Mäklare Ida Cavilin

Ida Cavilin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nibble Skogsbrynsby 1, Järna, Södertälje kommun
Nibble Skogsbrynsby 1, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Nibble Skogsbrynsby 1, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Nibble Skogsbrynsby 1

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 800 000 kr
137 m²
6 rum
10 806 kr/mån
27 737 kr/m²

Välkommen till lantliga Nibble Skogsbrynsby. Här bor man med närhet till allt, men ändå med känslan av en egen oas. Runt omkring bostaden finns bär-och svampskogar, vackra vandringsleder och naturreservat. Tomten gränsar mot hage där getter och 5 hästar betar, en riktig idyll! Villakänslan infinner sig direkt i denna spektakulära 6:a på hela 137 kvm. Här finner ni en välplanerad bostad där entréplanet inrymmer hall med angränsande duschrum, sovrum samt stort kök med generös matplats samt egen utgång till trädgården med grönytor och äppelträd! Ombonat vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt exklusiv kakelugn som värmer gott under vinterns kalla månader. En trappa upp möts ni av otrolig rymd i allrummet, och i salens förlängning finner ni även ett spännande "tornrum" med egen trappa där tonåringen kan husera fritt eller varför inte nyttja som skapande ateljé? Vidare finner ni ytterligare två sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Ta cykeln och besök Kulturhuset i Ytterjärna eller någon av de mysiga restaurangerna eller caféerna i området. Bad i Järnafjärden endast ett stenkast bort. Busshållplats nära bostaden (ca 500 m bort) och med bilen tar det bara drygt 5 minuter till motorvägspåfarten för vidare färd mot Södertälje (ca 1,5 mil), Stockholm (ca 4 mil) eller mot Trosa- och Nyköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Gröngölingstigen 28, Södertälje, Södertälje kommun
  • Lör 4 maj
Gröngölingstigen 28, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gröngölingstigen 28, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gröngölingstigen 28

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 500 000 kr
52 + 6 m²
2 rum
1 243 m² tomt

Varmt välkommen till Gröngölingstigen 28! Nu ges chansen att förvärva denna villa med alla förutsättningar att börja bygga på ditt drömboende. Härlig stor trädgård, med möjligheter att utöka altanen. Huset har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor. Vidare från vardagsrummet når du den stora uteplatsen. Sovrummet ligger intill köket, rymmer dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet har en underbar öppen spis som skapar en härlig och mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Inte bara är den estetiskt tilltalande, den sprider också värmen genom hela huset och hjälper till att behålla värmen inomhus. Här bor du enkelt men med möjligheterna att bygga ut och skapa ett nytt drömhus. Badrum med duschkabin. Tvättstuga finns ute i gäststugan. Exteriört väntar en stor friköpt tomt om hela 1 243 kvm, ett stort trädäck med stengrill och stora sociala ytor för utomhus möblering. Gäststuga med kök och wc, som du med fördel kan hyra ut för att få ner dina egna kostnader. I lugna Viksberg bor du med promenadavstånd till både förskola, skola, badplats, golfbana och båtklubb. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Hökmossvägen 26C, Nykvarn, Nykvarns kommun
Hökmossvägen 26C, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Hökmossvägen 26C, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Hökmossvägen 26C

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 695 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
5 876 kr/mån
29 944 kr/m²

Varmt välkommen till denna vackra trea på Hökmossvägen 26C. Här erbjuds två balkonger i olika väderstreck. Med sina generösa ytor och funktionella planlösning erbjuder denna bostad två fina sovrum, stort vardagsrum med plats för både soffhörna och hemmakontor. Vidare möts ni av ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymlig hall med förvarings möjligheter. Ljusa harmoniska färger genomgående. Bekväm och stilren dusch med glasdörrar ger en lyxig touch till badrummet. Tvättmaskin och torktumlare finns också för att underlätta vardagen. Gästtoalett i bra storlek. Parkeringsplats ingår i avgiften. Flera skolor inom gångavstånd, en kort promenad bort väntar Hökmossbadet med den fina naturen som har något som passar alla i familjen. Dessutom finns det bra pendlingsmöjligheter, vad sägs om endast 28 minuter till Stockholm C med tåget? Samt närhet till butiker och service. Nykvarn är en mysig och lugn stad med närhet till naturen samtidigt som det finns gott om aktiviteter och sevärdheter att utforska. Perfekt för den som vill koppla av och njuta av en skön och avslappnad miljö. Promenera i naturområden och kring naturreservatet Jägarskogen en solig sommardag är inte helt fel! Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Grönstensslingan 33, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Lör 4 maj
Grönstensslingan 33, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Grönstensslingan 33, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Grönstensslingan 33

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 295 000 kr
109 + 32 m²
4 rum
989 m² tomt

