Mäklare Magdalena Thorell

Magdalena Thorell

Om mig

Magdalena är en otroligt ödmjuk och lyhörd person som tycker att det viktigaste i livet är möten med andra människor. Att få bygga långvariga kundrelationer och göra affärer är något hon verkligen brinner för och där hennes enda mål är nöjda kunder. Kontakta Magdalena vid din nästa försäljning så berättar hon mer. Vill ni veta mer om vad både köpare och säljare tyckt om hennes arbete i deras försäljningar, klicka då in på sajten Reco.se och läs mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wetterlinsgatan 22B, Falköping, Falköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Wetterlinsgatan 22B, Falköping, Falköpings kommun, bild 2
Wetterlinsgatan 22B, Falköping, Falköpings kommun, bild 3

Wetterlinsgatan 22B

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
180 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 072 kr/mån
3 186 kr/m²

Välkommen hem till denna tvåa högst upp i huset! Nu har du möjligheten att bli ägare till denna trivsamma tvåa. Bostaden har en boarea om 56,5 kvadratmeter och dessa är välplanerade. Bostaden erbjuder sovrum, vardagsrum med utgång till balkong med vacker vy, klädkammare, badrum och kök med plats för ett matsalsbord. Riksbyggen förening där värme (obilgatoriskt tillägg), vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring samt grundutbud av tv-kanaler, internet och telefoni ingår i månadsavgiften. Till bostadsrätten hör ett stort vindsförråd samt ett mindre förråd i källarplan.

  • Premium
Valhallagatan 19B, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 19B

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skara
265 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 161 kr/mån
3 272 kr/m²

Varmt välkomna hem till denna 3:a på andra våning med balkong! Här kan du bara flytta in och njuta. Nuvarande ägare har renoverat ytskikt och hela bostaden känns luftig och modern. Rymlig hall i direkt anslutning till kök med större matplats. Stort vardagsrum, två sovrum och badrum med kakel och klinkers sedan stamrenoveringen 2009. Här bor du med närhet till Skaras handelsområde med mataffärer och diverse butiker. Kommunikationer endast ett par hundra meter från lägenheten, vilket gör boendet smidigt för den som pendlar. Förskola och skola finns också i området. Hoppas du lockas av detta boende så är ni hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Lundenvägen 33B, Skövde, Skövde kommun
Lundenvägen 33B, Skövde, Skövde kommun, bild 2
Lundenvägen 33B, Skövde, Skövde kommun, bild 3

Lundenvägen 33B

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 250 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 250 kr/mån
13 514 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Tre rum och kök idag men MÖJLIG 4:A! Välkommen till ditt framtida hem, en fantastisk stor trea som erbjuder både komfort och elegans i varje hörn. Denna imponerande bostad är perfekt för dig som söker det ultimata boendet med gott om utrymme och stil. När du kliver in i vardagsrummet öppnar sig en rymlig och ljus yta. Här finns gott om plats för soffgruppen och underhållningscenter. De stora fönstren släpper in naturligt ljus som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är nyligen renoverat, i ljusa och moderna material. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås samtidigt som du lagar mat. Här finns stora arbetsytor som också är perfekta för frukostar eller snabba måltider. Lägenheten har två rymliga sovrum som är fridfulla och bekväma. Här finns ordentligt med förvaringsutrymmen, plats för en stor säng samt möjlighet att skapa din egen privata oas. Det största av rummen går lätt att dela av till två mindre, enligt orginalplanlösningen. I lägenheten finns två rymliga badrum med material i ljusa och behagliga färger. Här finns även plats för tvättmaskin för din bekvämlighet. Slå dig ner på den generösa balkongen i söderläge och njut av solen och frisk luft tills kvällstimmarna. Balkongen är inglasad och kan nyttjas från tidig vår till sen höst. I övrigt finns en stor gemensam tvättstuga på gården och till lägenheten hör flera parkeringsmöjligheter. Denna trea har ett utmärkt läge nära allt du behöver - shopping, restauranger, parker och kollektivtrafik. Du har också enkel tillgång till arbetsplatser och skolor. Lundagårdens förskola och Lundenskolan är endast ett stenkast bort! Detta är en unik möjlighet att äga en stor trea som kombinerar komfort med stil och funktionalitet. Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Detta är en aktiv matchning annons så kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Häggum Henriksdal, Skultorp, Skövde kommun

Häggum Henriksdal

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 695 000 kr
118 + 28 m²
3 390 m² tomt

