Svensk Fastighetsförmedling Sandviken

Svensk Fastighetsförmedling Sandviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hyttgatan 13B, Centralt, Sandvikens kommun
Hyttgatan 13B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Hyttgatan 13B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Hyttgatan 13B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
495 000 kr
30,1 m²
1 rum
vån 2/6
1 709 kr/mån
16 445 kr/m²

Välkommen till Hyttgatan 13b, en välplanerad 1:a med kokvrå och stor inglasad balkong. Här bor du centralt ett stenkast från stadskärnan och goda kommunikationer. Lägenheten ligger i hus med hiss och har mycket låg månadsavgift. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin samt modern kokvrå med bl.a. ny diskmaskin. bredband finns. Perfekt första boende eller för dig som pendlar.

 • Premium
 • Hiss
Barrsätragatan 25, Centralt, Sandvikens kommun
 • Borttagen före visning

Barrsätragatan 25

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
995 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 2/3
3 749 kr/mån
13 284 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Västra Villagatan 30, Centralt, Hofors kommun

Västra Villagatan 30

Villa
Centralt, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 995 000 kr
118 + 62 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till Västra Villagatan, en fint belägen fastighet som trots sitt centrala läge ligger efter en mycket sparsamt trafikerad och lugn gata. Här har du nära centrum samtidigt som du får allt ett lugnt villakvarter kan erbjuda. Huset är välrenoverat och rymligt och har förutom 3 sovrum generösa sällskapsytor. Bottenvåningen har en luftigt och fräsch känsla med kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns en värmande kakelugn och här finns också utgång till en stor och solig altan i söder- och västerläge där du om kvällen kan ta ett härligt och värmande dopp i ditt eget spabad. Övervåningen inrymmer sovrum och allrum samt ett helkaklat badrum. Källare med gott om förvaring samt extra sovrum för den stora familjen. Huset värms både praktiskt och ekonomiskt med fjärrvärme och på tomten finns ett fristående garage. Välkommen till Västra Villagatan.

Barrsätragatan 48d, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 48d

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
525 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
3 934 kr/mån
10 938 kr/m²

Välkommen till välplanerad 2:a med centralt läge vid Stadsparken i Sandviken. Belägen på andra våningen och med en stor balkong i västerläge har du här nära till centrum, mataffären samt till bra pendlingsmöjligheter. Bredband ingår i månadsavgiften.

Smedsgatan 3a, Centralt, Sandvikens kommun

Smedsgatan 3a

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
295 000 kr
19 m²
1 rum
vån 3/3
1 308 kr/mån
15 526 kr/m²

Perfekt övernattningslägenhet eller första boende. Låg månadsavgift och centralt läge med närhet till kommunikationer och centrum. Kokvrå för enklare matlagning samt rum med fransk balkong. Kaklat badrum med duschplats.

Sprötgatan 7, Sandviken, Sandvikens kommun

Sprötgatan 7

Villa
Sandviken, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
2 000 000 kr
165 + 80 m²
5 rum
1 705 m² tomt

Här presenteras en praktfull och arkitektritad bostad, uppförd 1929 utav ingenjören Gustav Nilsson. Denna villa belägen på höjden vid Sprötsgatans ytterkant utstrålar en klassisk stilfullhet redan vid först anblick. Här välkomnas du av tidlösa detaljer och fantastisk rymd genom högt i tak. Välbevarad fiskbensparkett, pardörrar med spröjsade glas och vackra fönsterbrädor i sten är bara några av de eleganta detaljerna som ger prägel till denna villa. Entréplan disponerar kök och hemtrevliga sällskapsytor med matsal intill den värmande öppna spisen. På det övre planet finner du badrum och tre väl tilltagna sovrum varav ett med egen utgång till balkong i västerläge. En trappa ner i källaren finns flertalet praktiska utrymmen med hobbyrum, tvättstuga med mangel och en sval matkällare. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns i området för den som önskar ansluta. På fastigheten finns även ett rymligt dubbelgarage för uppställning av fordon och tillgodoser även förvaring i vindsutrymme. Trädgårdstomten är välskött och omgiven av robusta häckar och prydnadsträd. Här samsas romantiska hortensiabuskar med prydliga perenner och äppelträd. Detta läge är utmärkt för dig som vill bo centralt och samtidigt få lugnet av ett stillsamt villakvarter. Här bor du bekvämt i många år framöver med direkt närhet till allt som underlättar i vardagen. Utbud av mataffär, butiker, restauranger och skolor nås inom nära räckhåll. Goda kommunikationer med gångavstånd till busshållplats Seestaden. Nu ges möjlighet för nästa ägare att ta vid, forma och sätta sin egen prägel med moderna bekvämligheter. Denna ståtliga villa med historia har alla förutsättningar till att bli ett unikt och vackert hem. Välkommen på visning!

