Mäklare Daniel Wandel (fd. Johansson)

Daniel Wandel (fd. Johansson)

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lingonstigen 43, Kallkällan - Bergviken, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Lingonstigen 43

Lägenhet
Kallkällan - Bergviken, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 575 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1
3 755 kr/mån
19 325 kr/m²

Välplanerad lägenhet med ett mycket fint läge endast en halv trappa upp i huset. Fint kök med rymlig matplats. Två rymliga sovrum i fil varav det ena har utgång till härlig inglasad balkong i fritt soligt läge . Badrum med ljusa ytskikt förberett för tvättmaskin. Gäst-wc. Brf Kallkällan är en solid populär HSB-förening på Kallkällan, nära Luleå Tekniska Universitet och Centrum. Föreningen har genom åren renoverat fastigheterna och har tillgång till övernattningslägenhet, parkering, mycket fina tvättstugor i huset, cykelförråd, bastu med relaxdel och samlingslokal. Ny fin Coopbutik ligger i anslutning och även en större mataffär i närområdet. Gästparkering i nära anslutning. Området har bra bussförbindelser, fina promenadstråk, förskola, restaurang och mycket mer. Välkommen på visning!

Gnejsstigen 35, Luleå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Gnejsstigen 35

Villa
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 895 000 kr
120 m²
4 rum
505 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1½-plans villa med ett charmigt läge på Porsöberget, vid skogens kant. Här bor du på välplanerade ytor med härligt ljusinsläpp. När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare tar du dig in till det stora vardagsrummet med gott om ljusinsläpp och plats för soffgrupp för trevliga tillställningar. Köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring, här får du plats med större matbord. Från köket når du sedan den trivsamma baksidan med stort inglasat uterum och altan med soligt läge som vetter mot allmänning. I bostaden finner du i dagsläget två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum på övre plan genom att sätta upp en vägg. Det finns 2 stycken badrum med ljusa ytskikt varav ett har badkar. Vidbyggt garage med 2 stycken förråd varav ena idag används som snickeriverkstad. På Porsöberget kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen samtidigt som du har nära till allt du behöver. Detta är ett barnvänligt område med många lekplatser och gröna ytor att utforska. Du har också närhet till skolor, förskolor, mataffärer och grönområden. Villan besiktas inom kort. Välkommen till visning!

  • Uteplats
Tallskogsgatan 82, Hällbacken, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Tallskogsgatan 82

Lägenhet
Hällbacken, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 795 000 kr
115 m²
5 rum
6 106 kr/mån
24 304 kr/m²

Med ett högt och fint läge på populära Hällbacken ligger detta fina parhus i bostadsrättsform. Huset är precis nyproducerat och köparen blir den första som får möjlighet att flytta in i bostaden. Planlösningen i bostaden är ytsmart och väl genomtänkt. God design och robusta material är ledord när det kommer till interiören. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet . Kök och vardagsrum med öppen trivsam planlösning. Stämningsfull braskamin. Två sovrum samt stort allrum på övre plan. Två stilrena badrum med kakel och klinker/golvvärme. Bostaden kännetecknas av medvetna val, både för den inre och den yttre miljön. Stensatt uteplats på framsidan och egen carport samt Härlig altan på baksidan i soligt syd/väst läge. Hällbacken är ett populärt bostadsområde med nybyggda villor, förskola, omgivet av natur och med endast cirka 6 km till centrum. I området finns, skoterled, promenadstråk och bra cykelvägar. I närheten finns friluftsanläggningen Ormberget med fina motionsspår och under vintern både längdskidspår och skidbacke. Fina gång- och cykelvägar samt bad- och grillplats finns vid närliggande Sinksundet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Friköpt lokal/garage på Dalbo, null, Luleå kommun
  • 4 lediga bostäder

Friköpt lokal/garage på Dalbo

Övrigt
Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
fr. 1 395 000 kr
72 m²

Lokal/garage med planerat tillträde i mitten av december 2023! Möjlighet att bli ägare till friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Området Dalbo är ett nytt område bredvid Hällbacken, vid Sinksundet. Dalboområdet har villabebyggelse samt även industriområde. Området är mycket populärt. Flertalet industriverksamheter kommer att etablera sig i Dalbo. På en tomt med bra läge på ytterslinga kommer det att uppföras en stor byggnad som är indelad i 9 lokaler/garage om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal/garage ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris: 1 395 000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) Pris för hörnfastighet/gavel: 1 595 000 kr inkl. moms Förväntad tillträde: December 2023 Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på ca 5,60 meter ger dig även möjlighet att bygga exempelvis ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till exempelvis ca 105 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,2m bred x 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Porten har mått för fri höjd i Sverige, vilket innebär att du kan köra in med lastbil. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 650 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Daniel Wandel, [email protected], 070-101 40 71.