Välkommen hem till Henriksdal! Stig in i detta förtjusande lantliga hem med utrymmen och bekvämligheter som är perfekta för den större familjen. Med sitt charmiga yttre och praktiska interiör välkomnar detta hus dig till en oas av lugn och komfort, bortom stadens stress och jäkt. Bostadshus som genomgått många renoveringar och förbättringar under de senare åren. På fastigheten finns ett garage för fordon och förvara dina verktyg och utrustning. En plats som inte bara erbjuder skydd åt dina ägodelar utan också en praktisk och organiserad lösning för familjens behov. Vidare in boendet har du vardagsrummet som är perfekt för familjens sammankomster och erbjuder gott om plats för avkoppling och gemenskap. Köket, en plats där måltider tillagas med kärlek och där minnen skapas runt matbordet. I huset finns även två renoverade badrum och ni får dessutom ett stort inglasat uterum med direkt anslutning till öppet trädäck. Flertalet sovrum som erbjuder varje familjemedlem sin egen personliga reträtt där de kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Utanför väntar en stor trädgård där barnen kan leka fritt och där du kan njuta av naturens skönhet. Den stora tomten sköts utav en robotklippare med två laddstationer som följer med i överlåtelsen. På sommaren kan ni grilla under stjärnorna och på vintern kan ni bygga snögubbar och åka pulka i den friska luften. Detta hus på landet med garage, ekonomibyggnad och gott om plats för den större familjen är inte bara ett hem, det är en plats där drömmar blir verklighet och där varje dag är fylld med glädje och gemenskap. Huset värms upp med en luft/vatten-värmepump(installerades vintern 2019) och på fastigheten finns naturgaskälla som tidigare utnyttjats som värmekälla. Välkommen till ditt nya paradis på landet!

Klockaregatan 4B, Falköping, Falköpings kommun

Klockaregatan 4B

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
2 095 000 kr
107 m²
4 rum
5 954 kr/mån
19 579 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av ett trivsamt område mitt i stan! Detta radhus erbjuder den bästa kombinationen av modern elegans och bekvämlighet. Med tre generösa sovrum har du gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa personliga utrymmen för arbete och avkoppling. Detta hem är designat för att skapa en harmonisk livsstil. Den öppna planlösningen och de stora fönstren ger en ljus och luftig känsla. Du kommer att älska altanen, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Köket med moderna apparater och stilrena ytor. Här kan du laga fantastiska måltider samtidigt som du är en del av gemenskapen i det öppna vardagsrummet. Du har närhet till allt du behöver – shopping, skolor, parker och kommunikationer. Detta är verkligen ett område där du kan känna dig hemma och samtidigt njuta av stadens alla bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta radhus. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och uppleva själv hur detta hem kan bli din fristad. Välkommen hem!

Södra Bergvägen 22, Skövde, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Södra Bergvägen 22, Skövde, Skövde kommun, bild 2
Södra Bergvägen 22, Skövde, Skövde kommun, bild 3

Södra Bergvägen 22

Lägenhet
Skövde, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 750 000 kr
65,8 m²
2.5 rum
vån 2/2
3 315 kr/mån
26 596 kr/m²

Välkomna hem till denna förtrollande tvåa , där varje detalj är noga utvald för att skapa en atmosfär av charm och elegans. Den öppna spisen är hjärtat i hemmet och skapar en varm och inbjudande känsla, perfekt för mysiga kvällar och avkoppling. Fiskbensparketten ger en tidlös och stilfull touch , vilket gör varje ögonblick i ditt hem till en upplevelse av skönhet och kvalitet. Köket är en perfekt kombination av industriell modernitet och funktionell elegans. Råa, naturliga material och snygga linjer skapar en inspirerande plats där matlagning blir en konstform. Denna charmiga 2:a är mer än bara en bostad; det är en plats där varje detalj har omsorgsfullt valts för att skapa en harmonisk helhet. Välkommen till en värld av tidlös charm och stil!

  • Premium
Margaretagatan 41, Falköping, Falköpings kommun

Margaretagatan 41

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
235 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 924 kr/mån
4 352 kr/m²

Visning den 24/3 17:30-18:00 ! Välkommen till denna charmiga tvåa med balkong! En lägenhet med bra balans mellan modern bekvämlighet och hemtrevlig atmosfär. Det öppna vardagsrummet skapar en inbjudande känsla, perfekt för avslappnade stunder eller sociala sammanhang. Rymligt sovrum med gott om plats för avkoppling. Köket är utrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme samt större matplats. Balkongen är kronan på verket, en plats där du kan njuta av solen och friska luften samtidigt som du tar in utsikten. Med närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och kommunikationer, erbjuder denna bostad en bra kombinationen av komfort och trivsel. Välkommen till ditt nya drömhem!

