Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stor-Risöholmen 6, Luleå, Luleå kommun
  • Imorgon

Stor-Risöholmen 6

Fritidshus
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 500 000 kr
47 m²
1 435 m² tomt

Knappt 5 minuter med båt från hamnen i Hagaviken finns denna pärla i skärgården på friköpt äkta strandtomt i sydvästläge med egen muddrad hamn och sandstrand. Väl omhändertagen stuga med funktionellt kök med drickbart vatten från egen borrad brunn, badrum renoverat 2019 med förbränningstoalett, dusch och våtrumsmatta. Ett sovrum samt ett fantastiskt vardagsrum med stora fönster ut mot vattnet och utgång till den trädäckade altanen som går runt stugan för sol från morgon till kväll. Bastu just intill strandkanten för underbara kvällar, sovstuga för gästerna och förråd för verktyg och redskap. För visning möts vi i Hagavikens småbåtshamn, välkomna!

  • Plus
Krongårdsringen 16, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 16

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 953 kr/mån
13 281 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet, belägen högst upp i huset och omgiven av en nyrenoverad inglasad balkong. Med en boarea på 62 kvm, tidigare uppdelad som en trerummare, har utrymmet nu förvandlats för att skapa en mer öppen planlösning. Köket har utökats genom att väggen mellan köket och det mindre sovrummet har öppnats upp, vilket skapar en känsla av större rymd och möjligheter till olika inredningsalternativ. Badrummet är rymligt och ljust. Sovrummet erbjuder generöst med förvaringsutrymme med flera inbyggda garderober. Vardagsrummet leder ut till den inglasade balkongen, en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. I samma byggnad finns också praktiska faciliteter såsom tvättstuga, gym, bastu och relax för att möta dina dagliga behov. Brf Krongården ligger centralt med närhet till allt du behöver, inklusive busshållplats, stadskärnan och lokala butiker och restauranger. Innergården erbjuder en lugn och trygg miljö med sittgrupper och lekplats för både barn och vuxna att njuta av. Välkommen på visning!

  • Balkong
Bläsaviken 978, Råneå, Luleå kommun

Bläsaviken 978

Tomt
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
795 000 kr
1 764 m² tomt

Avstannat projekt. Fritidshus på betongplatta ca 10 x 7 m med ingjuten golvvärmeslang, endast stomme. I anslutning finns gjuten betongplatta om ca 4 x 9 m med golvvärme. Fabriksny värmepump finns och el är framdraget. 2 st borrhål finns, vatten och värme liksom 3 m³ avloppstank som är godkänd.

Risön 26, Luleå, Luleå kommun
  • Imorgon

Risön 26

Fritidshus
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 500 000 kr
60 m²
4 rum
1 575 m² tomt

Fritidshus på friköpt kuperad tomt med sydvästläge i vindskyddad vik på Risön endast 5 minuter med båt från hamnen i Hagaviken. Väl omhändertagen stuga med kök från 2015, badrum byggt 2018 med förbränningstoalett, två sovrum, stor hall med gott om förvaringsutrymmen samt ett allrum med stora fönster mot vattnet och en trevlig braskamin. Flertalet uteplatser för att kunna fånga solens alla timmar. Bastu vid strandkanten och en stabil brygga på stenpir med möjlighet att lägga till med båten. För visning möts vi i Hagavikens småbåtshamn, välkomna!

  • Plus
Lulsundsgatan 34B, Centrum - Charlottendal, Luleå kommun

Lulsundsgatan 34B

Lägenhet
Centrum - Charlottendal, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 895 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 247 kr/mån
21 292 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a centralt belägen med närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan. Med en generös boyta på 89 kvadratmeter och högt i tak skapar denna lägenhet en luftig och behaglig atmosfär. Steg in i det rymliga vardagsrummet där generöst ljusinsläpp och tillgång till balkong skapar en perfekt plats för avkoppling eller sociala tillställningar. De två sovrummen erbjuder flexibilitet och utrymme, varav det ena passar utmärkt som arbetsrum eller barnrum. I det moderna badrummet möts du av stilrent kakel och klinker. Köket, med sina goda förvaringsmöjligheter och tillräckligt med utrymme för matlagning och gemensamma måltider, är ett naturligt samlingsrum i hemmet. Genomgående ekparkett skapar en enhetlig och elegant atmosfär i hela lägenheten. Denna bostad ingår i en välskött förening med låg belåningsgrad och låga avgifter. Här kan du känna dig trygg med att bo i en stabil och välskött gemenskap. Med närhet till fina promenadstråk och grönområden kan du njuta av både stadsliv och natur. Här finns också närhet till alla bekvämligheter såsom shopping, restauranger, skolor och kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Munkebergsgatan 88, Mjölkudden - Munkeberg, Luleå kommun

