Mäklare Andreas Aspholme

Andreas Aspholme

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandviksgatan 44B, Centrum, Luleå kommun
  • Tor 29 feb kl 17:30

Sandviksgatan 44B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 595 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/4
5 921 kr/mån
28 207 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga bostad med ett högt och fint läge på tredje våningen! Lägenheten har ett genomgående ljusinsläpp och är inredd med ljusa och enhetliga färger. En väldigt yteffektiv lägenhet med ett charmigt kök som inrymmer en diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd och matplats. Vardagsrummet har stora härliga fönster som får rummet att kännas luftigt och får plats med större soffa och annat möblemang, här når du även bostadens inglasade balkong i söderläge som man kan glimta Södra hamn ifrån. Ett badrum finns och en mindre wc som båda är ljust och fräscht inredda. Lägenheten har sedan tidigare disponerats som en 4:a men är nu ombyggd till en 3:a, se alternativ planlösning. Hiss finns i huset. Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till allt som centrum kan erbjuda! I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägget till hemförsäkringen. I föreningen finns tvättstuga, bastu, kvarterslokal, hobbylokal och varmgarage. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mjölkuddsvägen 17, Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 17

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
995 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1
1 888 kr/mån
23 412 kr/m²

Med ett mycket bra läge på första våningen finns denna charmiga och välplanerade 1:a om 42,5 m². Välplanerad lägenhet med charmigt originalkök med plats för matbord. Vardagsrum med fin ekparkett och praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng. Hall med gott om förvaring. Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2005-2007. Låg månadsavgift om 1888kr där uppvärmning, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår. I föreningen finns tvättstugor, bastu, gym, övernattningslägenhet, festlokal, hobbylokal, bibliotek, biltvättplats, lekplatser, grillplatser, boulebana och cykelförråd. Mycket stabil och lågt belånad HSB-förening i attraktivt kvarter. Bra läge i området med närhet till mataffär, gym, restaurang, service och bussar. Området har naturskönt promenadstråk längs vattnet och bekvämt gångavstånd till Luleå centrum. Bra bussförbindelser och cykelvägar till universitetet. Varmt välkommen på visning!

Köpmantorget 3, Centrum, Luleå kommun

Köpmantorget 3

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 875 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2
3 813 kr/mån
27 985 kr/m²

I hjärtat av Luleå centrum är denna smakfullt renoverade pärla belägen. Mycket fint läge på första våningen med hiss i huset och varmgarage i källaren. 67 välplanerade kvadratmeter med genomtänkta och påkostade materialval. Stilrent kök med matplats och vardagsrum intill varandra samt utgång till balkong i mysigt läge mot Köpmantorget. Helkaklat badrum med golvvärme. Sovrum med ljusa väggar och stor klädkammare i anslutning. Föreningens byggnader uppfördes 1987-1988 och är belägna på Köpmantorget, Köpmangatan och Skomakargatan. Solid förening med välskötta byggnader och utrymmen. Varmgarage i källare med separat kö. Här bor du med direkt närhet till shopping, restauranger och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3