Mäklare Sofia Lindau

Sofia Lindau

Om mig

Efter 13 år som fastighetsmäklare i Södertälje och Nykvarn är Sofia en av stans mest anlitade villamäklare. Erfarenheterna har gjort henne till ett ess när det kommer till att uppfatta behov och hon skräddarsyr rutinerat bostadsaffären åt sina kunder. Hon har även fått förtroenden att sälja flera av Södertäljes premiumfastigheter samt gårdar. Kunder beskriver henne som tydlig, kompentent och snabb på återkoppling något som gör att de gärna anlitar henne vid nästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stålhamravägen 8, Södertälje, Södertälje kommun

Stålhamravägen 8

Radhus
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 595 000 kr
123 + 25 m²
5 rum
176 m² tomt

Friköpt radhus med ett attraktivt gavelläge på omtyckta Stålhamravägen! Här bor ni bekymmersfritt i ett nästintill bilfritt område, med välskötta grönområden och flertalet lekparker. Perfekt för den växande barnfamiljen eller för er som söker ett lättskött boende. Med skogen som granne och omgiven av naturen är detta ett av områdets bästa lägen! Här erbjuds fyra sovrum, två renoverade badrum (bastu), tvättstuga, trivsamt kök och vardagsrum och gott om förvaringsmöjligheter i form av vind, klädkammare och förråd. Entréplan är utmärkt för tonåringen då ett allrum/gillestuga finns och som idag nyttjas som extra sovrum. Utvändigt finner ni uteplatser i två väderstreck och en fin tomt med ostört läge. P-plats, garage, tv och bredband ingår i samfällighetsavgiften. Närhet till både Södertälje centrum och pendeltågsstationen samt en kort bilresa på någon minut till motorvägspåfarten. På promenadavstånd tar ni er till Stålhamraskolan som erbjuder klasser från förskoleklass upp till årskurs 6. På Stålhamravägen bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information

Hindvägen 5, Mölnbo, Södertälje kommun

Hindvägen 5

Villa
Mölnbo, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 150 000 kr
47 m²
2 rum
2 618 m² tomt

Med ett lugnt och avskilt läge i området hittar ni detta trivsamma fritidshus på Hindvägen 5. Till huset, som är byggt 1965 och tillbyggt 1996, hör en 2 618 kvadratmeter stor tomt, gästhus, vedförråd samt verkstadsbod. Invändigt möts ni av ett större vardagsrum med eldstad, kök med fungerande vedspis, rymligt sovrum samt ett angränsande badrum med dusch. Lugnet som omger Hindvägen och den här delen av Molstaberg är oslagbart! De intilliggande sjöarna erbjuder utöver bad även möjlighet till fiske. Älskar ni naturen så har ni fantastiska promenadstråk i närheten då Sörmlandsleden passerar genom området. Svampskogen ligger runt husknuten och kvällsdoppet nås ett par hundra meter bort på bekvämt gång eller cykelavstånd. Här är det lätt att trivas! Fastigheten ligger naturskönt belägen mellan Järna och Gnesta och Stockholm når ni på ca 60 minuter med bil. Säljaren avser att lämna kvar stora delar av trädgårdsverktygen som behövs för att sköta en fritidsbostad. Bla robotgräsklippare, vedklyv, släpkärra mm. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Julias väg 13, 15, 17, Järna, Södertälje kommun
 • Budgivning pågår
Julias väg 13, 15, 17, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Julias väg 13, 15, 17, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Julias väg 13, 15, 17

Tomt
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
7 950 000 kr
1 523 m² tomt

Välkommen till Julias väg 13, 15 och 17 i populära Kallfors i Järna. Här finner ni ett unikt tillfälle att förvärva tre byggklara tomter om totalt 4818 kvm i anslutning till varandra, där nybyggnation av särskilt boende såsom tex LSS-bostad godkänns. Även småhus (villa) går att uppföra på tomterna. 1-planshus om max 200kvm och 2-planshus om max 160 kvm. Den norra tomten, Julias väg 17 byggs med fördel i souterrängplan. Mycket generös detaljplan som bland annat möjliggör att Julias väg 13 och 15 sammanförs vilket möjliggör byggnation av (Särskilt boende) med upp till 500kvm i BTA. Samt maximalt två komplementbyggnader om totalt 80 kvm, varav den största får vara 60 kvm. Tomterna är fördelade enl nedan: Julias väg 17- SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:303 (1754 kvm) Julias väg 15- SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:302 (1 541 kvm) Julias väg 13- SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:301 (1 523 kvm) För frågor rörande bygglov, planbestämmelser mm så hänvisar vi till Södertälje kommun 08-523 010 00. På Julias väg bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden och ni når Järnas centrala delar med en härlig cykeltur alternativt med bussen som ligger några hundra meter bort. I området finns det både en ishall, fotbollsplaner, ridklubbar samt en fantastisk golfbana för att nämna några alternativ. Utmed Sörmlandsleden som löper intill området finner ni även en liten skogssjö som är mycket uppskattad av de boende. Järna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, bageri/café, förskola/skola och ni tar er lätt mot Stockholm med både bil och pendeltåg! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Odalvägen 5, Södertälje, Södertälje kommun
Odalvägen 5, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Odalvägen 5, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Odalvägen 5

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 795 000 kr
131 + 81 m²
5 rum
1 181 m² tomt

