Mäklare Sofia Lindau

Sofia Lindau

Om mig

Efter 13 år som fastighetsmäklare i Södertälje och Nykvarn är Sofia en av stans mest anlitade villamäklare. Erfarenheterna har gjort henne till ett ess när det kommer till att uppfatta behov och hon skräddarsyr rutinerat bostadsaffären åt sina kunder. Hon har även fått förtroenden att sälja flera av Södertäljes premiumfastigheter samt gårdar. Kunder beskriver henne som tydlig, kompentent och snabb på återkoppling något som gör att de gärna anlitar henne vid nästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Julias väg 17

Tomt
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 950 000 kr
1 754 m² tomt

Välkommen till Julias väg 17, en av de sista tomterna som ännu inte bebyggts i populära Kallfors i Järna. Här finner ni ett unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt om totalt 1754 kvm. På tomten är det tillåtet att bygga en vanlig villa men även byggnation av särskilt boende såsom tex LSS-bostad godkänns. Se gärna detaljplanen som finns bifogad under dokument. Tomtinformation: Julias väg 17- SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:303 (1754 kvm) 1-planshus om max 200 kvm och 2-planshus om max 160 kvm. Tomten byggs med fördel i souterräng. För frågor rörande bygglov, planbestämmelser osv så hänvisar vi till Södertälje kommun 08-523 010 00. På Julias väg bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden och ni når Järnas centrala delar med en härlig cykeltur alternativt med bussen som ligger några hundra meter bort. I området finns det både en ishall, fotbollsplaner, ridklubbar samt en fantastisk golfbana för att nämna några alternativ. Utmed Sörmlandsleden som löper intill området finner ni även en liten skogssjö som är mycket uppskattad av de boende. Järna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, bageri/café, förskola/skola och ni tar er lätt mot Stockholm med både bil och pendeltåg! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Dianas väg 11, Järna, Södertälje kommun

Dianas väg 11

Villa
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 995 000 kr
178 m²
5 rum
2 122 m² tomt

I populära Kallfors, med trivsamt läge finner ni nu denna rymliga enplansvilla med garage till salu! Invändigt karakteriseras bostaden av den fantastiska takhöjden och öppna planlösningen som bjuder in till många sociala tillställningar. Från entrén leds ni direkt in till det rymliga köket med gott om plats för större matbord och utgång till den härliga uteplatsen. Det trivsamma vardagsrummet med värmande eldstad ligger i vinkel och här finns plats för både soffgrupp samt tv-möbel. Huset är rymligt med sina 178 kvm och lämpar sig utmärkt för den större familjen då hela fyra sovrum i bra storlek erbjuds. Vidare finner ni ett större helkaklat badrum med tillhörande bubbelbad och dusch, helkaklad gäst-wc med dusch och intill köket en praktisk tvättstuga med grovingång, perfekt för barnfamiljen! Huset ligger med ett högt och soligt läge där ni möts av en större trädgård om hela 2122 kvm, grusad uppfart samt stenlagda gångar runt huset. Bilen och kanske till och med husvagnen parkerar ni bekvämt intill huset huset samt i det tillhörande garaget. Laddstation till elbil finns installerad. Energieffektiv uppvärmning då huset har bergvärme samt kamin. Här bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden och ni når Järnas centrala delar med en härlig cykeltur alternativt med bussen. För er som är idrottsintresserade finns både ishall, fotbollsplaner, ridklubbar samt en fantastisk golfbana för att nämna några alternativ. Utmed Sörmlandsleden som löper intill området finner ni även en liten skogssjö som är mycket uppskattad av de boende. Järna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, bageri/café, förskola/skola och ni tar er lätt mot Stockholm med både bil och pendeltåg! Välkommen att kontakta din mäklare Sofia Lindau för mer information!

