Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kabblagårdsgatan 35, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00

Kabblagårdsgatan 35

Villa
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
5 995 000 kr
156 + 60 m²
6 rum
1 177 m² tomt

Välkommen till Kabblagårdsgatan 35 och Skövdes nyaste stadsdel Trädgårdsstaden! Denna klassiska och påkostade familjevilla med fantastisk baksidan med stor härlig amerikansk veranda och stora härliga ytor för lek och utlopp för de gröna fingrarna. Villan om 156 pedantskötta kvadratmeter i två plan med extra takhöjd erbjuder stora rymliga social ytor, helkaklade badrum, tre sovrum (finns möjlighet till fler) varav ett master bedroom med en walk in closet, snygga läckra detaljer och smarta moderna lösningar. Utvändigt får man dekorativa stenläggningar, välplanerade rabatter, dubbelgarage med förråd och låga driftkostnader via fjärrvärme. Här har häcken fått växa upp och baksidan blir verkligen privat och alldeles alldeles underbar. Grillen är på, barnen hoppar på stuntsmattan, färska örter och bär plockas från egna trädgården. Robotgräsklipparen tittar fram och säger hej ibland och solen gör detsamma. Via de vackra pardörrarna från vardagsrummet ut på den Amerikanska verandan hörs att potatisen kokar. Livet är gott. Trädgårdsstaden har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn, barnskratt, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära lekplatser, skola med låg- och mellanstadiet samt två stycken förskolor. Ridskolan ligger även nära med ridvägar som går genom Trädgårdsstaden vilket förstärker den lantliga, stadsnära känslan. Stallsikens handelsområde med bland annat flertalet livsmedelsbutiker finns inom promenadavstånd längs fina gång-/cykelvägar. Önskas buss som färdmedel så finns busshållplats 600 meter bort med busslinje till centrum. Ett hem som inte kommer att göra dig besviken! Varmt välkommen till Trädgårdsstaden!

  • Plus
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun, bild 2
Gransikagatan 15, Norrmalm, Skövde kommun, bild 3

Gransikagatan 15

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 050 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 558 kr/mån
26 250 kr/m²

När du kliver in i den rymliga hallen möts du av vackra och tidlösa golv i vitlaserat trä. Den imponerande takhöjden ger en känsla av rymd och ljus som genomsyrar hela lägenheten. Lägenhetens varma, hemtrevliga och inbjudande atmosfären följer dig när du fortsätter in i vardagsrummet som har gott om plats för möbler. Detta är en lägenhet du vill spendera tid i. Från vardagsrummet når du en stor, härlig, inglasad balkong. Morgonkaffe eller kvällste? Oavsett vilket avnjuts det bäst här, med en installerad infravärme som gör det extra trevligt att sitta här även under årets kallare månader. Köket är både snyggt och praktiskt med generöst tilltagna köksbänkar i laminerat trä. Det är gott om skåp för förvaring och naturligtvis kyl, frys, diskmaskin samt en spis med induktionshäll. Badrummet är helkaklat med ett badrumsskåp i glas och flera förvaringsmöjligheter. Det här är en lägenhet som trots sina 40 kvm har gott om sociala ytor där det är lätt att umgås men samtidigt finns möjlighet att hitta avskildhet. Sovrummet ger ett varmt och mysigt intryck och har plats för dubbelsäng. Läget är dessutom utmärkt, bara ett stenkast från resecentrum, högskola och centrum. Perfekt och centralt belägen lägenhet för dig som söker någonting utöver det vanliga. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och här finns både gym och bastu för medlemmarna att nyttja. Hushållsel och bredband ingår i avgiften. En lägenhet som måste ses. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Villagatan 9, Timmersdala, Skövde kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Villagatan 9

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 995 000 kr
110 + 80 m²
4 rum
1 048 m² tomt

