Mäklare Ida Olheim

Ida Olheim

Om mig

Med sitt driv och sin norrländska charm blir Ida lätt en favorit hos kunderna. Ida är visserligen född och uppvuxen i Umeå men är idag en stolt Södertäljebo. I över 11 år har Ida jobbat på Svensk Fastighetsförmedling och hennes meritlista är lång och imponerande. Hennes hårda jobb har resulterat i flertalet utmärkelser inom kedjan så som Årets rookie, Topp 4 Fastighetsmäklare i Sverige, samt utmärkelsen ”Bäst betyg” av alla mäklare i Södertälje 2020 och 2021 av den oberoende sajten Reco.se.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 18, Södertälje, Södertälje kommun
  • Idag kl 10:30
Bergsgatan 18, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bergsgatan 18, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bergsgatan 18

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4 895 000 kr
168 + 37 m²
6 rum
1 040 m² tomt

Mitt i stan, i lantlig miljö, ligger fastigheten Alberget i skydd av träd, buskar och berg. En lantlig grusväg leder upp till bostaden, med en lugn och insynsskyddad innergård omgärdad av syrener. Genom dubbeldörrarna kommer du in i en stor hall med 3 meter i takhöjd. En, i huset genomgående, vitmålad tegelvägg och gedigen trätrappa där pärlsponten bevarats, ger huset en unik själ. Husets hjärta är köket med massiva ekluckor med väl tilltagen bänkyta och ett stort skafferi. I köket finns även eldstaden. Här finns gott om utrymme att laga god mat och mingla framför en sprakande brasa med släkt och vänner. På bottenvåningen finns ett avskilt arbetsrum eller gästrum om så önskas. Genom tvättstugan kommer du även direkt till garaget. Uppför trappan, längs tegelväggens ostrukturerade skuggor, kommer du upp till övervåningen, med öppen hall och bibliotek/arbetsrum. Även här har huset 3 meter i takhöjd och stora fönster. Från arbetsrummet har du utsikt över innergården, eken och fastighetens infart. På övervåningen finns arbetsrum, tre sovrum och badrum med massagebadkar och ångdusch. Muren och trappan fortsätter hela vägen upp till vinden. Vinden är tilläggsisolerad, där del av ytan består av plant golv för förvaring. Från vinden kommer man även ut på taket via takluckan. Om man kommer med bil parkerar man med fördel på grusplanen direkt framför ytterdörren eller öppnar garageporten med ett enkelt knapptryck för att parkera i garaget inne i bostaden. Under eken kan du sitta på den åttkantiga altanen och njuta av morgonsolen och doft av kaprifol, avskild från grannar i innergårdens lugna oas. Bredvid altanen finns en liten lekstuga. Det finns ett stort förråd på gjuten platta med två dubbeldörrar i lantlig stil för att enkelt få in större redskap eller utemöbler. På eftermiddagen kan fikat njutas under körsbärsträdet på berget, med utsikt över staden och kanalglimt. Avsluta dagen, sommar som vinter, ute i spabadet under stjärnhimmeln, omgiven av skyddande berghäll och syrenberså. Här bor man naturnära med rogivande omgivning men med närhet till stadskärnan. Ca 30 min till Stockholm med bil samt goda kommunikationer för den som pendlar. Skola/förskola, affär, vårdcentral och busshållplats finns också i området och för er som gärna tar ett svalkande dopp finns Mälaren fem minuters promenad bort. Intresserad och vill veta mer? Kontakta Ida Olheim för mer information om visning.

  • Premium
  • Uteplats
Gotthemsvägen 7, Pershagen, Södertälje kommun
Gotthemsvägen 7, Pershagen, Södertälje kommun, bild 2
Gotthemsvägen 7, Pershagen, Södertälje kommun, bild 3

Gotthemsvägen 7

Villa
Pershagen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 195 000 kr
180 + 22 m²
7 rum
934 m² tomt

