Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Mäklare

Stenmursgatan 22C, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Stenmursgatan 22C

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 975 000 kr

81 m²

4 rum

4 823 kr/mån

24 383 kr/m²

Välkommen till Stenmursgatan och Skövdes nyaste stadsdel Trädgårdsstaden! Trädgårdsstaden har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnskratt, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära lekplatser, skolan med låg och mellanstadiet, 2 stycken förskolor och från Stenmursgatan har man utsikt över fotbollsplanerna och pulkabacken. Stallsikens handelsområde och livsmedelsaffär, hela Trädgårdsstaden ligger lantligt och det finns fina promenad och cykelvägar att ta och vill man åka buss så finns hållplats nära. Denna välplanerade och rymliga fyrarumslägenhet om 81 kvm på andra våningen är riktigt trevlig. Här erbjuds öppen planlösning mellan vardagsrummet och det moderna köket med inredning från IKEA och härifrån nås också den härliga balkongen. I lägenheten finns också tre sovrum, ett modernt badrum samt en klädkammare. Varmt välkommen till Trädgårdsstaden!

 • Balkong
Barkvägen 59B, Ryd, Skövde kommun
 • Idag kl 16:30

Barkvägen 59B

Lägenhet
Ryd, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

875 000 kr

85 m²

3 rum

4 676 kr/mån

10 294 kr/m²

Välkommen till Barkvägen 59B och denna trevliga gavellägenhet om 85 kvm med bra läge i området. Lägenheten om 3 rum och kök med balkong har fönster i tre väderstreck vilket innebär att det blir bra ljusinsläpp i hela bostaden. Här bor ni i en välskött förening med låga avgifter där det mesta ingår, även bredband. I området finns lekplats, parkeringar, garage och förskolor. I föreningen har man även tillgång till bl.a. biltvätthall, bastu, relaxavdelning och samlingslokal. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Centralvägen 48, Blikstorp, Hjo kommun

Centralvägen 48

Villa
Blikstorp, Hjo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 600 000 kr

108 m²

6 rum

1 350 m² tomt

Varmt välkomna till Centralvägen och denna smakfulla villa belägen på en väl tilltagen tomt. De 108 kvadratmetrarna är disponerade över kök, matsal, vardagsrum och wc på entréplan. Trappan upp leder till fyra stycken sovrum samt ett badrum. I källaren finns diverse förråd samt tvättstuga. Huset har genomgått många bra renoveringar och är i gott skick- här är det kort sagt bara att flytta in och trivas! Husets baksida vetter mot åker och har ett stillsamt läge. Den perfekta platsen för barnen att leka på. Blikstorp är ett lugnt och trivsamt samhälle med Skövde, Tidaholm, Hjo och Tibro på bekvämt pendlingsavstånd ungefär 20 minuter bort med bil.

Rosenhagavägen 10B, Rosenhaga, Skövde kommun
 • Tis 7 feb kl 16:30

Rosenhagavägen 10B

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 295 000 kr

82 m²

3 rum

5 313 kr/mån

15 793 kr/m²

Välkommen till denna stilsäkra och väl tilltagna trerumslägenhet på tredje våning i populära Rosenhaga. Med ett modernt och snyggt badrum med kakel och klinkers, ett kök från 2018 och nästan samtliga ytskikt renoverade under de senaste åren blir detta ett boende för den kräsne, här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du i en av Skövdes populäraste bostadsrättsföreningar med välskött ekonomi och byggnation. Föreningen har en långsiktig styrning med god insyn i framtida underhållsbehov och har därmed en stabil och trygg ekonomi. Förutom fräscha och renoverade tvättstugor och gemensamma utrymmen finns här också en härlig relaxavdelning att nyttja för föreningens medlemmar. Parkeringssituationen är god med gott om gratisparkeringar att nyttja för den boende med parkeringstillstånd och gästparkeringar för gäster. Önskar du garage med fjärrport är det bara att ställa sig i kö till dessa! Lägenheten är belägen strategiskt med närhet till Skövdes nya centrum, det vill säga de två stora handelsområdena på Elins Esplanad och Stallsiken. Buss- och cykelförbindelserna är goda oavsett vart du behöver ta dig. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Handelsvägen 8Z, Ryd, Skövde kommun