 • Plus
Ekostigen 13, Vallhov, Sandvikens kommun

Ekostigen 13

Villa
Vallhov, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
3 195 000 kr
142 + 170 m²
5 rum
887 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera Ekostigen 13! En väl tilltagen familjevilla med lyxig relaxavdelning i materialval som utstrålar kvalité. Denna villa har allt du kan önska för en bekväm vardag med generösa utrymmen, möjlighet till sex sovrum, inglasat uterum, badrum i båda plan och en källare som är något utöver det vanliga. Öppna sällskapsytor ger plats för stora samlingar och mysiga stunder med familj och vänner. Köket är rymligt och angränsar till vardagsrummet som gör det till hjärtat i hemmet, här går det utmärkt att förena matlagning i närvaro av trevligt umgänge. Höjdpunkten i detta hem är den fantastiska relaxavdelningen. Bastu med glaspartier, panel i värmebehandlad al och dekorvägg i täljsten är några av de påkostade detaljerna du finner här. Dubbla takduschar och plats att inreda med loungemöbel gör detta rum komplett för avkoppling. En oslagbar tillgång när höstmörkret faller på! Förutom egen relax hittar du även en trivsam gillestuga med öppen spis, två praktiska rum som kan användas till övernattande gäster, som kontor eller hobbyrum samt tvättstuga i källarplan. Nya 3-glas fönster på båda plan från 2016 och 2021. Uppvärmning sker effektivt genom ny bergvärmepump, Thermia från 2023. Fastigheten är ansluten till fibernät. Vidbyggt dubbelgarage för uppställning av fordon. Här har man närhet till förskola, skola, affärer samt till goda kommunikationer och Vallhovsskogen med fina motionsslingor. För dig som söker efter något extra kommer detta hem garanterat att sätta guldkant på din vardag. Varmt välkommen med intresse!

 • Plus
Odengatan 14, Centralt, Sandvikens kommun

Odengatan 14

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 475 000 kr
152 m²
6 rum
777 m² tomt

Varmt välkommen till denna ståtliga villa högt belägen på Kyrkåsen i Sandviken. Ett riktigt tillfälle att förvärva en praktfull och gedigen villa med generösa ytor och en fantastisk takhöjd. Under 1920-talet inspirerades svensk arkitektur av klassicismen vilket även kännetecknar denna bostad som efter renovering kan återfå sin forna glans. Här finner du en socialt utformad planlösning på bottenvåningen med matsal och vardagsrum intill det rymliga köket samt en övervåning som disponerar privata ytor med fyra väl tilltagna sovrum. Från hallen välkomnas du av en stor och praktisk tambur som leder dig vidare till ett luftigt vardagsrum med öppen spis och matsal med höga fönster och fint trägolv. I anslutning till matsalen finner matentusiasten ett rymligt kök med plats för både arbetsytor och matplats samt med ingång till skafferi. I bottenplanet finner du även en gästtoalett, en mindre tvättstuga och ett förråd inbyggt under trappen. En våning upp hittar du badrum och villans samtliga fyra sovrum där ett av dem pryds av en öppen spis som om höstkvällen skapar en varm och gemytlig känsla. Även övervåningen har väl tilltagen takhöjd och här finns gott om garderober för praktiskt förvaring. Hela huset har en stor portion charm bevarad och har alla förutsättningar att bli just ditt vackra och trivsamma hem. Trädgården ramas in utav en häck och består av både plana och sluttande gräsytor. Här finns plats för att skapa flera härliga och grönskande oaser att följa solen på under dagen. Uppvärmning sker främst via bergvärmepump och fiber finns i området för den som önskar ansluta. På fastigheten finns också en äldre förrådsbyggnad, vilken idag används som kombinerad vedbod och till förvaring av trädgårdsverktyg. Detta läge är perfekt för dig som vill pendla mot Gävle med endast en kort promenad till busstation vid Mossvägen. På Kyrkåsen bor du bekvämt och högst centralt med direkt närhet till allt som underlättar i vardagen. Skola F-6, högstadie och gymnasium inom bekvämt cykelavstånd. En stor möjlighet för dig som önskar sätta egen prägel på ditt drömboende. Välkommen att se potentialen med egna ögon!

