Mäklare Maria Hoppstadius

Maria Hoppstadius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odenskogsvägen 108, Odenskog, Östersunds kommun
 • Tor 30 mar kl 16:30

Odenskogsvägen 108

Lägenhet
Odenskog, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 150 000 kr

79,5 m²

3 rum

3 636 kr/mån

14 465 kr/m²

Välkommen till Odenskogsvägen 108 och denna 3:a som nu ligger ute till försäljning! Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum skapar en trevlig social yta. Bostaden erbjuder också balkong samt ett stort fönsterparti i vardagsrummet som släpper in mycket ljus. Lägenheten ligger längst ut på loftgången vilket ger stor känsla av avskildhet. Då bostaden har visst renoveringsbehov finns möjlighet för dig som vill skapa ditt eget boende. Hiss finns! I Odenskog bor du i ett populärt område med mycket gröna ytor. Nära till förskola, skola, lekplatser och badhus. Välsorterad mataffär, pizzeria och gym ligger ett stenkast bort och du bor med närhet till goda kommunikationer. Redan nu kan du spana in bostaden via vår digitala 3D-visning. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rådhusgatan 14B, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 14B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 225 000 kr

76 m²

3 rum

5 501 kr/mån

16 118 kr/m²

På Rådhusgatan 14B letar nu denna ljusa och trevliga 3:a nya ägare! Bostaden är ljus och har en trevlig planlösning med två bra sovrum. Det ljusa vardagsrummet har fönster åt två håll och härifrån har du utgång till den härliga inglasade balkongen. Går du in till lägenheten från Rådhusgatan så har du entré utan nivåskillnad. Lägenheten ligger i ett lugnt område, samtidigt som du bor med närhet till centrum. Goda kommunikationer samt nära Jamtli och Östersunds sjukhus. En kort promenad bort når du Östersunds stadskärna med dess utbud av butiker och restauranger. Trevlig och lugn innergård att njuta på. Välkommen att boka in dig på visning! Redan nu kan du spana in bostaden via vår 3D-film!

 • Balkong
Genvägen 15A, Karlslund, Östersunds kommun
 • Imorgon kl 17:00

Genvägen 15A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 550 000 kr

63 m²

2 rum

3 343 kr/mån

24 603 kr/m²

Endast en halv trappa upp hittar du denna fina 2:a! Bostaden har genomgående fina och ljusa ytskikt samt en bra planlösning. Köket är stilrent och erbjuder allt du kan tänkas behöva i matlagningsväg. Här finns en praktiskt köksö samtidigt som ett matbord ryms. Vardagsrummet är rymligt och har balkong i perfekt solläge. Helkaklat och snyggt badrum. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Med gångavstånd till centrum bor du här med närhet till det mesta. Förskola, skola och mataffärer finns i närområdet. Läget är perfekt för dig som gillar att motionera och vara ute, då du når skidstadions elljusspår efter bara någon minuts promenad. Inom föreningen finns bland annat elladdstolpar samt uthyrningslägenhet och spaavdelning. Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-film! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Midgårdsgatan 3D, Söder, Östersunds kommun

Midgårdsgatan 3D

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 350 000 kr

82,5 m²

3 rum

6 879 kr/mån

16 364 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a på härliga Midgårdsgatan! Här finns en stor inglasad terrass med vy över Storsjön. Inglasningen förlänger utesäsongen och du får ett extra rum som rymmer både matgrupp och umgängesdel. Bostaden är trevligt planerad och du har kökets matplats i anslutning till vardagsrummet. Hiss i huset och internet ingår i avgiften. På Midgårdsgatan bor du nära matvaruaffärer och restauranger. Stadskärnan och Storsjön ligger på promenadavstånd och du har nära till allmänna kommunikationer. Trevlig förening där det finns tvättstuga, kvarterslokal, stort cykelförråd, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Redan nu kan du spana in bostaden via vår digitala 3D-visning. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Hiss
Fröjavägen 13B, Frösödal, Östersunds kommun

Fröjavägen 13B

Lägenhet
Frösödal, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 425 000 kr

79,5 m²

3 rum

3 953 kr/mån

17 925 kr/m²

Varmt välkommen till Fröjavägen 13A och denna trevliga 3:a! Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med två bra sovrum, helkaklat badrum och praktisk förvaring i klädkammare. Bostaden är ljus och från det rymliga vardagsrummet når du den härliga balkongen. Trevligt kök med gott om förvaring och plats för matbord framför fönster. På Fröjavägen bor du i ett område som är både attraktivt och lugnt men nära till Östersunds stadskärna. Här bor du nära matbutik och restaurang samt med närhet till vackra promenadstråk och Frösöberget. Vintertid erbjuder Frösön dessutom härlig skidåkning i Ladängen och Gustavsbergsbacken. Östersunds centrum når du enkelt med cykel eller en promenad. Redan nu kan du spana in bostaden via vår digitala 3D-visning. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 5