Handelsvägen 8Z

Övrigt
Ryd, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 770 000 kr

76 m² tomt

På Handelsvägen i Skövde har Egenlokal uppfört 22 lokaler som precis har blivit färdigställda. I december stod nu dessa fastigheter färdiga med ett strategiskt bra läge vid Karstorpsrondellen med väldigt bra anslutningsvägar och mitt i ett etablerat område med blandade företag runt omkring. Här finns massor av användningsområden som dig som företagare (kontor, produktion eller kanske lagerverksamhet) eller privatperson (hobbylokal eller förvaring av bilar, båtar och motorcyklar) exempelvis för sin egna verksamhet, förvaring eller kanske hyra ut lokalen. För det är ägaren som bestämmer, dvs du! Oavsett användningsområde så kommer man kunna komma ner till en bra månadskostnad som kommer slå att hyra en lokal. Här finns nu möjlighet att köpa 1 eller 2 st av dessa som sitter ihop (Handelsvägen 8Y samt 8Z). Fastigheten är friköpt med 72 kvm (6*12m) som du äger själv. Skulle man köpa båda två kan man öppna upp med en dörr mellan lokalerna eller plocka bort väggen helt. Till denna lokal med gavelläge har tillval med fönster mot gavelsidan gjorts, luftvärmepump, extra fönsterrad i porten samt motordriven port. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Daniel Andersson för mer information.

 • Nyproduktion
Stenmursgatan 26B, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Stenmursgatan 26B

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 995 000 kr

81 m²

4 rum

4 823 kr/mån

24 630 kr/m²

Välkommen till Stenmursgatan och Skövdes nyaste stadsdel Trädgårdsstaden! Trädgårdsstaden har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnskratt, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära lekplatser, skolan med låg och mellanstadiet, 2 stycken förskolor och från Stenmursgatan har man utsikt över fotbollsplanerna och pulkabacken. Stallsikens handelsområde och livsmedelsaffär, hela Trädgårdsstaden ligger lantligt och det finns fina promenad och cykelvägar att ta och vill man åka buss så finns hållplats nära. Här erbjuds nu denna välplanerade och rymliga fyrarumslägenhet om 81 kvm på första våning med uteplats både på fram och baksidan. Här erbjuds öppen planlösning mellan vardagsrummet och det moderna köket med inredning från IKEA, badrum med tvättmaskin och torktumlare, 3 sovrum samt en rejäl klädkammare. Varmt välkommen till Trädgårdsstaden!

 • Plus
 • Uteplats
Idsvängen 16, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 16

Lägenhet
Rosenberg, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 875 000 kr

107 m²

4 rum

5 974 kr/mån

17 523 kr/m²

I nya stadsdelen Rosenberg är livet riktigt gott! Rosenberg har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer men även för äldre som kan få leva och bo i något alldeles nytt. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnen skratta, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära nybyggd skola, förskola och idrottshall, samtidigt som läget är vackert och riktigt naturnära med Tidan som ett härligt inslag. Här finns bra förbindelse med buss in till Tidaholm men även tillräckligt nära för både cykel eller till fots. Bostadsrättsföreningen med just namnet BRF Rosenberg står nu färdig med totalt 10 parhus med totalt 20 lägenheter och 16 sällskap har redan fått glädjen att flytta in i ett helt nytt parhus. Husen är byggda av Älvsbyhus och här skall ingen bli besviken. På Idsvängen 16 finns det möjlighet att flytta in i denna 1-plans lägenhet med eget trädäck på ca 30 kvm, egen trädgård och garage i huskroppen. Bostaden är på totalt 107 kvm med 3 sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med vardagsrummet och underbart ljus. Flytta in i BRF Rosenberg och slipp månadsavgiften fram till december 2023. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Huggargränd 19, Skövde, Skövde kommun

