Mäklare Mikael Petersson

Mikael Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källvägen 4, Johannishus, Ronneby kommun

Källvägen 4

Villa
Johannishus, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 275 000 kr
146 + 40 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Varmt välkomna till denna väldisponerade villan med optimalt läge i Johannishus. Villan präglas av öppna och sociala ytor i kombination med trevliga ytor och härlig uteplats. Planlösningen är planerad med hall med klinkergolv och förvaring, badrum, renoverat 2014 samt en stor öppen och social yta med vardagsrum och matplats. Vidare på bottenplan finns kök med matplats och köksö, sovrum samt tvättstuga, matkällare och pannrum. Tar vi trappen upp till övre plan finns wc, ytterligare tre sovrum, varav ett med tillhörande större klädkammare. Vid ena husets gavel finns ingång till en fullt inredd gäststuga/hobbyrum eller gym beroende vilket funktion som man önskar. Till huset hör en plan och skyddat tomt med dubbelgarage, förråd, fina gräsytor och en trevlig altan i västerläge med kvällssol. I altanen finns en nedsänkt terrasspool (vedeldad ). Här bor man i ett lungt område med fin omgivning och lekplats intill. Perfekta villan för en familj. Välkomna att boka er för visning!

 • Uteplats
Serpentinvägen 11, Ronneby, Ronneby kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 17:15

Serpentinvägen 11

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 800 000 kr
134 m²
5 rum
425 m² tomt

Varmt välkomna till detta välskötta hus med en trevlig kombination av välplanerad planlösning och sociala ytor. Planlösningen är disponerad på bottenplan med hall, duschrum med wc, tvättstuga samt en väl tilltaget kök med goda arbetsytor, plats för matbord och gott om förvaring. Vidare på bottenplan med öppning från kök finns vardagsrum och matplats i vinkel med utgång till altan och trädgård. Tar vi trappen upp till övre plan finns en mittendel med allrum/passage samt två sovrum i god storlek och ett badrum. Till huset hör insynsskyddad tomt med kvällssol och plana gräsytor på baksidan, uppfart med plats för två bilar, garage samt förvaring av redskap. Till fastigheten ingår man i en samfällighet där man har fiber - Åbevattning samt miljöhus för renhållning. Här bor man med ett centralt läge i Ronneby med gångavstånd till service och kommunikation. I närområden finns även fina promenadstråk. Välkomna att boka in er för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Hagtornsvägen 3, Jämjö, Karlskrona kommun
 • Sön 15 okt kl 12:00

Hagtornsvägen 3

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 150 000 kr
99 + 123 m²
4 rum
577 m² tomt

Här erbjuds en väldisponerad villa i ett plan med källare. På entréplan har vi en trevlig kombination av sociala och privata ytor. Här finns tre sovrum i god storlek, badrum, gästtoalett, vardagsrum med utgång till uterum och med öppning till det generösa köket med matplats samt goda förvaringsytor. Från hallen finns en bra trapp ner till källaren där tvättstuga, gillestuga med kamin samt flera förrådsytor/rum finns. Till huset hör en tomt med garage med asfalterad uppfart, uteplats och gräsytor. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till dem bästa Jämjö har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer (100m), service, restauranger och butiker (ICA Supermarket Jämjö, öppet 06-23) Från huset har vi även fina motions- och friluftsområden med flera motionsslingor som är belysta samt Hallarumsviken med fina badmöjligheter, båthamn och båtklubb. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Prinsgatan 7, Karlskrona, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 12:00
Östra Prinsgatan 7, Karlskrona, Karlskrona kommun, bild 2
Östra Prinsgatan 7, Karlskrona, Karlskrona kommun, bild 3

Östra Prinsgatan 7

Lägenhet
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 350 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/4
4 853 kr/mån
25 543 kr/m²

