Mäklare Emelie Hedenström

Emelie Hedenström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forellgatan 21, Djupviken, Piteå kommun
  • Ons 6 dec kl 16:00

Forellgatan 21

Radhus
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 100 000 kr
139 + 26 m²
5 rum
426 m² tomt

På en lummig tomt i klockrent sydväst läge finner ni denna trivsamma villa där ingenting lämnats åt slumpen. Oavsett om du behöver plats för hela familjen, gästrum eller en hemmakontorslösning, kommer du att ha gott om utrymme då huset erbjuder fyra sovrum med möjlighet till fem. Det ena sovrummet på övre plan går med enkla medel att dela av till två eller nyttja som ett allrum med fantastisk utsikt ner mot vattnet. Utöver det ovan nämnda har huset många bekvämligheter så som garage med motordriven port, uppvärmning via fjärrvärme, mekanisk till- och frånluftsventilation samt sprillans nya 3-glasfönster. Vad mer kan man önska sig? Fastigheten är dessutom perfekt belägen med närhet till allt du kan tänkas behöva. Lekpark för barnen, vattnet med isbanan på vintern och badstrand under sommaren, Grisbergets motionsspår för en hälsosam livsstil året runt samt förskola, skola, matvaruaffär och centrala stan inom bekvämt avstånd. Huset är Varudeklarerat och ger både köparen och säljaren ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Abborrgatan 15E, Piteå, Piteå kommun
  • Tis 5 dec kl 16:00

Abborrgatan 15E

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
725 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 478 kr/mån
11 694 kr/m²

Välkommen till Brf Abborren och denna trivsamma förening! På Abborrgatan 15E finner du denna tvårumslägenheten i markplan med en trevlig planlösning. Lägenheten inrymmer kök, badrum, vardagsrum, sovrum med garderober och ett rymligt förråd, både i lägenheten och utanför i separat byggnad. Badrummet renoverades 2022 i stilfulla färger och är förberett för installation av tvättmaskin. Under samma period målades samtliga väggar och tak i lägenheten. Från det rymliga vardagsrummet finns utgång till uteplatsen mot skogsdungen och den fria baksidan! På området finns även lekpark, grillplats, boulebana, samlingslokal och övernattningsrum. Fin tvättstuga med bastu och relax ett stenkast från lägenheten. På ett barnvänligt område bor du med närhet till både förskola, skola, pizzeria, badplats, motionsspår och grönområden i närheten. Bekvämt gång- och cykelavstånd in till centrala stan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Kyrkbrogatan 10A, Piteå, Piteå kommun

Kyrkbrogatan 10A

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 295 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/4
7 029 kr/mån
19 784 kr/m²

Mitt i centrala stan hittar du denna unika och välplanerade lägenhet på 116 kvadratmeter med både hiss och garageplats! Med ett högt läge och från tredje våningen har du en vidsträckt vy då lägenheten erbjuder fönster i 180 grader. På den lummiga innergården kan du drömma dig bort i den gröna oasen och njuta av solens strålar hela dagen, eller för den som föredrar skuggan är det bara att luta sig tillbaka under pergolan. På Kyrkbrogatan 10A bor du med bekvämt promenadavstånd till frisörer, restauranger, fina promenadstråk längst vattnet i Badhusparken och runt hörnet har du både Kaleidoparken, Rådhustorget, Piteås gågata och matvaruaffär. Lägenheten inrymmer i dagsläget kök, vardagsrum, tre till fyra sovrum, klädkammare, balkong och två nyligen renoverade badrum. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Föreningen har en gemensam tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp för medlemmar att använda. Till föreningen hör även en samlingslokal med övernattningsmöjlighet, uthyrningsrum, hobbyrum, ett väl organiserat soprum, cykelförråd och övriga förrådsutrymmen för trädgårdsredskap, gräsklippare mm. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Älvsbyvägen 1009, Piteå, Piteå kommun

Älvsbyvägen 1009

Gård/Skog
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 295 000 kr
167 + 83 m²
5 rum
20 ha tomt

Här har du möjligheten att förvärva en unik fastighet med tillhörande åkermark och skog med en värdering på 1,3 Mkr och goda möjligheter till framtida intäkter. Med fyra sovrum erbjuder huset utrymme för den stora familjen och det generösa allrummet har stora möjligheter att utnyttjas efter behov. Behövs ytterligare ett sovrum för gästerna som kommer på besök, eller vill du skapa en festlig atmosfär för de större middagsbjudningarna? Kanske är det äntligen dags att förverkliga ditt drömkök? Här är det endast din egen kreativitet och vision som sätter gränserna. Huset är inte bara välhållet utan även pedantskött och ger goda förutsättningar för att skapa det perfekta hemmet enligt egen smak. Uppvärmningen sker genom effektiv jordvärme som installerades för ca fem år sedan. Utöver detta står även den befintliga vedpannan kvar för den som hellre vill använda sig av den under de kalla vintermånaderna och sänka driftskostnaderna ytterligare. På fastigheten finns en timrad och charmig gäststuga med eget kök och sovrum som välkomnar besökande vänner och familj. För drömmaren har denna gäststuga all potential att utvecklas för uthyrning till långväga gäster! I anslutning till infarten står ett garage som håller bilen snöfri under vintermånaderna och uthuslängan erbjuder mångsidig användning, med möjlighet till ytterligare garageutrymmen, förvaring och kanske till och med för djurhållning om så önskas. Med ett gynnsamt solläge i sydväst badar gården i värme och ljus. Här kan du luta dig tillbaka och blicka ut över de grönskande ängarna. Fastighetens skönhet och mångsidighet sträcker sig dock bortom husets gränser och erbjuder ca 4 hektar åkermark och 16 hektar produktiv skogsmark på separat område (se skogsbruksplan under dokument). Som pricken över i:et sträcker sig fastigheten ända ner till Piteälven. Samtidigt som du omges av det natursköna är avståndet till centrala stan inte långt borta. Med ca 15 minuters bilfärd når du Piteås centrala delar, vilket ger dig en perfekt balans mellan avskildhet och tillgänglighet. Om du föredrar lokaltrafiken passerar bussen ca 100m bort. Ta chansen att förvärva mer än bara en fastighet, en möjlighet att ta del av historiens arv och skapa din egen framtid här på Älvsbyvägen 1009! Huset är Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du som köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att annmäla dig till visning!

  • Plus

Visar alla 4