Mäklare Maria Hoppstadius

Maria Hoppstadius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tonsättarvägen 13A, Sommarskogen, Östersunds kommun

Tonsättarvägen 13A

Tomt
Sommarskogen, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 950 000 kr
2 111 m² tomt

Välkommen till Tonsättarvägen 13A, en härlig tomt med ett oslagbart läge i ett av de mest eftertraktade områdena på Frösön! På Tonsättarvägen får du möjlighet att bygga ditt drömhus med fin utsikt över naturen och mot Storsjön och Oviksfjällen. Tomten är solig med ett lugnt och harmoniskt läge vid en återvändsgata med skogsdunge samt jordbruksmark som granne på ena sidan. Här kan du njuta av livet i en skön miljö, med många möjligheter till rekreation. Tonsättarvägen ligger i ett populärt område med nära till naturen, Storsjön och inspirerande miljöer. Stor tomt på 2 111 m² med byggrätt på hela 165 m² i byggnadsarea för bostadshuset. Missa inte denna unika chans att förverkliga dina bostadsdrömmar på en av de bästa tomterna i Östersundsområdet! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till fastighetsmäklaren!

Snorres väg 21, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snorres väg 21

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
925 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 479 kr/mån
14 567 kr/m²

Varmt välkommen till Snorres väg 21 och denna fina 2:a på markplan! Här erbjuds ett fint kök, ett rymligt vardagsrum samt ett helkaklat snyggt badrum som renoverades år 2020. Härligt med en uteplats att njuta på nu när våren är i antågande! På Snorres väg ingår internet i månadsavgiften! Här bor du i ett lugnt och populärt område med bekväma avstånd till det mesta. En kort promenad bort når du matbutik, skola och förskola. Goda bussförbindelser. Det finns vackra promenadstråk i anslutning till bostaden som enkelt tar dig till Storsjöns strand. Under vintertid erbjuder Frösön längdskidåkning på Lövstaspåren samt härlig skidåkning i Ladängen och Gustavsbergsbacken. Varmt välkommen att anmäla dig på visning- redan nu kan du ta en titt via vår 3D-film!

  • Plus
  • Uteplats
Splintvägen 14, Torvalla, Östersunds kommun

Splintvägen 14

Lägenhet
Torvalla, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
950 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
5 695 kr/mån
10 326 kr/m²

På Splintvägen 14 finns nu denna trevliga 4:a ute till försäljning! Bostaden är ljus och erbjuder en bra planlösning. Vardagsrummet är rymligt och har ett trevligt burspråk. Superpraktiskt med dubbla badrum! Det fina köket har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Härifrån har du utgången till den härliga balkongen! Bostaden ligger nära Torvalla Centrum med mataffär, pizzeria och frisör. Här finns också skola, förskola och bibliotek. Bra kommunikationer till Östersunds centrum och är du friluftsintresserad är det gångavstånd till längd- och motionsspår. Redan nu kan du ta en titt på bostaden via vår 3D-film! Välkommen på visning!

  • Balkong
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 13 maj kl 16:45
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Karbinvägen 7, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Karbinvägen 7

Radhus
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 990 000 kr
115 m²
4 rum
584 m² tomt

Varmt välkommen till Karbinvägen 7, en pärla i Remonthagen som erbjuder en harmonisk kombination av 50-tals charm och modern bekvämlighet! Här kan du njuta av soliga dagar, det finns en altan på både framsidan och baksidan, perfekt för såväl morgonkaffet som kvällens grillning. Köket, renoverat 2023, är en dröm för den matlagningsintresserade med sin stilrena design och moderna utrustning. Huset rymmer tre nyrenoverade sovrum som erbjuder plats för både vila och återhämtning. Badrummet renoverades så sent som 2022. Energieffektiv vardag med fjärrvärme samt solceller som installerades 2022. Självklart kan du ladda bilden på egen el! Det tillhörande garaget kompletterar bostaden och ger extra utrymme för förvaring eller hobbyprojekt. Missa inte chansen att skapa ditt nästa hem på denna idylliska adress. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Odensalagatan 41D, Tegelplan, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odensalagatan 41D

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 390 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 831 kr/mån
18 658 kr/m²

Några få trappsteg upp på Odensalagatan 41D är nu denna hemtrevliga 3:a ute till försäljning! Här erbjuds du en välplanerad bostad med inglasad balkong i soligt läge. Köket har stor matplats och vardagsrummet är ljust tack vare det stora fönsterpartiet samt det extra fönstret som det härliga gavelläget ger. Här bor du på mysiga Tegelplan, med mataffär, fik och restaurang och där allmänna kommunikationer ligger precis runt hörnet. Campus har du en promenad bort och centrum, med alla butiker och gågator når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med det perfekta läget! Välkommen att anmäla dig på visning! Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-film.

  • Balkong
Rådhusgatan 95A, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 95A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 190 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
20 696 kr/m²

Välkommen till Rådhusgatan 95A och denna trevliga 2:a! Fint kök med ett mysigt burspråk där matbordet får plats. Det trevliga vardagsrummet är lättmöblerat och har ett vackert parkettgolv. På den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol kan du njuta efter jobbet och under varma kvällar. Bonus att både internet och hushållsel ingår i avgiften! På Söder bor du nära matvaruaffär och restauranger. Stadskärnan och Storsjön ligger på promenadavstånd och du har nära till allmänna kommunikationer. Spana gärna in bostaden redan idag via vår 3D-visning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6