Nu står dörren på glänt till en perfekt disponerad 1½-plansvilla med källare där flertalet stora renoveringar har avklarats under de senaste åren. Detta har resulterat i ett bekvämt boende i centrala Timmersdala där familjen kan flytta in och trivas i många år framöver. Ett stort plus är den väl tilltagna tomten med både inbyggd altan och separat uteplats med spabad. Vad mer kan man önska? Välkommen hit! På en välskött tomt med trevlig och rymlig trädgård står denna putsade villa och väntar på nästa familj att sätta bo. Väl inne i bostaden har ytorna disponerats med stor förståelse till familjen med många bollar i luften där sommarkalas och härliga middagar gärna avnjuts i gott sällskap. Entréplanet ger utrymme till matsal i halvöppen planlösning till vardagsrummet där möjligheten ges att möblera efter valfri smak och tycke. Vidare in från den större entréhallen, där planet binds samman, finns ett nyrenoverat kök i en modern grå kulör med ny maskinell utrustning bestående av kyl, keramikhäll, varmluftsugn, micro samt diskmaskin och fläkt. Här är de ljust laminatgolv samt ljusa väggar med vacker bröstpanel. Från köket nås en härlig överbyggd altan som sedan leder ut till baksidans trädgård. Här avnjuter ni kaffe i skuggan medan barnen kan leka bland grönskande träd och buskar eller plaska i spabadet under ljumna kvällar. På övre plan finns 3 sovrum och i källarplan finns ett öppet badrum, gillestuga, bastu, groventré, tvättstuga samt förrådsutrymmen. Villagatan 9 ligger mitt i Timmersdala och det mesta här nås med en promenad. Alldeles i närheten finns skola, förskola, affär, pizzeria och bensinmack. Smidiga kommunikationer in till Skövde via buss och med bilen tar de bara 20 minuter. Att man har närhet till sjön Lången är självklart något att stoltsera med, här finns även badplatsen i Vristulven att njuta av! Missa inte detta klockrena hus i Timmersdala, varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Henrik Gjutares Gata 32H, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik Gjutares Gata 32H

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3
2 901 kr/mån
20 732 kr/m²

Välkommen till Henrik Gjutares gata och denna kvadratsmarta enrumslägenhet. Lägenheten består av ett väl tilltaget kök med plats för matbord, ett rum med plats för både säng och soffmöblemang och utgång till balkong samt ett wc/duschrum. Bostaden har under det senate året renoverats med nya golv i samtliga rum, målning av tak och väggar och tapetsering samt nytt badrum och är i genomgående fint skick så här är det kort sagt bara att flytta in och trivas. På Norrmalm bor du i ett attraktivt område med bra läge mittemellan centrum och handelsområdet Elins Esplanad. Här har du nära till kollektivtrafik, livsmedelsbutik, gym, restauranger, caféer och grönområden. Med knappt 1,5 km till högskolan är detta en perfekt lägenhet för dig som är student eller för dig som söker en förstalägenhet/övernattningslägenhet med optimalt läge. Välkommen på visning!

Myggvägen 44, Ryd, Skövde kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Myggvägen 44, Ryd, Skövde kommun, bild 2
Myggvägen 44, Ryd, Skövde kommun, bild 3

Myggvägen 44

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
180 m² tomt

Välkomna till Myggvägen 44! Missa inte möjligheten till detta trevliga och välunderhållna radhus med äganderätt. Ett radhus för dig som söker ett lättskött och bekvämt boende på ett plan och med en härlig uteplats Radhuset är i mycket bra skick och många bra renoveringar har gjorts senaste åren som bl.a. nytt kök, ny ventilation, nytt tak på både hus och förråd samt renovering av uteplatsen. Bostaden består av två sovrum, vardagsrum, stort kök med plats för matbord med många gäster, badrum kombinerat med tvättstuga och en stor inbjudande uteplats i söderläge med fritt läge ut mot grönområdet. Uteplatsen är som gjord för soliga dagar och trevliga grillkvällar. Radhuset är med äganderätt och är en del av en samfällighet. I samfällighetsavgiften inkluderas värme, vatten, bredband, TV, skötsel av garagelängor, parkeringsplatser, gemensamma ytor i området såsom exempelvis snöskottning och gräsklippning. Endast hushållsel tillkommer! Läget är också en stor fördel. Beläget i närheten av motionsspår och natur får du möjlighet att njuta av promenader, löpturer och fritidsaktiviteter. Samtidigt har du nära till skolor, affärer, pizzeria och kollektivtrafik, vilket gör vardagen enkel och smidig. Garageplats i länga och en parkeringsplats ingår till fastigheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!, Karstorp, Skövde kommun
  • 17 lediga bostäder

Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!