Huggargränd 19

Radhus
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

2 000 000 kr

116 m²

5 rum

378 m² tomt

Välkommen till Huggargränd 19. I Södra Ryd bor man i ett fantastiskt område där man kan ta sig genom hela området utan att behöva korsa en enda bilväg. Här bor man med närhet till de fantastiska Rydsskogarna med fina löp-, promenad- och mountainbike spår, närheten till livsmedelsaffär, bibliotek, vårdcentral, BVC, öppna förskolan, förskolor, skola och de bra bussförbindelserna gör Ryd till ett fantastiskt (och barnvänligt) område att bo och leva i. Precis i närheten finns även pulkabacke, lekplatser och fotbollsplan. Här erbjuds nu detta kedjehus om 116 kvm med uteplats på framsidan samt på baksidan med överbyggd altan och här gränsar tomten mot fin lekplats. Välkommen att trivas!!

Tallstigen 7, Stöpen, Skövde kommun

Tallstigen 7

Villa
Stöpen, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 395 000 kr

95 m²

5 rum

1 075 m² tomt

På Tallstigen i Stöpen bor man i ett barnvänligt och lugnt område. Här bor man på en återvändsgata utan någon direkt trafik. Här erbjuds alla Stöpen bekvämligheter som skola 1-9, flera förskolor, restaurang, ICA-butik, idrottshall, vårdcentral, bra bussförbindelser, vandringsleder i skön natur, cykelbana in till Skövde eller bara 10 minuter med bil. Villan har en stor och härlig tomt med gott om gräsyta för aktiviteter och lek. Här erbjuds en uppvuxen trädgård med en häck som snyggt ramar in tomten, buskar och träd som ger liv i trädgården. På framsidan erbjuds en stenlagda uteplats med vid entrén samt utgång från köket. I huset så är mycket bevarat sedan 60-talet vilken innebär att större renoveringar behöver göras i närtid samt omgående för att få det till ett fullt fungerande hem. Så är du van vid hammaren i handen så är det ett plus eller så finns det de som lever på just det! Här finns alla förutsättningar för att trivas och forma det till just ditt drömhus! Välkommen på visning! Varudeklarerat!

Gröna Vägen 30A, Annero, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Gröna Vägen 30A

Lägenhet
Annero, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 350 000 kr

72,5 m²

3 rum

4 222 kr/mån

18 621 kr/m²

Välkomna till en mycket fin lägenhet med välplanerade ytor på första våning i populära Annero. Lägenheten totalrenoverades 2019 med nya ytskikt, nytt modernt kök från IKEA samt nya vitvaror och även ett mycket fräscht badrum. Den härliga inglasade balkongen med eftermiddagssol ger känslan av ett extrarum. Bra och välskött bostadsrättsförening med en fin innergård med planteringar, ny lekplats och härliga miljöer för att sitta ute. Det är också bekvämt avstånd till Skövde centrum via cykelväg eller med bussförbindelse. Föreningen är välorganiserad med god ekonomi vilket bidrar starkt till att Annero blivit ett populärt bostadsområde. Måste ses! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Henrik Gjutares gata 32G, Norrmalm, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Henrik Gjutares gata 32G

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

845 000 kr

55 m²

2 rum

3 520 kr/mån

15 364 kr/m²

Välkomna till denna 2:a om 55 kvm på Norrmalm i den väldigt välskötta bostadsrättsföreningen HSB Strået. Lägenheten som ligger på våning tre känns rymligt med ett vardagsrum med plats för både tv-del och matbord samt utgång till balkong i söderläge. Sovrummet är rymligt med stora garderober för förvaring. Köket är rejält med gott om köksskåp och plats för matbord. Badrum med renoveringsbehov vilket ger köpare möjlighet att sätta sig en egen prägel Här bor du dessutom på mycket attraktivt läge bland lummig växtlighet men ändå bara en kort promenad till centrala Skövde, högskolan eller resecentrum. Bostadsrättsföreningens goda ekonomi resulterar i att man kan erbjuda en låg månadsavgift. Välkommen på visning!

