Mäklare Nanna Andersson

Nanna Andersson

Om mig

Som uppväxt och bosatt på Orust kan jag ön på mina fem fingrar! Under hela min uppväxt har jag varit aktiv i olika föreningar samt arbetat på vår lokala sparbank, erfarenheter som också gett mig ett gediget kontaktnät. Med detta, i kombination med ett starkt driv att uppnå mål och att vara orädd för att arbeta hårt på vägen, står jag för ett stort engagemang, en god lokalkännedom och ett löfte om att ditt förtroende är väl investerat. Varmt välkommen att kontakta Orust mest lokala mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bryggvägen 6, Ellös, Orust kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Bryggvägen 6, Ellös, Orust kommun, bild 2
Bryggvägen 6, Ellös, Orust kommun, bild 3

Bryggvägen 6

Fritidshus
Ellös, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
4 495 000 kr
46 + 20 m²
3 rum
299 m² tomt

Välkomna till er egen oas, liten men naggande god och söt som en karamell, bestående av ett charmigt fritidshus med fristående gäststuga och flera uteplatser mitt i pittoreska Ellös. Här låts drömmarna om somrar med salta bad och båtturer i den Bohuslänska skärgården väckas till liv. Detta är en plats för familj, släkt och vänner. För högtider lika väl som morgonkaffet innan de andra har vaknat. Väl innanför ytterdörren kliver man in i den karaktäristiska glasverandan med de vackert spröjsade fönstren. Här möts man av allt det vackra gamla som på ett fint sätt har bevarats och det varsamt moderniserade och upprustade som vaggar in i en varm trygghet. Entréplanet disponeras av kök med stilfulla vitvaror från Smeg samt utrymme för matplats, planlösningen är öppen mot vardagsrummet som har en värmande täljstenskamin, vidare återfinns goda förvaringsutrymmen samt ett badrum med dusch. Övre plan är husets egen sovavdelning. Fastigheten inramas smakfullt in av det härligt gröna trästaketet. Utsidan består av kullersten och flera altandäck i olika väderstreck. Gäststugan rymmer sovplatser samt en WC och möjliggör att gästerna kan stanna kvar och njuta av Ellös. Ellös är lika vackert oavsett årstid och bjuder på restauranger av olika slag, hamnar, mataffär, fiskaffär med färsk fisk och skaldjur samt det närliggande bageriet som låter er avnjuta dagsfärskt bröd till frukost. Det stora och salta blå finns alltid nära till hands, så pass nära att det troligtvis blir flertal dopp per dag. Vid badplatsen Sörkilen finns även lekplats och grönytor för barnen att nyttja. Föreningen Ellös tar hand om badplatsen och arrangerar aktiviteter så som simskola och midsommarfirande. Läget gör det möjligt att smidigt ta sig ut på havet och njuta av den Bohuslänska skärgården med våra vackra guldkorn, Gullholmen och Käringön som ligger på behagligt avstånd. För den aktiva familjen finns idrottsplats med utegym och motionsspår, vill man hellre gå och slå bollar på golfbanan nås Orust Golfklubb på bara 5 minuter i bil. Missa inte detta unika tillfälle, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nyckelhålsvägen 26, Svanesund, Orust kommun

Nyckelhålsvägen 26

Tomt
Svanesund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 500 000 kr
712 m² tomt

Här ges nu möjligheten att införliva drömmarna om ett boende som bjuder på det bästa av världar - adressen Nyckelhålsvägen 26 vittnar om en vidsträckt havsutsikt kombinerat med sjöbod, båtplats och rogivande omgivningar av levande natur. Tomten ligger med ett högt läge i ett område som är både trivsamt och praktiskt. Omgivningarna bjuder på fina promenadstigar som går ut med klippor och hav men som omväxling även genom skogen. Närheten till det växande samhället Svanesund innebär flertalet faciliteter; här finns bland annat skola från F-9, mataffär, bank, restauranger och motionsanläggning. Färjan som förbinder Orust med fastlandet tar er smidigt över till Kolhättan och vidare till Stenungsund där det finns restauranger, butiker och även kommunikationer som tar er mot Göteborg eller Uddevalla. För tomten finns ett beviljat bygglov för ett bostadshus i två plan med dubbelgarage - en total boarea om 195,5 kvm. Ritningen är utformad så att det finns möjlighet att på ett smidigt sätt omvandla nedre våningen till uthyrningsbostad eller generationsboende. Anslutningen till kommunalt vatten och avlopp är betald. Till fastigheten följer två stycken sjöbodar som med fördel kan göras om till en större, samt en båtplats som nyttjas genom servitut. I hamnen finns en bastu-flotte förtöjd och där intill finns ljuvlig sandstrand som är perfekt för barnen! Låt drömmar gå i uppfyllelse! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Korsvägen 337, Stillingsön, Orust kommun