Varmt välkommen till denna fina villa med stora sociala ytor med gott om plats för vänner och släkt. Villan har genomgått stora renoveringar under de senaste åren och har idag både bergvärme, solceller och nytt tak. På entréplan finns bland annat ett stort vardagsrum med braskamin, matsalsdel och ett smakfullt renoverat kök med plats för många att laga mat tillsammans. Från entréplanen når ni uteplatsen som ger både många soliga timmar och insynsskydd. Det övre planet som inrymmer fyra sovrum, varav två av sovrummen har havsglimt. På detta plan finns även ett litet allrum, helkaklat badrum, klädkammare samt förråd. Tvättstugan finns i källarplanet och här finns också gott om förvaringsmöjligheter och potential för den som vill bygga spa eller gym. Huset har en avskild del som nås från köket på det stora huset och har egen ingång från utsidan. Denna del är perfekt för den som önskar att hyra ut, ha företagsverksamhet, göra en stor mastersuite avskild från sovrummen på övervåningen eller låta tonåringen få sin första egna lägenhet. Badrum, kök och ett stort sovrum finns här. Att det finns goda parkeringsmöjligheter och härlig tomt med sol hela dagen är ytterligare fördelar. Pershagen är ett av Södertäljes populäraste villaområde, beläget vid vattnet och känt för sin vackra natur och snabbtåget som tar er från Södertälje Syd till Stockholm på ca 20 minuter. För barnfamiljer så finns både skola F-9 och förskola inom promenadavstånd. Är ni båtintresserad så finns båtplats bara en kort promenad bort och naturreservatet Bränninge erbjuder vackra vyer och fina motionsspår. Nyfiken? Kontakta mig för mer information och bokning av visning! // Ida Olheim Svensk Fastighetsförmedling.

  • Premium
Överblick 7, Taxinge, Nykvarns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Överblick 7, Taxinge, Nykvarns kommun, bild 2
Överblick 7, Taxinge, Nykvarns kommun, bild 3

Överblick 7

Villa
Taxinge, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 695 000 kr
126 m²
4 rum
1 569 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla beläget lägst in på gatan i ett naturskönt område med ett stort uterum med högt i tak och gott om plats för årets alla firanden. Villan är smart planerad med tre bra sovrum, en nyrenoverad tvättstuga och ett rymligt vardagsrum med en värmande braskamin och stora fönster mot trädgården. Vidare har huset också två helkaklade badrum med golvvärme och ett stort kök i vinkel, perfekt när ni får släkt och vänner över. Tomten är plan och lättskött, här har ni sol från morgon till kväll och utsikt över åkern. På fastigheten finns ett förråd för ytterligare förvaring och på uppfarten finns plats för flertalet bilar. Här bor ni med närhet till både Nykvarn och Mariefred. Förskola finns endast ca 1 km från bostaden och busshållplats är det ca 800 m. Området kännetecknas av vacker natur med fina promenadvägar och en trevlig grannsämja. För er som vill bo på landet men ändå kunna ha ett par trevliga grannar runt hörnet är detta perfekta boendet för er. Intresserad och vill veta mer? Kontakta Ida Olheim, ansvarig mäklare för mer information om visningstid och inflyttningsdatum.

  • Premium
  • Uteplats
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Bruksgatan 6

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 580 000 kr
80 m²
3 rum
vån -1
5 246 kr/mån
32 250 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Söker ni en rymlig trea med två badrum och stor balkong med utsikt mot kanalen? Då ska ni komma på visningen av denna fina lägenhet som erbjuder en bra planlösning och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här finns också två sovrum där det stora sovrummet har en rymlig garderobsvägg. Vidare finns ett fint kök i anslutning till det stora vardagsrummet där både matsal och soffgrupp får plats, här ryms både släkt och vänner! Det bästa med lägenheten är den stora inglasade uteplatsen både är insynsskyddad och som fungerar som ett extra rum tidig vår och sen höst. Här kan ni njuta av lilla skogsdungen och utsikten ner mot strandpromenaden vid kanalen. Lägenheten ligger i ett lugnt område utan genomfartstrafik och i huset är lägenheten belägen i entréplan ( plan -1) och praktiskt nog finns förrådet precis utanför dörren. Parkeringsplatserna är belägna precis utanför porten. Grannarna är glada och skötsamma och de flesta på gatan är pensionärer och här bor ni nära ett fint naturområde. Föreningen har mycket god ekonomi och tillhör en av Södertäljes bästa. Känns lägenheten intressant för er? Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info om visning osv.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4