Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Båtbyggarebacken 5, Mockebo, Oskarshamns kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Båtbyggarebacken 5, Mockebo, Oskarshamns kommun, bild 2
Båtbyggarebacken 5, Mockebo, Oskarshamns kommun, bild 3

Båtbyggarebacken 5

Villa
Mockebo, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 500 000 kr
143 + 57 m²
5 rum
906 m² tomt

På mycket attraktiv adress - Båtbyggarebacken 5 - finner ni denna fräscha & mycket välskötta 1-plansvilla med fantastiska vyer över Tillingefjärden, Bossholmen och småbåtshamnen nere vid viken. Från huset och terassen ser man när Gotlandsfärjan anländer in mot hamninloppet och när andra segelbåtar, motorbåtar är ute på havet inomskärs. Båtbyggarebacken 5 är beläget på en av Oskarshamns mest omtyckta villakvarter - Måckebo - och ligger som skafttomt med egen asfalterad uppfart som leder upp till fastighetens skyddade och upphöjda läge. Ett mycket tilltalande läge i Måckebo där man har både havet & naturen utanför dörren. Mycket trygg och lugnt villakvarter med återvändsgata. Här har det varit en och samma ägare sedan man byggde huset och man får en genuin känsla av att huset blivit väl omhändertaget och visar upp ett mycket gott skick från topp till tå. Huset byggdes 1981 och är ett Anebyhus som erbjuder 200 kvm totalt som fördelas på 143 kvm boyta och 57 kvm biyta. Boytan erbjuder 5 rok varav 3 sovrum och biytan erbjuder tvättstuga, förråd och husets integrerade garage. Från både kök, vardagsrum, sängkammare och den insynsskyddade terassen har man fantastiska vyer över viken nedanför huset och över Tillingefjärden och Bossholmen. Kök, vardagsrum och allrum ligger i anslutning till varandra och har stora ytor för både soffgrupp och matgrupp. I allrum finns en öppen spis som höjer mysfaktorn och även sprider värme till huset under vinterhalvåret. Husets tre sovrum ligger mot norra delen och här är även badrummet. En mycket tilltalande planlösning som passar alla åldrar i livet. Huset värms upp med mycket energieffektiv bergvärmepump och är anslutet till öppen fiber. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Garvaregränd 4, Högsby, Högsby kommun
Garvaregränd 4, Högsby, Högsby kommun, bild 2
Garvaregränd 4, Högsby, Högsby kommun, bild 3

Garvaregränd 4

Villa
Högsby, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 295 000 kr
170 + 146 m²
7 rum
1 050 m² tomt

Gedigen 30-tals villa med mansardtak och tomt hela vägen ner till vattnet med utsikt över Emån. Här erbjuds balkong, växthus, fristående garage, samt stensatt uteplats med murgrill och kvällssol. Ett trivsamt och lugnt boende med vattenutsikt från sovrum, vardagsrum och kök. På de 170 kvadratmetrarna ryms idag två badrum, ett förlängt vardagsrum, ett gediget platsbyggt kök och 3 sovrum. På övre plan finns en hall ut mot balkongen, kontor, ett potentiellt extrasovrum. I huset finns en inredd källarvåning med vinkällare, innespa med fungerande kamin och bubbelbad, samt tvättstuga och verkstad. Utöver den inredda ytan så finns det även en stor vind med möjligheter till fler sovrum, allrum och/eller förvaring. Huset är utrustat med solceller och uppvärmningen är vattenburna element och fjärrvärme. Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 2
Pepparstigen 2K, Havslätt, Oskarshamns kommun, bild 3

Pepparstigen 2K

Lägenhet
Havslätt, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
6 281 kr/mån
22 917 kr/m²

Fin och nyproducerad hörnlägenhet, nära stranden, friluftsområden, nytt utegym, campingplats och mycket annat som Havslätt erbjuder. Området kommer verkligen till liv på sommaren. Uteplats på både fram och baksida, med altan på baksidan och stor gemensam gräsmatta. Här har man nära till dagis och skola. Privat insyn från grannar tack vare läget. Egen bredare parkering finns med egen laddstolpe, unikt för området (enda lägenheten i föreningen som har detta). Möjlighet till fler bilar i fri parkeringsyta i närheten. Eget förråd ett kliv utanför dörren. Soprum som tillhör föreningen och miljöstation bara 50m bort. Välkommen till denna inflyttningsklara 3:a en kort (300m) promenad från havslättsbadet, skola i cykelavstånd och dagis i gångavstånd. Livsmedelsbutiker och restauranger i närheten och med busshållplats bara andra sidan gatan. Anmäl ert intresse idag!

