Mäklare Andreas Aspholme

Andreas Aspholme

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blidvägen 14, Björkskatan, Luleå kommun

Blidvägen 14

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

2 695 000 kr

137 m²

5 rum

209 m² tomt

Rymligt radhus beläget på populära och barnvänliga Björkskatan. Huset är 137 m² och inrymmer två välplanerade våningsplan som disponeras med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga i entréplan. Övre plan består av hela fyra sovrum varav det ena har utgång till en stor balkong, badrum samt klädkammare. Baksida med gräsmatta och altan i soligt västläge och markis för den som önskar skugga. Uppvärmning via fjärrvärme. Garage i länga. Samfälligheten har egen lekplats som renoverades 2018. Närhet till skola, förskola, livsmedelsaffär, gym och Ormbergets friluftsområde. Huset är Varudeklarerat och besiktigat av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Aspstigen 7, Gammelstad, Luleå kommun

Aspstigen 7

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

3 595 000 kr

182 m²

7 rum

1 020 m² tomt

Varmt välkommen till en stor enplansvilla med fint läge på Aspstigen 7. Huset är smakfullt renoverat genom åren och har sociala ytor med öppen trivsam planlösning.  Huset har hela 6st sovrum samt ett öppet och trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp och kök i vinkel. Stilfullt renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stort härligt inglasat uterum, och altan i vinkel i helt rätt solläge. Vidbyggt garage med högre port (fjärrstyrd). Välskött och barnvänlig, friköpt tomt med gräsmatta fint inramad med buskar och staket. På gården finns även en friggebod och ett praktiskt kallförråd. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Gammelstad med närhet till förskola och skola. Älven med badplatser ligger inom gångavstånd alldeles nedanför huset och Gammelstads centrum med mataffär, gym, idrottsplats, sporthall, badhus och restauranger finns en cykeltur bort. Dessutom har man Storhedens Handelsområde och Sunderby sjukhus en bit bort från bostaden. Bra bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

Träskbergsvägen 6B, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Träskbergsvägen 6B

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

5 295 000 kr

186 m²

7 rum

3 284 m² tomt

Denna praktfulla fastighet har en imponerande tomt på 3284 m², med ett vackert underhållet hus på 186 m² byggt 1998 med sex rymliga sovrum och två helkaklade badrum. När du kliver in kommer du omedelbart att imponeras av den öppna hallen med full takhöjd till övervåningen. Det vackra renoverade köket, komplett med moderna maskiner och snygga bänkskivor. Och med både bergvärme och vattenburen golvvärme kan du njuta av bekvämt boende året runt. FTX-ventilationssystemet säkerställer frisk och ren luft vid alla tidpunkter, medan fiberanslutningen ger blixtsnabbt internet för alla dina behov. Denna fastighet har också en fristående dubbelgarage om 75 m², samt en separat garage om 45 m² med hög port, perfekt för dina större fordon eller utrustning. Dessutom inkluderar det charmiga gårdshuset på 31 m² byggt år 2000 ett kök, badrum och vardagsrum - perfekt för att ta emot gäster eller för uthyrning. Denna imponerande fastighet har verkligen allt - från dess rymliga och stilfulla bostadsytor till dess generösa förvaringsutrymme och härliga utomhusområde. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Anmäl ditt intresse redan nu!

  • Plus

Visar alla 3