Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västerlångvägen 21, Råneå, Luleå kommun

Västerlångvägen 21

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 000 000 kr
120 + 72 m²
4 rum
2 232 m² tomt

Villa 1½-plan med källare. Rejält hus med visst renoveringsbehov. Bl a behov av takbyte, genomgång av ytskikt och källare. Nyare badrum på markplan och nyare wc på ovanvåning. På fastigheten finns ett uthus med garage (ca 6 x 8 m) och förråd samt en vidbygd vedbod. Denna fastighet säljs med friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo.

Kärrviolgatan 11J, Luleå, Luleå kommun

Kärrviolgatan 11J

Villa
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 595 000 kr
213 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till egen friköpt lokal/garage i det expansiva området Dalbo. Du som privatperson eller företag får köpa denna lokal som en friköpt fastighet, på hörnet av huset, och som är helt ny och oanvänd. En investering som innebär låga kostnader och helt fritt att hyra ut lokalen eller använda lokalen till det som passar dig, oavsett om det är som lagerlokal, kontor, garage, förråd, verkstad eller till din hobbyverksamhet. Lokalen är ca 6x12 meter och högporten är ca 4,2x4,5 meter. Du som ägare av lokalen/garaget kan även välja att inreda med exempelvis pentry och dusch. Lokalen/garaget är förberedd för att enkelt kunna installera luftvärmepump för uppvärmning. Det är totalt 17st lokaler/garage i byggnaderna. Du blir automatiskt medlem i samfällighetsförening som täcker kostnaden för vatten/avlopp och snöröjning. Utöver samfällighetsavgiften tillkommer kostnad för din egen elförbrukning via egen mätare.

Snövägen 69, Björkskatan, Luleå kommun
  • Idag kl 12:00

Snövägen 69

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
3 702 kr/mån
21 797 kr/m²

Smakfullt renoverad gavel 2:a om 64 m² med fritt läge och balkong i söderläge, som erbjuder genomgående fina och ljusa sällskapsytor. Bostaden har ett påkostat kök i fina materialval med integrerad diskmaskin, ugn och mikro samt kyl/frys i rostfri stål. Vardagsrummet skänker ett trevligt ljusinsläpp tack vare fönstren i två väderstreck samt att här också finns access till den stora balkongen. Rymligt sovrum med garderober längs ena väggen som ger plats till förvaring. Ett extrarum finns också i lägenheten som kan nyttjas som förråd eller kontor/gästrum. Ljust och fräscht badrum bekvämt inredd med tvättmaskin. Lägenheten har ett fint läge på området med närhet till Björkskatans centrum. Björkskatan är ett populärt bostadsområde med bra bussförbindelser och närhet till både stadskärnan och Luleå Tekniska Universitet. Här finns livsmedelsaffärer, pizzeria, apotek, gym, idrottsplats och vårdcentral. På Björkskatan finns två skolor (F-6), en högstadieskola och en friskola (F-9). Här finns också fem förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 8B, Luleå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 16:30

Storgatan 8B

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 195 kr/mån
28 208 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare med inglasad balkong i söderläge! Bostaden är snyggt renoverad i ljusa materialval där man bjuds på fina ytskikt samt högt i tak. Välplanerad planlösning som skänker sociala ytor, rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och en inredd klädkammare. Här bor du i välskött & lågt belånad förening från mitten på 40-talet med goda intäkter från lokaler. På Storgatan bor du i centralt läge med närhet till vatten, trevliga promenadstråk samt pulsen i city.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sandviksgatan 44B, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 44B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 595 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/4
5 921 kr/mån
28 207 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga bostad med ett högt och fint läge på tredje våningen! Lägenheten har ett genomgående ljusinsläpp och är inredd med ljusa och enhetliga färger. En väldigt yteffektiv lägenhet med ett charmigt kök som inrymmer en diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd och matplats. Vardagsrummet har stora härliga fönster som får rummet att kännas luftigt och får plats med större soffa och annat möblemang, här når du även bostadens inglasade balkong i söderläge som man kan glimta Södra hamn ifrån. Ett badrum finns och en mindre wc som båda är ljust och fräscht inredda. Lägenheten har sedan tidigare disponerats som en 4:a men är nu ombyggd till en 3:a, se alternativ planlösning. Hiss finns i huset. Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till allt som centrum kan erbjuda! I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägget till hemförsäkringen. I föreningen finns tvättstuga, bastu, kvarterslokal, hobbylokal och varmgarage. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ängsvägen 25, Råneå, Luleå kommun