  • Premium
  • Uteplats
Majestensvägen 31, Högsby, Högsby kommun

Majestensvägen 31

Villa
Högsby, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 295 000 kr
91 + 83 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till en totalrenoverad villa med bergvärme, renoverat kök och helkaklade badrum, nya 3-glasfönster och indragen påkopplad fiber. Utsikten från uteplatsen i väst, öst och från det inglasade uterummet är över Emån. Det är 7 kilometer till närmsta sandstrand (Gösjön badplats) där finns bl.a hopptorn, brygga och minigolf. Huset är inflyttningsklart med eldstad både i vardagsrum på entréplan och i allrummet på källarplan varav den sistnämnda är utrustad med insatskamin. Utespa finns vid östra terrassen. På samma sida av tomten finns en nedsänkt pool överblickande Emån. Köket är modernt och stilrent med en matsalsdel med plats för 4-6 personer. Badrummet på entréplan är helkaklat med kommod och bubbelbadkar. I vardagsrummet finns plats för både tv-, soffhörna samt en matsalsdel. Möjligheten finns att dela av vardagsrummet för att skapa ett extra sovrum. Alternativt så finns en inredd källare med 1-2 sovrum tänkbara sovrum, därtill finns två sovrum på övre plan, varav ett med altandörr ut till balkong. Totalt utgör huvudbyggnaden en 174 kvm stor levnadsyta fördelat på entréplan, övre plan samt den inredda källaren. Garage finns och uppfarten är stor nog för 2-3 bilar utöver garageplatsen. Huset har används som åretruntboende, men kan självklart användas som ett extrahus eller fritidsboende tack vare den energisnåla moderna uppvärmningen. I Högsby finns dagligvaruhandel som är öppet 8-21 alla dagar, goda kommunikationer både med buss och tåg, därtill finns systembolaget, pizzeria, postombud och djurklinik mm.

  • Balkong
  • Uteplats
Jonas Stolts väg 3, Högsby, Högsby kommun
  • Imorgon kl 16:30
Jonas Stolts väg 3, Högsby, Högsby kommun, bild 2
Jonas Stolts väg 3, Högsby, Högsby kommun, bild 3

Jonas Stolts väg 3

Villa
Högsby, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 295 000 kr
95 + 122 m²
5 rum
1 020 m² tomt

Här finns nu möjlighet för er som letar trivsam och gedigen familjevilla i lugna och barnvänliga Högsby. Här har dagens ägare bott sedan 2005 och sedan 2015 har många fina renoveringar utförts. Bland annat dränerades huset 2017 och i samband med det så byggde man det fantastiska uterummet och anlade pool och stort trädäck. Trädgårdens baksida fick en ny gräsmatta och en fin Tujahäck som ramar in hela trädgården. Utöver detta byggdes bastuhus och ett utespa finns placerat bakom poolen - allt är skapat för att hela familjen ska kunna umgås lediga dagar och där vänner är välkomna.

  • Premium
Sörvik Gunnarsdal 3, Sörvik, Oskarshamns kommun

Sörvik Gunnarsdal 3

Villa
Sörvik, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 400 000 kr
122 + 83 m²
4 rum
1 714 m² tomt

Nyproducerad villa med tre sovrum och möjlighet till fler. Till er som söker nytt, fräscht och stilrent boende. Men även som vill ha ett hus där ni kan växa. Välkommen till Sörvik Gunnardal 3 bara bara några minuter söder om Oskarshamn C. Här finns grön utsikt från samtliga sovrum. Tvättstuga med grovingång. Två badrum på nedre plan varav ett med badkar och det andra med dusch. Både med kommod och golvvärme. Köket är stilrent med integrerade vitvaror och köksö. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning med gott om ljusinsläpp och det finns två uteplatsdörrar från vardera kök och vardagsrum. I samlingsrummet på nedre plan så finns en täljstenskamin för både smart och energieffektiv mysvärme vintertid. Huset är beläget 5-6 minuter söder om Oskarshamn stad. För den stora familjen eller den växande finns världens möjlighet att ovanpå de 122 kvm BOA bygga ytterligare 83 kvm BOA med ett totalt antal på 205 kvm BOA. Ovanvåning är förberedd med såväl burspråk och takfönster. Värme i huset är från frånluftsvärmepump som förser byggnaden med vattenburen golvvärme, därtill är det mekanisk frånluftsventilation i huset för en jämn och bra luftkvalité. Välkommen till ett nytt fint boende i lugnet bara några minuters förd söder om stan. Anmäl ert intresse idag.