Höstbruksgatan 5A, Falköping, Falköpings kommun
Höstbruksgatan 5A, Falköping, Falköpings kommun, bild 2
Höstbruksgatan 5A, Falköping, Falköpings kommun, bild 3

Höstbruksgatan 5A

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
1 950 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1
5 847 kr/mån
17 727 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av ett trivsamt område! Detta nyproducerade radhus i gavelläge erbjuder den perfekta kombinationen av modern elegans och bekvämlighet. Med fyra generösa sovrum har du gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa personliga utrymmen för arbete och avkoppling. Detta exklusiva hem är designat för att skapa en harmonisk livsstil. Den öppna planlösningen och de stora fönstren ger en ljus och luftig känsla. Du kommer att älska altanen, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Köket med moderna apparater och stilrena ytor. Här kan du laga fantastiska måltider samtidigt som du är en del av gemenskapen i det öppna vardagsrummet. Du har närhet till allt du behöver – shopping, skolor, parker och kommunikationer. Detta är verkligen ett område där du kan känna dig hemma och samtidigt njuta av bekvämligheterna i en växande stadsdel. Missa inte chansen att bli ägare till detta radhus i gavelläge. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och uppleva själv hur detta hem kan bli din fristad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Energieffektiv
Margaretagatan 39, Falköping, Falköpings kommun

Margaretagatan 39

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
250 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 940 kr/mån
6 250 kr/m²

Välkomna hem till denna fina etta! Den är i utmärkt skick och bjuder på en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje hörn. Med ett nyligen renoverat badrum och kök utstrålar bostaden en modern och fräsch känsla. Det nya badrummet har moderna ytskikt och stilrena detaljer. Köket är hjärtat av denna charmiga etta och har också genomgått en stilfull uppgradering. Modern köksinredningen som både är funktionell och elegant. Köket har gott om förvaringslösningar och plats för mindre matbord. Ljuset flödar genom fönstren och lyfter fram denna etta. Välkommen hem!

Rapidgatan 4, Falköping, Falköpings kommun

Rapidgatan 4

Radhus
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
1 825 000 kr
94 m²
3 rum
323 m² tomt

Visning 5/4 kl:16:00-17:00 Välkommen till detta parhus, där stil och komfort möts på ett perfekt sätt! Beläget på en lugn gata erbjuder detta hem allt du kan önska dig. Det första som möter dig är den vackra fasaden, vars harmoniska design genomsyrar hela huset. Med stora fönster och välplacerade detaljer bjuds du in till en ljus och inbjudande interiör. Här erbjuds öppet vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för både sällskapsytor och matplats, vilket gör det till en perfekt plats att bjuda in vänner och familj. Det moderna köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster, komplett med apparater och generöst med förvaringsutrymme. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet blir det enkelt att vara värd och samtidigt delta i samtal och aktiviteter. Husets sovrum är en oas av lugn och avkoppling, med gott om plats för en stor säng och tillhörande möblemang. Den privata trädgården är en förlängning av det inre utrymmet och erbjuder en underbar plats för avkoppling och utomhusmiddagar. Här kan du njuta av lata sommardagar eller bjuda in till grillkvällar med nära och kära. Med sitt enkla och samtidigt eleganta designkoncept, tillsammans med sin praktiska planlösning och materialval, är detta parhus en dröm som blir verklighet för den som söker det optimala hemmet i ett plan. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!

Linvägen 4, Madängsholm, Tidaholms kommun
Linvägen 4, Madängsholm, Tidaholms kommun, bild 2
Linvägen 4, Madängsholm, Tidaholms kommun, bild 3

Linvägen 4

Villa
Madängsholm, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 500 000 kr
130 + 68 m²
5 rum
1 317 m² tomt

