Mäklare Erik Olsson

Erik Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Akaciastigen 11, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 11

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
795 000 kr
126 m²
5 rum
vån 5/5
9 805 kr/mån
6 310 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Akaciastigen 11 och denna fina lägenhet- En smart planerad fyrarummare med stora sällskapsytor, fräscha ytskikt och inglasad balkong. Lägenhetens yta om hela 126 kvadratmeter fördelas på fyra rum och kök men då lägenheten tidigare var en femrummare finns även möjlighet om det önskas med ett ytterligare sovrum. Bostaden håller den höga standarden som man förväntar sig av en modern bostad och det är bara för dig som ny köpare att flytta in och trivas! När du kliver in över tröskeln in i bostaden möts du av en välplanerad och funktionell hall och vidare finner du tre stora sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum samt ett modernt kök. I hallen hittar vi klädhängare och bra förvaring i skjutdörrsgarderob och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket dagsljus och generösa sällskapsytor. Det stora, sociala och moderna köket erbjuder generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, påkostad maskinell utrustning och en stor köksö. Det ena av bostadens två badrum är inrett i stilrena kulörer och utrustat med dusch, toalett samt tvättställ och det andra är stort, fräscht och inrett med wc, bidé, tvättställ, duschhörna samt plats för tvättmaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder plats för matbord och soffgrupp. Här bor du vid ett av Bråten Parks bästa lägen, med Prismaskolan alldeles intill lägenheten. Mataffär ligger en kort promenad bort och Skövde finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Mariestad har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Rösslingen 3, Mariestad, Mariestads kommun

Rösslingen 3

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
580 000 kr
115 m²
5 rum
2 010 m² tomt

Bostadshuset, med sina 115 kvm fördelade på 5 rum och kök, är en renoveringsmöjlighet utöver det vanliga. Fantasin är din enda begränsning i detta kreativa utrymme som andas potential. Fastigheten inkluderar ett bostadshus, garagebyggnad samt skjul med en naturskön tomt på 2010 kvm. Detta är ett perfekt val för den händige som söker ett projekt eller kommande boende utanför stadskärnan men ändå vill ha närhet till bekvämligheter. Ta chansen att att omforma varje hörn och vrå för att skapa ditt drömhem och samtidigt njuta av det lugna livet i naturskön omgivning. Garaget, uppfört under 80-talet, är ett praktisk tillägg med utrymme för både bil och verktyg. Här finns möjlighet att skapa en funktionell arbetsplats eller förvara dina fordon tryggt och säkert. Beläget bara några minuter från Ullervad, erbjuder området närhet till förskolor och skola, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Inom kort avstånd ligger även Mariestad, där ett brett utbud av matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter väntar. Välkommen till Rösslingen 3 – där möjligheterna är lika stora som den vackra omgivningen

Åsen Björkhagen 143, Töreboda, Töreboda kommun
  • Budgivning pågår

Åsen Björkhagen 143

Tomt
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
895 000 kr
1 019 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt perfekta hem i en naturskön och rofylld miljö? Nu har du möjligheten att förverkliga din dröm på denna fantastiska tomt, bara ett stenkast från den vackra sjön Viken där du också får uppföra egen brygga. Med naturen som bakgrund och sjön som granne, är detta en ypperlig möjlighet att bygga ett hus som verkligen känns som hemma. Tomten är idealiskt belägen i ett lugnt och avkopplande område. Det lugna området ger dig möjlighet att komma bort från stadens stress och istället finna ro i den omgivande naturen. En badplats i närheten bjuder in till härliga sommardagar med avkopplande dopp och soliga stunder vid vattnet. För den som älskar fiske är detta verkligen en drömplats då sjön Viken är känd för sitt fantastiska fiskevatten. Med den här tomten ges chansen till att förverkliga din bostadsdröm, ta den! Elledningar samt fiber är planerat att grävas ner i tomtkant under kommande höst och vinter. VA finns ej.

Visar alla 3