Mäklare Evalena Lindvall

Evalena Lindvall

Om mig

Detta fantastiska att få träffa alla nya människor i olika faser i livet med nya mål och nya erfarenheter. Att få medverka till att hitta ett nytt drömhem eller ett andningshål på fritiden, att ge god råd och tips i både köp- och säljläge, lotsa hela vägen från värdering till inflyttning - det är mitt mål för alla kunder. Efter många år som mäklare är det fortfarande lika spännande och kul.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkgatan 29, Centralt, Östersunds kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00

Kyrkgatan 29

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 590 000 kr

79 m²

3 rum

3 980 kr/mån
20 127 kr/m²

Ljus och bra lägenhet med centralt läge. Lägenheten har enhetliga golv och ljusa väggar. Inglasad balkong gör att du kan njuta av årstiderna längre. Den trevliga gården har utemöbler under sommartid. Hiss från gården och trapphus till entréverandan. Här bor du med absolut närhet till allt vad Östersunds centrum har att erbjuda!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bronsåldersvägen 9, Västra Odensala, Östersunds kommun

Bronsåldersvägen 9

Villa
Västra Odensala, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

4 375 000 kr

104 m²

6 rum

615 m² tomt

Välkommen till denna fina och väl omhändertagna villa i Västra Odensala där viktiga renoveringar gjorts. Här bor du på en fin tomt med soligt och bra läge intill grönområde. Villan har sex rum och kök, varav fyra sovrum. Det finns även ett garage med plats för bil och förvaring. På baksidan av huset finns en härlig balkong där du kan njuta av solen och utsikten över trädgården. Här finns också en stor uteplats med plats för grill och möbler. Villan är väl underhållen och har en ljus och modern inredning. Ett perfekt hem för dig som vill ha ett bekvämt och mysigt boende! Du har även nära till mataffär och bra kommunikationer till stan. Missa inte denna möjlighet att förvärva ditt drömboende! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Rise 705, Offerdal, Krokoms kommun

Rise 705

Villa
Offerdal, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 150 000 kr

165 m²

6 rum

2 194 m² tomt

Välkommen på visning av en mycket snyggt renoverad villa med garage och trädgårdsförråd. Här är det bara att flytta in. Bra besiktningsprotokoll och härligt läge i området. I garaget finns det bra förråd och i nuläget ett litet gym. Stor tvättstuga och trevligt kök. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matrumsdel. Stora altaner på fram och baksida. På baksidan är det en inglasad del och en öppen.

Gråsparvvägen 2, Brittsbo, Östersunds kommun
 • Imorgon kl 11:30

Gråsparvvägen 2

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 650 000 kr

99 m²

4 rum

5 465 kr/mån
26 768 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus med hörnläge i området. Lägenheten har balkong, stor uteplats mot gården, parkering med laddstolpe för elbil och uteplats vid entré! Dessutom tillhör carport i länga och uteförråd i separat byggnad. Här bor du i två plan med badrum på varje plan. Bra med garderober, egen värmepump. Stort kök med allrum i öppen planlösning. Nya stadsdelen Brittsbo erbjuder elljusspår, grillplats, friluftsområdet Tysjöarna och Storsjön i närområdet. Bussarna går regelbundet och det finns cykel- och gångvägar hela vägen till centrum. Du ca 5 km ifrån Östersunds stadskärna och dess utbud. Vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Dalhem 145, Gällö, Bräcke kommun

Dalhem 145

Fritidshus
Gällö, Bräcke kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

350 000 kr

30 m²

2 rum

1 518 m² tomt

I en glänta i skogen, alldeles vid Damhemsviken, hittar du denna lilla stuga. Den behöver lite extra kärlek, men har stora möjligheter att bli en riktig pärla. Här finns förråd och vedbod samt ett litet hus för dusch mm. Vatten från egen brunn. Dock är tillgången oklar. Varmt välkommen på visning!

Kanslihusgränd 8B, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 8B

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 350 000 kr

33 m²

1 rum

2 222 kr/mån
40 909 kr/m²

Compact living när det är som bäst - ja, dessa 33 kvm erbjuder i stort sett allt som behövs för ett fantastiskt boende. Väldigt effektivt planerad 1:a där du kan stuva undan sängen från det övriga i en perfekt sovalkov. Stora fönster bjuder på ett fint ljusinsläpp och ett ganska så ogenerat läge. Läget är optimalt - gångavstånd till staden, närhet till mataffärer och gym. För skidåkaren finns i närheten flera kilometer belysta skidspår som på sommaren utmanar dig på gång/löprundan. Garage finns i husets källare liksom övernattningslägenhet. Bra allmänna kommunikationer finns i närområdet. Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-visning.