 • Balkong
Havstenavägen 32, Havstena, Skövde kommun
 • Ons 1 feb kl 16:30

Havstenavägen 32

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 150 000 kr

74 m²

3 rum

4 686 kr/mån

15 541 kr/m²

Välkomna till Havstenavägen 32! Nu erbjuds en mycket trevlig och välplanerad trea om 74 kvadratmeter på sjätte våning. Våningsplanet ger en fantastisk vy över Skövde och från den generöst tilltagna och inglasade balkongen är det lätt att bara sitta och njuta av både utsikt och förmiddagssol! Lägenheten har en bra planlösning och med stora fönsterpartier vilket ger fint ljusinsläpp. Bra och välskött HSB- förening med god ekonomi och numera ingår även bredband i månadsavgiften! Här bor du centrumnära med närhet till bland annat vackra promenadstråk, förskola och skolor. Havstenasjön med dess promenadstigar ligger precis runt hörnet, centrala Skövde en kort promenad bort och handelscentret Elins Esplanad, högskolan och resecentrum når du enkelt på behändigt avstånd.  Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Henriksbergsgatan, Boulogner/Centrum, Skövde kommun

Henriksbergsgatan

Lägenhet
Boulogner/Centrum, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

2 680 000 kr

78,6 m²

3 rum

4 253 kr/mån

34 097 kr/m²

 • Nyproduktion
Henriksbergsgatan, Boulogner/Centrum, Skövde kommun

Henriksbergsgatan

Lägenhet
Boulogner/Centrum, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 840 000 kr

46,1 m²

2 rum

2 782 kr/mån

39 913 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Henriksbergsgatan, Boulogner/Centrum, Skövde kommun

Henriksbergsgatan

Lägenhet
Boulogner/Centrum, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

3 850 000 kr

89,2 m²

4 rum

4 732 kr/mån

43 161 kr/m²

BRF Boulognersjön har ett unikt läge vid vackra Boulognerparken med unika förutsättningar. Vad sägs om sol och bad strax utanför dörren. Närhet till Skövde centrum med ett stort utbud av shopping, mat och nöjen. Centralstationen på promenadavstånd för smidig kommunikation till Stockholm eller Göteborg. Det blir 59 lägenheter med hög standard med balkonger i väster och kvällssolsläge!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Talgoxevägen 7, Skultorp, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Talgoxevägen 7

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

3 495 000 kr

220 m²

8 rum

1 047 m² tomt

När du kommer körande längs med Talgoxevägen är det inte svårt att föreställa sig att barnen kan cykla gatan upp och ner på egen hand. Läget längst in på en återvändsgata gör miljön lugn och barnvänlig. Ovan huset finns en skogsdunge och trots att läget i populära Skultorp är optimalt med närhet till affär, skola och allmänna kommunikationer känns det nästan som att du bor i ett med naturen. Fastigheten är väl omhändertagen och när du kliver in på tomten slås du direkt av den välskötta och grönskande trädgården som vårdats med pedantisk hand. Huset om 220 kvm rymmer gott om plats för den större familjen. På entréplan finns vardagsrum, matsal och kök i ena delen och hallen leder oss vidare till en separat del med tre stycken sovrum samt badrum. På ovanvåningen finns allrum, wc samt ytterligare två stycken sovrum. Källarplanet erbjuder gillestuga, diverse förråd, matkällare, dusch, bastu samt tvättstuga. Utöver bostadshuset finns på fastigheten ett garage. Och på husets framsida nås altan samt balkong. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hageliden 4, Östermalm, Skövde kommun

Hageliden 4

Radhus
Östermalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

3 250 000 kr

81 m²

4 rum

454 m² tomt

----- OBS! Nytt pris ------ Nu erbjuds äntligen en central enplansvilla i Skövde! Här får du ett jättefint och lättskött boende där det mesta redan är gjort såsom nytt tak, nya fönster, inglasat uterum, alla ytskikt renoverade, nytt kök med nya vitvaror, nytt fräscht badrum, ny värmepump och ett nytt FTX ventilationssystem som ger utmärkt inomhusluft. Huset är ursprungligen på 4 rum och kök, med tre möjliga sovrum. Idag omgjort så två rum har blivit till ett stort lyxigt sovrum med en hel garderobsvägg och det andra sovrummet är idag inredd för walk-in-closet. En bra planlösning med bra ytor och huset uppfattas större än de angivna kvadratmetrarna. En underbar trädgård "japansk inspirerad" och med altaner på både fram och baksidan, kan du här njuta av solen från morgon till kväll! Läget är utmärkt, här bor du centralt men ändå i ett lugnt område och med återvändsgata. Du bor nära både för ett skönt morgondopp i Boulogner, resecentrum om du pendlar och med cykel till centrum tar det knappt 5 min. Lekplatser, förskolor och skolor finns också i området. Bra förvaring via både garage och uteförråd. Missa inte detta trevliga hus, måste ses på plats! Välkommen på visning!

