Mäklare Henric Theorell

Henric Theorell

Om mig

Jag har förmånen att arbeta med något som jag brinner för. Min framgång beror på mitt engagemang, min bakgrund med över 35 års försäljningserfarenhet och min förmåga att sätta mig in i mina kunders situation och hitta den bästa lösningen för dem. Som följd av detta har jag en hög kundnöjdhet som jag kan referera till. För 2019 hade jag bäst betyg i Norrköping och i Östergötland enligt Reco. Kvartal 4 2022 var jag mest rekommenderad i Norrköping och Östergötland samt med bäst betyg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kottstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00
Kottstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun, bild 2
Kottstigen 6, Svärtinge, Norrköpings kommun, bild 3

Kottstigen 6

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
5 500 000 kr
210 + 10 m²
8 rum
4 176 m² tomt

Välkommen till Kottstigen 6! Här finner ni ett rymligt hem om totalt 220 kvm inklusive biarea. Husets storlek gör att det finns stora möjligheter att anpassa huset efter sina behov, kanske matrum eller vardagsrum i sovrummet på entréplan? På övre plan kan det lilla sovrummet med tre fönster göras om till exempelvis kontor eller bibliotek. Huset har påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv med köksluckor av massivt trä, granitskivor på underskåpen i badrum och duschrum. Spotlights i fönster på entréplan och trappan till övre plan ger en hemtrevlig känsla. När ni kliver in så möts ni av en rymlig entré med klädavhängning och förvaring. Entréplan erbjuder vardagsrum med kontorsdel och utgång till altanen på baksidan, kök, sovrum, duschrum, bastu och tvättstuga/groventré. När ni kommer upp på övre plan finner ni fem sovrum, ett allrum/sovrum och ett badrum med badkar och dubbla duschar. På uppfarten finns en carport med två förråd. I carporten finns två laddare för elbil. Tomtens storlek är 4176 kvm vilket kan möjliggöra avstyckning av tomten. Här bor ni på en gata med lite passerande trafik samt med naturnära läge med ca 800 meter till Kvillingeförkastningens naturreservat. Vill ni åka kommunalt är det ca 800 meter till närmaste bushållplats. Välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Trestegsgatan 45, Ektorp, Norrköpings kommun

Trestegsgatan 45

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
995 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 601 kr/mån
14 962 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet om 2 rok med ett lugnt och trivsamt läge i Ektorp. Här bor ni bekvämt på våning 2 i en ljus lägenhet med fönster som vetter åt två väderstreck. Den inglasade balkongen med sydvästläge når ni praktiskt från köket och ett av sovrummen. Från sovrummet har ni bekvämt ingång till duschrummet. I avgiften ingår bredband, grundutbud tv, fasta delen av elen samt värme och vatten. Här bor ni med närhet till affär, skola och busshållplats. På ett kort avstånd har ni populära Vrinneviskogen, där det för den aktive finns utegym, motionsspår och minigolf men Vrinneviskogen är lika uppskattat för den som bara vill ta en stillsam skogspromenad. Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Välkomna att boka visning!

 • Balkong
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 88

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
25,6 m²
1 rum
vån 4
2 494 kr/mån
34 961 kr/m²

Här välkomnas du till en stilfull och optimalt planerad lägenhet som är i bra skick på våning fyra. Bekvämt boende som nås utan trappsteg och hiss finns från markplan. Ett modernt och smakfullt kök med bänkskiva i lyxig granit. Vidare hittar vi ett allrum med stor skjutdörrsgarderob och plats för matbord samt njutning på den mysiga inglasade balkongen. Rakt framför köket i skjutdörrsgarderoben finns den platsbyggda möbeln, en compact living-säng! Det är en spännande, och funktionell detalj som smälter in fint i lägenheten. Helkaklat duschrum i modern touch med bekvämlighet genom egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter genom garderober i hallen. Denna bostad är perfekt som första boende, studentbostad alternativt för dig som söker en övernattningslägenhet i stan. I områdets absoluta närhet finns Kaktusparken, Gubbens café, trevliga teatern, mysiga Strömsholmen och industrilandskapets vackra gångstråk längs med strömmen. Endast 5 min promenad hittar du resecentrum där möts Norrköpings alla spårvagnar och stadens lokala busslinjer samt tågstationen där du kan hoppa på tåget till exempelvis Stockholm.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Aktergatan 12, Lindö, Norrköpings kommun
 • Ons 13 mar kl 16:30
Aktergatan 12, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Aktergatan 12, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Aktergatan 12