Korsvägen 337

Fritidshus
Stillingsön, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 000 000 kr
51 + 41 m²
2 rum
1 600 m² tomt

Välkomna till Stillingsön och härliga 'Villa Solhem' - vilket är namnet som denna plats genom årens lopp har benämnts vid. På fastigheten finner vi två stycken bostadshus, det gula fritidshuset och den vita lilla stugan. Från början var det enbart den vita lilla stugan som stod på fastigheten, denna utmärker sig med klassiska attribut för sin tid med välvt mansardtak och glasveranda. Stugan behöver nu kärlek för att återgå till det skick som den höll under sina glänsande dagar och kommer då att passa ypperligt för såväl övernattande gäster som uthyrning. År 1969 valde man att uppföra ett ytterligare hus på fastigheten, något som från början var tanken att nyttjas som fritidshus men som under de senaste åren har uppdaterats och nyttjats permanent. Husets dryga 50 kvadratmeter rymmer kök, ett kaklat badrum med dusch, vardagsrum med en värmande öppen spis med kassett, utrymme för matplats samt utgång till altan, sovrum samt ett mindre kontor. Altanen är en ljuvlig plats, här kan man länge bli sittandes och njuta av den vackra utsikten över de öppna landskapen. I källaren finns goda ytor för förvaring av diverse trädgårdsredskap, utemöbler etc. Bilen parkerar du skyddat i carporten på den grusade uppfarten. Trädgården bjuder på blommor av olika kulörer och dofter, här växer bland annat äpplen, päron, plommon, blåbär, svarta och röda vinbär. Här står även ett växthus samt pallkragar som ger än mer utrymme att odla sig ett eget skafferi med godsaker att njuta av. Skogen bjuder under hösten på svamp och backen bakom huset fylls under vårkanten med vackra vitsippor. Njut av somrarna på Stillingsön, salta bad, vackra promenadstråk i ljuvlig natur och givetvis det trivsamma lugnet som råder. Du tar dig enkelt ner till badplatsen till fots eller på cykel, det tar bara några minuter. Vid det gamla kallbadhuset finns både sandstrand och brygga. Här nere finns även tennisplan och padelbana. Den lilla pittoreska handelsboden 'Stillingsöns Handel' ligger nära och har det mesta man behöver till det dagliga hushållet, här finns även möjlighet att tanka bilen. För er som inte nyttjar bil ligger här en busshållplats som tar er till Svanesund eller Henån och därifrån vidare mot större städer. Varmt välkommen på visning!

Gatan 30 B, Mollösund, Orust kommun

Gatan 30 B

Villa
Mollösund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
4 950 000 kr
90 m²
4 rum
121 m² tomt

Mollösund, det genuint, vackra fiskeläget, från 1500 talet, uppfört längst ut på västsidan av Orust, här finner ni detta inredda Magasin. Magasinet (med åretrunt standard) ligger mitt bland andra magasin, sjöbodar och välvårdade fastigheter i färgglada nyanser, kullerstens gränder, snickarglädje, restauranger, salta bad, samt doften av öppet hav, salt och kanske torkad långa. Grunden består av natursten och i putsen finns det inristad 1895 vilket är magasinets troliga byggår. Ett fritidsboende för er som vill nyttja det året om eller kanske rent utav bosätta sig här permanent. Här bor ni mitt i händelsernas centrum samtidigt som det råder totalt lugn. Inrett i tre plan med sovrum på alla tre planen och i mellanvåningen finns en kamin att tända (måste kontrolleras av sotare innan den tas i bruk)när hösten och vintern tränger sig på. Att leva här bjuder på fantastiska kontraster från sommaren med folk i samtliga hus , myller och mycket aktiviteter till totalt lugn när höststormarna tränger sig på. Lika skönt att krypa upp i soffan intill en tänd brasa i kaminen på hösten som klippbad en varm sommardag. Mollösund bjuder på flera badplatser. Livsmedelsbutiken har öppet hela året, samt även fiskaffärerna, om ni inte får napp. Larssons fisk ligger dessutom granne. Vintertid åker ni skidor runt bollplanen, eller går den berömda poängpromenaden vid juletid i Mollösunds city. Vill ni golfa, ligger vackra Orust golfbana vid Malö strömmar, en kort biltur från byn. Älskar man hav och den bohuslänska kusten med sin varma granit, sin arkitektoniska flora av äldre bebyggelse, samt dess kulörer, uteliv gästhamnar, goa grannar sommartid, eller vill man bara komma bort från stressen i stan, och varva ner vintertid och vara för sig själv och ta det lugnt. Då är detta platsen för er! Ingen trädgård som kräver massa skötsel utan det enda som behövs göras är att skrapa och måla fasaden. Det bor ca. 200 personer här året runt, och de trivs. De har en egen Facebook-sida där alla får vara med som bor på orten, och här hjälps man åt när nån behöver skjuts till stan eller vill mura upp en trappa, bl.a. Ett exklusivt boende, där allt är i tipp topp, från parkering av bilar till alla renoverade rum. Även Västtrafik tar er eller edra besökare hit. Ni är hjärtligt välkomna på visning, och vi är stolta att få visa upp denna smakfulla fastighet för er. Välkomna.