Välkommen till detta Eksjöhus med bra planlösning och ännu bättre läge! Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade enplansvilla. Bostaden erbjuder idag två sovrum , två fräscha och helkaklade badrum, ena med dusch. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och det moderna och fullutrustade köket med bland annat sockellådor som är en bra förvaring för ex konserver m m. . Fin takhöjd upp i nock i vardagsrum och matrum. Från det inglasade matrummet har du en fantastisk utsikt mot trädgården. Där kan ni njuta framför braskaminen de kallaste vintermånaderna. I huset finns en centraldammsugare som gör städningen lätt. Det stora garaget på 30 kvm används idag som bl a ett kontor och förvaring. Det är utrustat med element och är isolerat. Garaget kan göras om till ett extra sovrum/gästrum för den som har det behovet. Egen ingång finns med kodlås. Du når garaget via tvättstugan inne i huset. Trädgården med sina 989kvm innehåller ett orangeri som är stensatt. Samma sten finns även på det säljarna har valt att kalla för piazzan. Där finns en permanent grill och i anslutning till den ett förråd. Trädgården har många uteplatser och du kan välja om du vill ha sol eller skugga. Med spabadet ute på altanen är det de perfekta sätta att skämma bort dig själv oavsett om det är en kylig höstdag eller en varm sommarkväll. Ett perfekt hem för den som vill ha både bekvämlighet och avkoppling i en vacker trädgårdsmiljö, med ett av områdets kanske bästa lägen. Centrala Nykvarn nås på ca 5 minuters bilfärd. tåget från Nykvarns C tar dig till Stockholm C på 29 minuter. Söker du ett lantligt läge knappt 45 minuters bilfärd från Stockholm så är detta bostaden för dig. Tveka inte att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Viksängsvägen 1, Södertälje, Södertälje kommun
Viksängsvägen 1, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Viksängsvägen 1, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Viksängsvägen 1

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/5
3 445 kr/mån
26 533 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på tredje våningen med hiss. Lägenheten är ljus och luftig med vackra trägolv och ett rymligt kök. Badrummet i denna etta är utrustat med en dusch. Vidare in i bostaden finns ett stort vardagsrum, en möjlighet är att installera ett skärmväggssystem som kan placeras upp för att skapa en separat sovdel när så önskas. Här ges möjligheterna till att sätta din egen prägel från start. Denna bostad har ett fantastiskt läge med närhet till både motorvägen och Östertäljes pendeltågstation. Du får alla fördelar med att bo med rätt avstånd till kommunikationer och enkel tillgång till både bil- och tågförbindelser. Med motorvägen i närheten kan du snabbt ta dig till olika delar av staden och även utforska närliggande områden. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt och samtidigt ha ett lugnt och trivsamt hem i en stabil förening. Kontakta mig för mer information och för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Rosenhöjdsvägen 21, Södertälje, Södertälje kommun

Rosenhöjdsvägen 21

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 385 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/6
4 927 kr/mån
21 641 kr/m²

Välkomna till populära Rosenhöjdsvägen 21. Välkommen till sjätte våningen, här möts du av strålande morgonsol på den inglasade balkongen. Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med snyggt originalgolv i ek samt plats för både soffa och tv-möbler. Arbetshörna för hemmakontor passar perfekt in i detta stora rum. Vidare in i lägenheten finner man ett tilltaget sovrum med utrymme för både dubbelsäng, garderober och sängbord. Köket har gott om arbetsytor och bra förvaring. I samtliga rum blir ljusinsläppet stort tack vare de stora fönsterpartierna. Badrum med dusch och möjlighet att installera tvättmaskin. Hallen erbjuder gott om plats för förvaring om så önskas. Här bor man med närhet till grönska, affärer och goda kommunikationer. I en populär och välskött HSB förening där både uppvärmning, varmvatten, tv, internet & bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Låter detta som något för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Varnbäcksvägen 37, Hovsjö, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Varnbäcksvägen 37, Hovsjö, Södertälje kommun, bild 2
Varnbäcksvägen 37, Hovsjö, Södertälje kommun, bild 3

Varnbäcksvägen 37

Radhus
Hovsjö, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 400 000 kr
96 m²
4 rum
3 889 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till ett bostadsrättsradhus med den perfekta kombinationen av natur och stadsliv! Här bor du med närhet till vackra miljöer och grönområden samtidigt som du har nära till Vasa handelsplats samt kommunikationer in till Södertälje centrum. Bostaden har genomgått stambyte och är nyrenoverat, vilket ger en trygg och säker boendemiljö. Ljuset strömmar in i bostaden, vilket ger ett behagligt och trivsamt boende. Stora fönster och en rymlig altan ger dig möjlighet att njuta av det naturliga ljuset. Plats för att grilla och sociala ytor finns på den nybyggda altandäcket. Bostaden är nyrenoverad i samtliga rum. Ventilation är bytt och på den varmaste sommaren kan du njuta utav ett väl svalkande hem, och på det lite kyligare halvåret får du bra värme. Byte utav fönster och isolering gör även att du spar mer på energin. Ett extra plus är det fantastiska uterummet som är stort och isolerat, vilket gör att du kan använda det som ett extra vardagsrum året om. Det perfekta stället att umgås, koppla av och njuta. Detta område är barnvänligt och har en förening som är väl underhållen och området välskött. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Kaplansgatan 6, Södertälje, Södertälje kommun

Kaplansgatan 6

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
800 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
5 366 kr/mån
23 529 kr/m²

I denna välplanerade lägenhet om 34 kvm med charmiga detaljer. Bra planlösning gör att den upplevs rymligare och bra förvaringsmöjligheter i vardagsrummet. Visst ytskikt i köket behövs putsas upp. Stora fönsterpartier bidrar till vackert ljusinsläpp och gott om plats att få plats med soffa och tv del, samt en sovalkov. Här bor du nära centrum och härlig stadspuls, med butiker och restauranger precis utanför porten. Vacker grönska i Turingelunden gör att det bjuds in till trevliga promenadstråk i området kring sommaren. Tryggt och lugnt i föreningen, väl organiserade årsmöten . Eftersom föreningen har stora intäkter från lokaler, klassas den av Skattemyndigheten som en sk. oäkta förening. Bostadsrättsinnehavare i oäkta föreningar förmånsbeskattas för skillnaden mellan bostadens bruksvärdeshyra och månadsavgift, samt betalar högre kapitalvinstskatt vid försäljning. För ytterligare information om oäkta föreningar, kontakta ditt lokala skattekontor eller besök www.skatteverket.se Välkommen att anmäla ditt intresse!

Visar alla 8