Mäklare Maria Hoppstadius

Maria Hoppstadius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Karbinvägen 7

Radhus
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 990 000 kr
115 m²
4 rum
584 m² tomt

Varmt välkommen till Karbinvägen 7, en pärla i Remonthagen som erbjuder en harmonisk kombination av 50-tals charm och modern bekvämlighet! Här kan du njuta av soliga dagar, det finns en altan på både framsidan och baksidan, perfekt för såväl morgonkaffet som kvällens grillning. Köket, renoverat 2023, är en dröm för den matlagningsintresserade med sin stilrena design och moderna utrustning. Huset rymmer tre nyrenoverade sovrum som erbjuder plats för både vila och återhämtning. Badrummet renoverades så sent som 2022. Energieffektiv vardag med fjärrvärme samt solceller som installerades 2022. Självklart kan du ladda bilden på egen el! Det tillhörande garaget kompletterar bostaden och ger extra utrymme för förvaring eller hobbyprojekt. Missa inte chansen att skapa ditt nästa hem på denna idylliska adress. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Östfjällvägen 9, Nedre Torvalla, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östfjällvägen 9

Lägenhet
Nedre Torvalla, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 659 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen på Östfjällvägen 9! Bostaden erbjuder ett bekvämt boende med ett fint kök i vitt utförande där det går som en dans att laga mat. Rymligt vardagsrum med ljusinläpp från två håll ger en lugn och rofylld känsla. Den rymliga balkongen har ett perfekt solläge och vetter mot ett lugnt skogsparti. Som bonus har lägenheten ett insynsskyddat läge. Praktisk förråd alldeles bredvid lägenheten! På Östfjällvägen har du chansen att bo i ett trevligt och barnvänligt område. Här har du lekplats alldeles intill bostaden och nära till förskolor och skola. Fina friluftsområden med elljusspår finns i närheten och bra bussförbindelser till centrala Östersund. Bra och trevlig förening som anordnar gemensamma tillställningar för sina medlemmar. Föreningen erbjuder bland annat bastu, övernattningslägenhet och samlingslokal. Redan nu kan du spana in bostaden via vår digitala 3D-visning. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Odensalagatan 41D, Tegelplan, Östersunds kommun

Odensalagatan 41D

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 390 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 831 kr/mån
18 658 kr/m²

Några få trappsteg upp på Odensalagatan 41D är nu denna hemtrevliga 3:a ute till försäljning! Här erbjuds du en välplanerad bostad med inglasad balkong i soligt läge. Köket har stor matplats och vardagsrummet är ljust tack vare det stora fönsterpartiet samt det extra fönstret som det härliga gavelläget ger. Här bor du på mysiga Tegelplan, med mataffär, fik och restaurang och där allmänna kommunikationer ligger precis runt hörnet. Campus har du en promenad bort och centrum, med alla butiker och gågator når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med det perfekta läget! Välkommen att anmäla dig på visning! Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-film.

  • Balkong
Rådhusgatan 95A, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 95A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 190 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
20 696 kr/m²

Välkommen till Rådhusgatan 95A och denna trevliga 2:a! Fint kök med ett mysigt burspråk där matbordet får plats. Det trevliga vardagsrummet är lättmöblerat och har ett vackert parkettgolv. På den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol kan du njuta efter jobbet och under varma kvällar. Bonus att både internet och hushållsel ingår i avgiften! På Söder bor du nära matvaruaffär och restauranger. Stadskärnan och Storsjön ligger på promenadavstånd och du har nära till allmänna kommunikationer. Spana gärna in bostaden redan idag via vår 3D-visning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 4