 • Plus
Hedkarbyvägen 40, Årsunda, Sandvikens kommun
 • Imorgon kl 12:30

Hedkarbyvägen 40

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
2 495 000 kr
130 + 66 m²
5 rum
2,1 ha tomt

Välkommen till denna mycket välskötta fastighet. Här erbjuds en ordentligt renoverad villa på lantlig gård, 2 ha mark och en praktisk ladugårdsbyggnad. Vackert och avskilt belägen, samtidigt med direkt närhet till service i gemytliga byn Årsunda. Villan har genomgått omfattande renoveringar under det senaste året och står nu redo att tas över av nästa ägare. Här finner du moderna detaljer och genomtänkta ytskikt som går i en enhetlig färgskala. Med ett generöst antal rum är detta hem perfekt för en familj som söker gott om utrymme att leva och växa på. Här finns plats för gemensamma stunder intill vardagsrummets braskamin och hela fyra ombonade sovrum. Ladugårdsbyggnad med förstärkt körbro till loge med plant plankgolv ger möjlighet till uppställning och vinterförvaring av fordon. Ladugårdsdelen består utav garage/verkstad med smörjgrop och ett rejält utrymme som har stor potential att vidareutvecklas för eventuell djurhållning. Under körbron finns även en matkällare, utmärkt till förvaring av egna konserver, sylt, saft och marmelad. Energieffektiv och ekonomisk uppvärmning via bergvärmepump och fastigheten är ansluten till fibernät. Med en kort cykeltur tar du dig till en idyllisk sandstrand vid Årsunda Strandbad för en dag vid Storsjön, endast matsäck och en bra bok behöver packas med. Här bor du bekvämt med naturens lugn, sjö- och friluftsliv samt med tillgång till det mesta som gör vardagslivet enkelt och bekvämt. Ica Nära Årsunda nås inom några få minuter med bil, liksom Årsunda Kyrkskola F-6. Möjligheternas gård för den som drömmer om livet på landet eller önskar bedriva sin verksamhet hemmavid. Välkommen att uppleva på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Björkgatan 7, Centralt, Sandvikens kommun
 • Budgivning pågår

Björkgatan 7

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 175 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 046 kr/mån
16 207 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och välrenoverad 3:a på första våningen i centralt belägna BRF Snickaren. Här har du nära till allt som centrala Sandviken kan erbjuda samtidigt som läget är mycket lugnt efter den sparsamt trafikerade Björkgatan. Lägenheten ligger en halv trappa upp från entrén och redan i hallen märker du att denna lägenhet är något utöver det vanliga. Här finns ett fint och fräscht kök av märket Marbodal där samtliga vitvaror är från 2020. Här finns också två sovrum, gott om garderober samt ett vardagsrum med både öppen spis och utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum. Föreningen är välskött och har låg månadsavgift där både Kabel-TV och bredband ingår.

Högbovägen 6c, Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 6c

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
595 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 635 kr/mån
11 782 kr/m²

Centralt belägen 2:a belägen på första våningen. Här har du nära till centrum samt till bra pendlingsmöjligheter. Lägenheten är genomgående fräsch och fin med ljusa och nymålade väggar. Balkong i soligt västerläge.

Hantverkargatan 18B, Centralt, Hofors kommun

Hantverkargatan 18B

Villa
Centralt, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 995 000 kr
127 m²
5 rum
915 m² tomt

Välkommen till en otroligt välordnad villa i fint skick. Här har det under åren löpande renoverats och utvecklats både interiört som exteriört. Villan erbjuder stor flexibilitet i planlösningen som i dag är öppen och luftig men för dig med prioritet på rum så kan här med enkla medel skapas totalt fyra sovrum. Från det inglasade uterummet sitter man ogenerat och blickar ut över den välskötta trädgården med perenner och de soliga dagarna avnjuts med fördel i solstolen på det stora soldäcket. Bra driftsekonomi med uppvärmning via bergvärme och en luftvärmepump som kompletterar komforten med både kyla som värme. Friliggande garage med isolerat hobbyrum och via tvättstugan når man ut till den lilla bastun på soldäcket för lyxig avslappning. Här är det bara att flytta in och njuta!

