Mäklare Maria Hoppstadius

Maria Hoppstadius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vickervägen 59, Lillsjön, Östersunds kommun

Vickervägen 59

Lägenhet
Lillsjön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
950 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
3 592 kr/mån
14 394 kr/m²

Nu finns äntligen en 2:a i markplan i populära Lillsjön ute till försäljning! Här erbjuds en bra planerad lägenhet i omtyckt område. Vid entrén har du möjlighet att ha en liten uteplats och på baksidan finns en härlig altan att möta våren på! Då bostaden har visst renoveringsbehov har du här möjlighet att renovera efter tycke och smak. Gott om förvaring i klädkammare samt i lägenhetsförråd som ligger i samma länga. Internet ingår i avgiften. I trevliga Lillsjön bor du bekvämt med närhet till båda fina strövområden, badplats samt fina gång- och cykelvägar. Runt hörnet finner du även hälsocentral med apotek, skolor och förskolor. Goda bussförbindelser finns alldeles intill området och en promenad bort når du matbutik. Stor och stabil bostadsrättsförening med mycket förmåner för dig som medlem, såsom tillgång till gym, bastu, bakstuga, snickarbod, festlokal samt möjlighet till att hyra övernattningsrum. Redan nu kan ta en titt på bostaden via vår 3D-visning! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Uteplats
Tegelbruksvägen 11B, Tegelplan, Östersunds kommun
  • Idag kl 16:30

Tegelbruksvägen 11B

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
875 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/7
5 665 kr/mån
13 780 kr/m²

Letar du ett bekvämt boende med hiss har du hittat rätt här på Tegelbruksvägen 11B! Bostaden erbjuder en bra planlösning med ett ljust kök, trevligt vardagsrum, sovrum och ett badrum med dusch samt en härlig inglasad balkong. Det ljusa köket erbjuder kyl och frys samt en trevlig matplats framför fönster. Här erbjuds ett praktiskt boende med bland annat tvättmaskin samt hiss. Den populära bostadsrättsföreningen ibland kallad Ljungen erbjuder bland annat tvättstuga och övernattningsrum för sina medlemmar. Föreningen är i huvudsak inriktad på boende för personer 55+. Här finns det också fotvård, bibliotek, frisör med mera i huset. Här bor du i ett tryggt boende där möjlighet till service finns. På Tegelplan bor du som granne med matvaruaffär, café och restaurang med mera. Centrala Östersund når du enkelt med buss, cykel eller en promenad. Varmt välkommen på visning - spana gärna in lägenheten redan idag via vår 3D-visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Krondikesvägen 80A, Marielund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 80A

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 350 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 040 kr/mån
17 647 kr/m²

Varmt välkommen till Krondikesvägen 80A och denna trevliga 3:a på entréplan! Bostaden erbjuder en bra planlösning samt mycket ljus då vardagsrummet har fönster åt två håll. Här finns också en härlig uteplats i perfekt solläge som du kan möta våren på! Då bostaden har visst renoveringsbehov har du chansen att skapa ditt eget drömboende! Bostaden är belägen i populära Marielund. Storsjöbadet och travet ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till centrum. Nära till allmänna kommunikationer. Trevlig förening där det bland annat finns samlingslokal, bastu/relax, övernattningslägenhet, pingisrum och bakstuga. Varmt välkommen på visning! Du kan redan nu spana in lägenheten via vår 3D-länk.

  • Uteplats
Genvägen 27, Karlslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Genvägen 27

Villa
Karlslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 990 000 kr
106 + 63 m²
5 rum
1 303 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Genvägen 27 i Karlslund! Här får du ett fantastiskt boende med fina golv, stora möjligheter och en härlig 30-talskänsla. Villans entréplan erbjuder två fantastiska rum i fil, hemtrevligt kök samt en gäst-wc. På övre plan finns tre sovrum varav ett med balkong samt ett badrum. I husets källarplan finns förutom tvättstuga och bastu ett allrum med flera användningsmöjligheter. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett drömhus med mycket potential! I Karlslund bor du med grönskande grönområden runt knuten men även centralt med närhet av allt som Östersund har att erbjuda. Här ifrån har du bland annat gångavstånd till mataffärer, restauranger och Östersunds centrum. Även skidstadion med dess skidspår finns på nära håll. I närområdet finns skolor och förskolor för familjens yngre medlemmar. Redan nu kan ta en titt på bostaden via vår 3D-visning! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Odenskogsvägen 82, Odenskog, Östersunds kommun

Odenskogsvägen 82

Lägenhet
Odenskog, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
950 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 012 kr/mån
11 950 kr/m²

Välkommen till Odenskogsvägen 82 och denna 3:a högst upp i huset! Bostaden erbjuder en inglasad balkong samt ett stort fönsterparti i vardagsrummet som släpper in mycket ljus. Närheten mellan matplats och vardagsrum skapar en trevlig social yta. Då bostaden har visst renoveringsbehov finns möjlighet för dig som vill skapa ditt eget boende. Hiss finns i huset! I Odenskog bor du i ett populärt område med mycket gröna ytor. Nära till förskola, skola, lekplatser och badhus. Välsorterad mataffär, pizzeria och gym ligger ett stenkast bort och du bor med närhet till goda kommunikationer. Redan nu kan du spana in bostaden via vår digitala 3D-visning. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Odensalagatan 41D, Tegelplan, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odensalagatan 41D

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 490 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 831 kr/mån
20 000 kr/m²

Några få trappsteg upp på Odensalagatan 41D är nu denna hemtrevliga 3:a ute till försäljning! Här erbjuds du en välplanerad bostad med inglasad balkong i soligt läge. Köket har stor matplats och vardagsrummet är ljust tack vare det stora fönsterpartiet samt det extra fönstret som det härliga gavelläget ger. Här bor du på mysiga Tegelplan, med mataffär, fik och restaurang och där allmänna kommunikationer ligger precis runt hörnet. Campus har du en promenad bort och centrum, med alla butiker och gågator når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med det perfekta läget! Välkommen att anmäla dig på visning! Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-film.

  • Balkong

Visar alla 6