  • Nybyggnadsprojekt
Disponentvägen 10C, Karlsvik, Luleå kommun

Disponentvägen 10C

Radhus
Karlsvik, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
3 195 000 kr
102 m²
4 rum
195 m² tomt

Nyproducerat radhus med fyra rum och kök som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende och njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Detta rymliga radhus erbjuder fyra rum och ett modernt, påkostat kök med köksinredning från Marbodal. Öppen och trivsam planlösning med rikligt ljusinsläpp. Genomgående fint parkettgolv av ek. Tre sovrum varav det större har praktisk klädkammare. Entréhall med snyggt klinkergolv/golvvärme. Radhuset erbjuder möjlighet till två härliga uteplatser, en stor på baksidan och en vid entrén. Här kan du njuta av soliga frukostar, avkopplande eftermiddagar och grillkvällar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt utrustat med kakel och klinker samt tvättmaskin. En praktisk gäst-WC med kakel och klinker. Ett eget förråd ingår i boendet och ger dig gott om plats för förvaring av cyklar, trädgårdsutrustning och mycket mer. Som en del av samfälligheten har du tillgång till en stor och härlig tomt med en mängd möjligheter. Här finns plats för odling, utomhusaktiviteter eller avkoppling i det natursköna området. Parkeringsplats med laddningsmöjligheter för elbil. Det här är en sällsynt möjlighet att äga ett nyproducerat radhus i eftertraktade Karlsvik. Med närhet till naturen, moderna bekvämligheter och en charmig omgivning är detta ditt tillfälle att skapa ditt drömboende. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av detta fantastiska hem. Välkommen på visning!

Disponentvägen 10B, Karlsvik, Luleå kommun

Disponentvägen 10B

Radhus
Karlsvik, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
3 195 000 kr
103 m²
4 rum
189 m² tomt

Nyproducerat radhus med fyra rum och kök som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende och njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Detta rymliga radhus erbjuder fyra rum och ett modernt, påkostat kök med köksinredning från Marbodal. Öppen och trivsam planlösning med rikligt ljusinsläpp. Genomgående fint parkettgolv av ek. Tre sovrum varav det större har praktisk klädkammare. Entréhall med snyggt klinkergolv/golvvärme. Radhuset erbjuder möjlighet till två härliga uteplatser, en stor på baksidan och en vid entrén. Här kan du njuta av soliga frukostar, avkopplande eftermiddagar och grillkvällar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt utrustat med kakel och klinker samt tvättmaskin. En praktisk gäst-WC med kakel och klinker. Ett eget förråd ingår i boendet och ger dig gott om plats för förvaring av cyklar, trädgårdsutrustning och mycket mer. Som en del av samfälligheten har du tillgång till en stor och härlig tomt med en mängd möjligheter. Här finns plats för odling, utomhusaktiviteter eller avkoppling i det natursköna området. Parkeringsplats med laddningsmöjligheter för elbil. Det här är en sällsynt möjlighet att äga ett nyproducerat radhus i eftertraktade Karlsvik. Med närhet till naturen, moderna bekvämligheter och en charmig omgivning är detta ditt tillfälle att skapa ditt drömboende. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av detta fantastiska hem. Välkommen på visning!

Disponentvägen 10D, Karlsvik, Luleå kommun

Disponentvägen 10D

Radhus
Karlsvik, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
3 595 000 kr
102 m²
4 rum
191 m² tomt

Nyproducerat radhus med fyra rum och kök som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende och njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Detta rymliga radhus erbjuder fyra rum och ett modernt, påkostat kök med köksinredning från Marbodal. Öppen och trivsam planlösning med rikligt ljusinsläpp. Genomgående fint parkettgolv av ek. Tre sovrum varav det större har praktisk klädkammare. Entréhall med snyggt klinkergolv/golvvärme. Radhuset erbjuder möjlighet till två härliga uteplatser, en stor på baksidan och en vid entrén. Här kan du njuta av soliga frukostar, avkopplande eftermiddagar och grillkvällar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt utrustat med kakel och klinker samt tvättmaskin. En praktisk gäst-WC med kakel och klinker. Ett eget förråd ingår i boendet och ger dig gott om plats för förvaring av cyklar, trädgårdsutrustning och mycket mer. Som en del av samfälligheten har du tillgång till en stor och härlig tomt med en mängd möjligheter. Här finns plats för odling, utomhusaktiviteter eller avkoppling i det natursköna området. Parkeringsplats med laddningsmöjligheter för elbil. Det här är en sällsynt möjlighet att äga ett nyproducerat radhus i eftertraktade Karlsvik. Med närhet till naturen, moderna bekvämligheter och en charmig omgivning är detta ditt tillfälle att skapa ditt drömboende. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av detta fantastiska hem. Välkommen på visning!

Lomträsk 1070, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Lomträsk 1070

Tomt
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
275 000 kr
2 253 m² tomt

Underbart läge vid sjön Lomträsket har denna stora och fina friköpta tomt. Tomten består i huvudsak av ängsmark. Bilväg till tomten. Mycket vackert belägen. Ca 37 km från Arvidsjaur centrum, ca 15 km från Moskosel Möjlighet kan finnas att även köpa granntomten precis bredvid.

Visar alla 8