Munkebergsgatan 88

Lägenhet
Mjölkudden - Munkeberg, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 258 kr/mån
26 716 kr/m²

På lummiga och stadsnära Munkeberg finns nu möjlighet att förvärva denna fina och välskötta 1:a om 33,5 kvm. Endast en trappa upp i huset finner du denna välplanerade lägenhet som både har ett fantastiskt läge mot skogsparti och utsikt med havsglimt. Du välkomnas av en öppen hall och till ett luftigt allrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Allrummet är lättmöblerat och inrymmer både soffa och säng samt annan möblering. Här erbjuds god förvaring genom tre fullstora garderober längs ena väggen. Köket är trevligt och praktiskt inrett med kompletta förvaringsmöjligheter, stor bänkyta och diskmaskin samt utrymme för matplats. Badrummet är i neutrala färger och nås via bostadens hall. Munkeberg är ett mycket trivsamt område med närhet till natur, livsmedelsaffärer, restauranger och gym. I området finns vackra promenadstråk och goda kommunikationer till både centrum och Luleå Tekniska Universitet. Detta är en perfekt lägenhet för den som söker något mindre med närhet till det allra mesta i en ombonad och fin miljö!

Tjärnbergsvägen 7, Råneå, Luleå kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Tjärnbergsvägen 7

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
167 m²
6 rum
784 m² tomt

1½-plansvilla med fristående dubbelgarage som har fjärrportar. 6 r o k, boa 167 m². Kakelugn, 2 st luft/luftvärmepumpar. 2 enklare förråd, lummig insynsfri hörntomt. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

  • Plus
Kotalahti 76, Haparanda, Haparanda kommun

Kotalahti 76

Fritidshus
Haparanda, Haparanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
795 000 kr
36 + 15 m²
3 rum
1 856 m² tomt

Havsutsikt! Enklare fritidshus med fantastisk utsikt över Säivisviken och Seskaröfjärden. 36 m², 3 r o k. Öppenspis, gasolspis. Fristående bastu/bastukammare/förråd med visst renoveringsbehov.

  • Plus
Mörövägen 209, Mörön, Luleå kommun

Mörövägen 209

Fritidshus
Mörön, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
795 000 kr
36 m²
2 rum
1 944 m² tomt

Välkommen till denna mysiga sommaridyll på Mörövägen 209! Här hittar du en stuga på en rymlig friköpt tomt om 1944m² med en trevlig utsikt över havet. Stugan är ca 36m² och erbjuder ett mysigt kök, sovrum samt vardagsrum med en härlig braskamin. Dessutom finns en timrad sovstuga på ca 15m² med sovdel och ett badrum som inkluderar dusch och förbränningstoalett. På tomten hittar du även ett timrat förråd på ca 10m² och en större vedbod. Både stugan och sovstugan har mysiga altaner som bjuder in till avkoppling och samvaro. Dessutom finns det en båthamn i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Norra Niemiholm 155, Råneå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Norra Niemiholm 155

Gård/Skog
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
795 000 kr
2 rum
2,7 ha tomt

RÅNEÄLVEN! Underbart äkta strandläge, 120 m egen strand! 1½-plan, renoveringsbehov, 2 r o k,, delvis inredd ovanvåning, äldre ladugård och nyare Friggebod. Ca 2,7 ha

  • Plus
Orrbyn 48, Råneå, Luleå kommun

Orrbyn 48

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
200 + 60 m²
7 rum
2 267 m² tomt

Pampig villa från början av 1900-talet, 1½-plan, 7 r o k, 200 + 60 m² (+ drygt 100 m² oinrett på ovanvåning). Bergvärme, fiber, nyare yttertak, badrum mm. Lusthus, lada och växthus. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

  • Plus
Strömsund 5, Råneå, Luleå kommun

Strömsund 5

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 695 000 kr
244 m²
5 rum
4 504 m² tomt

