Mäklare Marcus Pettersson

Marcus Pettersson

Om mig

Jag har över 20 års erfarenhet av att sälja bostäder. 2016 gick flyttlasset hit till kommunen. Det känns fantastiskt att få bo så nära havet med skärgården och fin natur samtidigt som Stockholm ligger på ett behagligt pendelavstånd. Började min karriär i Örebro för att senare leda en mäklarbyrå i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Nu när jag landat i Nynäshamn ser jag det som min uppgift att hjälpa dig och dina nära med era bostadsfrågor. Jag vill vara den som hjälper dig att förverkliga din bostadsdr

Mäklarens försäljning på Hemnet
Katrinelundsvägen 7, Landfjärden, Nynäshamns kommun
  • Sön 1 okt kl 13:00
Katrinelundsvägen 7, Landfjärden, Nynäshamns kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 7, Landfjärden, Nynäshamns kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 7

Gård/Skog
Landfjärden, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
12 950 000 kr
8,5 ha tomt

Idyllisk hästgård i mycket gott skick nära havet och båtbryggorna i Landfjärden. Boningshuset är byggt för att ta emot stora sällskap med ett integrerat orangeri. Gården har låga elkostnader med en väl tilltagen solcellsanläggning. På gården finns fler bostäder, inklusive en mindre stuga, ett gästhus och en lägenhet. Komplett gym med alla tänkbara redskap. Stallet är utrustat med 8 boxplatser, sadelkammare, foderrum och tvättstuga för täcken. Tomten rymmer gårdsplanen, upplyst ridvolt, trädgård, trädgårdsdamm, två beteshagar, två skogshagar och en hel del skog. Genom fastigheten slingrar grusgångar för fina promenader med hunden eller ridstigar för hästarna. Allt detta bara 30 minuter från Globen. Pendeltåg med parkering i Segersäng inom 7 minuter.

  • Premium
Nickstabadsvägen 18A, Nickstaviken, Nynäshamns kommun

Nickstabadsvägen 18A

Lägenhet
Nickstaviken, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/1
3 821 kr/mån
27 900 kr/m²

I idylliska Nickstaområdet erbjuds nu denna tvårummare belägen i mindre byggnader för huskänsla. På badrocksavstånd finns Nickstabadet med sandstrand, hopptorn och vattenrutschkana. Nynäsgårds pendeltågsstation och bussar finns på några minuters promenad från lägenheten. De mindre husen i föreningen ger ett gott grannskap, känslan av livet i hus med en gemensam förening för underhåll och drift. Mellan husen är det fint grusade gångar, grönskande ytor och det finns gemensam grillplats. Till varje lägenhet hör även ett kallförråd och en p-plats. För mer information om försäljningen och för att anmäla ditt intresse - hör av dig till mäklaren Marcus Pettersson eller Albin Persson.

Bogvägen 5, Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Bogvägen 5

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 795 000 kr
105,5 m²
4 rum
7 800 kr/mån
17 014 kr/m²

I BRF Söderkåkar på Sandhamn trivs många bra och bor länge. Föreningen består av mindre två-vånings byggnader med blandade storlekar på bostäderna. Här bor såväl de unga paren, den blivande familjen som den som njuter av ålderns vår. På Sandhamn njuter man av närheten till centrum för de vardagliga behoven, liksom närheten till bad, strand, motionsspår och promenadstigar. Bostaden på Bogvägen 5 är en trivsam fyrarummare med stora ytor. Till nedre plan erbjuds ett rejält kök med matplats, stort och socialt vardagsrum med matsal, ett fantastiskt uterum, uteplats på fram och baksida samt gott om förvaring i två förråd och en klädkammare. Här finns även tvättstuga och badrum med dusch. Övre plan består av tre rymliga sovrum, badrum med dusch och klädkammare. Vidare erbjuder den 105 kvm stora bostaden: - Uterum som förlänger sommaren. - Radhuskänsla med flera uteplatser och trädgård för odling. - Egen parkering i carport som ingår i avgiften. - Stabil förening som gjort stora renoveringar av värmesystem och takbyte. - Trevlig grannsämja med blandade åldersgrupper. - Idylliskt och lugnt läge med närhet till rekreation. Känner även du att det är hit du vill landa på dagarna och flytta för att bo och trivas? Tveka inte att höra av dig till mäklarna Marcus Pettersson eller Albin Persson för mer att få veta mer.

Ugglestigen 13, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Ugglestigen 13

Radhus
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
3 195 000 kr
102 + 21 m²
5 rum
214 m² tomt

Välplanerat och smakfullt renoverat souterrängradhus med eldstad. Tre uteplatser kryddar utemiljön med sol i alla väderstreck. Utekök, förråd och terrasserade trädeck med odlingar samt en milsvid utsikt över hustaken mot Hamnviken. Badet på bara några hundra meters gångavstånd. Värmepump som både producerar värme och kyla. Ett vackert hem med många plus. Garage i länga tillhör radhuset. Ta kontakt med mäklaren Marcus Pettersson för mer information.

  • Uteplats

Visar alla 4