Övrigt
Karstorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
fr. 1 199 000 kr

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Karstorp, med ett mycket strategiskt läge invid Karstorpsrondellen och nära Skövde centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med flertalet bilhandlare, återvinningscentral och bensinstationer. På tomten intill första etappen kommer EgenLokal att uppföra ytterligare tjugotvå (22) st lokaler om ca 6 x 12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1.199.000 kr Pris för gavelenhet: 1.399.000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 1, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter vid nock. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt V/A och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Daniel Andersson, [email protected], 0727-22 28 31 Tim Larsson, [email protected], 0704-56 97 56 På https://www.egenlokal.se/projekt/karstorp-etapp-2 finns ytterligare information.

  • Nybyggnadsprojekt
Järnvägsgatan 20C, Södermalm, Skövde kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Järnvägsgatan 20C, Södermalm, Skövde kommun, bild 2
Järnvägsgatan 20C, Södermalm, Skövde kommun, bild 3

Järnvägsgatan 20C

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
850 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 695 kr/mån
19 767 kr/m²

Välkommen till en superfräsch lägenhet med ett helt eget uttryck med de mörka materialvalen. Med bara ett par trappsteg upp på första våningen erbjuds denna smakfullt renoverade 1,5:a med välskötta 43 kvm bostadsyta fördelat på vardagsrum i öppen planlösning mot köket, rymligt sovrum med utgång till balkongen i västerläge och badrum. Här på området i Södermalm bor du centralt med gångavstånd in till centrum i en fin och välskött lägenhet. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött, både rent ekonomiskt och fastigheterna. Välskötta gräsytor med grillplats på utsidan och fräsch tvättstuga samt relaxavdelning. I den redan låga månadsavgiften ingår även bredband och tv-kanaler. Lägenheten ligger väl beläget i ett omtyckt område med närhet till det mesta samt med goda kommunikationer till Skövdes centrala delar med bland annat högskola, mataffärer och service. Goda parkeringsmöjligheter i området!

  • Premium
  • Balkong
Gröna Vägen 56A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna Vägen 56A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 050 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
6 357 kr/mån
12 069 kr/m²

Välkomna till Gröna vägen 56A i Hentorp! Belägen i en av Skövdes mest omtyckta (och förmodligen en av de mest välskötta) bostadsrättsföreningar Brf Vallsängen bor du här på tredje våning i en väl genomtänkt lägenhet med tre bra sovrum, kök med matplats, vardagsrum med balkong och två fräscha badrum samt bekvämt och smidigt med egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom bor du här med närhet till affär, busshållplats, lekplatser, förskola och grundskola åk1-6. I närheten finns även promenadstigar med vacker natur och Skövde golfbana. I föreningen får du även tillgång till en rad faciliteter såsom en fin relaxavdelning och ett välutrustat gym, mek-garage, biltvätthall samt gemensamhetslokal med kök. Fria p-platser på området. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun
Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun, bild 2
Gransikagatan 13, Norrmalm, Skövde kommun, bild 3

Gransikagatan 13

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
895 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 558 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till Gransikagatan 13! På andra våning bor du här i en välskött förening med centralt läge. Från den generösa balkongen i västerläge har du fin utsikt mot berget Billingen och här kan du njuta av både skön eftermiddags- och kvällssol! Lägenheten är genomgående mycket trevlig med fräscht kök, helkaklat badrum, uppdaterade ytskikt och ett härligt ljus från fönsterpartierna i vardagsrummet. Läget på Norrmalm innebär närhet till det mesta och en kort promenad tar dig till både högskola, centrum med mysiga butiker, caféer, restauranger samt resecentrum. Mataffär endast 300 m bort. Lägenheten är i en mycket välskött förening med god ekonomi och här finns både gym och bastu för medlemmarna att nyttja. Bredband och hushållsel ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stenelidsvägen 71, Skövde, Skövde kommun
Stenelidsvägen 71, Skövde, Skövde kommun, bild 2
Stenelidsvägen 71, Skövde, Skövde kommun, bild 3

Stenelidsvägen 71

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 100 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1
6 634 kr/mån
14 194 kr/m²

