Mäklare Maria Hoppstadius

Maria Hoppstadius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bangårdsgatan 66, Söder, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bangårdsgatan 66

Villa
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 700 000 kr
155 + 60 m²
5 rum
861 m² tomt

Varmt välkommen till Bangårdsgatan 66, en charmig suterrängvilla som erbjuder en harmonisk boendemiljö fördelad på två välplanerade plan! Denna trevliga villa är perfekt för den växande familjen eller paret som söker extra utrymme. Här finns ett rymligt vardagsrum, gediget kök och de fyra sovrummen erbjuder lugn och ro för hela familjen. Bostaden stoltserar med inte mindre än två rymliga garage, vilket gör det till en dröm för bilentusiasten eller hantverkaren med behov av extra utrymme. Den inglasade balkongen i perfekt solläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och bjuder på härlig avkoppling. För den som söker extra avslappning finns även en relax med bastu och bubbelbadkar där man kan njuta av lugna stunder. Med fiber installerat är uppkopplingen snabb och tillförlitlig, perfekt för hemmakontoret eller streaming av film och musik. Denna villa är mer än bara ett hus; det är ett hem som väntar på att skapa nya minnen med sina nya ägare! Redan nu kan du ta en titt via vår 3D-film. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Röde 313, Alsen, Krokoms kommun

Röde 313

Villa
Alsen, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 700 000 kr
75 m²
2 rum
6 420 m² tomt

Välkommen till denna superfina och praktiska enplansvilla högt belägen i vackra Röde 313, där modernitet och komfort möts! Här kan du njuta av en fantastisk utsikt mot Oviksfjällen, Åreskutan och Alsensjön, en vy som förändras med årstiderna och ger en ständigt närvarande känsla av lugn. I söderläge finner du en rymlig altan där kaffet kan avnjutas i solen, eller varför inte middagar under bar himmel med nära och kära? Villatomten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att skapa sin egen oas. Villan som är byggd 2016 erbjuder en öppen och inbjudande planlösning som förenar kök och vardagsrum. Köket, hjärtat av hemmet, är utrustat med toppmoderna bekvämligheter och rikligt med arbetsytor, medan vardagsrummet bjuder in till avkoppling. De flertaliga fönstren i vardagsrum och kök ger ett stort naturliga ljusinsläpp och erbjuder alltid något att vila blicken på. Som pricken över i finns här också en härlig braskamin. Detta är ett hem som kombinerar estetik med funktionalitet, där varje kvadratmeter är noggrant planerad för att maximera boendekomforten. I Röde bor du lantligt och nära naturen medan du har pendlingsavstånd till Åre, Krokom och Östersund. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt nya drömhem. Redan nu kan du ta en titt via vår 3D-film. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Smedjegatan 22, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smedjegatan 22

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 675 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 555 kr/mån
21 753 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välkomnande 3:a på attraktiva Smedjegatan 22, belägen i hjärtat av Frösön! Här erbjuds en modern och öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum i en harmonisk social yta, perfekt för både vardagsmys och underhållning av gäster. Det fina köket har gott om förvaring och arbetsytor, medan matplatsen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna som har en fin vy mot Frösöberget. Genom de stora fönstren kan du följa årstidernas alla skiftningar- vårens skönhet, sommarens grönska, höstens alla färger samt vinterns magi med rådjuren utanför. Balkongen blir din egen privata oas där du kan njuta av morgonkaffet eller en avkopplande stund. Bostadens helkaklade badrum erbjuder både stil och funktion i ett. Denna bostad är inte bara en plats att bo på, det är ett hem som väntar på att skapa minnen. Missa inte chansen att göra det till ditt! På Frösön bor du lugnt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och Frösöberget, fina grönområden och bra kommunikationer. Storsjön och Frösö båthamn finns i närområdet och Östersunds centrum når du enkelt med cykel eller en kort promenad. Redan nu kan du ta en titt på lägenheten via vår 3D-film. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tonsättarvägen 13A, Sommarskogen, Östersunds kommun

Tonsättarvägen 13A

Tomt
Sommarskogen, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 950 000 kr
2 111 m² tomt

Välkommen till Tonsättarvägen 13A, en härlig tomt med ett oslagbart läge i ett av de mest eftertraktade områdena på Frösön! På Tonsättarvägen får du möjlighet att bygga ditt drömhus med fin utsikt över naturen och mot Storsjön och Oviksfjällen. Tomten är solig med ett lugnt och harmoniskt läge vid en återvändsgata med skogsdunge samt jordbruksmark som granne på ena sidan. Här kan du njuta av livet i en skön miljö, med många möjligheter till rekreation. Tonsättarvägen ligger i ett populärt område med nära till naturen, Storsjön och inspirerande miljöer. Stor tomt på 2 111 m² med byggrätt på hela 165 m² i byggnadsarea för bostadshuset. Missa inte denna unika chans att förverkliga dina bostadsdrömmar på en av de bästa tomterna i Östersundsområdet! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till fastighetsmäklaren!

Visar alla 4