Mäklare Fredrik Wenner

Fredrik Wenner

Om mig

Anledningen till en försäljning kan vara av olika orsaker. Oavsett skäl så är det i min roll som fastighetsmäklare, att anpassa mig till just er unika situation och vara lyhörd för önskemål och förväntningar. Det är mitt jobb att skapa ett lugn och en trygghet inför din försäljning av din bostad. Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy en lösning utifrån just era behov och er bostadssituation. Kontakt mig så berättar jag mer om hur vi på Svensk Fastighetsförmedling arbetar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skepparegatan 29, Norrköping, Norrköpings kommun

Skepparegatan 29

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
575 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/4
1 729 kr/mån
22 115 kr/m²

Skepparegatan 29 erbjuder en central och charmig enrumslägenhet med ljusa trägolv och gott om förvaringsmöjligheter. Den stora hallen och de tre garderoberna med tillhörande överskåp är praktiska detaljer för att hålla ordning och reda. Duschrummet är smakfullt inrett med kakel och klinker på väggarna och golvet. Det är utrustat med handfat, WC och en dusch. Dessutom är det praktiskt med tvättmöjligheter med indraget för tvättmaskin. Vardagsrummet och sovrummet har ljusa trägolv, ljusa tapeter och ett stort fönster som fyller lägenheten med naturligt ljus. Det skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Köket eller pentryt är komplett utrustat med allt som behövs för att laga gourmetmiddagar. Om denna lägenhet låter som något som skulle passa dig, så är du varmt välkommen att delta i en visning på Skepparegatan 29. Det ger dig möjlighet att uppleva alla detaljer och bekvämligheter på plats och känna atmosfären i ditt framtida hem.

  • Hiss
Plankgatan 14, Norr, Norrköpings kommun
Plankgatan 14, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Plankgatan 14, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Plankgatan 14

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 395 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 711 kr/mån
21 628 kr/m²

Här erbjuds en charmig och välplanerad tvårumslägenhet på 64,5 kvadratmeter som ligger på markplan. Belägen med ett centralt läge, så har denna pärla närheten till både Campus Norrköping och den populära promenadstråket runt strömmen. Området har en trivsam atmosfär med närliggande attraktioner som Folkparken och Skvallertorget, där matbutiker, restauranger och pubar bidrar till en levande omgivning. Inredningen av lägenheten präglas av genomgående parkettgolv och ljusa väggar, som skapar en ljus och luftig känsla. Köket är stilfullt och välutrustat med tillräckligt med utrymme för en matplats där måltider kan avnjutas i trivsamhet. Det rymliga vardagsrummet ger en öppen och inbjudande atmosfär och leder smidigt ut till lägenhetens pärla – en inglasad balkong. Här kan du njuta av utsikten och atmosfären oavsett väder, och skapa en personlig oas för avkoppling. Denna bostadsförening har även ett rikt utbud av gemensamma faciliteter, inklusive två tvättstugor som förenklar vardagen, två cykelrum för smidig förvaring av cyklar, samt möjligheter till hobbyverksamhet och träning i gymmet. Efter en aktiv dag kan du även unna dig avkoppling i föreningens bastu. Föreningslokalen kan hyras för evenemang och sammankomster, vilket ger möjligheter till sociala aktiviteter. Ett övernattningsrum finns även att tillgå. Du är varmt välkommen att besöka och uppleva allt detta själv genom att delta i en visning på Plankgatan 14. Upptäck det bekväma och centrala livet som denna lägenhet har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
S:t Persgatan 148G, Norrköping, Norrköpings kommun
S:t Persgatan 148G, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Persgatan 148G, Norrköping, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Persgatan 148G

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 295 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/4
4 865 kr/mån
19 923 kr/m²

Äntligen finns chansen att kunna förvärva en fin och charmig sekelskiftesdröm! Äldre touch med välbevarad ursprunglig charm med högt i tak, djupa fönsternischer och vackert trägolv! Moderna inslag med spotlights i alla tak. Med ett populärt läge i centrala Norrköping finner ni denna genomgående och välplanerade bostad med generösa ytor i rummen med ljusinsläpp från två väderstreck. Stilrent kök med plats för matbord och goda förvaringsmöjligheter ger ett praktiskt boende. Lägenheten erbjuder ett duschrum med tvättmaskin. I anslutning till innerhallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter genom klädkammaren. En låst ljuvlig innergård med flera uteplatser som vid vårtid är svårslagen när körsbärsträden och kastanjeträden står i full blom i en rosa och vit sommardröm! Detta är bara några av attributen som gör detta till en oslagbar bostad! Perfekt hem för dig som ställer höga krav på er boendemiljö där både värme, vatten, tv, bredband ingår i månadsavgiften. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till kommunikationer iform av bussar och expressbussar. Nära anslutning till spårvagnen som snabbt tar dig till Central stationen. Närhet till City. Här bor du i trivsamma och fina kvarter med Vasaparken inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Reenstiernagatan 36, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 36

