Mäklare Kenneth Christoffersson

Kenneth Christoffersson

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag hjälp av branschens starkaste varumärke och ett flertal unika produkter och tjänster som skapar de allra bästa förutsättningarna för att vi ska nå fler potentiella köpare till just din bostad. Nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att välja en mäklare som drivs av utmaningar, är engagerad och som lägger stort fokus på just dina behov och önskemål i processen – vilket är självklara egenskaper hos mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängalagsvägen 390, Torekov, Båstads kommun
  • Sön 30 jun kl 13:00
Ängalagsvägen 390, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Ängalagsvägen 390, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Ängalagsvägen 390

Gård/Skog
Torekov, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
3 900 000 kr
72 + 50 m²
4 rum
2,6 ha tomt

Välkommen till en trevligt belägen gård strax utanför pittoreska Torekov. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en fastighet med otaliga användningsområden i en naturskön omgivning. Gården har ett klassiskt bostadshus, perfekt för familjelivet. Dessutom finns ett före detta stall som har inretts med två lägenheter om 3 rum & kök, lämpligt för uthyrning eller generationsboende. Två stora garage idealiska för egna företagaren eller konstnären som behöver plats för verksamheten. Med 2,6 hektar mark i ett sammanhängande skifte finns det gott om utrymme för både djurhållning och odling. Den härliga trädgården är en oas av grönska med ett vackert lusthus, växthus och flertalet fruktträd som skapar en idyllisk miljö. Här kan du njuta av de gröna omgivningarna och samtidigt ha nära till byns bekvämligheter. Denna gård är en dröm för dig som vill kombinera ett naturnära boende med praktiska möjligheter och kanske till och med en liten verksamhet. Här finns allt du behöver för att skapa ditt eget paradis på landet. Charmiga Torekov är lätt att ta till sitt hjärta. En gång strävsamt fiskeläge, nu symbol för skönt sommarliv. Men Torekov har så många ansikten. Vinterns stillhet och storslagenhet. Våren då allt är nyordnat, nysatt, nyutsläppt. Sommarens folkvimmel. Efterlängtad enkelhet varvad med livets högtider. Krispig höstluft ute i naturens skafferi. Ta chansen dröj dig kvar, kom tillbaka, flytta hit. Upplev Torekov Året Runt. Läs gärna mer på torekov.se Välkommen att uppleva denna underbara gård strax utanför Torekov – en plats att trivas på.

  • Premium
Ångbåtsvägen 1, Unnaryd, Hylte kommun

Ångbåtsvägen 1

Tomt
Unnaryd, Hylte kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
500 400 kr
1 112 m² tomt

Välkommen till Ångbåtsvägen 1. Bästa läge vid sjön Unnen för ditt nya drömboende. Här finns byggrätt på 220 kvm med en fantastisk sjöutsikt och badrocksavstånd till stranden. Ett unikt tillfälle att kunna bo vid stranden och ha möjlighet till utbudet av alla kultur-, natur-, och fritidsaktiviteter som erbjuds. Dessutom är V/A, el och gata redan framdragen till tomtgräns. I den sjörika östra delen av Hylte kommun har småländska Unnaryd, med sin vackra landsbygd, utvecklats till ett viktigt centrum för turism och entreprenörskap. I Unnaryd finns förskola, skola, fritidshem och bibliotek. För fritiden finns sporthall, fotbollsplaner, tennisbana, boulebana, gym och padelhall. Dessutom en stark hantverkstradition. Unnaryd kan även stoltsera med en egen badstrand mitt i samhället och en skidbacke. Idag bor cirka 800 personer i Unnaryd. (Läs gärna mer på www.unnaryd.com). Sjön Unnen är känd för sina fina vatten och goda fiskemöjligheter. Här fiskar du både abborre, gös och gädda. Naturen upplever du som bäst när du glider fram på sjön. Kanske en tidig morgon när du provar fiskelyckan. Oavsett om du föredrar ett dopp, att ta dig runt med båt eller ströva i naturen. Här finns något för alla som gillar fridfull natur och ett rikt djurliv. Har du tur, så kan du även hitta blåbär och kantarell och kanske få syn på en älg eller fiskgjuse i skogarna kring Unnen. (Läs gärna mer på www.ifiske.se).

Visar alla 2