Välkommen till Stenelidsvägen, HSB Brf Stenelid och denna trivsamma trerummare. Här bor ni med villakänsla och gott om plats för samkväm utomhus i det barnvänliga bostadsområdet. Väl i inne i radhuset bjuds ni av en inbjudande atmosfär med härligt ljusinsläpp som tillsammans med en trevlig planlösning skapar ett hem att trivas i. Bostaden är i genomgående fint skick med bland annat badrum från 2021. Bostadsformen är villaliknande med egen trädgårdstäppa och garageplats men med bostadsrättens alla tryggheter och fördelar. Bostadsrättsföreningen är aktiv och förutom garageplats inräknat i månadsavgiften finns här tillgång till bastu, kvarterslokal och lekplatser. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Carl von Linnés väg 3, Skultorp, Skövde kommun

Carl von Linnés väg 3

Fritidshus
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
97 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Detta charmiga torp från 1700-1800-talet med vita knutar är ett drömboende för dig som söker en idyllisk sommarstuga eller ett mindre permanentboende. Torpet är välbevarat och inredd med stilfulla detaljer som vackra trägolv, kakelugn (ej i bruk) och en härlig braskamin för kalla kvällar, vilket ger en varm och hemtrevlig atmosfär. På entréplan finns två sovrum, kök med matplats, dusch/wc samt vardagsrum. Torpet har även en inredd och mysig övervåning med ytterligare två sovrum samt ett allrum. Perfekt för en stor familj eller besök av vänner och släkt. Till huset hör även en stor ekonomibyggnad, som idag används som förråd. Den grönskande, vackra trädgården omsluter huset och bjuder in till avkopplande stunder i naturen. Här finns gott om plats för både lek och odling samt möjlighet till mysiga grillkvällar och avkopplande stunder i solen. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har närhet till vackra naturområden som Skultorps Nabbe med storslagen utsikt mot Skövde, Hökensås och Falbygden samt backsippsreservatet Kullabolet som står i vacker blom under våren. Torpets läge är perfekt för den som vill kombinera lugnet och naturen med närhet till bekvämligheter. Här kan du skapa minnen och trivas i många år framöver! Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer info och bokning av visning!

  • Plus
Bladvägen 12, Dälderna, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Bladvägen 12

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
3 495 000 kr
117 + 42 m²
4 rum
290 m² tomt

På Bladvägen 12, en återvändsgata i familjära Dälderna ligger detta välskötta radhus om 117kvm bostadsyta och 42 kvm biyta fördelad på två plan. En villa som varsamt renoverats genom åren med bl.a ny värmepanna, nytt badrum och ytskiktsuppdatering de senaste åren. Från övre våningsplan, från vardagsrum och sovrum har man en härlig utsikt över Skövde och östra Skaraborg! Eftermiddagar och kvällar spenderas med fördel i det inglasade uterummet med golvvärme. En fantastisk trevlig yta för samvaro oavsett väderlek och årstid utanför. Användbar från tidig vår till senhösten. I övrigt finns en mindre, lättskött tomt att ta hand om och i garaget finns förutom plats för bilen lite ytor för hobby och fix. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Göteve Skomakaregården 2, Falköping, Falköpings kommun
Göteve Skomakaregården 2, Falköping, Falköpings kommun, bild 2
Göteve Skomakaregården 2, Falköping, Falköpings kommun, bild 3

Göteve Skomakaregården 2

Gård/Skog
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
6 495 000 kr
35,7 ha tomt