 • Plus
Brf Boulognersjön med badsjö, centrum & stadspark som närmaste granne, Centrum , Skövde kommun

Brf Boulognersjön med badsjö, centrum & stadspark som närmaste granne

Lägenhet
Centrum , Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

1 840 000 kr

94,3 m²

4 rum

2 782 kr/mån

BRF Boulognersjön har ett unikt läge med unika förutsättningar. Sol och bad strax utanför dörren. En långfika på stan ett stenkast bort. Centralstationen på promenadavstånd för en helg i Göteborg - eller en skidresa i alperna? Nöjen finns det gott om, men här hittar du även allt annat du behöver - så som förskola, matbutik, busshållplats, jobb och högskola. Här finns alla förutsättningar för en härlig vardag - oavsett vem du är. I Boulognerskogen finns upplysta gångbanor för promenad och löparspår, sköna bänkar för avkoppling och en helt ny lekplats för de yngsta barnen. I parken anordnas allt från konserter och midsommarfirande, till skolavslutningar och AW:s. Här känns allt nära och levande. I huset finns ljusa, yteffektiva bostäder om 2, 3 och 4 rum och kök med väl genomtänkta planlösningar. Vidare med hög standard på materialval. Lägenheterna nås via hiss och i källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelparkering. Från balkongerna har man utsikt över Boulognersjön och Billingen. De på marknivå har en stor, fin, grön uteplats med enkel åtkomst till den gemensamma innergården. Följ med till BRF Boulognersjön!

 • Nybyggnadsprojekt
Häggum Larsgården, Stenstorp, Skövde kommun

Häggum Larsgården

Villa
Stenstorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

3 475 000 kr

216 m²

6 rum

1 598 m² tomt

På ett lantligt och mysigt läge vid Häggums Kyrka ligger denna stora villa kallad Häggum Larsgården. Denna rymliga familjevilla har byggts till och i de närmaste totalrenoverats steg för steg för att idag ge ordentligt med plats till familjen. Därtill får man en stor barnvänlig tomt med naturen i dess omedelbara närhet. Inomhus finns bl.a. ett rejält vardagsrum om närmare 80 kvm och ett helt nytt Ballingslöv kök från 2021 med utrymme för ett praktiskt skafferi och plats för ett stort matbord. Vidare finns på entréplanet ytterligare ett rum med braskamin, ett nytt badrum från -19 och representativ entré på nedre plan. Ovanvåningen blir familjens egna plan med tre sovrum, ett allrum och WC. Kommunalt vatten, fiber och nya eldragningar har tillkommit efter årens lopp vilket gör bostaden både säker och modern. Varmt välkomna att boka er för visning på denna trevliga villa!

 • Balkong
 • Uteplats
Hägnadsgatan 21D, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Hägnadsgatan 21D