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 320 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 1/8
4 233 kr/mån
19 130 kr/m²

Trevliga tvårummare med ett extra halvrum i det eftertraktade området Eneby är nu tillgänglig för förvärv. Hörnläge med fönster i två väderstreck ger en mycket ljus lägenhet. Inglasad balkong med kvällssol. Låt oss utforska dess bekvämligheter och funktioner: När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Detta är praktiskt för att organisera dina kläder och andra tillhörigheter. Vardagsrummet är rymligt och har fönster åt två olika håll, vilket ger en överflöd av naturligt ljus. Detta skapar en öppen och ljus atmosfär i rummet, perfekt för avkoppling och umgänge. Sovrummet har också goda förvaringsmöjligheter, vilket hjälper dig att hålla det organiserat och fritt från oönskad röra. I lägenheten finns en matplats med tillräckligt med plats för ett matbord. Här finns också utgången till den inglasade balkongen. Detta ger dig möjlighet att njuta av utomhusluften och omgivningen medan du äter eller kopplar av. Duschrummet är stilfullt inrett med kakel och klinkers beklädda väggar. Här finns WC, handfat med en tillhörande kommod och en praktisk handdukstork. Köket har ett laminatgolv och ljusa tapeter som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Det är välutrustat med spis, kyl och frys samt en diskmaskin. De ljusa träluckorna och skåpen ger en tidlös och elegant touch till köket. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö i det populära området Eneby. Den inglasade balkongen är ett extra plus, vilket gör att du kan njuta av utomhuslivet i alla väder. Området är känt för sin popularitet och tillgång till olika bekvämligheter. Du är varmt välkommen att delta i en visning på Reenstiernagatan 36 och uppleva allt detta själv!

  • Hiss
Luntgatan 8A, Norrköping, Norrköpings kommun

Luntgatan 8A

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 795 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
4 310 kr/mån
24 931 kr/m²

Denna bostad är verkligen något speciellt med sin förmånliga placering i en central del av staden. Den har närhet till viktiga platser som Campus Norrköping och det omtyckta promenadstråket längs med strömmen. Området där bostaden är belägen erbjuder en behaglig atmosfär och är omgivet av flera attraktioner. Bland dessa finner man Folkparken och Skvallertorget, platser där närheten till matbutiker, restauranger och pubar skapar en levande och pulserande omgivning. Interiört har bostaden en enhetlig design med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Detta ger en känsla av rymd och ljus i hela hemmet. Köket är inte bara stilfullt, utan även välutrustat med moderna faciliteter. Det finns tillräckligt med utrymme för en matplats där måltider kan avnjutas i en avslappnad och trivsam miljö. Det rymliga vardagsrummet ger ett välkomnande och öppet intryck, vilket skapar en trevlig atmosfär i hela lägenheten. För att verkligen uppleva alla dessa fördelar och känna på den bekväma och centrala livsstilen som denna bostad erbjuder, är du varmt välkommen att delta i en visning på Luntgatan 8A.

  • Hiss
Pampusvägen 22H, Lindö, Norrköpings kommun

Pampusvägen 22H

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 100 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 206 kr/mån
40 789 kr/m²

Välkommen till denna eleganta och unika lägenhet som har nyproduktionskänslan kvar, då den blev färdigställd 2017. Ett hem med radhuskänsla tack vare egen ingång och två stora uteplatser i olika vädersträck, uteplatsen med tak ligger i österläge, här kan man njuta av morgonsol. Den andra balkongen ligger i västerläge och har kvällssol. Exklusivt boende med vattenburen golvvärme i hela lägenheten och kök från Vedum. 2023 installerades en AC för att skapa ett behagligt inomhusklimat varma sommardagar. Vardagsrum och sovrum har ett unikt tak som är V format upp till nock. Föreningen har gästrum, bastu samt spabad. Brf Jagaren är ett unikt och tilltalande boende med en marin arkitektur och gångavstånd till småbåtshamnen.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 6