 • Uteplats
Stålgatan 29, Hofors, Hofors kommun
 • Budgivning pågår

Stålgatan 29

Villa
Hofors, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 095 000 kr
156 + 65 m²
6 rum
1 037 m² tomt

Välkommen till en väl underhållen villa med luftiga boytor. Denna villa har en nedervåning som är anpassad för framkomlighet vilket ger en öppen planlösning med god planering och stort badrum. Gott om plats för familjen med inglasat och isolerat uterum samt stort soldäck, idealiskt för sommarfesten. God driftsekonomi med bergvärme och solpaneler på taket, att du dessutom kan tända en brasa i kaminen gör att mysfaktorn går i topp! Fräsch källare med tvättstuga, förråd och bastu m relaxdel. Här kan du bara flytta in och trivas.

 • Plus
Sanderängsgatan 32, Centralt, Sandvikens kommun

Sanderängsgatan 32

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
2 250 000 kr
119 + 73 m²
4 rum
966 m² tomt

Vill du bo i ett lugn område med stor tomt och lekvänlig tomt samtidigt som du har nära till centrum, goda pendlingsmöjligheter och kanske jobbet på Sandvik? Då är Sanderängsgatan 32 något för dig. Här finner du ett hus med ett yttre i nyrenoverat toppskick, en stor och plan tomt utan insyn från grannar och trots det centrala läget ligger fastigheten efter en sparsamt trafikerad gata. Huset har under de senaste två åren fått ett nytt yttertak, ny fasad samt nya fönster i boendeplan. Invändigt finns ett fräscht och modern kök med praktiskt köksö som tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök, matrum och vardagsrum skapar en härlig rymd. Övervåningen inrymmer två stora sovrum med tillhörande klädkammare samt en sovalkov. Källare med gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga samt utgång till garage. Fjärrvärme för enkel och ekonomisk uppvärmning. Välkommen på visning!

 • Plus
Holmgatan 13, Sandviken, Sandvikens kommun

Holmgatan 13

Villa
Sandviken, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
2 795 000 kr
108 + 147 m²
4 rum
809 m² tomt

Välkommen till Holmgatan 13, en mycket fin och välvårdad villa i sjönära Säljan. Här har ägarna verkligen tagit hand om sitt hem från det att huset byggdes tills nu när det är dags att lämna över till nästa ägare. Redan vid den stensatta uppfarten märker du att denna fastighet är något utöver det vanliga. Du möts av en synnerligen välskött trädgård med fina stensättningar, uteplatser och växtlighet. Merparten av trädgården finns på husets insynsskyddade baksida där den stora altanen och det soliga västerläget gör att du vill spendera dina lediga dagar där. Huset har en praktiskt planlösning med bl.a. 3 sovrum i boendeplan, ett stort helkaklat badrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns genomgående parkett- eller trägolv samt gott om garderober. Källaren är totalrenoverad med en luftad konstruktion för golv och vägg. Här finns ett mysig gillestuga med braskamin, TV-rum som kan avdelas till gästrum, gott om förvaringsmöjligheter samt en stor och fräsch tvättstuga med duschmöjligheter och ingång till bastu. Huset värms effektivt av en bergvärmeanläggning med ny värmepump från 2019. Nytt yttertak lades 2016 och över lag har fastigheten underhållits mycket väl. Välkommen till en mycket välskött fastighet!

 • Plus
Promenaden 22, Sandviken, Sandvikens kommun

Promenaden 22

Lägenhet
Sandviken, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
775 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
5 253 kr/mån
9 337 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet om 3 rok på lugna och centralt belägna Promenaden. Lägenheten ligger endast en halvtrappa upp från ingången och här har du nära till centrum, till mataffären samt till goda kommunikationer. Lägenheten är rymlig och välplanerad och har bl.a. 2 sovrum, vardagsrum, matrum och kök i öppen planlösning samt en stor inglasad balkong i västerläge. Badrum med plats för tvättmaskin samt extra toalett.