1½-plansvilla med utbyggnad i ett plan, STORT garage/förråd om 200 m², förberett för isolering + ytterligare 60 m² förråd, dubbelgarage som även rymmer vedpannan (el) med kulvert in till huset. Vacker utsikt över Strömsundsträsket. 5 r o k, täljstenskamin, luft/luftvärmepump för både värme och kyla. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

  • Plus
Läktvägen 24, Örarna, Luleå kommun

Läktvägen 24

Villa
Örarna, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 245 000 kr
57 m²
3 rum
1 749 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med ett fantastiskt läge vid Furufjärden. Här erbjuds en idyllisk tillflyktsort. Stugan har byggts ut år 2015 och håller mycket fin standard med välskötta byggnader som ramar in den natursköna tomten. På tomten finns förrådsbyggnader, varav den ena är en nyare Jade stuga från 2020, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och fritidsutrustning. Bastubyggnad från 2021 (Lappträskstuga). En mysig bastu med vedeldat aggregat och utsikt över fjärden. Tomtens läge är oslagbart, med möjligheten att bada i fjärden precis nedanför stugan, en riktig pärla för varma sommardagar. Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva ett fritidshus i ett mycket fint läge. Byggnaderna är välskötta och har god standard. Välkommen på visning!

  • Plus
Burströmsvägen 116, Burströmska, Luleå kommun

Burströmsvägen 116

Lägenhet
Burströmska, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 295 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 124 kr/mån
17 152 kr/m²

Med högt och fint läge finner du denna 3:a om 75,5 kvm på trevliga Burströmska! Här välkomnas man av en öppen hall med plats för avhängning och till en ljus lägenhet i gott skick med fina ytskikt. Ett mycket stilfullt kök med vita och blanka köksluckor utrustat med kyl- och frys, spis med häll och köksfläkt. God förvaring samt även utrymme för matplats. Ljust vardagsrum i tilltagen storlek med stora härliga fönster mot grönområde. Lägenheten erbjuder också två stycken sovrum, varav det större är inredd med garderober och utgång till bostadens balkong. Badrum med kakel på vägg och klinkergolv försedd med wc, kommod, badkar med dusch och en praktisk handdukstork och golvvärme. Balkongprojektet är i full gång och inom kort finns nya större och inglasade balkonger på plats. Burströmska är ett mycket trivsamt område med närhet till både naturen och stadslivet med ett kort promenad- eller cykelavstånd till stadskärnan. Runt om finner du trevliga promenadstråk, livsmedelsaffärer, skolor och bra kommunikationer. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Långsund 317, Råneå, Luleå kommun

Långsund 317

Gård/Skog
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
52,7 ha tomt

Skogsfastighet i Råneå-Långsund! 1½-plansvilla, 4 r ok, 138 m². 52,5 ha varav produktiv skogsmark 40,6 ha och ett totalt virkesförråd om 4.817 m³sk enligt skogsbruksplan. Ladugård, traktorgarage, personbilgarage, loge, såghus med sågbänk, förråd mm. Jakträtt kan sökas hos Länsstyrelsen.

Spränggatan 23B, Skurholmen, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Spränggatan 23B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
26 827 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig tvårummare på Skurholmen med stor inglasad entré samt trädäckad altan mot baksidan vilket ger 2 härliga uteplatser. 2017 gjordes en utbyggnad med 6 lägenheter varav denna är en av dem, så den härliga nyproduktions känslan finns kvar. Köket har en social öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den stora insynsskyddade uteplatsen. Ljust helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt förråd i anslutning till hallen samt ett sovrum med garderober och gott om plats för dubbelsäng. Parkeringsplats med motorvärmare finns reserverad till lägenheten för 400kr/månad inkl EL. Lägenheten har ett fint läge i föreningen som ger en riktig radhuskänsla i ett lugnt område vid Skurholmsberget med närhet till fina strövområden samt endast 3km från Luleå centrum. På Skurholmen finns ett minilivs, Holms konditori samt närhet till Örnäsets centrum med stor matvarubutik och restauranger.