Ängsvägen 25

Villa
Råneå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
1 359 m² tomt

1-plansvilla med fjärrvärme och braskamin. 5 r o k, 120 + 30 m². Vidbyggt garage, carport som rymmer 2 bilar i anslutning. Gäststuga. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

  • Plus
Luleåvägen 83, Töre, Kalix kommun

Luleåvägen 83

Villa
Töre, Kalix kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
110 m²
3 rum
3 107 m² tomt

Toppenställe! 1-plansvilla, 3 r o k, 110 m². Uthus med varmgarage, 2 isolerade gästrum, kallgarage och förråd (tidigare har man haft häst i ett av förråden). Fräsch fristående bastu med relax och stor altan i anslutning med infällt bubbelbad för åretruntbruk. Mindre carport och ett förråd. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare!

  • Plus
Tullgatan 10, Luleå, Luleå kommun

Tullgatan 10

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
5 169 kr/mån
28 978 kr/m²

Välkommen till denna ljusa & trivsamma fyrrummaren med trevliga fönsterpartier som inbringar ett härligt ljusinsläpp! Lägenheten är en välplanerad 4a med 93 kvadratmeter boyta, vilket ger gott om plats för hela familjen. Här möts du av en välkomnande hall med plats för upphängning av ytterkläder. Vidare finner du ett stilrent och rymligt kök med gott om förvaring. Här rymmer du ett större matbord där kan du ha mysiga middagsbjudningar. Bostaden innefattar tre stycken rymliga sovrum som skänker komfort och utrymme för avkoppling. Från ett av sovrummen når du den härliga balkongen. Här kan du njuta av solens strålar och en trevlig utsikt över grannskapet. Brf Sparven är en stabil HSB-förening som består av två stycken flerfamiljshus med adresser på både Tullgatan och Stationsgatan. Föreningen har låg skuldsättning samt låga avgifter. Här bor du med centralt läge med direkt närhet till centrum med stadens butiker och dess restauranger. Du bor även med närhet till fina promenadstråk samt trevliga parker. Välkommen till visning!

  • Plus
  • Balkong
Färjvägen 12, Bergnäset, Luleå kommun

Färjvägen 12

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/2
2 238 kr/mån
27 121 kr/m²

Välkomna till en ljus enrummare med sovalkov och ett fantastiskt läge på Bergnäset med utsikt mot grönytor och Luleå älv. Öppen och trevlig lägenhet med badrum som renoverades 2019 och rymligt kök med öppen planlösning mot allrum. Förråd i källaren och parkeringsplats med motorvärmare finns tillgängligt för köpare! Brf Färjvägen är en mycket stabil och solid förening med ett lugnt och naturskönt läge på Bergnäset, området har fina promenadstråk längs vattnet och kort promenadavstånd till matbutik, vårdcentral, apotek mm. Busshållplats finns nära intill med buss som går direkt till Centrum, LTU och flygplatsen. I källarplan finns tillhörande lägenhetsförråd och föreningens tvättstuga. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Krongårdsringen 22, Örnäset, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Krongårdsringen 22

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3
3 866 kr/mån
19 274 kr/m²

Med ett högt och fint läge ligger denna trivsamma gavellägenhet med bra planlösning. Fint ombyggt kök med stor matplats. Rymligt sovrum med bra förvaring via garderober. Trivsamt vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen i soligt läge. Ljus och välkomnade hall. Badrum med ljusa ytskikt. Hiss! Föreningen har trivsamma innergårdar för alla målgrupper. Här finns bland annat grillplatser, lekplatser och fina gröna ytor. Närhet till livsmedelsaffär, Örnäsparken, restauranger, skola och bra bussförbindelser. Cykelavstånd till Luleås stadskärna med shopping, restauranger och nöjen. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Fredsgatan 14, Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun
  • Imorgon kl 13:00
Fredsgatan 14, Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun, bild 2
Fredsgatan 14, Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun, bild 3

Fredsgatan 14

Övrigt
Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
9 750 000 kr
1 245 m² tomt