Välkommen till denna lantliga idyll, där möjligheterna är många för dem som letar sig ut till vår kära landsbygd. Denna gård erbjuder en livsstil i symbios med naturen och landskapets skiftande skönhet. Med sitt stall, som står som vakt över de gröna ängarna, erbjuder denna gård en plats där djur och människor kan frodas tillsammans. Stallet är i dagsläget ej i bruk men utformat för att ge trygghet och komfort åt de fyrbenta vännerna. Det omgivande landskapet är en stor möjligheter för den som trånar efter att bruka marken och bedriva eget jordbruk. De bördiga åkrarna sträcker sig så långt ögat kan nå, och bjuder in till en skörd och eller varför inte livlig betesaktivitet. Här kan man skapa sina egna gröna drömmar, oavsett om det är att odla grönsaker, spannmål eller att låta djuren beta. Denna gård är inte bara en plats att kalla hemma, utan en enklare och mer tillfredsställande livsstil. Kom och upptäck möjligheterna du med i denna ljuvliga miljö! Skomakaregården 2 i Göteve är en större jordbruksfastighet i en av Sveriges kotätaste kommuner. Gården har en totalareal på ca 36 hektar varav ca 21 hektar god åkermark, 3 hektar skogsmark, 11 hektar impediment ((torvtäckt) På fastigheten finns en mangårdsbyggnad, ladugårdsbyggnad, maskinhall, Suggstall samt övriga ekonomibyggnader. Mangårdsbyggnad Mangårdsbyggnaden på Skomakaregården är inredd för två familjer. Nuvarande ägare har haft gården i sin ägo i flera generationer men nu är det dags för nästa att ta vid. Boarea uppgår till 240 kvm enligt fastighetsutdraget fördelat på två våningar. Fönster är av kopplad tvåglastyp och 3-glas isolerade, uppvärmning sker via vedeldning till vattenburet system, solpaneler vedspis och öppen eldstad. Häradsallmänning Del i Gryten med årlig utdelning. Åkermark Fastigheten består av 20, 58 hektar åkermark enligt arrendekontrakt. Arrende löper ut 2024-12-31 för den som önskar ta över för eget bruk. Åkermarken är i två skiften med ett stort fält som ligger direkt i anslutning till gårdscentrum och ca 2 ha i ett utskifte . Avkastningsförmågan är normal. Ladugård Ladugårdsbyggnaden där den ena gaveln består av tidigare spannmålsfickor. Denna byggnad används även för förvaring av maskiner och redskap. I den andra delen finns inredningen kvar sen det var djurdrift( svinstall med 16 boxar ) med utgödsling i ladugården. Suggstall Suggstallet med 43 boxar och utgödsling. Maskinhall/verkstad Där en del är verkstadsdel med gjuten platta, travers och rikligt med plats för eventuella reparationer av maskiner eller bil intresse. Andra ändan av denna ekonomibyggnaden är maskinhall med singel och gott om plats för jordbrukets maskiner. Torvtäckt Del i Hjortemossens torvtäck med ett skrivit avtal med nuvarande markägare som övergår på köpare vid överlåtelse av fastighet. Ger en årlig utdelning baserad på produktion. Pannrum/lillstuga Här finns pannan med ackumulator tank som går via kulvert till bostadshus. På denna byggnad sitter solpaneler som genererar mellan 5000-6000 kwh/år Här inryms även förråd. På fastigheten finns även hundhus med hundgård och jordkällare. Kontakta ansvarig mäklare för enskild visning. Besiktning av mark sker på egen hand.

  • Premium
  • Energieffektiv
Käpplundavägen 2A, Norrmalm, Skövde kommun

Käpplundavägen 2A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 025 000 kr
45,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 992 kr/mån
22 527 kr/m²

Kanonsmart En-och-en-halv-rumslägenhet på Norrmalm Steg in i denna härliga en-och-en-halv-rumslägenhet som överraskar och ger nästan känslan av en tvåa. På drygt 45 välplanerade kvadratmetrar finner du en bostad som ger dig allt du behöver på ett otroligt gynnsamt läge nära centrala Norrmalm! Lägenheten är del av en välskött bostadsrättsförening som nyligen genomgått omfattande förbättringar med renoveringar, utbyggnader och inglasningar av de generösa balkongerna. Här trivs du i en harmonisk och omsorgsfullt skött miljö. Det moderna köket i snygga grå toner, nyinstallerat 2021, samt välhållna ytskikt ger en prägel av stil och funktion. Badrummet, renoverat i samband med stambytet, är elegant med kakel och klinkers med golvvärme. Bo på den sydligaste delen av Norrmalm med närhet till Skövde centrum, Högskolan i Skövde och resecentrum. Livsmedelsbutik, grönområden och parker finns inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen lätt och trivsam.

