Mäklare Pär Nordström

Pär Nordström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svärdsjövägen 286A, Åshammar, Sandvikens kommun

Svärdsjövägen 286A

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
595 000 kr
94 + 59 m²
3 rum
810 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med lättskött trädgård och lantligt läge i Åshammar. Entréplanet har kök, badrum och vardagsrum med utgång till altan i österläge. Med uteplats belägen i öst kan du med fördel njuta av morgonsol medan du intar din frukost. Övervåningen disponerar ett möblerbart allrum som kan utvecklas och anpassas efter dina behov. Här finner du även en toalett och ett rymligt sovrum. På det övre planet finns praktiskt vindsförvaring som nås genom taklucka. I källarplan hittar du pannrum, tvättmaskin och goda förvaringsutrymmen för dina husgeråd. Här bor du i ett lugnt, omtyckt och naturskönt område med närhet till Åshammar centrum, mataffär Coop Nära och Alsjöskolan F-3. Skolan ligger vackert intill Alsjön i Åshammar med egen badplats. Från villan har du nära pendlingsavstånd via E16 till Sandviken med utbud av butiker samt tåg/busstation. Fastigheten har en lättskött och ombonad trädgård med bärbuskar och gräsytor. Uppvärmning via kombipanna med pelletsbrännare. Villan är ansluten till fibernät. Välkommen på visning!

Fredriksgatan 110A, Vallhov, Sandvikens kommun
  • Tis 10 okt kl 16:30

Fredriksgatan 110A

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 745 000 kr
109 m²
5 rum
240 m² tomt

Välkommen till Fredriksgatan 110A, ett toppenfräscht radhus i barnvänliga Vallhov med gångavstånd till både skola, förskola, idrottsplats och skog. Här finner du ett välplanerat radhus med 4 sovrum och som det senaste året genomgått en omfattande renovering. Här finns nya ytskikt på väggar och tak, genomgående fina parkettgolv samt två nyrenoverade badrum med microcement. Nytt kök med nya vitvaror under 2022 samt ansluten till fibernät via Sandnet. Utvändigt finns två fristående förråd samt garage i länga. I området finns förutom lekplatser även gemensam tvättstuga och samlingslokal.

  • Plus
Hambosvängen 17, Västanbyn, Sandvikens kommun

Hambosvängen 17

Tomt
Västanbyn, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 195 000 kr
916 m² tomt

Med ett soligt västerläge i populära Västanbyn ligger denna byggklara tomt där stora initiala kostnader tagits. Anslutningar för vatten och avlopp är betalade och borrhål för bergvärme finns. Ritningar för att producera en rymlig villa i souterräng kan erbjudas den intresserade.

Hyttgatan 13B, Centralt, Sandvikens kommun
Hyttgatan 13B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Hyttgatan 13B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Hyttgatan 13B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
495 000 kr
30,1 m²
1 rum
vån 2/6
1 709 kr/mån
16 445 kr/m²

Välkommen till Hyttgatan 13b, en välplanerad 1:a med kokvrå och stor inglasad balkong. Här bor du centralt ett stenkast från stadskärnan och goda kommunikationer. Lägenheten ligger i hus med hiss och har mycket låg månadsavgift. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin samt modern kokvrå med bl.a. ny diskmaskin. bredband finns. Perfekt första boende eller för dig som pendlar.

  • Premium
  • Hiss
Västra Villagatan 30, Centralt, Hofors kommun

Västra Villagatan 30

Villa
Centralt, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 995 000 kr
118 + 62 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till Västra Villagatan, en fint belägen fastighet som trots sitt centrala läge ligger efter en mycket sparsamt trafikerad och lugn gata. Här har du nära centrum samtidigt som du får allt ett lugnt villakvarter kan erbjuda. Huset är välrenoverat och rymligt och har förutom 3 sovrum generösa sällskapsytor. Bottenvåningen har en luftigt och fräsch känsla med kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns en värmande kakelugn och här finns också utgång till en stor och solig altan i söder- och västerläge där du om kvällen kan ta ett härligt och värmande dopp i ditt eget spabad. Övervåningen inrymmer sovrum och allrum samt ett helkaklat badrum. Källare med gott om förvaring samt extra sovrum för den stora familjen. Huset värms både praktiskt och ekonomiskt med fjärrvärme och på tomten finns ett fristående garage. Välkommen till Västra Villagatan.

