Mäklare Per Bonnevier

Per Bonnevier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Garvarvägen 14, Flyktsbacka, Sandvikens kommun

Garvarvägen 14

Villa
Flyktsbacka, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 095 000 kr
78 m²
4 rum
644 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta hus på trivsam hörntomt i lugna Flyktsbacka. Här bor du praktiskt med allt på ett plan och en rymlig altan i soligt sydostläge. När vardagen kräver hittar du alla väsentligheter alldeles nära. Inom 450 meter finner du Coop, Kungs Pizzeria & Restaurang, busshållplatsen samt en lekplats. Du tar dig snabbt ut på E16 mot Sandviken/Gävle eller Hofors/Falun. Är du sugen på nybakt bröd på lördagsmorgonen promenerar du de fem minuter det tar till populära Berglunds Bageri. Om du istället tar riktning söderut och följer Garvarvägen ner till Vretvägen så når du snart även elljusspåret om tre kilometer samt ett dagspår om fem. För de minsta barnen finner du närmst Kungsgårdens förskola och för de något äldre Kungsgårdens skola F-5.

Källgatan 12, Stensätra, Sandvikens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Källgatan 12, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 2
Källgatan 12, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 3

Källgatan 12

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 395 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till ett charmigt 30-talshus med ett fint och barnvänligt läge i Stensätra. Villan byggdes ut under 70-talet och är idag 90 + 90 kvm. Du njuter av en stor, skyddad och solig hörntomt som ger många vackra växter, fruktträd samt fria gräsytor där barnen kan springa och leka. Rejält dubbelgarage för den bilintresserade. Entréplan ger rymlig hall, kök med originalinredning och bevarat kallskafferi, två sovrum med förvaring, badrum, förråd/klädkammare samt tilltalande vardagsrum som rymmer både soffgrupp såväl som matsalsmöbel. Källarplan ger flertalet förrådsutrymmen, användbar gillestuga, tvättstuga samt originalbadrum. Fastigheten värms upp via fjärrvärme. Renoveringsbehov föreligger och fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En helt ny och modern fjärrvärmeväxlare med tillhörande två-års garanti installerades september -23. Bo i ett centralt men lugnt villaområde med närhet till skolor, förskolor, lekplatser samt populära Storsjön med fina badstränder och rikt fiske. Närliggande Björksätra erbjuder bl.a. välsorterad ICA-butik samt diverse restauranger. Från Källgatan 12 har du även gång- och cykelavstånd till centrum samt bra busskommunikationer. Busshållplats finner du på bekvämt avstånd vid Sätragatan. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Premium
Östansjövägen 44, Hästbo, Hofors kommun

Östansjövägen 44

Fritidshus
Hästbo, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
395 000 kr
38 m²
2 rum
1 403 m² tomt

Med ett lantligt läge ligger detta lilla hus med en fin vy mot åkerlandskapet. Ett naturnära boende för avkopplande fritid men med standard för permanent året runt-boende. Öppen planlösning mellan kök/matplats och storstugan som har utgång till den trevliga altanen med västläge. På tomten finns även en praktisk friliggande förrådsbyggnad. I Torsåker, cirka 15 minuter bort med bil ligger ICA som närmsta mataffär och Restaurang Gästis. Om du letar efter ett fritidshus eller ett boende med närhet till natur och friluftsliv är detta en pärla. Närområdet erbjuder stora möjligheter till ett aktivt uteliv. Inom 2,5 kilometer passerar Gästrikeleden och fina vindskydd finns vid bland annat sjön Stillaren och Bysjön. Många rester av den järnframställning som format Gästrikland finns också att utforska. Som exempelvis hyttruinen vid den närliggande Skommarhyttan eller Storbergets gruva. För storfiskaren återfinns flera bra fiskevatten med allt från abborre och gädda till gös och regnbåge. Ett urval av längdskidspår hittar du bland annat i Torsåker, Hofors samt Högbo i Sandviken och bara 5 mil bort erbjuder Kungsbergets alpina anläggning utförsåkning vintertid och MTB/down hill-cykling om somrarna. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om utbudet i området eller har frågor om fastigheten .

  • Uteplats
Hantverkargatan 18B, Centralt, Hofors kommun

Hantverkargatan 18B

Villa
Centralt, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
1 795 000 kr
127 m²
5 rum
915 m² tomt

Välkommen till en otroligt välordnad villa i fint skick. Här har det under åren löpande renoverats och utvecklats både interiört som exteriört. Villan erbjuder stor flexibilitet i planlösningen som i dag är öppen och luftig men för dig med prioritet på rum så kan här med enkla medel skapas totalt fyra sovrum. Från det inglasade uterummet sitter man ogenerat och blickar ut över den välskötta trädgården med perenner och de soliga dagarna avnjuts med fördel i solstolen på det stora soldäcket. Bra driftsekonomi med uppvärmning via bergvärme och en luftvärmepump som kompletterar komforten med både kyla som värme. Friliggande garage med isolerat hobbyrum och via tvättstugan når man ut till den lilla bastun på soldäcket för lyxig avslappning. Här är det bara att flytta in och njuta!

  • Uteplats
Dammfallsvägen 11, Hammaren, Hofors kommun

Dammfallsvägen 11

Tomt
Hammaren, Hofors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
595 000 kr
2 020 m² tomt

Denna byggklara sjötomt ligger med högt och fint läge vid Hammardammen i Hofors. Kommunalt V/A, el samt fiber finns draget till tomtgräns. I denna rogivande miljö finner ni vackra motionsslingor som erbjuder en varierad terräng och har både vindskydd och eldstäder längs sin väg. Behöver du handla mat och andra förnödenheter så finner du detta endast ca 3 km bort. I Hofors centrumkärna finns även förskola, skola, skönhetssalonger, butiker och sporthallar. Kort sagt ett kanontillfälle för dig som vill bygga ett härligt boende med fint läge vid Hammardammen. Välkommen med intresse!

Visar alla 5