Björnströms väg 8, Ruda, Högsby kommun

Björnströms väg 8

Villa
Ruda, Högsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
565 000 kr
137 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Ett prisvärt boende med 137 kvm boarea fördelat på fem rum varav tre sovrum. Från sovrummet på nedre plan har man dörr ut till en uteplats under tak och sovrummen på ovanvåningen är verkligen väl tilltagna i storlek. Ett av sovrummen på övre plan har även dörr ut till en större balkong och till en walk-in closet. Vardagsrummet är stort, utrustat med en luft/luftvärmepump för enkel justering av värme eller air-condition. Garage finns på tomten samt ett tillbyggt förråd och ett förrådsutrymme i garaget. En större investering har gjorts för ett staket som löper runt majoriteten av tomten. Därav är detta hus perfekt för hundfamiljen eller de med små barn. Fiber finns installerat i huset. Huvudbyggnaden är beläget i ett lugnt och tryggt område med nära till förskola, skola, livsmedelsbutik, café och bygdegård. I närheten finner man även busshållplats med förbindelse till Högsby och Oskarshamn. I Högsby finns tågstation. Varmt välkommen till Björnströms väg 8. Visning sker enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Uteplats
Tjudövägen 20, null, Oskarshamns kommun

Tjudövägen 20

Villa
Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 449 500 kr
121 m²
4 rum
915 m² tomt

Nu börjar vi bygga moderna villor i vår vackra kuststad Påskallavik! Nu kan vi stolt presentera ett nybyggnadsprojekt i ett attraktivt läge mellan Oskarshamn och Mönsterås, närmare bestämt i vårt vackra kustsamhälle Påskallavik. Utöver Påskallaviks härliga läge finner ni här även allt ni kan tänkas behöva för vardagen, såsom en livsmedelsbutik, restauranger, barnomsorg och skola. Pärlan Påskallavik erbjuder också närhet till såväl badplatser som båtplatser och för den hurtiga finns det också behagfulla promenadstråk längs med den småländska kusten. Med en kortare promenad eller cykeltur går det enkelt att ta sig till närliggande Nötö där det lokala fotbollslaget Stjärnan stoltserar, här finns en inbjudande Sandstrand, perfekt för barnfamiljen! Här erbjuds ett färdigt koncept där ni lägger allt arbete i entreprenörens händer. När ni flyttar in vet ni exakt vad ni får. De 121 kvm bjuder på modern design, smart planlösning och mycket ljus och luft. I större delar av huset har man en takhöjd om 3 meter. Det kommer att finnas möjlighet att välja om man vill ha 3 eller 4 sovrum. Ni får ett spännande hus med hög standard. Huset är under pågående byggnation och kommer att byggas enligt bifogade ritningar. Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. Huset är planerat att uppföras under vintern och byggnation är under planering. Här erbjuds möjligheten till att teckna entreprenadavtal på 6 st fristående villor utöver de två villor som är under byggnation. Det är först till kvarn som gäller! Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val köparen gör. Obs. även möjligt att endast köpa tomt, utan entreprenadavtal. 650,000kr per tomt inkl. anslutningsavgift VA. Vi kommer att uppdatera sidan löpande med information och bilder under byggnation till färdigställande av det första huset.

  • Nyproduktion
Nu släpper vi de två första husen som är under uppförande i etapp 1, null, Oskarshamns kommun

Nu släpper vi de två första husen som är under uppförande i etapp 1

Villa
Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
fr. 3 449 500 kr
121 m²
4 rum
915 m² tomt

Nu börjar vi bygga moderna villor i vår vackra kuststad Påskallavik! Nu kan vi stolt presentera ett nybyggnadsprojekt i ett attraktivt läge mellan Oskarshamn och Mönsterås, närmare bestämt i vårt vackra kustsamhälle Påskallavik. Utöver Påskallaviks härliga läge finner ni här även allt ni kan tänkas behöva för vardagen, såsom en livsmedelsbutik, restauranger, barnomsorg och skola. Pärlan Påskallavik erbjuder också närhet till såväl badplatser som båtplatser och för den hurtiga finns det också behagfulla promenadstråk längs med den småländska kusten. Med en kortare promenad eller cykeltur går det enkelt att ta sig till närliggande Nötö där det lokala fotbollslaget Stjärnan stoltserar, här finns en inbjudande Sandstrand, perfekt för barnfamiljen! Här erbjuds ett färdigt koncept där ni lägger allt arbete i entreprenörens händer. När ni flyttar in vet ni exakt vad ni får. De 121 kvm bjuder på modern design, smart planlösning och mycket ljus och luft. I större delar av huset har man en takhöjd om 3 meter. Det kommer att finnas möjlighet att välja om man vill ha 3 eller 4 sovrum. Ni får ett spännande hus med hög standard. Huset är under pågående byggnation och kommer att byggas enligt bifogade ritningar. Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal. Exempel på de två hustyperna som kan uppföras hittar du här. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. Dessa två hus (Tjudövägen 18 & 20) är planerade att uppföras under vintern. Byggnation är under planering. Här erbjuds möjligheten till att teckna entreprenadavtal på 6 st fristående villor utöver dessa två villor som är under byggnation. Det är först till kvarn som gäller! Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Beräknad inflyttning preliminärt april/maj 2022. Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val köparen gör. Vi kommer att uppdatera sidan löpande med information och bilder under byggnation till färdigställande av det första huset.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9