Tures väg 7, Norrberg, Sandvikens kommun

Tures väg 7

Villa
Norrberg, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
4 950 000 kr
156 m²
5 rum
4 800 m² tomt

Välkommen till Tures väg 7! Här erbjuds ett nyproducerat och elegant vinkelhus med hög kvalitet och standard, allt i en vacker lantlig miljö. Detta är ett perfekt hem för den större familjen som söker en harmonisk livsstil och samtidigt vill ha närhet till liv och rörelse när vardagen kräver det. Detta Götenehus producerades nyckelfärdigt år 2020 och har en väl genomtänkt planlösning som är tydligt uppdelad i trivsamma och stora sällskapsutrymmen samt en mer avskild del där du finner bland annat tre rofyllda sovrum. När du kliver in i huset möts du av en luftig takhöjd och en rymlig hall som leder vägen till både kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Flera fönsterpartier ger dels en ljuvlig utsikt över skog och natur men bringar även ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden. Det ombonade köket är användarvänligt och bjuder naturligt in till sällskap vid matlagningen med sin matplats i ett öppet och vackert burspråk. Stilfullt vardagsrum med generösa ytor och utgång till trädgård skapar en trevlig samlingspunkt för samvaro med släkt och vänner. Samtliga sovrum är belägna med fin utsikt varav det lyxigt disponerade föräldrarummet har klädkammare och eget badrum. Detta hus har modern vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump med mycket låga driftskostnader. Önskar man avlägsna ljusinsläppet för en stund har huset motordrivna markiser som bekvämt justeras med automatik. Fristående garagebyggnad där en del disponeras av en rymlig gästlägenhet med goda förutsättningar att inreda till tonårsbostad, hemmakontor alternativt nyttja i uthyrningssyfte. Kungsgården har fantastiska förutsättningar för den naturintresserade där dess omgivningar erbjuder en lättillgänglig natur och flera fritidsområden. Sommartid tar du ett svalkande dopp vid Korsika badplats i en vik av Storsjön. I samma närområde finner du även ett välbesökt ekologiskt bageri, Coop mataffär, en populär inredningsbutik, restaurang och ett folkkärt glasscafé. Från garageuppfarten har man ca 20 min bilfärd till liftarna vid Kungsbergets alpina skidanläggning. Finns intresse för att disponera åkermark så erbjuds ny ägare även möjlighet till arrende om 7ha på intilliggande hagar. Varmt välkommen med ditt intresse för denna stilfulla pärla!

 • Plus
Promenaden 15, Centralt, Sandvikens kommun

Promenaden 15

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
445 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
3 933 kr/mån
7 542 kr/m²

Välkommen till Promenaden 15, en centralt belägen lägenhet i ett trivsamt område med utmärkt närhet till allt du behöver i vardagen. Denna lägenhet om två rum och kök erbjuder stora ytor och inglasad balkong som förlänger utomhussäsongen. Här ges stora möjligheter för dig att sätta din personliga prägel och forma ett hem efter dina egna önskemål. Med en genomtänkt och öppen planlösning mellan kök och allrum finns här god potential att skapa en modern och trevlig interiör. Här bor du bekvämt med gångavstånd till kommunikationer, närhet till mataffär, centrum och stadsparken med sköna promenadstråk. Ett tillfälle för dig som vill skapa något eget! Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

Dammfallsvägen 11, Hammaren, Hofors kommun

Dammfallsvägen 11

Tomt
Hammaren, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
595 000 kr
2 020 m² tomt

Denna byggklara sjötomt ligger med högt och fint läge vid Hammardammen i Hofors. Kommunalt V/A, el samt fiber finns draget till tomtgräns. I denna rogivande miljö finner ni vackra motionsslingor som erbjuder en varierad terräng och har både vindskydd och eldstäder längs sin väg. Behöver du handla mat och andra förnödenheter så finner du detta endast ca 3 km bort. I Hofors centrumkärna finns även förskola, skola, skönhetssalonger, butiker och sporthallar. Kort sagt ett kanontillfälle för dig som vill bygga ett härligt boende med fint läge vid Hammardammen. Välkommen med intresse!

Norrbergsvägen 78, Kungsgården, Sandvikens kommun

Norrbergsvägen 78

Tomt
Kungsgården, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
195 000 kr
2 247 m² tomt

För dig som går i tankar att bygga ditt eget boende eller fritidshus så finns här möjlighet att förvärva en tomt om 2.247 m² belägen vid Alsjön mellan Kungsgården och Järbo. Perfekt för dig som söker ett naturnära läge men ändå vill ha staden inom räckhåll, till Sandviken tar det endast ca 10 minuter med bil och till Gävle ca 25 minuter. Vägservitut för in- och utfartsväg är inskrivet i fastigheten och positivt förhandsbesked med beviljad dispens från strandskydd finns. El planeras vara framdraget till tomtgräns. Helt befriad från fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år, enligt nuvarande regler! Vid frågor och intresse kontakta ansvarig mäklare Pär Nordström.

