Mäklare Emelie Hedenström

Emelie Hedenström

Om mig

Att byta bostad är en stor händelse i livet och valet av mäklare är någonting som jag tycker att ni bör lägga stor vikt på. Som din mäklare kommer jag att anpassa försäljningsprocessen av din bostad så att den passar dina förutsättningar, men också dina behov och önskemål. Min ambition är att överträffa dina förväntningar och skapa en trygg bostadsaffär till ett sådant högt slutpris som möjligt. Att lyckas med detta, att bli rekommenderad vidare och att få återkommande kunder är min belöning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 2
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 3

Backbyn 9

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
695 000 kr
405 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis, Norrbottens mest besökta skidanläggning och denna tomt i det centrala området Backbyn! Tomten är högt belägen med fantastiskt utsikt över tallskogen och intill en planerad skid-nedfart vilket ger dig ett klockrent "ski in ski out läge" och en oslagbar frihet att njuta av skidåkning närhelst andan faller på. Enligt detaljplanen får byggnadsarean uppgå till 90 kvm och kan uppföras i två våningar med inredd vind men Backbyn 9 är en av de få tomterna där du faktiskt kan du bygga ditt drömboende i endast ett plan. Kåbdalis skidliftar erbjuder en lång säsong som sträcker sig från oktober till maj. Här hittar ni 10 pistade nerfarter, varierad puderåkning, park och barnområde. 100meter från backen finns även ett pistat spår för dig som hellre tar dig ut på en tur med längdskidorna. Här passerar du Varevuolsjön, storskog och öppna myrar. För dig som älskar skoteråkning finns även miltals skoterleder, fiskesjöar och fina områden med offpist att upptäcka. Kåbdalis ligger med närhet till både Jokkmokk och Älvsbyn men för de mindre inköpen finns en livsmedelsaffär som bekvämt nog är öppen dygnets alla timmar. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets potential och kontakta mig för ytterligare information. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Detaljplanen finns bifogad under dokument. Vatten och avlopp är framdraget till tomten och bekostat av säljaren.

  • Premium
Samelsvägen 2, Sikfors, Piteå kommun

Samelsvägen 2

Villa
Sikfors, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 495 000 kr
115 m²
3 rum
8 760 m² tomt

Välkommen till denna generösa och fritt belägna fastighet i vackra Skomanstjälen! Den 115 kvadratmeter stora villan erbjuder ett perfekt hem för dig som vill bo med närhet till bekvämligheter i centrala Sikfors samtidigt som du kan njuta av naturen och den generösa tomten på 8760 kvadratmeter. Här bor du bokstavligen talat med skog och natur runt husknuten samtidigt som centrala Sikfors ligger på behagligt avstånd med sina bekvämligheter så som matvaruaffär, förskola, skola upp till årskurs 6, idrottshall och gym. Dessutom finns Sikfors konferens & fritidsby med sin restaurang och olika aktiviteter som fiske, utomhuspool, minigolf och mycket mer! På tomten finner du en mysig 1 ½ plans villa med kök, badrum, tvättstuga, bastu och sovrum i entréplan. På övre plan finns ett allrum och ett generöst sovrum som enkelt kan delas av om behovet av fler sovrum finns. Utöver huset finns även två rymliga garage, varav det ena är ett varmgarage med plats för två bilar, förråd och verkstad. Det andra garaget har två högre portar och en generös takhöjd, perfekt för dig som vill kunna parkera traktorn eller liknande. Båda byggnaderna är byggda så sent som på 90-talet. På tomten finns utöver ovan nämnda även ett timrat gästhus med allrum och öppenspis, mindre kök och sovalkov. Här bor du med Piteås och Älvsbyns centrala delar inom 30 minuters avstånd. Dessutom finns den attraktiva arbetsplatsen Stenvalls trä i området! Huset är Varudeklarerat och erbjuder både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd upp till 10 år. Välkommen att anmäla dig till visning!

Yrkesvägen 25, Bergsviken, Piteå kommun

Yrkesvägen 25

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 650 000 kr
92 + 44 m²
5 rum
1 117 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla belägen i det populära området Bergsviken! På den rymliga hörntomten finner ni detta enplanshus med möjlighet till fyra sovrum, perfekt för den växande familjen. Här ligger köket i direkt anslutning till matplatsen och med utgång till en uteplats i ett soligt söderläge. Här kan du njuta av sommarens alla middagar, eller luta dig tillbaka i solstolen. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och matbord och för den som vill går det givetvis att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en mer social och öppen planlösning. Huset inrymmer även badrum, tvättstuga och som pricken över i:et ett vidbyggt garage som håller bilen varm och snöfri under kalla vintermånader! Huset har treglasfönster och värms upp genom fjärrvärme, ett miljövänligt och populärt system som utnyttjar spillvärme från Kappa. Systemet kräver minimalt med underhåll och bådar gott för låga driftskostnader och ett energieffektivt hus. Bergsviken erbjuder direkt närhet till bekvämligheter som förskola, skola, fotbollsplaner, gym och en välsorterad matvaruaffär, samtidigt som området erbjuder en mängd olika fritidsaktiviteter. För skidintresserade finns Ursberget på gångavstånd och för dig som föredrar utförsåkning ligger Lindbäcksstadion bara några minuters bilfärd bort. På sommaren kan svalka dig på badplatsen Pottan, som ligger inom gång- och cykelavstånd. Dessutom finns det en småbåtshamn i närheten för dig som gillar båtliv. Vill du ta dig in till centrala stan finns det en praktisk cykelväg som tar dig in hela vägen in till centrum. Huset är dessutom Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla Er till visningen!