Söker ni efter en större familjevilla om totalt 131+81 kvm med insynsskyddat läge och friköpt tomt, då kan detta vara huset ni letar efter! Fastighetens entréplan erbjuder bland annat rymlig entré, ljust vardagsrum med öppen spis, stor härlig altan med soligt läge, trivsamt kök samt gäst wc. Husets övre plan andas lugn och här finner ni en romantiskt inredd ovanvåning i lugna färger med tre väl tilltagna sovrum, allrum med öppen spis, mysig balkong samt toalett med dusch. I källarplanet finns gott om yta i form av stort allrum, helkaklat badrum med angränsande bastu samt rymlig tvättstuga. Flertalet förrådsutrymmen för extra förvaring. Bostaden har ett visst moderniseringsbehov men för dig som gärna sätter din egna prägel är detta ett utmärkt tillfälle. På den insynsskyddade tomten finner ni härliga gräsytor som inbjuder till lek och inom bekvämt gångavstånd hittar ni både grönområden, lekplatser samt motionsanläggningar. Området erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, förskola/skola, goda bussförbindelser samt vacker skog och natur direkt in på knuten. Välkommen att anmäla ert intresse via intresselänken.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Myrstugevägen 13, Järna, Södertälje kommun
 • Borttagen före visning

Myrstugevägen 13

Villa
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 270 000 kr
175 m²
7 rum
1 036 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Högfors 73, 75 och 77, Södertälje, Södertälje kommun

Högfors 73, 75 och 77

Tomt
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
550 000 kr
1 695 m² tomt

DRÖMMER DU OM ATT BYGGA DITT DRÖMBOENDE? Nu erbjuds möjligheten att köpa en eller varför inte tre natursköna villatomter strax utanför centrala Mölnbo med skog och natur som närmsta granne. Godkänt förhandsbesked finns, och då tomterna ligger utanför detaljplanerat område möjliggör det större valfrihet vid planering. Välj ett färdigt koncept av husleverantör eller varför inte en storslagen arkitektritad villa! Några länkar finns bifogade till hustillverkare för tips och inspiration! Finns för närvarande tre disponibla tomter som ligger intill varandra för försäljning. Möjlighet att köpa tillsammans med bästa kompisen eller varför inte köpa två eller tre för större tomtareal? Lugnt och ostört läge med en gemensam grusad väg som tar dig fram till området. Förhandsbesked för byggnation av huvudbyggnad på ca 150 kvm + 50 kvm garage finns. - Högfors 73- 1695 kvm - Högfors 75- 1527 kvm - Högfors 77- 1767 kvm I Mölnbo finns både livs-butik, förskola/skola, god föreningsverksamhet med idrottsförening samt vacker skog och natur direkt in på knuten. Ett extra plus är att ni inom bekvämt gångavstånd även når den populära badplatsen "Bergasjön" som under sommartid flitigt besöks av badsugna besökare. Pendeltågstationen finns som tar dig bekvämt till Södertälje samt Stockholm på strax under 1 timme. Varmt välkommen, anmäl ditt intresse redan idag!

Värdsholmsgatan 3, Södertälje, Södertälje kommun

Värdsholmsgatan 3

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/7
4 299 kr/mån
39 909 kr/m²

Varmt välkomna till Värdsholmsgatan 3, en kanalnära lägenhet i absolut toppskick! Väldisponerad 2.a om 55 kvm innefattande rymlig hall, större helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt härligt sovrum som nyligen målats i rogivande grön ton. I sovrummet har ni även större klädkammare med gott om plats för både kläder och skor. Det bästa med lägenheten är ljuset och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet, via vackra dubbeldörrar når ni den fantastiska balkongen med kanalutsikt och härlig eftermiddagssol. Här bor ni i ett mycket lugnt område med bekvämt gångavstånd till både centrum, pendeltåg och bussar, perfekt för vardagspendlaren. Föreningen har en gemensam padelbana samt en fantastisk takterass som medlemmarna nyttjar och tar hand om. I huset finns även en gemensam tvättstuga. I närområdet finns flera fina strövområden och precis nedanför huset finner ni en grusväg som tar dig längst kanalen, livskvalitet på riktigt! Låter detta som något för er? Välkommen anmäl ert intresse till mäklaren.

 • Hiss
Mölnbovägen 23D, Ene, Södertälje kommun

Mölnbovägen 23D

Lägenhet
Ene, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/1
7 473 kr/mån
21 520 kr/m²

Välkomna till Mölnbovägen 23D en rymlig 4:a om hela 102 kvm med egen ingång och uteplats, radhuskänslan infinner sig direkt. Bostaden är från 2016 och har genomgående hög standard och moderna materialval. Invändigt möts ni av en ljus bostad med vackra parkettgolv och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullutrustat kök med smakfulla materialval och gott om arbetsytor. Vidare finner ni två generösa sovrum och ett något mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum alt kontor. Golvvärme i badrum som är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare samt en extra gästtoalett. Generösa förvaringsmöjligheter i stort förråd. Lägenheten ligger precis intill Eneskolan. Promenadavstånd till busshållplats, centrum och till pendeltåg. Här bor du med närhet till centrum och vackra Järna naturreservat, en perfekt kombination för att riktigt trivas. I närområdet finns gott om lekområden, promenadstråk och cykelvägar som man kommer åt utan att behöva korsa någon bilväg. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag.

 • Uteplats

Visar alla 8