Mäklare William Rodriguez

William Rodriguez

Om mig

Uppväxt i kommunen med stor lokalkännedom. Jag är verksam i hela Norrtälje kommun och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och obebyggda fastigheter. Arbetat som fastighetsmäklare i Norrort sedan 2013.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granåsvägen 7, Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Granåsvägen 7, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Granåsvägen 7, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Granåsvägen 7

Fritidshus
Norrtälje, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 000 000 kr
55 m²
3 rum
2 487 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus med en fantastiskt fin uppvuxen tomt i vackra Ropnäs. Här erbjuds du en rofylld och insynsskyddad tomt med många uteplatser att njuta av. Perfekt för dig som älskar att vara utomhus och koppla av i lugn och harmoni. Husets ca 55 kvm erbjuder ett vardagsrum med öppen spis, modernt och ljust kök med gott om förvaringsutrymme och de senaste bekvämligheterna samt ett rymligt sovrum. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en härlig atmosfär i hela huset. Här finns även ett gästhus, perfekt för vänner och familj som önskar övernatta. Efter en lång dag kan du njuta av en avkopplande stund i den mysiga bastun. Med närhet till både sjö och hav kan du njuta av natursköna promenader längs stranden och ta ett dopp vid den välordnade badstranden. För båtälskaren finns även en båtplats att tillgå. Dessutom är fiber installerat, vilket gör att du kan njuta av snabbt internet och alla moderna bekvämligheter. Info: https://ropnas.se/ Välkommen till ditt drömhem i naturnära och vackra Ropnäs, där havet bara är en kort promenad bort. Kontakta oss för mer information eller boka en visning redan idag.

  • Premium
Vibyvägen 14, Centralt, Norrtälje kommun

Vibyvägen 14

Villa
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
4 295 000 kr
142 + 74 m²
5 rum
1 126 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus beläget på Vibyvägen 14 i ett mycket centralt och barnvänligt område. Här är möjligheterna oändliga och charm möter modernitet på bästa sätt. Med varsam hand har huset genom åren renoverats för att behålla sin tidstypiska karaktär samtidigt som det har anpassats till dagens behov av funktion och komfort. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär och vackra detaljer som spegeldörrar, trägolv och en härlig kakelugn som sprider värme och trivsel. Husets ca 142 kvm fördelar sig på ett kök som också är hjärtat i hemmet och här kan du njuta av sociala stunder med familj och vänner, vardagsrum, matsal som även kan användas som kontor eller möjligtvis ett ytterligare sovrum, samt duschrum. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum god förvaring samt en smakfullt renoverad toalett. Den lummiga trädgården omger huset och bjuder på fruktträd, gräsmatta, välordnade planteringar och en underbar uteplats där du kan njuta av många soltimmar. För den som älskar att bada och koppla av finns ett lyxigt poolområde med insynsskyddat läge. På tomten finns även en förrådsbyggnad. Dessutom finns det en laddstolpe med 2 st elbilsladdare och taket består av solpaneler som bidrar till en hållbar livsstil. Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till förskola och lekplatser. I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje. Vänta inte för länge med att upptäcka detta drömhus. Ta chansen att bo centralt i en idyllisk miljö där gammal charm möter modern bekvämlighet. Kontakta oss för mer information eller boka en visning redan idag.

Åskärrets väg 61, Norrtälje, Norrtälje kommun

Åskärrets väg 61

Fritidshus
Norrtälje, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 200 000 kr
38 + 10 m²
2 rum
2 598 m² tomt