Borgaruddsvägen 319, Borgarudden, Piteå kommun

Borgaruddsvägen 319

Villa
Borgarudden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
1 763 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad villa i absolut toppskick! Den fantastiska och praktiska enplansvillan erbjuder ryggåstak och ett generöst ljusinsläpp från de stora glaspartierna vilka även skapar en underbar utsikt ner mot havet. Den öppna planlösningen skapar trevliga sociala ytor som lämpar sig perfekt för de större sammankomsterna. Utöver de sociala ytorna erbjuder huset även tre sovrum för hela familjen, eller för de övernattande gästerna att rymmas i. Badrummet, toaletten och tvättstugan är smakfullt inrett med kakel och klinker, vilket skapar en stilren och lyxig känsla. Lika noggrant har materialvalen gjorts i hela huset för att säkerställa hög kvalitet! Som ett extra plus inrymmer den generösa tomten ett rymligt dubbelgarage på ca 50 kvm för bekväm parkering av dina fordon oavsett årstid. På Borgaruddsvägen 319 bor du med havet, den vackra naturen och lugnet precis utanför dörren! Här kan du njuta av lyxen att snabbt ta dig ut med skoter, skidor eller bara en härlig promenad på isen under de fina vårvinterdagarna. På sommarhalvåret finns även närheten till båthamn, vacker tallskog och härliga promenadstråk. Praktiskt pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå samt andra bekvämligheter som förskola, skola och matvaruaffär i centrala Norrfjärden. Huset är Varudeklarerat och ger både köparen och säljaren ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Domarevägen 8, Hortlax, Piteå kommun

Domarevägen 8

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 395 000 kr
126 + 35 m²
6 rum
995 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i Hortlax som lämpar sig perfekt för den växande familjen! Med ett allrum i vardera plan, fyra sovrum och möjlighet till fler, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas i. Huset är i välhållet skick och här har stora och kostsamma renoveringar gjorts som installation av bergvärme, 3-glasfönster och ett nyligen renoverat kök och badrum. Utöver huset bjuder den fina hörntomten på många soltimmar och en altan med spabad i sydvästläge, perfekt för lata dagar! Men när solen lyser med sin frånvaro går det lika bra att njuta i den generösa inglasningen som förlänger säsongerna från tidig vår som sen höst. På ett barnvänligt och populärt område bor du här med direkt närheten till förskola, skola, matvaruaffär, sport- och simhall, och mycket mer. Centrala stan ligger på ett bekvämt cykelavstånd men för dig som föredrar lokaltrafiken passerar bussen endast några hundra meter bort. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
Ostronstigen 10, Djupviken, Piteå kommun
  • Fre 3 maj kl 15:15

Ostronstigen 10

Lägenhet
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
890 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
5 981 kr/mån
10 595 kr/m²

Välkommen till Ostronstigen 10 och denna trivsamma 3:a på populära Djupviken! Lägenheten har en trevlig planlösning med en rymlig hall och intilliggande förråd/klädkammare, två generösa sovrum, ett kök i anslutning till vardagsrummet och ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin. Här bor du med ett insynsskyddat läge på våning två och en balkong som badar i sol från tidig förmiddag till sen kväll. På Ostronstigen bor du i direkt närhet med både förskola, skola och matvaruaffärer. Inom gångavstånd finns även Räkstigens badplats, Grisbergets elljusspår med utegym som på vintern förvandlas till ett upplyst skidspår och för dig som föredrar skridskor eller spark finns även den populära isbanan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Borgaruddsvägen 330, Norrfjärden, Piteå kommun

Borgaruddsvägen 330

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
3 065 m² tomt

Välkommen till Borgaruddsvägen 330 och denna unika möjlighet att förverkliga ditt drömboende på en friköpt tomt om 3065 kvadratmeter. Här kan du njuta av en glittrande havsutsikt och ett fantastiskt solläge, inbäddad i en vacker och naturskön miljö. Beläget i närheten av vackra promenadstråk och med möjlighet till svalkande dopp i havet och båthamn under sommarmånaderna, samt enkel tillgång till skidåkning och skoterkörning på isen under vintern. Alla nödvändiga bekvämligheter finns också inom räckhåll i centrala Norrfjärden så som matvaruaffär, förskola, skola med mera. Dessutom har du praktisk pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå. Den generösa byggrätten ger dig utrymme att bebygga 10% av tomtens storlek där huvudbyggnad får uppgå till 175 kvadratmeter, vilket lämnar goda förutsättningar för dubbelgaraget, gästhuset eller liknande komplementbyggnad efter behov. Ta chansen att skapa ditt drömboende i en vacker och naturskön miljö och kontakta fastighetsmäklaren vid intresse eller för mer information av denna fantastiska havsnära tomt!

Visar alla 7