  • Plus
Gatan 30, Mollösund, Orust kommun

Gatan 30

Villa
Mollösund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
6 500 000 kr
100 m²
2 rum
124 m² tomt

Så fort man sätter foten på kullerstenen som leder fram längs "Gatan" känner man av vingslagen från förr och det liv man levde här i den gamla fiskebyn. Allt det vackra som finns fint bevarat vaggar in en i en varm trygghet. En förnimmelse som förstärks när man kliver in i huset med adressen Gatan 30. Huset är varsamt renoverat - med lyckat resultat! Köket är elegant med massiva bänkskivor, rikligt med förvaring och från fönstret bredvid diskhon blickar man ut över havet. Smart och riklig förvaring i hela köket och vid matplatsen. På samma våningsplan ligger masterbedroom med utgång till balkong. Värmen som sprids från den gamla öppna spisen ger en härlig hemkänsla. Förutom en otrolig mysfaktor bjuder huset på möjlighet till flera sängplatser. Genomgående vackra trägolv med breda tiljor. Mycket bohuslänsk charm finns bevarad! Här bjuds ni på två uteplatser. Från balkongen blickar ni ut över havet och på altanen sitter ni och njuter av solen och kan finna lä. Mollösund är både för er som önskar ett aktivt fritidsliv och för er om bara vill ta det lugnt och ladda batterierna. Mollösund bjuder på familjeaktiviteter som minigolf och padel. Barnen hänger gärna på lekplatsen vid fotbollsplanen som bjuder på flera gungor och en fiskebåt att leka i. Krabbfiske är en klassiker så glöm inte att ta med snöre, hink och klädnypa. När det är dags att släppa tillbaka krabborna kanske ni avslutar dagen med krabbrace. Vi tipsar om att bli medlem i föreningen Mollösund som bl.a ordnar med midsommarfirande och tar hand om badplatserna. Den lokala mataffären Tempo ligger på behagligt avstånd och att ha Larssons fisk med färsk fisk & skaldjur alldeles runt knuten är en ren och skär lyx. När ni vill ta en paus från grillmiddagar bjuder Mollösund på flera restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kila 1:123 , Flatön, Orust kommun

Kila 1:123

Tomt
Flatön, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 100 000 kr
2 751 m² tomt

Vid vägskylten som säger 'Nordmarken' svänger ni in och den slingrande grusvägen leder er fram till denna tomt som står redo för er som vill bygga ert drömhus i den Bohuslänska skärgården med natursköna omgivningar. Ta er ner till Källeviken antingen till fots, cykel eller varför inte fyrhjuling eller flakmoppe? Vid skogsvägens slut möts ni av den vackra viken, den barnvänliga sandstranden, klippor och en brygga som sträcker sig längs med berget. Kanske blir det en tur med kajaken i Malö Strömmar när vädret tillåter? Fastigheten i fråga, med sina 2 751 kvm, passar för att uppföra såväl permanent som fritidsboende. Tack vare den gedigna storleken finns plats för både bostadshus och garage samt även goda möjligheter för den som är odlingsintresserad eller vill hålla djur i mindre omfattning. På fastigheten finns idag en praktisk liten arbetsbod. Här finns beslut om förhandsbesked på villa med fristående garage, fiber finns samt kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgräns är till större del bekostat av säljarna. Det finns intresse av att lämna fastigheten i utbyte mot lägenhet eller villa i tex Spanien och låta nya ägare förverkliga drömmarna om ett hus i den Bohuslänska skärgården. Flatön - Bohusläns kanske mest omsjungna skärgårdsöar genom Evert Taubes alla visor, är en härlig blandning av berghällar, skog, hav och vackra vandringsleder. Handelsman Flink är välbesökt med sin handelsbod och restaurang, här hålls under somrarna trevliga evenemang med levande musik och underhållning. Den lokala föreningen Flatön bidrar till en varm gemenskap på ön och anordnar trevliga sammankomster för ö-borna. Färjan 'Maj' tar dig över till Orust på några minuter. Närmaste samhälle är Ellös som erbjuder bland annat golfbana, café, handelsträdgård, mataffär, fiskaffär och bank, för att inte tala om de mycket populära sommarpärlorna Gullholmen, Härmanö och Käringön. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Plus

Visar alla 6