Ståtlig fastighet på Gültzauudden med bostadshus uppfört runt 1888 och gårdshus några år tidigare. Fastigheterna har idag ett högt bevarandevärde och är en vacker del av Luleås historia. Huvudbyggnaden består idag av källare med bastu, relax, tvättstuga och förrådsutrymmen. På entréplan och på andra våningen finns två lägenheter om 126m² med liknande planlösning. På vindsvåningen finns en lägenhet med en boyta om 68m² men då det är mycket snedtak finns det golvyta om 110 m². Alla lägenheter i huvudbyggnaden är idag uthyrda. Gårdshus som 2011 renoverades till en stor lägenhet om 135m² i två plan med egen uteplats med spabad. Samt en 1:a om 35m² som idag används av en floristverksamhet. Säljaren nyttjar idag hela gårdshuset vilket gör att det kan bli ledigt enligt överenskommelse. Huvudbyggnad - Nuvarande intäkter 398 456kr/år lgh 1: 126m² lgh 2: 126m² lgh 3: 68m² (golvyta 110m²) Gårdshus lgh 1: 35m² lgh 2: 135m² Hela gårdshuset nyttjas av säljaren som söker ny lägenhet 2/3:a. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklare Marcus Johansson på 070-2725850 för att boka visning.

  • Premium
Västra Varvsgatan 6, Centrum-Varvet, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Västra Varvsgatan 6

Lägenhet
Centrum-Varvet, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 482 kr/mån
37 396 kr/m²

Denna välplanerade och helrenoverade lägenhet med två rum och kök har ett mycket fint läge högst upp i huset. Lägenheten är renoverad med genomgående fina materialval. Köket har ny köksinredning med bra förvaringsutrymmen och fina arbetsytor samt nya integrerade vitvaror. Badrummet är stilrent renoverat och har fint ljusinsläpp från fönster. Trivsamt vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong som ligger i perfekt söderläge och erbjuder en härlig utsikt över vattnet. Rymligt sovrum med bra förvaring via garderober. Förutom den underbara balkongen har du även tillgång till en trivsam innergård med fina grönytor samt gemensam uteplats och grillplats. Välskött förening med låg avgift där även bilplats ingår i månadsavgiften! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en modern och bekväm bostad med en fantastisk utsikt och naturskönt stadsläge. Oskarsvarv har fint grönytor, badplats med sandstrand samt fina strövområden och mataffär. Välkommen på visning!

Alhamnsvägen 206, Vallen, Luleå kommun

Alhamnsvägen 206

Villa
Vallen, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 495 000 kr
62 m²
2 rum
1 873 m² tomt

Välkommen till denna villa med fantastiskt läge vid Dravelsviken i Vallen! Här har du möjligheten att köpa en charmig villa med ett fantastiskt läge vid havet. Bostaden har en yta om 62 m² och är belägen i söderläge, vilket inbringar ett härligt solljus under dagen. Mysiga inslag som braskamin och fint golv som skapar en trivsam atmosfär. Invändigt består huset av hall, sovrum, kök, badrum/bastu/tvättstuga samt vardagsrum. På den friköpta tomten finns även en gäststuga med 17 m² varmbonad yta och under sommartid ytterligare 10 m², perfekt för gäster eller som en extra plats för arbete eller hobby. Förvaring behöver du inte oroa dig över, då det finns ett rymligt förråd på tomten. Möjlighet till båtplats vid vattnet. Det här huset är den perfekta kombinationen av naturskön omgivning och ombonat boende. Kontakta mäklare för visning!

  • Uteplats
Metkroksvägen 94, Luleå, Luleå kommun

Metkroksvägen 94

Tomt
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
475 000 kr

3 byggklara tomter i anslutning till Metsundet. 1.943 m², 1.987 m² och 1.968 m².

Hålsundsvägen 281, Luleå, Luleå kommun

Hålsundsvägen 281

Tomt
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
225 000 kr
1 664 m² tomt

2 byggklara tomter i Metsundet, Persön, detaljplan a392, Byggrätt huvudbyggnad och uthus, max 80 m², Persön ga:14, gemensam båthamn.

Bränna 106, Vitå, Luleå kommun

Bränna 106

Gård/Skog
Vitå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
695 000 kr
11 ha tomt

Mysigt enkelt torp, 1½-plan, inredningsbar ovanvåning (ej VA), ca 11 ha mark, enkel äldre ladugård, timrad lada och vacker äng i anslutning. Skogsbruksplan upprättad 2010 med ett då beräknat virkesförråd om ca 1.377 m³sk. Ca 3 ha är slutavverkat och återplantering har skett. Jakträtt i Vitå Jaktsällskap, tilldelning förra året 4 + 4, ca 10 jägare. Enkelt torp med visst renoveringsbehov bestående av stort kök och liten sovkammare samt hall. Inredningsbar ovanvåning.

Visar alla 16