Barrsätragatan 48d, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 48d

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
525 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
3 934 kr/mån
10 938 kr/m²

Välkommen till välplanerad 2:a med centralt läge vid Stadsparken i Sandviken. Belägen på andra våningen och med en stor balkong i västerläge har du här nära till centrum, mataffären samt till bra pendlingsmöjligheter. Bredband ingår i månadsavgiften.

Smedsgatan 3a, Centralt, Sandvikens kommun

Smedsgatan 3a

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
295 000 kr
19 m²
1 rum
vån 3/3
1 308 kr/mån
15 526 kr/m²

Perfekt övernattningslägenhet eller första boende. Låg månadsavgift och centralt läge med närhet till kommunikationer och centrum. Kokvrå för enklare matlagning samt rum med fransk balkong. Kaklat badrum med duschplats.

Sprötgatan 7, Sandviken, Sandvikens kommun

Sprötgatan 7

Villa
Sandviken, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
2 000 000 kr
165 + 80 m²
5 rum
1 705 m² tomt

Här presenteras en praktfull och arkitektritad bostad, uppförd 1929 utav ingenjören Gustav Nilsson. Denna villa belägen på höjden vid Sprötsgatans ytterkant utstrålar en klassisk stilfullhet redan vid först anblick. Här välkomnas du av tidlösa detaljer och fantastisk rymd genom högt i tak. Välbevarad fiskbensparkett, pardörrar med spröjsade glas och vackra fönsterbrädor i sten är bara några av de eleganta detaljerna som ger prägel till denna villa. Entréplan disponerar kök och hemtrevliga sällskapsytor med matsal intill den värmande öppna spisen. På det övre planet finner du badrum och tre väl tilltagna sovrum varav ett med egen utgång till balkong i västerläge. En trappa ner i källaren finns flertalet praktiska utrymmen med hobbyrum, tvättstuga med mangel och en sval matkällare. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns i området för den som önskar ansluta. På fastigheten finns även ett rymligt dubbelgarage för uppställning av fordon och tillgodoser även förvaring i vindsutrymme. Trädgårdstomten är välskött och omgiven av robusta häckar och prydnadsträd. Här samsas romantiska hortensiabuskar med prydliga perenner och äppelträd. Detta läge är utmärkt för dig som vill bo centralt och samtidigt få lugnet av ett stillsamt villakvarter. Här bor du bekvämt i många år framöver med direkt närhet till allt som underlättar i vardagen. Utbud av mataffär, butiker, restauranger och skolor nås inom nära räckhåll. Goda kommunikationer med gångavstånd till busshållplats Seestaden. Nu ges möjlighet för nästa ägare att ta vid, forma och sätta sin egen prägel med moderna bekvämligheter. Denna ståtliga villa med historia har alla förutsättningar till att bli ett unikt och vackert hem. Välkommen på visning!

  • Plus
Odengatan 14, Centralt, Sandvikens kommun

Odengatan 14

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 475 000 kr
152 m²
6 rum
777 m² tomt