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
3 895 000 kr
119 m²
5 rum
vån 2/5
6 944 kr/mån
32 731 kr/m²

Välkommen till Aktergatan 12! Med bra läge på våning 2 finner ni denna stilrena gavellägenhet om 5 rum och kök. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en hall med en rymlig skjutdörrsgarderob. I skjutdörrsgarderoben finns praktiskt spotlights monterade. Lägenheten har två helkaklade duschrum varav ett duschrum är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är välplanerad med ett allrum i anslutning till två av sovrummen, från allrummet har ni utgång till balkongen. Köket har en öppen planlösning till det rymliga vardagsrummet där det finns plats för umgänge. Från vardagsrummet har ni utgång till den stora balkongen om ca 37 kvm. Balkongen har ett bra läge med utsikt mot innergården och poolområdet, här finns plats för umgänge och avkoppling. Det stora sovrummet har en praktisk inredd klädkammare som ni når via en skjutdörr. Bostadsrättsföreningen har en gemensam pool, gym, samlingsrum och övernattningsrum att hyra. På huset har föreningen installerat solceller som i första hand ger el till bostäderna. Byggnaden är väldigt energisnål, bor ni här kan ni tillämpa Gröna-bolån hos banken. Populära Lindö är beläget ca 4 km utanför Norrköpings citykärna. Närhet till promenadstråk i naturen och mataffär. Området Lindö har flera för- & grundskolor. Busshållsplats för kollektivtrafik är beläget ca. 150 m bort. Välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bråviksvägen 74A, Lindö, Norrköpings kommun
 • Sön 17 mar kl 10:30
Bråviksvägen 74A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Bråviksvägen 74A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Bråviksvägen 74A

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
4 995 000 kr
182 m²
6 rum
564 m² tomt

Välkommen till Bråviksvägen 74A! Här finner ni ett stilfullt parhus med utmärkt läge vid Lindö strand, från vardagsrummet har ni utsikt över delar av Lindö småbåtshamn. När ni kommer in på tomten möts ni av en uppfart med plats för 2-3 bilar samt ett garage. Ni välkomnas av en entré med pardörrar och en uteplats. Entréplan erbjuder två sovrum, ett duschrum, ett vardagsrum med braskamin, en tvättstuga och ett elegant kök med burspråk och utgång till uterummet. Köket är ett Marbodalkök med detaljer såsom granitbänkskivor, köksö och vinkyl. När ni kommer upp på övre plan så möts ni av ett rymligt vardagsrum med burspråk och utsikt över delar av Lindö småbåsthamn. På övre plan finns också två sovrum och ett stort badrum med badkar placerat i mitten av badrummet, dusch och dubbla handfat. Badrummet nås praktiskt via ett av sovrummen. Läget i Lindö lämnar ytterst lite att önska. Bostaden ligger nära utmärkta kommunikationer och man promenerar enkelt till småbåtshamnen och skogen i Abborreberg. Här bor ni med närhet till aktiviteter för barnen, förskolor och skola. Välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kraftvägen 49A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Kraftvägen 49A

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
1 295 000 kr
884 m² tomt

Välkommen till Kraftvägen 49A! Här finner ni en högt belägen hörntomt med sjö och vidsträckt utsikt som ej är knuten till någon husleverantör. Det finns ett bygglov daterat 2022-11-30 för att uppföra ett 2 plans bostadshus på ca 200 kvm som på bästa sätt tar till vara på såväl tomten som den vackra utsikten över Glan. I de bifogade dokumenten hittar ni exempelbilder på huset och dess planlösning som säljaren tagit fram med hjälp av arkitekt. Närmsta busshållplats är ca 600 m från tomten. Med bussen kommer man till Norrköping på ca 17 min. Välkommen med er intresseanmälan!

Visar alla 6