Mäklare Emma Östman

Emma Östman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun
  • Ons 12 jun kl 17:45
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 46

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
875 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/4
2 334 kr/mån
33 654 kr/m²

Varmt välkommen till Mariekällgatan 46. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där både uppvärmning, varmvatten, bredband och tv-kanaler ingår i avgiften. Du bor lugnt i attraktiva Mariekäll med närhet till det mesta. En promenad på 5 minuter tar dig ner till Södertälje centrum med allt vad det har att erbjuda. Bostaden erbjuder ett charmigt kök, en ljus vardagsrumsdel med stora fönster samt ett fräscht duschrum. Ett boende att trivas i! Låter detta boende som något för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emma Östman för visning och mer info.

  • Premium
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun
  • Ons 12 jun kl 17:00
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 0/4
4 171 kr/mån
28 205 kr/m²

Denna charmiga tvåa finns nu till försäljning. En ljus lägenhet belägen i ett lugnt, populärt område och en välskött samt stabil förening. Den har många attraktiva funktioner att erbjuda, såsom ett modernt och tilltalande kök. Öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet är smakfullt inrett med ett fint golv och fönster i två väderstreck, vilket ger mycket naturligt ljus. Från balkongen kan du njuta av en härlig utsikt. Sovrummet har också en hörnfönster och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent och funktionellt. Denna bostad är belägen i en stabil HSB-förening som har mycket att erbjuda. Med bara 10-minuters promenad når du Södertälje centrum där du hittar bussar, pendeltåg och ett brett utbud av restauranger och butiker. Det är ett bekvämt läge med närhet till allt du behöver. Brf Solrosen är en populär förening och månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv och bredband, vilket är väldigt bekvämt. Tvättstugor finns i samma byggnad, vilket är väldigt praktiskt. Dessutom har du möjlighet att få en parkeringsplats direkt. Låter detta boende som något för dig? Då kan du antingen anmäla dig på hemsidan eller så är du varmt välkommen att kontakta Emma Östman för visning och mer information.

  • Premium
  • Balkong
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Biborgsgatan 4

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
3 589 kr/mån
29 444 kr/m²

Välkommen till denna etta på centrala Biborgsgatan! Bostaden är i fint skick och erbjuder bl. a fint kök, balkong, vardagsrum med sovalkov samt stambytt sovrum. Denna bostad har ett bra läge med närhet till stadskärnan. Dessutom finns det vackra promenadstråk längs kanalen, perfekt för avkopplande promenader eller löprundor i naturskön miljö. Den goda kommunikationen är också ett stort plus. Med direktbussar till Liljeholmen och regelbundna bussförbindelser till Östertälje samt pendeltågsstationen i närheten, är det enkelt att ta sig runt och utforska både närområdet och hela staden. Är du intresserad av att veta mer eller få en privatvisning? hör av dig till ansvarig mäklare Emma Östman!

  • Premium
Infartsstigen 8, Torsjödal, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Infartsstigen 8

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
450 000 kr
30 m²
2 rum

Välkommen till Torsjödals koloniområde och denna lilla stuga med vardagsrum, kök med vedspis och kyl, sovrum med våningssäng och ett litet tvättrum. Från entrén kan man kliva rakt ut på den lummiga tomten med fint hörnläge i området. Här råder ett härligt lugn - perfekt för er som vill komma bort och ladda batterierna då tid för detta erbjuds. På den lättskötta tomten finns ett fristående uterum med infravärme, en friggebod och den tillhörande odlingslotten ligger bara ett stenkast bort. *Huset säljes med inventarier såsom husgeråd, trädgårdsmöbler samt samtliga trädgårdsredskap. Toaletter i gemensam byggnad finns endast några minuters promenad bort. Torsjödals koloniområde ligger med bekväm närhet till busshållplats gränsande mot större skogar med gott om svamp och bär. Trevlig cykelutflykt på ca 30 min till bad i närliggande Malmsjön. Buss 780 till Nykvarn, hållplats Hanstavreten alt. Torsjödal. Hållplatserna finns bredvid infarterna till området. Restid ca. 12 minuter från pendelstationen. Från centrum, kör till gamla Strängnäsvägen. Följ vägen ca 800 meter. Infart höger sida. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emma Östman för mer information och privatvisning!

  • Plus
  • Uteplats
Sågverksvägen 3, Igelsta strand, Södertälje kommun

Sågverksvägen 3

Lägenhet
Igelsta strand, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
5 141 kr/mån
41 597 kr/m²

VISNING NU PÅ MÅNDAG DEN 3/6 KL. 17:30-18:00 Välkommen hem till denna nyproducerade lägenhet med fina och påkostade materialval. Bostaden erbjuder tre rum och kök samt en rymlig uteplats med gott om utrymme för både möbler och odlingar. Lägenheten har en smart och välplanerad planlösning som optimerar varje kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. De två sovrummen är i bra storlek och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Vad gäller materialvalen i lägenheten har inget lämnats åt slumpen. Högkvalitativt material pryder varje vrå, från det eleganta köket med moderna vitvaror och stilfulla bänkskivor till de smakfulla golvvalen och väggfärgerna. Säljarna har även satt upp panelväggar i det stora sovrummet samt i vardagsrummet vilket ger en lyxigare känsla. Bostaden är utrustad med smarta system som gör ditt liv både enklare och mer energieffektivt. Styr belysning, eluttag samt spisen direkt från din smartphone för en smidigare vardag. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med närhet till vattnet, vilket erbjuder härliga promenadstråk precis runt hörnet. Trots det naturnära läget har du alla bekvämligheter du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive butiker, caféer och kollektivtrafik. Här bor du endast 300 meter från Östertälje station med 35 min tågresa till Stockholms C samt närhet till nyanlagd parkmiljö längs vattnet, lugna solbryggor och lekplatser. Här är det dessutom promenadavstånd till både skolor och förskolor. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Emma Östman för mer information och privatvisning!

  • Hiss

Visar alla 5