Välkomna till Åskärrets väg 61 och denna underbara fastighet lantligt beläget med magisk utsikt över åkrar och öppna landskap. Huvudhuset erbjuder ett fint allrum med synliga bjälkar i taket samt en härlig kamin som värmer de kulna kvällarna, mycket fönster och utgång till den skyddande altanen i sydväst, bra arbetskök, sovrum som rymmer dubbelsäng och garderob samt toalett med handfat och förbränningstoalett. Stor insynsskyddad tomt som erbjuder stora grönytor för spel och lek. Här finns även en uthuslänga med snickarbod och gästhus, även ett utedass i anslutning till det. Här har man vacker utsikt över omgivande åkrar och öppna landskap samt fina promenadstigar i skogen. Till närmaste badsjö är det ca 1 km, ordnat strandbad finns i Svanberga, ca 7 km söder ut. Till Norrtälje centrum är det 19 km, ca 20 min med bil. Till Älmsta ca 14 km, där all tänkbar service finns. Närmaste busshållplats finns 1,5 km bort vid väg 283. Kontakta oss för mer information eller boka en visning redan idag!

Väster Edsvik 29, Björkö, Norrtälje kommun

Väster Edsvik 29

Tomt
Björkö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
650 000 kr
2 400 m² tomt

Längs en liten byväg på underbara Väddö, granne med Björkö Gården, hittar du denna generösa tomt om 2400 m2. Soligt och luftigt läge och bara 350 meter till pittoresk havsvik med bad från både brygga, klipphäll och liten sandstrand. Tomten är förberedd med : El vid tomtgräns. Beviljat bygglov för avloppsanläggning. Samfälld väg mellan fastigheterna. Tillfartsväg på den egna tomten. Frilagd bergsklack för ev. byggnation Dessutom finns en fin husvagn för skydd och vila under byggtiden, som kan ingå i köpet. Ladda gärna hem lantmäteriet gratisapp MIN KARTA och skriv in adressen. Där syns tydligt den nya vägen och det frilagda berget. Till Björkö tar det ca 1 timme från Norrtälje. Det går även bussar och skärgårdsbåtar. Björkö är otroligt naturnära med sina skogar, grönområden, klippor och det sjönära läget. Från tomten tar det ca 4 min med bil till ICA Nära Björkö. På Björkö finns en förskola. Närmsta grundskola ligger sedan i Älmsta ca 20 min bilresa bort. I Älmsta finns även en större ICA-butik, apotek, restauranger mm.

  • Plus
Tallvägen 7, Hallstavik, Skärsta, Norrtälje kommun

Tallvägen 7, Hallstavik

Villa
Skärsta, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 200 000 kr
90 m²
4 rum
2 179 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 7 och detta fina hus högt beläget på en stor och vackert uppvuxen trädgårdstomt. Bostadshusets ca 90 kvm i två plan erbjuder entréplan med vardagsrum med härlig braskamin i täljsten som värmer de kulna kvällarna , badrum med tvättmaskin, kök med matplats samt ett sovrum. Övre plan med två sovrum, ypperlig förvaring i kattvindar, toalett med dusch samt utgång till balkongen i högt fritt läge. Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Uppvuxen parkliknande tomt med fruktträd, rabatter och planteringar. Gräsmatta som inbjuder till spel och lek. På tomten finns en lada bevarad som erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ett gästhus. Fastigheten säljs tillsammans med grannfastigheten, SKÄRSTA 1:86 om 1999 kvm som är en obebyggd tomt. På bekvämt gångavstånd finns skola, förskola, det mycket populära utomhusbadet med intilliggande tennisbanor, Hallstavik Centrum med välsorterade matbutiker, systembolag, restauranger samt busstation. Välsorterad Tempobutik ca 900 m. Skärsta skola F-6 och fritidshem ca 900 m. Välkommen. Hallstavik erbjuder flera mataffärer, bank, systembolag, restauranger, apotek, vårdcentral etc. Här finns också förskolor, grundskola, tennisbanor, golfbana och en populär badanläggning som förvaltas av Norrtälje Kommun. Du tar dig från Stockholm med bil på ca 1 timme och 15 minuter, från Uppsala på ca 55 minuter och från Norrtälje på ca 35 minuter. Från Hallstavik går det bussar både mot Stockholm, Norrtälje samt till Uppsala. Ett trevligt utflyktsmål är Grisslehamn som ligger ca 25 minuter bort med bil. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar. Välkommen att boka visning med mäklaren visning.