På Östra Prinsgatan 7 hittar vi denna härliga etagelägenhet högst upp i huset i två plan med trevligt disponerade ytor. Fyra rum och kök fördelade på 92 kvadratmeter som känns mycket väl utnyttjade och skapar en känsla likt radhus. Lägenheten utgörs av en välkomnande och praktisk hall, wc samt två sovrum. Från entréplan finns trappen upp till det övre våningsplanet. Här finns ett öppen och social yta med både matplats och vardagsrum samt utgång till en täckt balkong med morgon och förmiddagssol. Från balkongen erbjuds även utsikt ner mot havet/Stumholmskanalen. I övrigt finns flera förvaringsmöjligheter/klädkammare. Här bor man i en föreningen där avgiften är heltäckande då det ingår både hushållsel, varmvatten, värme och basutbud för tv. Huset är välskött där du som medlem har tillgång till bland annat bastu med relaxdel, yogarum, träningsrum med träningsredskap och pingisbord samt tillgång att nyttja föreningens fantastiska innergård med grillplatser och härliga grönytor där tillhörande utemöbler och solstolar finns. Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och man behöver inte förflytta sig långt för att ta sig till närmaste grönområde. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Båtsmansvägen 50A, Sturkö, Karlskrona kommun

Båtsmansvägen 50A

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 350 000 kr
135 m²
4 rum
1 907 m² tomt

Varmt välkomna till detta härliga läge på Sturkö! Här bor man granne med naturen i en lugn miljö, insynsskyddad tomt och enbart en kort promenad ner till hav och bad. Denna villa är nybyggd/ombyggd 2003 och erbjuder ett funktionellt boende med god standard och trevligt disponerad planlösning. Bottenplan erbjuder en större hall med förvaringsmöjligheter, tvättstuga, matplats och vardagsrum med en centralt placerad kamin. Vidare finns badrum samt kök med goda arbetsytor, förvaring samt plats för matbord. Från köket finns utgång till det större altandäcket som vetter mot söder. Tar vi trappen upp till övre plan finns sovrum med egen balkong, wc, klädkammare samt ett väl tilltaget allrum som ger fina möjligheter att gränsa av till extra sovrum. Huset yta gör det möjligt till att ordna 3-4 sovrum om behovet finns. Till huset hör en plan och lättskött hörntomt om 1907m2 med vackra planteringar, förrådsbod, asfalterad uppfart samt en större gäststuga. Gäststugan är smidigt kopplad till det stora altandäcket och erbjuder ett separat sovrum, allrum badrum och bastu. Detta huset och läge är verkligen mitt i prick om man söker ett hus med sociala ytor, skyddad tomt och ett läge som ger lugn och ro med natur och ca 250 meter till hav och bad. Nere vid havet finns även möjlighet att anlägga en båtkåsa för att kunna ha sin båt nära till hands. I närområdet finns även flertalet badplatser, båtpendel (MS Flaggskär, Sturkö - Karlskrona), Allmänna kommunikationen samt skola och förskola. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Eklidsvägen 9, Karlskrona, Karlskrona kommun

Eklidsvägen 9

Villa
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 995 000 kr
118 + 64 m²
5 rum
735 m² tomt

Välkomna till denna villa i centrala Mariedal. Här erbjuds ett väldisponerat hus som passar både den lilla och stora familjen. Hustypen är ett suterränghus med en planlösning som fördelar sig enligt följande. Entréplan men en stor hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter, inrett rum, mysig gillestuga/rum, pannrum, badrum, tvättstuga samt goda förvaringsytor. I från denna delen finns även access till garaget. Tar vi trappen upp till övre plan finner vi den sociala delen med vardagsrum, tre sovrum, badrum samt kök med matplats med utgång till den skyddade baksidan av tomten. Till huset hör en tomt blandat med berg, träd och plana gräsytor. På tomten baksida finns även ett stort altandäck/terrass. Här sitter man i ett högt läge med sol större delen av dagen. Här bor man i ett mycket centralt läge med ca 5 minuter in till stan och med gångavstånd till service, natur och camping med mysig badplats. Varmt välkomna till visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Gamla Karlshamnsvägen 1, Ronneby, Ronneby kommun

Gamla Karlshamnsvägen 1

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 200 000 kr
335 m²
704 m² tomt