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

2 875 000 kr

106 m²

4 rum

5 800 kr/mån

27 123 kr/m²

Välkommen till ett mycket trevligt bostadsrättsradhus med gavelläge som färdigställdes 2019 i Trädgårdsstaden. Bostaden erbjuder genomgående nyproduktionskänsla och passar utmärkt för dig som vill kunna flytta in direkt. Här känns allt nytt och fräscht! Här erbjuds villa-känsla men med alla fördelar av att bo i en bostadsrättsförening. Här bor man med gångavstånd till både förskola, skola, lekplats och idrottshall. Trädgårdsstaden är ett paradis för barnfamiljer med kompisar runt varje hörn. Utöver detta är det inte mer än några minuters promenad till handelsområdet Stallsiken, fina grönområden och kohagar. Bostaden är om 106 kvm på två plan. På entréplan finns badrum med dusch och tvättavdelning, vardagsrum och kök. Från vardagsrummet nås utgång till den härliga terrassen med pergola där lata dagar spenderas i hängmatta och en lättskött trädgård med plats för studsmatta och massor av lek. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum varav ett större som idag används som allrum (möjligt att få 4:a sovrum eller ytterligare allrum) och även denna våning har badrum med dusch/wc. Parkering för en bil finns det plats på framsidan där det erbjuds uteplats i västerläge med eftermiddag och kvällssol. Ytterligare gästparkeringar finns på området. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Helenius gata 41, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 41

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

4 795 000 kr

167 m²

8 rum

581 m² tomt

Välkommen till Norrmalm och Helenius gata 41! På Norrmalm bor man centralt med gångavstånd till det mesta i centrum, Elins Esplanads köpcentrum, restauranger, resecentrum, högskolan och barnomsorg. Här kan man njuta av alla årstider: på sommaren tar man sig en promenad ner till Boulognerskogen och tar sig ett dopp för att sedan komma hem och njuta av de lummiga trädgårdarna runt omkring som står i full blom och just i din trädgård kan du avsmaka äpplen, päron och plommon. Från vår till höst kan man vistas i trädgården och bla njuta av de vackra rosorna som verkligen trivs här. Närheten till berget Billingen utgör en vacker vy och där erbjuds olika aktiviteter året runt för den som tycker om att röra på sig. På vintern finns det gott om pulkabackar i närheten. Villan erbjuder verkligen något extra, en lättskött trädgård, centralt boende och där interiören är utformad av en inredningsarkitekt under 90-talet. Här finns alla möjligheter: För den som söker en stor rymlig villa, för generationsboende, uthyrningsmöjligheter med en egen ingång till lägenheten på andra våningen eller nyttja hela huset själv. På ovanvåningen finns en stor terrass där man du kan finna lugnet, kanske njuta av solen eller njuta av berget Billingens alla årstider.

 • Balkong
 • Uteplats
Stationsvägen 1, Lerdala, Skövde kommun

Stationsvägen 1

Villa
Lerdala, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

2 350 000 kr

154 m²

6 rum

977 m² tomt

Lerdala, dalen vid Billingen. Lerdala erbjuder vacker natur med flera badplatser i Flämsjön, Lången och Vristulven, vandringsleder och motionsspår. Billingens golfbana ligger inte långt bort. Barnomsorg i form av årskurs 1-6 samt förskola. Idrottsförening som erbjuder aktiviteter, folkparken Grön Lund inbjuder ofta till fest, Café på somrarna och Kyrkan från 1100-talet som bjuder in till aktiviteter för stora som små. Precis vid Stationsvägen så finns en trevlig lekplats som är uppskattad och blir som en mötesplats. Bygdens historia ger en fascinerande bild av forna tider. Idag är det ca 400 personer som bor i området och många har återvänt till sina barndomstrakter. Närheten till naturreservat, rikt fågel och djurliv, skog och mark ger många möjligheter till rekreation på nära håll. På Stationsvägen 1 har barnen gått från små till stora och flyttat och nu skall föräldrarna göra detsamma. Ett riktigt familjehus med stor rymlig trädgård där det finns gott om plats för lek och aktiviteter samtidigt som man kan plocka färsk frukt och bär. Här finns härliga uteplatser med stenläggning vid huvudentrén i soligt sydvästläge, altan med utgång från vardagsrummet i västerläge där man kan njuta av kvällssolen och inglasad balkong på ovanvåningen. Lantligt läge med närhet till både Skövde, Skara och Timmersdala med hela deras utbud. Timmersdala ligger närmst med både ICA-butik samt bensinstation. Varudeklarerat! Välkommen att trivas!

