Mäklare Fredrik Wenner

Fredrik Wenner

Om mig

Anledningen till en försäljning kan vara av olika orsaker. Oavsett skäl så är det i min roll som fastighetsmäklare, att anpassa mig till just er unika situation och vara lyhörd för önskemål och förväntningar. Det är mitt jobb att skapa ett lugn och en trygghet inför din försäljning av din bostad. Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy en lösning utifrån just era behov och er bostadssituation. Kontakt mig så berättar jag mer om hur vi på Svensk Fastighetsförmedling arbetar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rodgagatan 3, Norrköping, Norrköpings kommun

Rodgagatan 3

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 900 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
4 778 kr/mån
36 538 kr/m²

Här samspelar kök och vardagsrum i en öppen planlösning och med utgång till egen uteplats om ca 9 kvm. Lägenheten har helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med bra förvaring tack vare en garderob med skjutdörrar. Stora delar av lägenheten är målad i vit färg förutom sovrum som är i en grå ton. Allt är i absoluta toppskick. Bekvämt boende med garage i källaren, och tillgång till föreningens relax med bastu och gym. Det finns även en stor takterrass att njuta av sommartid. Attraktivt läge ett stenkast från tågstation och vackra promenadstråk. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Hiss
Rodgagatan 6, Norrköping, Norrköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Rodgagatan 6

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
2 795 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 4/4
5 330 kr/mån
35 925 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna exklusiva centralt belägna trerumslägenhet med öppen spis! Med en imponerande takhöjd på 2,6 meter och ett otroligt fint ljusinsläpp från de stora fönster som är genomgående i hela lägenheten. Köket är stilfullt inrett med svart granitbänkskiva som matchar fönsterbänkarna i alla rum och skapar en enhetlig harmoni i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet blir lägenhetens naturliga samlingspunkt. Den öppna spisen ger en unik charm och en "mysfaktor deluxe" till rummet och är perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Från vardagsrummet och köket når man en rymlig balkong som ligger i söderläge, och erbjuder gott om plats för både matbord och loungegrupp. Lägenheten har en central men ändå lugn belägenhet, vilket gör den perfekt för den som söker bekvämt boende med närhet till alla faciliteter som Norrköpings centrum har att erbjuda. Tågstationen och andra kommunikationsmöjligheter ligger bara några få minuter bort, vilket är idealiskt för pendlare och de som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik. Om du är intresserad av att utforska denna exklusiva bostad närmare, rekommenderas det att boka en visning för att uppleva dess alla fördelar på plats. Välkommen på visning av Rodgagatan 6!

  • Plus
  • Hiss
Folkborgsvägen 16, Sandtorp, Norrköpings kommun

Folkborgsvägen 16

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
900 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 441 kr/mån
22 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga enrummare med en generös balkong. När man stiger in i denna välplanerade enrummare som möts man av en stor entre, med goda förvaringsmöjligheter. Duschrummet har en tvätthörna utrustad med tvättmaskin och torktumlare, överskåp och en bänkskiva för hantering av tvätt, ett fönster som ger en ljus och hemtrevlig känsla. Köket är välutrustat med induktionshäll, ugn, inbyggd micro, kyl & frys, diskmaskin. Vardagsrum/Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen som är lite av lägenhetens pärla. Här kan man få ett snabbt tillträde. Välkommen på visning av Folkborgsvägen 16!

  • Hiss
Reenstiernagatan 36, Eneby, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 36

Lägenhet
Eneby, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 300 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 1/8
4 233 kr/mån
18 841 kr/m²

Trevliga tvårummare med ett extra halvrum i det eftertraktade området Eneby är nu tillgänglig för förvärv. Hörnläge med fönster i två väderstreck ger en mycket ljus lägenhet. Inglasad balkong med kvällssol. Låt oss utforska dess bekvämligheter och funktioner: När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Detta är praktiskt för att organisera dina kläder och andra tillhörigheter. Vardagsrummet är rymligt och har fönster åt två olika håll, vilket ger en överflöd av naturligt ljus. Detta skapar en öppen och ljus atmosfär i rummet, perfekt för avkoppling och umgänge. Sovrummet har också goda förvaringsmöjligheter, vilket hjälper dig att hålla det organiserat och fritt från oönskad röra. I lägenheten finns en matplats med tillräckligt med plats för ett matbord. Här finns också utgången till den inglasade balkongen. Detta ger dig möjlighet att njuta av utomhusluften och omgivningen medan du äter eller kopplar av. Duschrummet är stilfullt inrett med kakel och klinkers beklädda väggar. Här finns WC, handfat med en tillhörande kommod och en praktisk handdukstork. Köket har ett laminatgolv och ljusa tapeter som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Det är välutrustat med spis, kyl och frys samt en diskmaskin. De ljusa träluckorna och skåpen ger en tidlös och elegant touch till köket. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö i det populära området Eneby. Den inglasade balkongen är ett extra plus, vilket gör att du kan njuta av utomhuslivet i alla väder. Området är känt för sin popularitet och tillgång till olika bekvämligheter. Du är varmt välkommen att delta i en visning på Reenstiernagatan 36 och uppleva allt detta själv!

  • Hiss
Luntgatan 8A, Norrköping, Norrköpings kommun

Luntgatan 8A

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 600 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
4 310 kr/mån
22 222 kr/m²

Denna bostad är verkligen något speciellt med sin förmånliga placering i en central del av staden. Den har närhet till viktiga platser som Campus Norrköping och det omtyckta promenadstråket längs med strömmen. Området där bostaden är belägen erbjuder en behaglig atmosfär och är omgivet av flera attraktioner. Bland dessa finner man Folkparken och Skvallertorget, platser där närheten till matbutiker, restauranger och pubar skapar en levande och pulserande omgivning. Interiört har bostaden en enhetlig design med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Detta ger en känsla av rymd och ljus i hela hemmet. Köket är inte bara stilfullt, utan även välutrustat med moderna faciliteter. Det finns tillräckligt med utrymme för en matplats där måltider kan avnjutas i en avslappnad och trivsam miljö. Det rymliga vardagsrummet ger ett välkomnande och öppet intryck, vilket skapar en trevlig atmosfär i hela lägenheten. För att verkligen uppleva alla dessa fördelar och känna på den bekväma och centrala livsstilen som denna bostad erbjuder, är du varmt välkommen att delta i en visning på Luntgatan 8A.

  • Hiss

Visar alla 5