjlighet. Lägenhetshuset har hiss för enkel tillgång, vilket gör den till ett praktiskt val för vem som helst. Och inte bara det, du kommer också att uppskatta den populära innergården där du kan slappna av och socialisera med vänner och grannar. Vi välkomnar er till denna fantastiska förening med både garage och carportplatser.

  • Balkong
  • Hiss
Vitåvägen 72, Råneå, Luleå kommun

Vitåvägen 72

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

1 750 000 kr

150 m²

5 rum

6 158 m² tomt

Underbar gård! "Norrbottensgård" med utbyggnad i ett plan, 150 m², 5 r o k. Tomt om 6.158 m². På fastigheten finns äldre ladugård med stall som har 2 boxplatser (kan lätt bli tre) och sadelkammare. Vidare finns ett varmgarage med golvvärme, ett kallgarage och en påbörjad gillestuga/hobbyrum. Ytskikt i mangårdsbyggnaden är genomgående äldre. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

Kärrviolgatan 9C, Dalbo, Luleå kommun

Kärrviolgatan 9C

Övrigt
Dalbo, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

2 950 000 kr

418 m² tomt

Möjlighet att bli ägare till två egna friköpta lokaler/garage mittemot varandra, i det expansiva området Dalbo. Du som privatperson eller företag får köpa dessa lokaler som är nybyggda under 2022. En investering som innebär låga kostnader och fritt att hyra ut lokalen eller använda lokalen till det som passar dig, oavsett om det är som lagerlokal, kontor, garage, förråd, verkstad eller till din hobbyverksamhet. Högportar på 4,2x4,5m vilket gör att du även kan köra in med lastbil. Takhöjden uppgår till ca 5,2 meter. Lokalerna är ursprungligen 6x12 meter. Väggen mellan lokalerna är flyttad. Lokalerna är nu 6x14,5m, respektive 6x9,5m (denna lokal har toalett samt ho). För närvarande är den mindre lokalen uthyrd. Den större lokalen är uthyrd med ett enkelt korttidskontrakt. Dessa lokaler har luftvärmepump och extra fönsterrad i porten. Elen är uppgraderad i båda lokalerna). Du som ägare av lokalerna/garagen kan även välja att inreda med exempelvis kök/pentry och dusch. Du blir automatiskt medlem i samfällighetsförening (kostnad 7.500kr/år/per garage ink moms) som täcker kostnaden för vatten/avlopp och snöröjning. Det är totalt 18st lokaler/garage i byggnaden. Utöver samfällighetsavgiften tillkommer kostnad för din egen elförbrukning via egen mätare. Kontakta Fastighetsmäklare Daniel Larsson för mer info.

Tallskogsgatan 54, Hällbacken, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Tallskogsgatan 54

Lägenhet
Hällbacken, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

2 600 000 kr

115 m²

5 rum

6 106 kr/mån

22 609 kr/m²

Nyproducerat radhus i bostadsrättsform ute på Hällbacken, ett lugnt och naturskönt område. Med 115 kvm fördelat på två plan och en stor altan mot skogsparti, kan du njuta av den vackra omgivningen på ett helt nytt sätt. Perfekt för dig som vill ha enkelheten med bostadsrätt men samtidigt ha ditt egna parhus. Och det bästa av allt, ingen har tidigare bott här, vilket gör det till ett blankpolerat pärlband. Med öppen planlösning och stora fönster får du ljuset att strömma in och skapa ett luftigt intryck. Vid carporten finns ett förråd, perfekt för förvaring av fritidsutrustning eller verktyg. Hällbacken är ett populärt bostadsområde med nybyggda villor, förskola, omgivet av natur och med endast cirka 6 km till centrum. I området finns, skoterled, promenadstråk och bra cykelvägar. I närheten finns friluftsanläggningen Ormberget med fina motionsspår och under vintern både längdskidspår och skidbacke. Fina gång- och cykelvägar samt bad- och grillplats finns vid närliggande Sinksundet. Varmt välkomna att anmäla er till vising!

Övägen 36, Gammelstad, Luleå kommun

Övägen 36

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

6 300 000 kr

173 m²

6 rum

859 m² tomt

Påkostad villa med ett av Luleås mest attraktiva lägen vid vattnet! Unikt läge vid Luleälven med egen lång brygga ut mot vattnet. Fin friköpt tomt på första raden med ljuvlig utsikt. Villan har lyxiga materialval. Snyggt Schmidtkök med elektroniska skåpluckor, stor köksö med modern köksfläkt i taket, fint klinkergolv med golvvärme samt utgång till fin uteplats i helt rätt solläge. Vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning i anslutning till köket, vilket skapar en naturlig sällskapsyta. Utanför finns en utsikt som är svår att slita sig från. En upplevelse högt över det vanliga. Med komposittrall och pool, relax, terrass och gräsmatta finns det många platser att spendera tid med nära och kära. Gammelstad är ett populärt område med närhet till bl a skola/förskola, Gammelstads centrum, Storhedens handelsområde samt Sunderbyns Sjukhus. Från Gammelstad finns goda bussförbindelser till centrum. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Väringgatan 14, Lulsundet, Luleå kommun

Väringgatan 14

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

4 295 000 kr

127 m²

5 rum

1 038 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla med källare. Villan har ett mycket högt och fint läge i området med friköpt hörntomt i soligt läge som angränsar mot allmänning, samt härlig utsikt mot Björskatafjärden. Fina umgängesytor och tre till fyra sovrum. Stort trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Källare med bra förvaringsutrymmen, bastu och dusch. Gillestuga med öppen spis. Fjärrvärme. Fristående Dubbelgarage. Närhet till skola och dagis. Trivsamt område med badplats och fina strövområden samt Ormbergets friluftsanläggning med fina motionsspår, och under vintern både längdskidspår och skidbacke. Luleå centrum ligger inom gång/cykelavstånd. Bra bussförbindelser.

Nedantillvägen 13, Råneå, Luleå kommun

Nedantillvägen 13

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

1 500 000 kr

140 m²

7 rum

918 m² tomt

VISNING onsdag 22/2 kl 17.00-17.30. Trevlig suterrängvilla med nytt kök, öppen planlösning och fräscha ytskikt, fristående garage med renoveringsbehov, bra läge i Råneå på bilfri gata. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare.

  • Plus
Enrisvägen 5, Råneå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Enrisvägen 5

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

1 295 000 kr

117 m²

1 256 m² tomt

Fin 1-plansvilla med källare, 1 ägarfamilj sedan byggår, dubbelgarage. 117 + 152 kvm. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

Visar alla 14