 • Hiss
Ärtvägen 64, Lillsjön, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ärtvägen 64

Lägenhet
Lillsjön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 725 000 kr

78 m²

3 rum

3 838 kr/mån
22 115 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trea om 78 kvadratmeter på Ärtvägen 64! Lägenheten är ljus och välplanerad med fräscha ytskikt samt enhetliga golv så här är det bara att flytta in och börja njuta! Lägenheten har dessutom två balkonger varav den ena är inglasad. Förråd på nedre plan. Bredband och kabel-tv ingår i hyran samt att föreningen har så kallad gemensamhetsel. Föreningens medlemmar har tillgång till bl a bakstuga, festlokal, gym och gästlägenhet för 5-6 personer som är fullt utrustad samt att 1 p-plats ingår för gästerna. I det absoluta närområdet finns Hälsocentral med distriktsläkare, mödravård och barnavårdscentral, sjukgymnastik och apotek. Här finns även fyra förskolor, kyrka och grundskolans alla nivåer. Närhet till välsorterad mataffär och Lillängets köpcentrum.

 • Plus
 • Balkong
Kanslihusgränd 4, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 4

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 675 000 kr

50,5 m²

2 rum

2 964 kr/mån
33 168 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a på Stadsdel Norr. Lägenheten är ljus med vita väggar och ett vackert enhetligt parkettgolv. Här bor du i en smart och välplanerad lägenhet med stort luftigt allrum med kombinerat kök och vardagsrum där man gärna umgås. Sovrummet har plats för säng, skrivbord och förvaring. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och här finns även en tvätt/torkmaskin. Här har du möjlighet att bo med närhet till både skidstadion, natur och centrum! På Stadsdel Norr bor ni med gång- och cykelavstånd till allt ni kan önska: - stadens puls med restauranger och butiker, skidstadion, Mittuniversitetet samt matbutiker. Varmt välkommen på visning! Redan idag kan ni spana in lägenheten via vår 3D-visning.

 • Hiss
Sölvbacken 425, Oviken, Bergs kommun

Sölvbacken 425

Tomt
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

575 000 kr

1 260 m² tomt

I Sölvbacken, Oviken, med ett underbart läge nära Storsjöns strand och med del i gemensamhetsanläggning med båt- grill och badplats har ni nu chansen att få bygga ert drömboende på någon av de tre tomterna! Det är bara några minuter till skola, förskola, vårdcentral, affärer, bensinstation, bygghandel, restaurang och kafé, dessutom endast 40 minuter in till centrala Östersund. Trots närheten till så mycket är läget verkligen mitt i naturen. Skoteråkning, fiske och skidåkning kan snabbt omvandlas till simhall, bowlinghall och dans. Här får du chansen att bygga ditt drömboende där du kan kombinera enskildhet och natur med närhet till samhällsservice. Förhandsbesked är sökt och erhållits. Vattenförening finns i byn till mycket förmånliga avgifter, avlopp anläggs enskilt. Fiber och el finns i direkt närhet. Sölvbacken, 425 (2:9), 1260 kvm. Pris 575 000 kr Sölvbacken 427 (2:10), 1343 kvm. Pris 575 000 kr Sölvbacken 431 (2:11) 2093 kvm. Pris 625 000 kr

Författarvägen 3, Tandsbyn, Östersunds kommun

Författarvägen 3

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 200 000 kr

120 m²

3 rum

2 010 m² tomt

Välkommen till denna praktiska och välbyggda villa i Tandsbyn. Här har du allt i ett enda praktiskt plan utan jobbiga trappor. Du har dessutom möjlighet till 3-4 sovrum. Stora sällskapsytor gör det lätt att umgås. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar som underlättar för bilparkeringen i garaget. Trevlig altan vid entrén. Bra förvaringsmöjligheter och härliga grönytor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Evalena Lindvall för att boka din visningstid!

 • Uteplats
Reveljgränd 3, Körfältet, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Reveljgränd 3

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 100 000 kr

67 m²

2 rum

3 666 kr/mån
16 418 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a endast en halvtrappa upp! Stor balkong i soligt läge. Stor och bra klädkammare. Som en extra bonus finns ca 16 000 i reparationsfond! Brf Kusken är en stor och stabil förening med barnvänliga omgivningar. Föreningens medlemmar har tillgång till bland annat utegym, lekplatser, bakstuga, hobbyrum, cykelrum, vallabod samt tvättstuga och grovtvättstuga. Här finns även odlingslotter för alla med gröna fingrar! I närområdet finns ett stort parkområde som bland annat bjuder på tennisbana, basketplan, boulebana samt grillplats. Lägenheten ligger i lugnt och populärt område med närhet av både Lillänges handelsområde samt Östersunds stadskärna. Förskola och skola finns i närheten för familjens yngre medlemmar och även spännande lekplatser finns i närområdet. Ett stenkast bort finns grönområden med motions- och skidspår. Varmt välkommen

 • Balkong
Kolbacksvägen 5, Åsarna, Bergs kommun

Kolbacksvägen 5

Villa
Åsarna, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

1 290 000 kr

176 m²

4 rum

5 120 m² tomt

Är det dags för ett nytt liv närmare naturen och lugnet? Villa med privat våning, uppställningsplatser för husvagnar, uthyrningsrum med gemensamt kök, wc, bastu och duschrum, garage samt en lägenheten för uthyrning finns nu till salu i Åsarna. Allt beläget med närhet till sjön och skidspår.

 • Balkong

Visar alla 12