Mäklare Andreas Agerborn

Andreas Agerborn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karl Magnussons väg 26, Dälderna, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Karl Magnussons väg 26

Villa
Dälderna, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
6 950 000 kr
205 + 50 m²
6 rum
825 m² tomt

Denna välskötta och varsamt renoverade souterrainvilla från 1969 ligger på Karl Magnussons väg 26 i Dälderna. Med rejäla familjära ytor, stor terrass och inglasad altan med magisk utsikt som slår det mesta och renoverade ytskikt är detta en villa att bara flytta in i. Förutom dess underbara läge med milsvid utsikt både från tomt, terrasser och från fönstren inomhus har denna villa välplanerade och mycket praktiska ytor för den stora familjen. Det finns även möjlighet att ha egen verksamhet i souterrainplanet där passering kan ske via en separat ingång. Här i huset finns dessutom tre dusch- och badrum fördelat på de två planen så man slipper att vänta i kö på en ledig dusch. Bergvärme ger låg driftskostnad och mekanisk frånluft ger god luftkomfort! Men i övrigt är det kanske ändå uteplatsens utsikt som gör att man längtar till att äga denna villa! Tänk sommaren! Att avnjuta en god middag med vacker utsikt över Skövde Ligger nära Billingehus och Billingssluttningens vackra natur Kontakta mäklaren för en enskild visning!

Torgilsgatan 1, Centrum, Skövde kommun

Torgilsgatan 1

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 675 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/3
5 306 kr/mån
27 296 kr/m²

Välkommen till Torgilsgatan 1 och en mycket härlig och central lägenhet mitt i stan! Denna välplanerade 3:a om 98kvm präglas av ljus och rymd med stora sociala ytor i vardagsrum och hall där den öppna spisen ger lägenheten karaktär. Här får man en tidstypisk arkitektritad lägenhet från 1930-talet med hög takhöjd, stuckaturer, vacker fiskbensparkett, underbara dörrar och med stora härliga fönster för trevligt ljusinsläpp. Lägenheten har två rymliga sovrum i var sin del av lägenheten, mot olika väderstreck och ett stort badrum. Lägenhetens balkong nås från sovrummet mot innergården och lugnet där! Bra förvaring finns i två klädkammare! Bostadsrättsföreningen Brf Tre Trädgårdar är en mycket välskött förening med långsiktig och aktiv förvaltning. En låg belåning kombinerad med hyresintäkter ger en god ekonomi och därmed en långsiktig trygghet samt låga månadsavgifter. Detta är ett så centralt boende som det bara går i Skövde där hela stadens affärs- och nöjesutbud samt kommunikationsmöjligheter via Skövde resecentrum nås inom några minuter! Välkomna med er intresseanmälan för visning!

  • Balkong
Diamantvägen 33, Ulveket, Skövde kommun

Diamantvägen 33

Villa
Ulveket, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
3 950 000 kr
165 + 41 m²
6 rum
970 m² tomt

Välkomna till en rymlig och gedigen familjevilla på Diamantvägen i Ulveket. På en rymlig hörntomt om 970kvm ligger detta fina suterränghus om 165kvm boyta och 41kvm biyta. Denna välplanerade villa ger den stora familjen möjlighet till 4 sovrum och rejäla förråds- och hobbyytor. Här finns dessutom väl tilltaget vardagsrum, kök med matplats, gillestuga med braskamin och ett mysigt inglasat uterum i västerläge med utmärkta möjligheter för sommarfester! Villan ligger på ett lugnt område med hörntomt och har allmänning inpå tomtgränsen och lekplatsen inom synhåll. Den egna tomten har dessutom perfekta ytor för lek och spring och cykelbanor leder till förskola och sommarbad bad i Karstorpssjön! För bilar och andra fordon finns ett perfekt dubbelgarage med förrådsytor i nära anslutning.

  • Balkong
  • Uteplats
Staketgränd 2, Centrum, Skövde kommun
  • Imorgon kl 16:30

Staketgränd 2

Lägenhet
Centrum, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/5
4 593 kr/mån
26 271 kr/m²

En lägenhet på Staketgränd är så centralt som man bara kan komma inom Skövde centrum. Här har man stadens fulla utbud inom promenadavstånd och i omedelbar närhet finns gym, grönskande park och närhet till kommunikations möjligheter via buss och tåg. Lägenheten som är modern, ljus och välplanerad ligger på fjärde av fem våningsplan och ger utsikt över omgivningarna. De trevliga hörnläget med fönster och den inglasade balkongen ger tvårummaren fint ljusinsläpp med morgon- och förmiddagssol. Bilen parkerar du tryggt i bilgaraget nere i källarplan och hissen tar dig direkt upp till ditt våningsplan. Föreningen har en fin övernattningslägenhet till dina långväga gäster och en stor tvättstuga när du behöver tvätta extra mycket utöver dina egna maskiner i lägenheten. Missa inte denna fina lägenhet i en mycket eftertraktad förening.! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Hiss
Slalomvägen 1, Billingsluttningen, Skövde kommun

Slalomvägen 1

Villa
Billingsluttningen, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
6 850 000 kr
182 + 70 m²
6 rum
906 m² tomt

Välkomna till denna härliga villa på Slalomvägen 1! Ett hus som under 2015 totalrenoverades och genomgick dels en tillbyggnad och en stor förändring från den ursprungliga planlösningen. Huset är idag i toppskick med moderna och exklusiva material och har en härligt öppen planlösning med stort ljusinsläpp via stora fönster och skjutpartier i söderläge! De sociala ytorna är underbara men huset har också plats för den stora familjen i vardagen. Här finns rymligt kök, 5 möjliga och rejäla sovrum, nytt badrum, flertal förråd och en praktiskt tvättstuga. Den stora terrassen i söderläge erbjuder både sol och värme men också plats för stort matbord för fest! Bergvärme med smarta funktioner för optimering av drift för att hålla uppvärmningskostnader så låga som möjligt. Eluttag finns för elbilen. Tomten med huvudsakligen gräsytor för spring och lek. Välkomna att boka er för visning!

  • Uteplats
Brittgården 202, Tibro, Tibro kommun

Brittgården 202

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
450 000 kr
77,5 + 77,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 404 kr/mån
5 806 kr/m²

Välkommen in i denna arkitektritade bostadsrätt med gavelläge som är fördelad på två plan. På entréplan hittar man två sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till baksidan, kök och badrum. Baksidan erbjuder en gräsmatta där det finns plats för både lek och odlingsmöjligheter samt en stenlagd uteplats. En trappa ner hittar du ett allrum, gästrum, tvättstuga, matkällare, förråd samt groventré ut till en gemensam källargång. Alltså en bostad med många praktiska ytor för umgänge och förvaring. Flera ytskikt är uppdaterade genom åren samt kökets luckor och bänkskiva har blivit målade. Dessutom ingår internet i avgiften! Varmt välkommen att anmäla dig på visningen!

Visar alla 6