Varmt välkommen till denna ståtliga villa högt belägen på Kyrkåsen i Sandviken. Ett riktigt tillfälle att förvärva en praktfull och gedigen villa med generösa ytor och en fantastisk takhöjd. Under 1920-talet inspirerades svensk arkitektur av klassicismen vilket även kännetecknar denna bostad som efter renovering kan återfå sin forna glans. Här finner du en socialt utformad planlösning på bottenvåningen med matsal och vardagsrum intill det rymliga köket samt en övervåning som disponerar privata ytor med fyra väl tilltagna sovrum. Från hallen välkomnas du av en stor och praktisk tambur som leder dig vidare till ett luftigt vardagsrum med öppen spis och matsal med höga fönster och fint trägolv. I anslutning till matsalen finner matentusiasten ett rymligt kök med plats för både arbetsytor och matplats samt med ingång till skafferi. I bottenplanet finner du även en gästtoalett, en mindre tvättstuga och ett förråd inbyggt under trappen. En våning upp hittar du badrum och villans samtliga fyra sovrum där ett av dem pryds av en öppen spis som om höstkvällen skapar en varm och gemytlig känsla. Även övervåningen har väl tilltagen takhöjd och här finns gott om garderober för praktiskt förvaring. Hela huset har en stor portion charm bevarad och har alla förutsättningar att bli just ditt vackra och trivsamma hem. Trädgården ramas in utav en häck och består av både plana och sluttande gräsytor. Här finns plats för att skapa flera härliga och grönskande oaser att följa solen på under dagen. Uppvärmning sker främst via bergvärmepump och fiber finns i området för den som önskar ansluta. På fastigheten finns också en äldre förrådsbyggnad, vilken idag används som kombinerad vedbod och till förvaring av trädgårdsverktyg. Detta läge är perfekt för dig som vill pendla mot Gävle med endast en kort promenad till busstation vid Mossvägen. På Kyrkåsen bor du bekvämt och högst centralt med direkt närhet till allt som underlättar i vardagen. Skola F-6, högstadie och gymnasium inom bekvämt cykelavstånd. En stor möjlighet för dig som önskar sätta egen prägel på ditt drömboende. Välkommen att se potentialen med egna ögon!

  • Plus
Högbovägen 6c, Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 6c

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
595 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 635 kr/mån
11 782 kr/m²

Centralt belägen 2:a belägen på första våningen. Här har du nära till centrum samt till bra pendlingsmöjligheter. Lägenheten är genomgående fräsch och fin med ljusa och nymålade väggar. Balkong i soligt västerläge.

Sanderängsgatan 32, Centralt, Sandvikens kommun

Sanderängsgatan 32

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
2 250 000 kr
119 + 73 m²
4 rum
966 m² tomt

Vill du bo i ett lugn område med stor tomt och lekvänlig tomt samtidigt som du har nära till centrum, goda pendlingsmöjligheter och kanske jobbet på Sandvik? Då är Sanderängsgatan 32 något för dig. Här finner du ett hus med ett yttre i nyrenoverat toppskick, en stor och plan tomt utan insyn från grannar och trots det centrala läget ligger fastigheten efter en sparsamt trafikerad gata. Huset har under de senaste två åren fått ett nytt yttertak, ny fasad samt nya fönster i boendeplan. Invändigt finns ett fräscht och modern kök med praktiskt köksö som tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök, matrum och vardagsrum skapar en härlig rymd. Övervåningen inrymmer två stora sovrum med tillhörande klädkammare samt en sovalkov. Källare med gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga samt utgång till garage. Fjärrvärme för enkel och ekonomisk uppvärmning. Välkommen på visning!

  • Plus
Promenaden 22, Sandviken, Sandvikens kommun

Promenaden 22

Lägenhet
Sandviken, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
775 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
5 253 kr/mån
9 337 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet om 3 rok på lugna och centralt belägna Promenaden. Lägenheten ligger endast en halvtrappa upp från ingången och här har du nära till centrum, till mataffären samt till goda kommunikationer. Lägenheten är rymlig och välplanerad och har bl.a. 2 sovrum, vardagsrum, matrum och kök i öppen planlösning samt en stor inglasad balkong i västerläge. Badrum med plats för tvättmaskin samt extra toalett.