  • Plus
  • Balkong
Lars Olofs gata 3A, Norrmalm, Skövde kommun

Lars Olofs gata 3A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 250 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
3 130 kr/mån
25 510 kr/m²

Välkommen till denna superfräscha 2:a om 49 kvm mitt på populära Norrmalm. Med en riktigt låg månadsavgift, ett mycket bra läge och i en av Skövdes populäraste föreningar ligger denna ljusa och fina tvåa. Här erbjuds en ljus och fräsch lägenhet som uppdaterats de senaste åren med vardagsrum med plats för både matbord och soffa och utgång till den rymliga inglasade balkongen i soligt söderläge, sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, fräscht kök och helkaklat badrum. Bara ett stenkast från högskola, badsjö och affär samt med närhet till både centrum och Norrmalms handelsområde. Mycket välskött och stabil förening där bredband ingår i den redan låga månadsavgiften. Kan det bli bättre? Välkommen på visning!

  • Balkong
Helenius gata 40, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 40

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
5 995 000 kr
202 + 156 m²
9 rum
793 m² tomt

Äntligen står dörren på glänt till ett stort, välskött och modernt hus beläget på populära och familjevänliga Norrmalm... Detta är inte bara ett hem. Det är en chans att bo rymligt och samtidigt generera extrainkomster i form av uthyrning av lägenheter, eller varför inte omvandla fastigheten till ett enda stort drömhem? Valet är ert! Denna imponerande villa, med en boarea på 202m² och biarea på 156m², erbjuder en perfekt balans mellan rymlighet och funktionalitet. Nuvarande uppdelning av ytorna bildar tre separat lägenheter på var sitt plan, samt en källarvåning som erbjuder klockrena biytor där det i dagsläget inrymmer nyrenoverad tvättstuga, förrådsutrymmen samt garage. Bostaden erbjuder i sin helhet en modern atmosfär med charmen bevarad i originalens detaljer. På entréplan och övre plan finner vi två till storlek identiska lägenheter om ca. 89 kvm. På entréplan finns idag en 4:a med ett ljust och rymligt kök med goda arbetsytor, helkaklat badrum med klinker och kakel samt två väl tilltagna sovrum. Vidare erbjuds ett härligt matsalsrum med utgång till det inglasade uterummet där sommarsäsongen kan förlängas, alternativ erbjuda förvaringsutrymme under kalla vintermånader. Till höger om matsalsrummet finns ett vardagsrum som med enkelhet kan omvandlas till bostadens 3:e sovrum vid behov. Från den gemensamma entrén leder trappan upp till husets andra lägenhet, en 3:a om ca. 89 kvm. Likt ägarlägenhetens disposition av rummen erbjuder denna bostad en liknande planlösning. Denna lägenhet renoverades 2020 och har ett ljust och modernt kök samt två väl tilltagna sovrum. Lägenhetens största rum blir matsalsrummet som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vindslägenheten är ljus och charmig med synliga träbjälkar och ljusa ytskikt. Denna lägenhet erbjuder ca. 56 kvm som fördelas på kök, sovalkov/sovdel samt ett större vardagsrum. Även här finns ett helkaklat badrum. Sammanfattningsvis finns nu möjligheten att förvärva en väl underhållen villa med uthyrningsmöjligheter. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Rödhakevägen 22, Skultorp, Skövde kommun

Rödhakevägen 22

Radhus
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 500 000 kr
125 + 19 m²
4 rum
490 m² tomt

Välkomna till detta trivsamma kedjehus om 125 kvadratmeter med härlig och lättskött tomt på lugna och barnvänliga Rödhakevägen. Huset är idag inrett med 3 sovrum, gäst-wc, badrum, bastu, stilrent kök, stort vardagsrum i öppen planlösning till matsal och fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Från matsalen finns utgång till inglasat uterum och husets baksida. Huset erbjuder stora möjligheter att anpassa planlösningen efter familjens behov. Finns det behov av fler sovrum uppförs dessa med enkla medel. Insynsskyddad baksida med fritt läge som vetter mot allmänning, som idag används som fotbolls-och brännbollsplan. Området är trivsamt med skola, förskola, livsmedelsbutik, pulkabacke, lekplats, fotbollsplan och sjötorpasjön inom bekvämt avstånd. Välkomna på visning!