 • Balkong
 • Uteplats
Norra Trängallén 12A, Trängen, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Norra Trängallén 12A

Lägenhet
Trängen, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

995 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 217 kr/mån

18 598 kr/m²

Nu erbjuds tillfälle att förvärva denna trevliga lägenhet med solig balkong belägen på Norra Trängallén 12A på tredje våning som du når med hiss! Lägenhetens 53,5 kvm är praktiskt fördelat på rymligt vardagsrum, arbetsvänligt kök, sovrum samt badrum. Den naturliga knytpunkten i bostaden blir vardagsrummet där stora fönsterpartier erbjuder rikligt med ljusinsläpp och härliga vyer över Trängens grönskande områden. Här finns även utgången till balkongen i härligt sydvästläge där du i vanlig ordning avnjuter en kopp kaffe i solen. På Trängen bor du med gång- och cykelavstånd till bl.a. resecentrum, centrum, Elins Esplanad och högskolan. En välskött föreningen där det i avgiften ingår vatten, värme, el, bredband, tv och parkering. Kort sagt en trevlig lägenhet i ett välskött område, kontakta mäklaren om du är intresserad av visning!

 • Hiss
Nyproduktion, parhus i ett plan!, Stenstorp, Falköpings kommun

Nyproduktion, parhus i ett plan!

Radhus
Stenstorp, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

2 456 000 kr

75 m²

3 rum

Drömmer du om ett nytt, lättskött och stilrent boende? Nu saluförs villatomt i familjära Stenstorp. Utmed Vintervägen planeras nu byggnation av kvadratsmarta parhus i ett plan. Om så önskas kan ett hus från Solvillor producera så mycket el som huset förbrukar! I första etappen finns möjlighet att teckna sig för 4 st fastigheter. Fastigheterna/tomterna ska styckas av till 4 st separata fastigheter. De är idag obebyggda och säljs med villkor om att teckna entreprenadavtal ABS 18 med Eko Bygg i Skaraborg AB för att uppföra en Solvilla på 75 kvm. Nyckelfärdigt invändigt samt färdigmålad fasadpanel. Husen har en bra och hög standard i grundutförandet! Ansvarig fastighetsmäklares uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Entreprenören är ansvarig för husbyggnationerna. Det finns möjligheter att göra vissa tillval, bland annat solpaneler på taket. Under fliken "Dokument och länkar" hittar ni mer information. Först till kvarn och varmt välkommen med frågor och intresseanmälan! Senior 75 (3 rok, 75 kvm boyta + 4,8 kvm biyta) Det kvadratsmarta huset som passar för seniorer eller par framtaget för att erbjuda alla generationer en bra boendestandard. Öppen & luftig planlösning med allrum och kök, två sovrum, badrum, toalett samt en klädkammare. Carport. Solpaneler kan fås som tillval. Prisexempel: 2 456 000 kr Information om husen, se www.solvillor.se Alternativt kontakta Jan Hemberg, säljare på Solvillor, på 070-558 86 00, [email protected] Information om entreprenaden kontakta Jonas Edström 0766-365651, [email protected] Entré/passage G: Klinker 4 m², övrigt parkett V: Målat utförande T: Tak-ess Kök G: Parkett V: Målat utförande eller. Kaklat stänkskydd över köksbänk. T: Tak-ess Ö: Köksinredning Marbodal, diskbänk, diskmaskin, ugn, häll, mikrovågsugn, köksfläkt, kyl/frys. Köksö. Hygien G: Klinker V: Kakel T: Tak-ess Ö: WC-stol, tvättställ med kommod, spegel, dusch, tvättbänk, vägg- och bänkskåp, tvättmaskin. Wc G: Klinker V: Målade väggar T: Tak-ess Ö: WC-stol, tvättställ med kommod och spegel. Allrum G: Parkett V: Målat utförande T: Tak-ess Sovrum 13,6 m² G: Parkett V: Målat utförande T: Tak-ess Ö: Skjutgarderob (inredning ingår ej) Sovrum 8,7 m² G: Parkett V: Målat utförande T: Tak-ess Ö: Garderob Förråd G: Betongplatta V: Omålade gipsskivor T: Tak-ess Övrigt Takhöjd 2500 mm. Vattenburen golvvärme i samtliga utrymmen med digitala rumstermostater. Uppgrusad uppfart (tillval asfalt eller marksten) Inget med trädgård görs.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24