Centralt hyreshus i Ronneby med fem lägenheter som har egna ingångar från gårdsplan eller trapphus. Här erbjuds en fastighet med bra läge och lägenheter med bra disponerad planlösning. Nedan finns lägenhetsfördelningen. Stora huset Lägenhet 1 (Övre plan): 4ROK, 110m2: 8600kr/månaden. Lägenhet 2 (Bottenplan): 5ROK, 120m2: 9400kr/månaden. ------- Lägenhet 3 (Högs upp): 1ROK, 30m2: 3040kr/månaden. Lägenhet 4 (Mitten): 1ROK, 35m2: 3900kr/månaden. Lägenhet 5 (Längs ner): 1ROK, 39m2: 4400kr/månaden. Det finns källarförråd till alla lägenheter. Tvättmöjligheter finns i lägenhet 2. Resterande lägenheter har gemensam tvättstuga. Totalt per år: 352 080kr Perfekt fastighet som lämpar sig bra som en ren hyresfastighet men fungerar även lika fint att ha som sin egna bostad och hyra ut resterande ytor för att få god boendeekonomi. Till huset hör en trevlig tomt med uteplats samt en källardel där tvättstugan är. Gårdsplanen erbjuder även plats till parkering för 4 bilar. Varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan så kontaktar jag dig/ er.

 • Uteplats
Krösnabanan 61, Tving, Karlskrona kommun

Krösnabanan 61

Villa
Tving, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
495 000 kr
3 rum
7 210 m² tomt

Här finns ett mindre torp belägen på en tomt om 7210 kvadratmeter i Tving. Arealen är fördelat på två fastigheter/tomter vilket kan skapa flera möjligheter. Huset har används som ett fritidshus/sommarställe av ägarna men har inte nyttjats på ett tag och är i behov av renovering! Så här finns chansen att förvandla denna fastighet till en mysig sommarställe som det en gång har varit. Planlösning är disponerad med tre rum och kök. I rummen finns totalt två eldstäder (ej kontrollerade). Till huset hör även en friggebod/redskapsbod. Från fastigheten är det ca 15 minuter till Rödeby med stort serviceutbud och ca 25 minuter till centrumkärnan i Karlskrona. Välkomna att anmäla er för visning.

Bokstigen 4, Ronneby, Ronneby kommun

Bokstigen 4

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
1 295 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
977 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera ett trevligt hus i ett plan med källare, bastu samt tillhörande trevlig tomt! Välkomna till detta välplanerade hus med hörnläge, perfekt för både paret och den mindre familjen! Planlösningen är disponerad i ett plan med källare. Entréplan rymmer kök, två sovrum, badrum samt ett större vardagsrum med utgång till tomtens baksida och uteplats. Tar vi trappen ner till källaren har vi en välskött gillestuga, tvättstuga, garage samt flera fina förrådsrum/utrymmen. Till huset hör en tomt med uteplats på baksidan i skyddat läge. Runt huset finns även fina gräsytor som lämpar sig perfekt för lek och avkoppling. Här bor man med ett centralt läge med enbart 5 minuter till centrum samtidigt som det är gångavstånd till havet och vackra vandringsstråk i naturen. Nuvarande ägare arrenderar båtplats från kommunen i Ronnebyån (ca 400 meter) som kan övertas om så önskas. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Ekenäsvägen, Senoren, Karlskrona kommun

Ekenäsvägen

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
650 000 kr
1 500 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge på Senoren. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 200 kvadratmeter. Uppladdat under dokument i annonsen. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse.