Rådmansgatan 12B, Norrmalm, Skövde kommun

Rådmansgatan 12B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 300 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 510 kr/mån
18 705 kr/m²

Varmt välkomna till Rådmansgatan och denna trevliga trerumslägenhet på andra våning. Bostadens kvadratmetrar är disponerade över ett kök med plats för matbord, vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöblemang, två bra sovrum samt ett badrum med egen tvättmaskin. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, plats och en härlig balkong som ger möjlighet till avkoppling i solen. I brf Betan bor man med en fantastisk innergård med gångavstånd till allt du behöver. Föreningens goda ekonomi syns på månadsavgiften som är väldigt låg, där även bredband ingår. Tittar man extra noga i årsredovisningen så ser man att föreningen inte har några lån, vilket ger en är en stor trygghet för föreningens alla medlemmar. Vi ses på visningen!

Henrik Gjutares gata 36B, Skövde, Skövde kommun

Henrik Gjutares gata 36B

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 572 kr/mån
15 741 kr/m²

Nu erbjuds en trivsam och välplanerad tvårumslägenhet med bästa läge på Norrmalm. Här bor du med alla bekvämligheter såsom butiker, busshållsplats och Centrum nära tillhands. Väl i lägenheten nås en hall med plats för avhängning, ett ljust kök med plats för matbord, sovrum , badrum samt ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt allt du behöver för att trivas. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Forslunds väg 10B, Hentorp, Skövde kommun

Forslunds väg 10B

Radhus
Hentorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 725 000 kr
119 + 13 m²
5 rum
170 m² tomt

Välkomna till trevliga Forslunds väg i Hentorp! Ett härligt område med radhus byggt under början av 70-talet nära förskola, skola och idrottsplats. Här finner vi två välplanerade boendeplan om 119kvm med i dagsläget 3 sovrum och ett stort allrum på ovanvåning. Detta kan dock enkelt göras om helt fritt tex om man önskar fler sovrum. Vidare finns på detta plan ett nytt badrum från 2022 På nedre våningsplanet finns ett fint kök, en tvättstuga, WC och stort vardagsrum med utgång till inglasad och isolerad altan och terrass i söderläge. Den lättskötta grästäppan avslutas med eget förråd. Man når dessutom Skövde golfbana och den vackra naturen vid Billingens vackra och härliga sluttningar inom några minuters promenad.

  • Balkong
  • Uteplats
Gröna vägen 60 A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 60 A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 608 kr/mån
15 127 kr/m²

Väldigt hemtrevlig 3:a om 79 kvadratmeter erbjuds i Hentorp! Belägen i en av Skövdes mest omtyckta bostadsrättsföreningar Brf Vallsängen ges alla möjligheter att trivas. Lägenheten är disponerad över ett parallellkök med plats för matbord, två stycken bra sovrum, vardagsrum samt wc/duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Från ett av sovrummen nås en balkong i soligt Söderläge. Som boende i HSB Brf Vallsängen bor man med närhet till mataffär, busshållplats, lekplatser, förskola och grundskola 1-6 klass. I närheten finns även vacker natur och Skövde golfbana. Medlemmarna i föreningen har tillgång till en rad faciliteter såsom en fantastiskt fin relaxavdelning och ett välutrustat gym, mek-garage, biltvätthall samt gemensamhetslokal. I anslutning till husen finns generösa välskötta gräsytor, lek- och grillplatser samt tennis- och boulebana. Fria p-platser på området. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rotegatan 9c, Skövde, Skövde kommun
  • Tis 13 aug kl 17:00
Rotegatan 9c, Skövde, Skövde kommun, bild 2
Rotegatan 9c, Skövde, Skövde kommun, bild 3

Rotegatan 9c

Radhus
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 695 000 kr
85 + 35 m²
4 rum
4 425 kr/mån
31 706 kr/m²

Välkommen till Rotegatan 9C och detta trevliga radhus med centralt läge på Norrmalm. Här erbjuds villa-känsla men med alla fördelar av att bo i en bostadsrättsförening. Med en underbar uteplats i soligt söderläge och gräsyta i anslutning. Här tänds grillen och man slår sig ner och bara njuter. I bostaden finns 2-3 sovrum, vardagsrum med utgång till uteplatsen, badrum och wc, "walk in closet", förråd och möjlig tvättstuga i källaren. I en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi bor man med gångavstånd till centrum, badsjö, högskolan och resecentrum. På gräsytan så sköter "automovern" gräsklippningen så man kan njuta av sommaren fullt ut! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Riksbyggevägen 1A, Skultorp, Skövde kommun