Norrbergsvägen 76, Kungsgården, Sandvikens kommun

Norrbergsvägen 76

Tomt
Kungsgården, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
195 000 kr
2 147 m² tomt

För dig som går i tankar att bygga ditt eget boende eller fritidshus så finns här möjlighet att förvärva en tomt om 2.147 m² belägen vid Alsjön mellan Kungsgården och Järbo. Perfekt för dig som söker ett naturnära läge men ändå vill ha staden inom räckhåll, till Sandviken tar det endast ca 10 minuter med bil och till Gävle ca 25 minuter. Vägservitut för in- och utfartsväg är inskrivet i fastigheten och positivt förhandsbesked med beviljad dispens från strandskydd finns. El planeras vara framdraget till tomtgräns. Helt befriad från fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år, enligt nuvarande regler! Vid frågor och intresse kontakta ansvarig mäklare Pär Nordström.

Källgatan 12, Stensätra, Sandvikens kommun
Källgatan 12, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 2
Källgatan 12, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 3

Källgatan 12

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 495 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till ett charmigt 30-talshus med ett fint och barnvänligt läge i Stensätra. Villan byggdes ut under 70-talet och är idag 90 + 90 kvm. Du njuter av en stor, skyddad och solig hörntomt som ger många vackra växter, fruktträd samt fria gräsytor där barnen kan springa och leka. Rejält dubbelgarage för den bilintresserade. Entréplan ger rymlig hall, kök med originalinredning och bevarat kallskafferi, två sovrum med förvaring, badrum, förråd/klädkammare samt tilltalande vardagsrum som rymmer både soffgrupp såväl som matsalsmöbel. Källarplan ger flertalet förrådsutrymmen, användbar gillestuga, tvättstuga samt originalbadrum. Fastigheten värms upp via fjärrvärme. Renoveringsbehov föreligger och fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Bo i ett centralt men lugnt villaområde med närhet till skolor, förskolor, lekplatser samt populära Storsjön med fina badstränder och rikt fiske. Närliggande Björksätra erbjuder bl.a. välsorterad ICA-butik samt diverse restauranger. Från Källgatan 12 har du även gång- och cykelavstånd till centrum samt bra busskommunikationer. Busshållplats finner du på bekvämt avstånd vid Sätragatan. Varmt välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
Hirkahovägen 13, Kungsberg, Sandvikens kommun

Hirkahovägen 13

Fritidshus
Kungsberg, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
875 000 kr
38 m²
2 rum
2 446 m² tomt

På en större och solig tomt ligger detta smultronställe en kort bit från Kungsberget. Ett mycket charmigt och välvårdat fritidshus med endast en ägare genom historien. Här har du plats för släkt och vänner i de tillhörande komplementbyggnaderna med bra förrådsutrymmen och ett fräscht hygienrum. Över tomten rinner en liten bäck och en välvd bro leder dig till en äldre installation med gjuten pool och badtunna, här finns stor potential för den som mellan lata dagar i solstolen önskar utveckla sitt fritidsboende. Endast 5min i bilen tar dig till parkeringen vid Kungsbergets alpina skidanläggning.

Järbovägen 850, Järbo, Sandvikens kommun

Järbovägen 850

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
975 000 kr
89 + 80 m²
3 rum
593 m² tomt

Välkommen till denna villa om 3 rok i Järbo. Här har du utsikt över åkrar och ängar samt en tomt som gränsar mot ån. Huset värms ekonomiskt av en luft/vatten-värmepump och kan användas för både permanent- eller fritidsboende. Huset har bl.a. inglasad altan, två rymliga sovrum samt källare med gott om plats för förvaring samt garage med plats för två bilar.

Torggatan 45B, Centralt, Sandvikens kommun

Torggatan 45B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
445 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 018 kr/mån
10 595 kr/m²

Välkommen till denna centrala 1:a med inglasad balkong i härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för matgrupp och ett ljust allrum med utgång till balkongen. Här bor du nära mataffärer, restauranger, butiker, kommunikationer, Parkbadet med sina rekreations- och träningsmöjligheter samt Stadsparken.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27