Drottninggatan 21c, Karlskrona Centralt, Karlskrona kommun
Drottninggatan 21c, Karlskrona Centralt, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 21c, Karlskrona Centralt, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 21c

Lägenhet
Karlskrona Centralt, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 550 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/6
4 963 kr/mån
20 946 kr/m²

Välkomna till denna inflyttningsklara lägenhet med centralt läge i centrum av Karlskrona. Planlösningen utgörs av hall/passage med plats till förvaring, separat kök med mycket förvarings - och arbetsytor, badrum med dusch, wc och handfat, vardagsrum med dubbeldörrar vilket är smidigt om man önskar att skärma av. Vidare finns ett allrum samt två sovrum i god storlek intill allrummet. Perfekt bostad för barnfamiljen eller paret/familjen som är behov att bo med smidig access och lättillgängligt på bottenplan utan trappor. BRF Lagerkrantz är en stabil och bra förening som löpande har skött renovering och underhåll av byggnaden. Drottninggatan 21C ligger ett par hundra meter från Karlskronas absoluta kärna Stortorget på Trossö som är Karlskronas centrala ö. Här är promenadavstånd till all tänkbar service så som affärer, restauranger biograf mm. Gångavstånd till hållplatser för samtliga busslinjer samt centralstation. Karlskrona stad är uppbyggt på ett antal öar och närheten till havet erbjuder flera vackra promenadstråk och badplatser i de central delarna.

 • Premium
 • Hiss
Alamedan 12, Karlskrona, Karlskrona kommun

Alamedan 12

Lägenhet
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 053 kr/mån
32 075 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 1an i välrenoverat skick med ett centralt och bra läge. Väldisponerade kvadratmetrar med hall, större badrum med dusch, separat kök med två induktionsplattor, fläkt, kakel över diskbänk, belysning, integrerad diskmaskin, kombinerad ugn och micro, vit inredning med gott om förvaring. Vidare finns den öppna ytan med vardagsrum och sovplatsmöjlighet. På Alamedan 12 bor du i ett attraktivt läge intill Kungsbron och havet. Flera intilliggande parker med lekplatser för barnen, en kort promenad till badstrand och ett "stenkast" från Ronnebygatans kommers. Solid aktiv bostadsrättsförening där du som medlem får tillgång till samlingslokal, hobbyrum, samt aktivitetslokal med gym och bastu. Fin innergård med grillmöjligheter och lekplats för barnen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Hiss
Råholmavägen, Nättraby, Karlskrona kommun

Råholmavägen

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
695 000 kr
1 500 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge i Färmanstorp. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 210 kvadratmeter. Säljstart för tomten sker den 6/1-2023. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse. Efter säljstart påbörjas budgivning på tomten.

Säbyvallsvägen 4, Ramdala, trummenäs, Karlskrona kommun

Säbyvallsvägen 4

Villa
Ramdala, trummenäs, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 650 000 kr
122 m²
6 rum

Flytta in i nybyggd villa belägen på en tomt om 1 504 kvadratmeter med isolerat garage och planerad tomt. Villan är helt inflyttningsklar, målad (grå nyans) med fixade markytor och anlagd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i sommar! Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker inkl. komfortvärme, duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. I vackra Trummenäs/säby får du en härlig blandning av skön sinnesro kombinerat av liv och rörelse. Här bor du mitt i den vackra naturen, på bekvämt promenad/cykelavstånd till både badplats och hamn! Trummenäs är familjärt och här finns något för alla familjemedlemmar - fina lekparker, grönområden och tillgång till massor av aktiviteter. Ta en promenad eller cykeln ner till golfbanan, padelbanorna eller den välbesökta badstranden. Vid sidan om ligger fotbollsplanen. Golfklubben har här även en egen restaurang och vid campingen finns en liten kiosk. Inhandling till middagsmaten finns ICA på Senoren eller Amiralen köpcentrum i Lyckeby. Även tre förskolor och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd. Från Trummenäs pendlar du smidigt till Karlskrona, antingen bil eller med förbindelser med bussar, pendelbåt och cykelbanor. Varmt välkomna på visning!