Riksbyggevägen 1A

Lägenhet
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 512 kr/mån
12 073 kr/m²

Här saluförs nu en klockren och stilren etta med sovalkov där hela bostaden erbjuder genomgående moderna materialval och sobra färger, här är det bara att flytta in och trivas! På Riksbyggevägen 1A väntar ett perfekt boende för studenten som önskar bo i en kvadratsmart lägenhet i en trygg förening eller för den som önskar ha en övernattningslägenhet med smidiga förbindelser i närheten av bostaden. Oavsett förutsättningar och önskemål upplevs denna lägenhet som ett smakfullt och trivsamt hem som uppfyller samtliga krav på listan. Självklart finns även ett arbetsvänligt kök med plats för köksö och matbord, vardagsrum med möjligheter till valfri möblering, goda förvaringsmöjligheter i hallen och ett trevlig badrum med tvättmaskin. Addera rikligt med ljusinsläpp och denna bostad blir komplett! I månadsavgiften ingår kostnad för vatten/avlopp, värme, bredband och kabel-tv, förråd och sophantering. I närheten med en kort promenad nås Ica Skultorp, Sjötorpssjön med underbar badplats, pizzeria, vägkrog och förskola, skola. Missa inte denna fina lägenhet, anmäl ert intresse redan idag!

Lundenvägen 33B, Skövde, Skövde kommun
Lundenvägen 33B, Skövde, Skövde kommun, bild 2
Lundenvägen 33B, Skövde, Skövde kommun, bild 3

Lundenvägen 33B

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 250 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 250 kr/mån
13 514 kr/m²

Tre rum och kök idag men MÖJLIG 4:A! Välkommen till ditt framtida hem, en fantastisk stor trea som erbjuder både komfort och elegans i varje hörn. Denna imponerande bostad är perfekt för dig som söker det ultimata boendet med gott om utrymme och stil. När du kliver in i vardagsrummet öppnar sig en rymlig och ljus yta. Här finns gott om plats för soffgruppen och underhållningscenter. De stora fönstren släpper in naturligt ljus som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är nyligen renoverat, i ljusa och moderna material. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås samtidigt som du lagar mat. Här finns stora arbetsytor som också är perfekta för frukostar eller snabba måltider. Lägenheten har två rymliga sovrum som är fridfulla och bekväma. Här finns ordentligt med förvaringsutrymmen, plats för en stor säng samt möjlighet att skapa din egen privata oas. Det största av rummen går lätt att dela av till två mindre, enligt orginalplanlösningen. I lägenheten finns två rymliga badrum med material i ljusa och behagliga färger. Här finns även plats för tvättmaskin för din bekvämlighet. Slå dig ner på den generösa balkongen i söderläge och njut av solen och frisk luft tills kvällstimmarna. Balkongen är inglasad och kan nyttjas från tidig vår till sen höst. I övrigt finns en stor gemensam tvättstuga på gården och till lägenheten hör flera parkeringsmöjligheter. Denna trea har ett utmärkt läge nära allt du behöver - shopping, restauranger, parker och kollektivtrafik. Du har också enkel tillgång till arbetsplatser och skolor. Lundagårdens förskola och Lundenskolan är endast ett stenkast bort! Detta är en unik möjlighet att äga en stor trea som kombinerar komfort med stil och funktionalitet. Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Detta är en aktiv matchning annons så kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Karl Dahlins väg 16A, Hentorp, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Karl Dahlins väg 16A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
595 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 027 kr/mån
13 837 kr/m²

Välkommen till denna mysiga 1:a om 43 kvm på första våning! Lägenheten är genomgående mycket fräsch med nya golv och ljust målade väggar. Här får du ett rymligt kök med gott om plats för ett matbord samt ett ljust och luftigt vardagsrum med bra plats för både säng och soffa. Alldeles i närheten har du både livsmedelsbutik, bussförbindelser, golfbana och fina promenadstigar i sköna naturreservat. På innergården finns generösa välskötta gräsytor, uteplatser med grill, tennis - och boulebana. Genom Brf Vallsängen har du tillgång till relaxavdelning och ett välutrustat gym, mek-garage och biltvätthall samt gemensamhetslokal. Här är det bara att flytta in och trivas. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 40