Det finns en möjlighet att först hyra huset tills du har din finansiering färdig (efter handpenning). Detta kan vara intressant för personer från ett annat land, som först behöver ett personnummer för att få ett bolån. Mer information kan du få hos Magdalena Thorell. Välkommen till ditt nya hem, en vacker tvåplansvilla med källare belägen i det lugna och fridfulla samhället Madängsholm utanför Tidaholm. Med en modern design och stilrena detaljer överallt kommer du genast att känna dig hemma när du kliver in. Den öppna planlösningen på bottenvåningen skapar en härlig känsla av rymd och ljus, med gott om plats för både avkoppling och underhållning. Köket är välutrustat och erbjuder gott om lagringsutrymme för alla dina matlagningsbehov. På övervåningen hittar du sovrummen, inklusive ett rymligt badrum. Sovrummen har gott om plats och naturligt ljus, och erbjuder bekväma utrymmen för alla i familjen. I källaren finns ett stort allrum, tvättstuga och en spaavdelning. Uppvärmning är frånluftsvärmepump. Familjärt område där du bor nära förskola och endast 10 minuters bilfärd in till Tidaholm och dess bekvämligheter. Utanför huset finns en stor trädgård med gott om plats för grillkvällar och andra sociala evenemang. Nytt växthuset och köksträdgården redo för användning. En uppfart för flera bilar gör det enkelt för dig och din familj att parkera era bilar medan ni njuter av allt som denna vackra villa har att erbjuda. Familjärt område där du bor nära förskola och endast 10 minuters bilfärd in till Tidaholm och dess bekvämligheter. Så vad väntar du på? Kom och upptäck detta fantastiska hem idag.

  • Premium
Höstbruksgatan 1, Falköping, Falköpings kommun

Höstbruksgatan 1

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
1 850 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/2
5 953 kr/mån
16 818 kr/m²

Välkommen hem till Höstbruksgatan 1B! Detta nyproducerade radhus i bostadsrättsform är verkligen i toppskick och är redo för dig att flytta in och njuta av direkt. På två plan hittar du fem rum och kök, perfekt för en familj eller för dig som vill ha extra utrymme. Allt är nytt och du som ny ägare kommer vara den första som startar spisen och bjuder in till middag i ditt nya hem. Utanför finns en härlig altan och en grästäppa där du kan njuta av solen och frisk luft. Dessutom ingår parkering i avgiften, så det är bekvämt och enkelt att parkera. Området är också fantastiskt, med en lekplats, grönområden och trevliga promenadstråk på Fåraberget. Det är verkligen ett trivsamt och bekvämt område att bo i. Missa inte chansen om detta fantastiska radhus! Välkommen med din intresseanmälan!

Grevbäcks Kyrkby 2, Hjo, Hjo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grevbäcks Kyrkby 2

Villa
Hjo, Hjo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hjo
2 385 000 kr
240 + 65 m²
8 rum
2 745 m² tomt

Grevbäck kyrkby 2 ligger på en fridfull plats med en grusad gång, rött hus med vita knutar, vilket ger en Bullerbykänsla som tar dig tillbaka till en svunnen tid. Genom romantisk spröjs får morgonsolens strålar dansa längs salongens trägolv medan du förbereder förmiddagskaffet till gästerna som väntar under äppelträdet. På den rymliga vinden ges möjlighet för barnen att busa fritt medans dom vuxna avnjuter middagen i salongen. På morgonen tar du på dig morgonrocken och promenerar längs stigar ner till Vättern och ta dig ett morgondopp. Varför inte låta drömmen om båtliv gå i upplevelse och investera i en båtplats endast några kilometer bort?! Denna underbara villa från 1920-talet är en drömvilla i tidstypisk charm! Med hela 240 kvadratmeter boyta och flertalet sovrum, passar den utmärkt för en större familj eller för de som uppskattar mycket utrymme. Här finns också ett platsbyggt kök med vedspis, salonger i fil, öppna spisar (en med kassett) , flertalet badrum och sällskapsrum. Här har tidstypisk charm bevarats som spegeldörrar, trägolv och generös takhöjd. Om sina 240 kvadrat fördelat om 7 rum och två kök erbjuder villan flertalet möjligheter där du som större familj kan husera i hela bostaden eller om du vill låta hyra ut övervåningen. Här finns nämligen också ett kök, badrum och sovrum. Genom åren har flertalet av familjens medlemmar varit bosatta just här, valet är såklart ditt. Du finner detta unika boende i ett bekvämt avstånd från Hjo, som erbjuder en rad bekvämligheter och även en fantastisk strand längs Vättern. Detta är verkligen den perfekta drömvillan för någon som vill ha charm, karaktär och mycket utrymme i en vacker miljö. Huset har också en rad praktiska fördelar som ett dubbelgarage, verkstadsdel och carport. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 13