Vrakekevägen 5, Listerby, Ronneby kommun

Vrakekevägen 5

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 795 000 kr
88 m²
1 202 m² tomt

Flytta in i nybyggd villa belägen på en tomt om 1 202 kvadratmeter med isolerat garage och planerad tomt. Villan är helt inflyttningsklar på bottenvåningen, och boytan kan enkelt mer än fördubblas genom att inreda den redan isolerade ovanvåningen. Fasaden kommer så snart vädret tillåter målas i en grå nyans, tomten färdigställs med matjord och sådd gräsmatta, hårdpackade ytor för altandäck eller stenläggning samt gångar/uppfart. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i vår/sommar! Nu har du chansen att förvärva ett hem där du blir den första att bo. Här erbjuds ett ljust och välplanerat hus med en boarea om 88 m2 på bottenplan — Med inredd övervåning hela 183 kvadratmeter. På bottenplan hittar vi tvättstuga med groventré, sovrum, badrum i god storlek samt ett öppet kök och vardagsrum med utgång till trädgårdens baksida. Tar vi trappen upp till övre plan som är placerat i vardagsrummet så erbjuds en öppen yta att sätta sin egen plan och prägel på med härliga ytor. Övre plan är tät, plastat, isolerat och glespanelat. Här får du möjlighet att flytta in i ett öppet hem med optimalt planerade ytor där man börjar med 2 rum och kök på 88 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till totalt 7 rum och kök och dubblar boytan. Till huset hör en större plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBS! OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

 • Uteplats
KÄTTILSMÅLA 1:18 , Karlskrona, Karlskrona kommun

KÄTTILSMÅLA 1:18

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
300 000 kr
2 000 m² tomt

Nu finns en möjlighet att bygga sitt drömhus med ett bra läge i Kättilsmåla! Här erbjuds en stor valfrihet gällande storlek och läge på tomt. Område 1: Härlig tomt om ca 2000m2. Asfalterad väg finns vid tomtgräns samt även kommunalt v/a, el och fiber för anslutning. Pris 300 000kr är prisbild för område 1 med en areal om 2000m2. Hela fastigheten har en totalareal om 36 309 kvadratmeter som är delat på tre områden. Se fastighetskarta. Område 2: Större tomt om ca 3000m2 med utsikt mot Lyckebyån. Arealen gör det möjligt att stycka av till två tomter. Kommunalt, v/a, el och fiber finns i området. Bra infartsmöjligheter. Område 3: Större markområde om ca 31 000m2 som gör det möjligt till avstyckning av flera tomter. Infart går att anordna samt finns kommunalt v/a, el och fiber i området. För område nr 2 och 3 tar vi separat dialog beroende hur stor areal som önskas köpa. Här bor man i ett centralt och barnvänligt område i Kättilsmåla med vacker natur, badplatser och enbart ca1 mil till Lyckeby med stort serviceutbud. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse. Förhandsbesked, avstyckning och bygglov kommer Mats Nilsson att vara behjälplig med. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Vid köpekontrakt erläggs 10% i handpenning av tomtpriset som deponeras fram tills att tomten är avstyckad och förhandsbesked för byggnation finns. Detta skapar trygghet för tomtköpare att plan om byggnation på tomten blir uppfylld. Välkommen att anmäla ert intresse.

Alamedan 6B, Trossö, Karlskrona kommun

Alamedan 6B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 150 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 117 kr/mån
37 705 kr/m²

TA DEL AV VÅR 3D VISNING / VIRTUELLA VISNING! Sällsynt tillfälle att förvärva sekelskiftesetta med attraktivt läge på Kungsbron i Karlskrona centrum. De 30 kvadraten erbjuder en härlig rymd med högt i tak och med flera välbevarade detaljer såsom fin stuckatur, lamprosetter, höga golvsocklar, spegeldörrar, speglade nischer och en vacker kakelugn. Havsutsikt! Lägenheten har öppen planlösning och ett renoverat duschrum med Stockholmsdusch. Gemensam uteplats på föreningens innergård med fin inramning av blommor och möjlighet till grill. Välskött förening med mycket god ekonomi belägen på Trossö - Karlskronas stadskärna - ett attraktivt kvarter med närhet till allt vad stadskärnan har att erbjuda samt med havet och badplats "runt knuten". Gångavstånd till hållplatser för samtliga busslinjer samt centralstation.

Visar alla 17