  • Plus
  • Uteplats
Småskär stugplats 13, Skärgården - Småskär, Luleå kommun

Småskär stugplats 13

Fritidshus
Skärgården - Småskär, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
395 000 kr
45 m²
3 rum

Fly från stadens liv och koppla av i den fridfulla omgivningen av denna charmiga stuga på Småskär i Luleå skärgård. Med fantastisk utsikt över havet från altanen är detta den perfekta platsen för en stillsam och oförstörd bit av naturen. Stugan är mysig och rustik, med gasolspis, ugn och en vedkamin får ni ett bekvämt boende mitt i naturen. Tvaga dig i den fristående bastun och ta ett dopp i havet, allt du behöver för en autentisk vildmarksupplevelse. Säg farväl till stressen och distraktionerna från modernt liv och omfamna enkelheten i livet på denna vackra ö. Detta är den perfekta platsen för den som söker att återansluta till naturen och uppskatta en mer medveten och lugn tillvaro. Under sommarhalvåret så går det turbåtar ut till ön som gör det enklelt för bekanta att hälsa på! Anmäl ert intresse för att bli kontaktad angående visning.

Rörbäcksvägen 617, Råneå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Rörbäcksvägen 617

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
395 000 kr
55 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Charmerande torp med åretruntstandard. 2 r o k, ca 55 m². Badrum från 2013, nyare 3-kammarbrunn. Uthuslänga/förråd. Nära till havet och fina skogsområden. Visst underhålls- renoveringsbehov.

  • Plus
BRÄNDÖN 11:9 , Luleå, Luleå kommun

BRÄNDÖN 11:9

Tomt
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
695 000 kr
7 217 m² tomt

Tillfälle att förvärva en stor härlig friköpt tomt om 7217 m² (BRÄNDÖN 11:9) belägen närmast vattnet längs Furufjärdsvägen. Tomten är avstyckningsbar. Planbestämmelse för området är huvudbyggnad med högst 100 m² och enplanshus. Se mer info om tomten under "dokument" i annonsen. Köpare ombesörjer anslutning av el, vatten och avloppslösning. Furufjärden är ett attraktivt fritidshusområde, endast ca 19 km från Luleå centrum, med ett ökat antal åretrunt boende. Vägen plogas även vintertid. Perfekt läge för dig som önskar bo lugnt och naturnära men med närhet till Luleå centrum, cirka 20 minuter med bil. Besök gärna tomten när det passar!

Niemiholmen 51, Råneå, Luleå kommun

Niemiholmen 51

Fritidshus
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
42 m²
2 rum
2 129 m² tomt

Underbart läge vid Råneälven på omtyckta Niemiholmen! Charmigt fritidshus om ca 42 m², stugan erbjuder en öppen trivsam planlösning. Allrum med fint trägolv och vita målade väggar. Renoverat kök med bra förvaringsutrymmen och fina arbetsytor. Spis, fläkt, kyl, frys. Angränsande stor matplats. På tomten finns en fristående bastubyggnad och en timrad gäststuga. Utedass. Med närheten till Råneälven kan du njuta av fiske, båtliv och avkopplande promenader. Kontakta oss gärna för mer information och visning!

  • Plus
Västra Varvsgatan 24A, Centrum-Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 24A

Lägenhet
Centrum-Varvet, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 075 000 kr
40 m²
1 rum
2 956 kr/mån
26 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet. Här får du ett funktionellt och bekvämt boende i ett centralt läge. Hallen erbjuder bra förvaringsutrymmen med plats för ytterkläder och skor, vilket hjälper dig att hålla ordning. Det renoverade köket har bra arbetsytor och gott om förvaring. Det är utrustat med moderna vitvaror och är praktiskt utformat för matlagning. Allrummet är ljust och trevligt och gör det möjligt att ha både soffgrupp och sängplats. Badrummet är utrustat med dusch och badkar. Låg avgift 2953 kr/månad inklusive värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och internet. Brf Hägern 1 är Luleås största bostadsrättsförening med sina 483 lägenheter och är en stabil förening med god ekonomi. Fina gemensamma utrymmen i form av varmgarage, tvätthall för bil, bastu med relax, gästlägenhet, kvarterslokal, fritidslokal med pingisbord och ett snickeri. Närheten till Stadsfjärden gör att det är lätt att ta sig ett dopp på sommaren och på vintern kommer man snabbt ut på isvägen som rundar stadskärnan. Promenadavstånd in till Centrum. Suveränt läge med närhet till fina grönområden samt grillplats. Mataffär i anslutning. Goda busskommunikationer till både Luleå Tekniska Universitet och Luleå Airport. Välkommen på visning!