Margaretavägen 5, Hallstavik, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Margaretavägen 5

Villa
Hallstavik, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 850 000 kr
137 + 16 m²
4 rum
1 365 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mycket fin villa i två plan på lugn och barnvänlig gata. Bostadshus med hela 137 kvm varav 16 kvm biyta. Stort isolerat garage med förrådsdel, friggebod och härligt uppvuxen trädgårdstomt. Fiber installerat. Besiktningsprotokoll finns hos mäklare. Se alternativ planlösning under bilder. På bekvämt gångavstånd finns skola, förskola, Hallstavik Centrum med välsorterade matbutiker, systembolag, restauranger samt busstation. I Hallstavik finns även tennisbanor, golfbana och en populär badanläggning som förvaltas av Norrtälje Kommun. Du tar dig från Stockholm med bil på ca 1 timme och 15 minuter, från Uppsala på ca 55 minuter och från Norrtälje på ca 35 minuter. Från Hallstavik går det bussar både mot Stockholm, Norrtälje samt till Uppsala. Ett trevligt utflyktsmål är Grisslehamn som ligger ca 25 minuter bort med bil. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar. Välkommen på visning.

Vigelsjövägen 23C, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 23C

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 150 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 609 kr/mån
26 744 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade lägenhet endast 1 trappa upp med sovalkov. Lägenhetens ca 43 kvm fördelar sig på rymligt vardagsrum med sovalkov, praktisk klädkammare i anslutning till hallen, badrum med dusch, samt kök med matplats vid fönster. Lägenheten ligger i högt fritt läge och den upplevs som ljus och trivsam. Vigelsjö är ett lugnt område med närhet till skola, förskola, Lommarbadet, natur och handelsområdet vid Knutbytorg samt på promenadavstånd till centrum med restauranger, busstation m.m. Välkomna till visning!

  • Plus
Hagvägen 11, Häverödal, Häverödal, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Hagvägen 11, Häverödal

Villa
Häverödal, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 450 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 201 m² tomt

Välkomna till Hagvägen 11 i Häverödal och detta fina hus beläget i lugna och barnvänliga villakvarter. Denna 1-plansvilla med källare erbjuder tre rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till uteplats med tak, trivsamt kök med matplats, gästtoalett samt badrum. Källarplanet erbjuder allrum, stort hobbyrum/sovrum, kontorsrum, mycket goda förvaringsutrymmen samt praktisk tvättstuga. Mycket tilltalande tomt med gräsytor för spel och lek, äppelträd, plommonträd samt en fin damm. I Häverödal finns Lundåsvallen som erbjuder 2,5 km asfalterat spår för rullskidor och konstsnö när dom första minusgraderna faller på, Mtb- spår på 3,5 km, pumptrack samt frisbeegolf. Tempo Häverödal ca 1,1 km från huset. Gottsta skola f-6 ca 750 m från huset. Slåttergubben förskola ca 1 km. Närmaste större tätort är Hallstavik, dit tar du dig på ca 5 minuter med bil. Hallstavik erbjuder flera mataffärer, bank, systembolag, restauranger, apotek, vårdcentral etc. Här finns också förskolor, grundskola, tennisbanor, golfbana och en populär badanläggning som förvaltas av Norrtälje Kommun. Du tar dig från Stockholm med bil på ca 1 timme och 15 minuter, från Uppsala på ca 55 minuter och från Norrtälje på ca 35 minuter. Från Hallstavik går det bussar både mot Stockholm, Norrtälje samt till Uppsala. Ett trevligt utflyktsmål är Grisslehamn som ligger ca 20 minuter bort med bil. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar. Välkommen på visning

Visar alla 8