Mäklare Ulrika Öberg

Ulrika Öberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brittgården 358, Brittgården, Tibro kommun

Brittgården 358

Radhus
Brittgården, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
895 000 kr
113 + 15 m²
6 rum
326 m² tomt

Välkommen till detta trevliga atriumhus i 1 plan om 5 rum och kök plus invändigt förråd, ritat av den välkände arkitekten Ralph Erskine! Här bor du bekvämt på markplan med en skyddad och solig innergård. Huset bjuder på flera spännande arkitektoniska detaljer, såsom stora fönsterpartier och varierande takhöjd samt en trivsam planlösning med genomgående ljus och luftig känsla. Sammanfattningsvis är detta enplanshus det perfekta valet för dig som söker en bekväm och lättskött bostad på ett av områdets bästa läge. Välkomna på visning! Brittgården: Brittgården ritades av arkitekten Ralph Erskine och uppfördes under åren 1959-1969. Ralf Erskine föddes 1914 i London, där han fick sin utbildning till arkitekt. År 1939 kom han till Sverige på besök och blev kvar. Han är en av vår tids stora arkitekter som med sin personliga stil har blivit internationellt känd och uppskattad. Brittgården var det första bostadsområdet i sitt slag. Det är Erskines kanske mest omtalade bostadsområde i Sverige. Mönstret med skyddande rörelse kring mindre enheter har Erskine sedan använt om och om igen. Området är lugnt och barnvänligt utan biltrafik, med närhet till centrum, skola och förskola. År 2012 kom boken om Brittgården som finns att köpa på biblioteket, bokhandeln och Inredia i Tibro.

  • Uteplats
Blåklocksvägen 7, Dälderna, Skövde kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00

Blåklocksvägen 7

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
3 695 000 kr
131 + 49 m²
5 rum
248 m² tomt

Välkommen till Dälderna och Blåklocksvägen 7. Med högt läge och med fantastisk utsikt över Skövde ligger detta välskötta gavelradhus på en lugn återvändsgata och med närhet till förskolor, skola, ishall, Elins Esplanad, fina vandringsleder m.m Radhuset är i mycket gott skick och har de senaste åren genomgått bra och trevliga renoveringar. Bostaden erbjuder 3-4 sovrum, öppna sociala ytor på ovanvåningen som vardagsrum med braskamin och på detta plan finns balkong med underbar utsikt. På baksidan ligger en härlig inglasad altan med uteplats i västerläge. Köket som är ett stilrent KVIK-kök med handtagslösa köksluckor har även plats för ett ordentligt matbord. Bilarna får plats i garaget eller på garageuppfarten. Ett perfekt boende för dig som söker villakänsla, härliga uteplatser men vill bo med lättskött tomt! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Myggvägen 44, Ryd, Skövde kommun
Myggvägen 44, Ryd, Skövde kommun, bild 2
Myggvägen 44, Ryd, Skövde kommun, bild 3

Myggvägen 44

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
1 790 000 kr
84 m²
3 rum
180 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt och välskött enplans radhus om 84 kvm! Här är en bostad för dig som söker ett lättskött boende och vill bo på ett plan samt kunna njuta av en härlig uteplats. Radhuset är i mycket bra skick och många bra renoveringar har gjorts senaste åren som bl.a. nytt kök 2021, ny ventilation, nytt tak på både hus och förråd samt renovering av uteplatsen. Bostaden består av två sovrum, vardagsrum, kök, stort badrum kombinerat med tvättstuga samt med en stor och inbjudande uteplats i söderläge och med fri baksida ut mot grönområdet. Detta är en perfekt plats för soliga dagar och trevliga grillkvällar. Läget är också en stor fördel. Beläget i närheten av motionsspår och natur får du möjlighet att njuta av promenader, löpturer och fritidsaktiviteter. Samtidigt har du nära till både pizzeria, skolor, affärer och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Bastu och övernattningslägenhet finns att tillgå i samfälligheten. Garageplats ingår till fastigheten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Huggargränd 34, Ryd, Skövde kommun

Huggargränd 34

Villa
Ryd, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 750 000 kr
131 m²
5 rum
317 m² tomt

Välkommen till Huggargränd 34! Här bor du på en barnvänlig och trivsam gata där du kan ta dig genom hela området utan att behöva korsa en enda bilväg. Läget är fantastiskt med den fina och lättskötta tomten med morgonsol på framsidan och skön kvällssol på baksidan samt med närhet till lekplats och grönområde. Underbart att sätta sig på morgonen med en kopp kaffe i handen o njuta av solen och fågelkvitter. Eller till kvällen att ta fram grillen och koppla av en vanlig vardag eller helg. En bra familjevilla med bra planlösning som består av fyra sovrum, kök, badrum på båda planen och från vardagsrummet når man den inglasade altanen och träterassen med bästa kvällssolen. Garage och praktiskt förråd ligger i anslutning till huset. Välkommen att anmäla dig till visning!

Platåvägen 9A, Skultorp, Skövde kommun

Platåvägen 9A

Radhus
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 450 000 kr
97,1 m²
4 rum
5 108 kr/mån
25 232 kr/m²

På populära Platåvägen i Skultorp ligger detta trevliga parhus om 97 kvm med mycket bra planlösning! Här får du ett bra boende på ett plan med lättskött och trivsam trädgård, altan och inglasat uterum som ger extra yta att njuta av från tidig vår till sen höst och på promenadavstånd har du den härliga miljön och naturen kring naturreservatet Oxadrevet. Bostaden är genomgående ljus och samtliga ytskikt samt både badrum och kök har renoverats under de senaste åren. Här finns två sovrum, vardagsrum, kök, gästtoalett, helkaklat badrum med både dusch och massagebadkar samt ett arbetsrum kombinerat med tvättstuga. Perfekt rum att användas som syrum, kontorsrum, ateljé etc. BRF Bissgården är en välskött och populär förening med bra ekonomi och ett attraktivt läge! Här bor du granne med fina promenadstråk, lekplatser, fotbollsplan, förskolor samt bra bussförbindelser. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ringduvevägen 38, Skultorp, Skövde kommun
  • Tor 7 mar kl 16:00

Ringduvevägen 38

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 850 000 kr
145 + 71 m²
5 rum
958 m² tomt

Välkommen till Ringduvevägen och denna trevliga villa på bra läge i Skultorp! Här får du en väl omhändertagen 1 1/2- plans villa om 5 rum och kök med stora sällskapsutrymmen som vardagsrum med matsalsdel och inglasat uterum, vilket blir som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Huset erbjuder en bra planlösning med många möjligheter. Idag finns här tre sovrum men tidigare har det funnits fem, allteftersom barnen flyttat ut så har man öppnat upp i huset. En helt ny bergvärmepump 2023, som ger dig låga driftskostnader samt gjort många bra renoveringar de senaste åren bl.a. nytt tak både på huset, garaget och det inglasade uterummet. En stor och härlig trädgård att verkligen trivas i, både med bra ytor för barnens lek samt stor altan för trevliga grillkvällar och här njuter du av solen från morgon till kväll! Bra läge med närhet till förskola, skola upp till åk6, mataffär, tandläkare och BVC vilket gör området perfekt för en barnfamilj. Dessutom finns både lekplats och skog runt knuten och på kort avstånd når du gym, padel- och tennishall, pizzerior samt populär badplats och motionsspår vid Sjötorpssjön. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 6