  • Uteplats
Skolvägen 3C, Mölnbo, Södertälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Skolvägen 3C, Mölnbo, Södertälje kommun, bild 2
Skolvägen 3C, Mölnbo, Södertälje kommun, bild 3

Skolvägen 3C

Lägenhet
Mölnbo, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 295 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/2
4 929 kr/mån
21 230 kr/m²

Söker du ett boende med lugnt och naturnära läge, då kan Skolvägen 3 C vara bostaden för dig! Välplanerad 3:a om 61 kvm med stora öppna gemensamhetsytor samt utgång till trivsam balkong. Två sovrum, det ena är lite större med goda förvaringsmöjligheter och det andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och nyttjas med fördel som kontor eller barnrum. Ljust helkaklat badrum som går i grå/vita toner med tillhörande tvättpelare (tvätt/tork). Stor hall med direkt utgång till bostadens andra uteplats. Rymligt externt förråd i anslutning till lägenheten på markplan. I Mölnbo finns både livs-butik, förskola/skola, god föreningsverksamhet med idrottsförening samt vacker skog och natur direkt in på knuten. Ett extra plus är att ni inom bekvämt gångavstånd även når den populära badplatsen "Bergasjön" som under sommartid flitigt besöks av badsugna besökare. Pendeltågstationen ligger ca 5 min bort och tar dig bekvämt till Södertälje samt Stockholm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lanarvägen 17, Södertälje, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lanarvägen 17, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Lanarvägen 17, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Lanarvägen 17

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 995 000 kr
75 + 71 m²
3 rum
3 082 m² tomt

I populära och strandnära området Lerhaga, endast ca 9 km från Södertälje finner ni detta välbyggda svenska timmerhus ifrån Jörnträhus. Huset ligger med ett högt och ogenerat läge med delvis utsikt över fantastiska sjön Lanaren. Väldisponerad bostad om 75+71 kvm som erbjuder en trivsam planlösning med rymligt entréplan inkluderande hall, två sovrum, badrum med vedeldad bastu samt kök och vardagsrum med öppet upp till nock. I vardagsrummet har ni även en värmande braskamin och köket erbjuder en charmig vedspis. Vidare en trappa ned finner ni en rymlig källarvåning som ni når från entrén i hallen med goda förvaringsmöjligheter såsom matkällare, tvättstuga samt verkstad med egen ingång. Detta utrymme går med fördel att göra om till uthyrningsbostad eller varför inte en separat tonårsbostad! Flertalet uteplatser med möjlighet till både sol och svalkande skugga. Huset är beläget med skogen som närmsta granne vilket ger en lugn och avkopplande känsla. På övre delen av tomten finns dessutom en uteplats med vacker utsikt över området och sjön Lanaren. På tomten om 3 082 kvm finns en gäststuga på 20 kvm samt en garagebyggnad. Tomten går troligtvis att stycka efter kontakt med Södertälje kommun. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber indraget. Allt för att ditt boende skall vara så enkelt som möjligt. På Lanarvägen 17 bor ni gott med närhet till det mesta. Ni har även tillgång till samfällighetens sandstrand med grönytor och plats för lek. Möjlighet till båtplats och fiskerätt ingår i samfällighetsavgiften! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Högfors 79, Mölnbo, Södertälje kommun

Högfors 79

Tomt
Mölnbo, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 095 000 kr
5 225 m² tomt

BYGG DITT DRÖMBOENDE i BALSBERGA BACKE! SISTA TOMTEN! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en naturskön villatomt om hela 5 225 kvm strax innan Mölnbo med skog och natur som närmsta granne. Tomten går med största sannolikhet att avstycka. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör större valfrihet vid planering. Välj ett färdigt koncept av husleverantör eller varför inte en storslagen arkitektritad villa! Några länkar finns bifogade till hustillverkare för tips och inspiration! Lugnt och ostört läge med en gemensam grusad väg som tar dig fram till området. Säljaren har haft ett förhandsbesked för byggnation av huvudbyggnad på ca 150 kvm + 50 kvm garage, löpte dock ut under okt 2023. I Mölnbo finns både livs-butik, förskola/skola, god föreningsverksamhet med idrottsförening samt vacker skog och natur direkt in på knuten. Ett extra plus är att ni inom bekvämt gångavstånd även når den populära badplatsen "Bergasjön" som under sommartid flitigt besöks av badsugna besökare. Pendeltågstationen finns som tar dig bekvämt till Södertälje samt Stockholm på strax under 1 timme. Varmt välkommen, anmäl ditt intresse redan idag!

Visar alla 5