  • Hiss
Kråknäsvägen 94, Örarna, Luleå kommun

Kråknäsvägen 94

Fritidshus
Örarna, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
50 m²
2 rum
1 561 m² tomt

Välkomna till en väl omhändertagen sommarstuga på en stor, öppen tomt med lugnande utsikt mot vattnet perfekt för kanot, kajakpaddling, båtturer och fiske. Denna plats erbjuder lugn och avkoppling i en naturskön miljö. Stugan har ett kök som renoverades 2019. Två sovrum samt ett allrum med en mysig eldstad. Alla byggnader på tomten har plåttak från 2009. Sommarvatten i egen borrad brunn samt fiberanslutning som ger snabb och stabil internetuppkoppling. Tomten är stor och öppen, med gott om plats för utomhusaktiviteter och odling. Utsikten över vattnet bidrar till en avkopplande atmosfär. På tomten finns även en fristående, renoverad bastu med dusch. Bra förrådsutrymmen och förbränningstoa. Endast 18 km från Luleå med möjlighet till egen båtplats i närliggande hamn gör detta till en fristad strax utanför Luleå. Fastigheten säljes med inventarier.

  • Plus
Krongårdsringen 6A, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 6A

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 396 kr/mån
12 695 kr/m²

Välkommen till Krongårdsringen 6A och denna trivsamma 3:a om 70,5 kvm med inglasad balkong. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen och har genomgående luftiga och ljusa ytor att disponera. Lägenheten är i äldre skick men erbjuder ett kök med gott om förvaring som även inrymmer matplats. Vardagsrum i generös storlek med ett fint ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen samt två stycken sovrum. Detta är en chans att förvärva en charmig lägenhet med stor potential till att bli ditt drömboende! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Västra Varvsgatan 20A, Luleå, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 245 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 730 kr/mån
23 942 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa om 52 kvadratmeter med ett mycket fint läge i huset. Lägenheten har härlig balkong i söder och fin utsikt mot södra hamn, hiss finns! Entréhall med bra förvaring via garderob. Fint kök i vinkel med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Bra storlek på sovrum med flertal platsbyggda garderober. Ljust badrum med tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel. Brf Hägern 1 är Luleås största bostadsrättsförening med sina 483 lägenheter och är en stabil förening med god ekonomi. Fina gemensamma utrymmen i form av tvätthall för bil, bastu med relax, gästlägenhet, kvarterslokal, fritidslokal med pingisbord och ett snickeri. Närheten till Stadsfjärden gör att det är lätt att ta sig ett dopp på sommaren och på vintern kommer man snabbt ut på isvägen som rundar stadskärnan. Promenadavstånd in till Centrum. Suveränt läge med närhet till fina grönområden samt grillplats. Mataffär i anslutning. Goda busskommunikationer till både Luleå Tekniska Universitet och Luleå Airport. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Disponentvägen 10B, Karlsvik, Luleå kommun

Disponentvägen 10B

Radhus
Karlsvik, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
3 195 000 kr
103 m²
4 rum
189 m² tomt

Nyproducerat radhus med fyra rum och kök som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende och njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Detta rymliga radhus erbjuder fyra rum och ett modernt, påkostat kök med köksinredning från Marbodal. Öppen och trivsam planlösning med rikligt ljusinsläpp. Genomgående fint parkettgolv av ek. Tre sovrum varav det större har praktisk klädkammare. Entréhall med snyggt klinkergolv/golvvärme. Radhuset erbjuder möjlighet till två härliga uteplatser, en stor på baksidan och en vid entrén. Här kan du njuta av soliga frukostar, avkopplande eftermiddagar och grillkvällar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt utrustat med kakel och klinker samt tvättmaskin. En praktisk gäst-WC med kakel och klinker. Ett eget förråd ingår i boendet och ger dig gott om plats för förvaring av cyklar, trädgårdsutrustning och mycket mer. Som en del av samfälligheten har du tillgång till en stor och härlig tomt med en mängd möjligheter. Här finns plats för odling, utomhusaktiviteter eller avkoppling i det natursköna området. Parkeringsplats med laddningsmöjligheter för elbil. Det här är en sällsynt möjlighet att äga ett nyproducerat radhus i eftertraktade Karlsvik. Med närhet till naturen, moderna bekvämligheter och en charmig omgivning är detta ditt tillfälle att skapa ditt drömboende. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av detta fantastiska hem. Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 34