Promenaden 15, Centralt, Sandvikens kommun

Promenaden 15

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
445 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
3 933 kr/mån
7 542 kr/m²

Välkommen till Promenaden 15, en centralt belägen lägenhet i ett trivsamt område med utmärkt närhet till allt du behöver i vardagen. Denna lägenhet om två rum och kök erbjuder stora ytor och inglasad balkong som förlänger utomhussäsongen. Här ges stora möjligheter för dig att sätta din personliga prägel och forma ett hem efter dina egna önskemål. Med en genomtänkt och öppen planlösning mellan kök och allrum finns här god potential att skapa en modern och trevlig interiör. Här bor du bekvämt med gångavstånd till kommunikationer, närhet till mataffär, centrum och stadsparken med sköna promenadstråk. Ett tillfälle för dig som vill skapa något eget! Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

Norrbergsvägen 78, Kungsgården, Sandvikens kommun

Norrbergsvägen 78

Tomt
Kungsgården, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
195 000 kr
2 247 m² tomt

För dig som går i tankar att bygga ditt eget boende eller fritidshus så finns här möjlighet att förvärva en tomt om 2.247 m² belägen vid Alsjön mellan Kungsgården och Järbo. Perfekt för dig som söker ett naturnära läge men ändå vill ha staden inom räckhåll, till Sandviken tar det endast ca 10 minuter med bil och till Gävle ca 25 minuter. Vägservitut för in- och utfartsväg är inskrivet i fastigheten och positivt förhandsbesked med beviljad dispens från strandskydd finns. El planeras vara framdraget till tomtgräns. Helt befriad från fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år, enligt nuvarande regler! Vid frågor och intresse kontakta ansvarig mäklare Pär Nordström.

Norrbergsvägen 76, Kungsgården, Sandvikens kommun

Norrbergsvägen 76

Tomt
Kungsgården, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
195 000 kr
2 147 m² tomt

För dig som går i tankar att bygga ditt eget boende eller fritidshus så finns här möjlighet att förvärva en tomt om 2.147 m² belägen vid Alsjön mellan Kungsgården och Järbo. Perfekt för dig som söker ett naturnära läge men ändå vill ha staden inom räckhåll, till Sandviken tar det endast ca 10 minuter med bil och till Gävle ca 25 minuter. Vägservitut för in- och utfartsväg är inskrivet i fastigheten och positivt förhandsbesked med beviljad dispens från strandskydd finns. El planeras vara framdraget till tomtgräns. Helt befriad från fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år, enligt nuvarande regler! Vid frågor och intresse kontakta ansvarig mäklare Pär Nordström.

Järbovägen 850, Järbo, Sandvikens kommun

Järbovägen 850

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
975 000 kr
89 + 80 m²
3 rum
593 m² tomt

Välkommen till denna villa om 3 rok i Järbo. Här har du utsikt över åkrar och ängar samt en tomt som gränsar mot ån. Huset värms ekonomiskt av en luft/vatten-värmepump och kan användas för både permanent- eller fritidsboende. Huset har bl.a. inglasad altan, två rymliga sovrum samt källare med gott om plats för förvaring samt garage med plats för två bilar.

Bronsgatan 10G, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Bronsgatan 10G

Radhus
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 845 000 kr
125 m²
5 rum
199 m² tomt

Välkommen till detta fräscha och rymliga radhus i barnvänliga Södra Björksätra. Här tar du enkelt cykelvägarna till både skola, förskola och fotbollsplanen. Ett rymligt boende om 5 rok där 4 rum kan användas som sovrum. Här finns bl.a. ett fräsch kök, ett helkaklat badrum samt en stor inglasad altan med härlig kvällssol. Luftvärmepump håller driftskostnaderna nere. Garage i länga.

Brunnsgatan 4, Centralt, Hofors kommun

Brunnsgatan 4

Villa
Centralt, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 450 000 kr
140 + 38 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Välkommen till denna välvårdade och rymliga villa med centralt läge i Hofors. Här har du närhet till både centrum och till fina promenadstråk runt Hammardammen. Fastigheten har en stor tomt och flera uteplatser i soligt söderläge. Invändigt finns gott om utrymme med bl.a. stort vardagsrum med plats för både matsals- och soffgrupp, ett fräscht kök med matplats samt ett allrum på övervåningen. Möjligheten finns att omfördela rummen vid behov av fler sovrum. Värmande braskamin samt effektiv uppvärmning via bergvärme.

Visar alla 18