Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Anhaltsvägen 65A, Helenelund, Sollentuna kommun
Anhaltsvägen 65A, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 2
Anhaltsvägen 65A, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 3

Anhaltsvägen 65A

Villa
Helenelund, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

11 975 000 kr

135 m²

6 rum

796 m² tomt

Villa på lättskött plan tomt med högt soligt läge helan dagen, om knappt 800 kvm. Villan har lugnt och attraktivt läge i Edsvikens idylliska villakvarter. Huset är välskött och rymmer stora och generösa umgängesytor. Trevligt kök med bra arbetsytor och matplats för upp till sex personer. Stort och ljust vardagsrum med ekparkettgolv, braskamin och utgång till terass och inglasat uterum med golvvärme i västerläge. Tre bra sovrum samt uthyrningsdel med arbetskök, vardagsrum, och sovrum. Vid entrén har ni även en altan under tak med söderläge och balkong ovanför. Vid ett taklyft har ni möjlighet att få ytterligare minst 60 kvm boyta. Huset har ett trivsamt läge med närhet till Edsvikens torg med bl.a. bageriet/fiket Gateau, gymmet Puls & Träning. Edsvikens gelateria ligger inom promenadavstånd. På ca 800 meters avstånd ligger Edsviken som sommartid erbjuder tennis, bad och båtliv och vintertid skridskoåkning. Utmed vattnet leder en vacker strandpromenad bort till Ulriksdals Slott och slottsträdgård. 600 meter till glass och Gatau. Välkomna till Anhaltsvägen 65A!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Myrvägen 21, Sollentuna, Sollentuna kommun
Myrvägen 21, Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Myrvägen 21, Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Myrvägen 21

Radhus
Sollentuna, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

4 975 000 kr

99 m²

5 rum

261 m² tomt

Trivsamt radhus i bra skick och med centralt läge nära Sollentuna centrum. Rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Tre, eller fyra, sovrum. Gott om förrådsutrymmen. Två badrum. Tomten rymmer tre uteplatser. En trälagd uteplats vid köket och som har morgonsol. En andra uteplats som ligger på en höjd en bit från huset och som har sol hela dagen. En tredje, stenlagd uteplats som är belägen vid entrén med västerläge, vilket ger eftermiddags- och kvällssol. Fjärrvärme och frånluftsventilation med låga driftskostnader. Garage i länga med förrådsdel samt parkering i området. Utmärkta kommunikationer. Cirka 12 minuters promenadväg till pendeltåget. Med pendeltåget når ni Stockholm central på cirka 15 minuter. Det är även nära till Järvafältet och Edsviken med fina promenadstigar längs med vattnet och i slottsparken.

 • Premium
Ledungsvägen 22, Södersätra, Sollentuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ledungsvägen 22, Södersätra, Sollentuna kommun, bild 2
Ledungsvägen 22, Södersätra, Sollentuna kommun, bild 3

Ledungsvägen 22

Tomt
Södersätra, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

4 300 000 kr

740 m² tomt

På uppdrag av Sollentuna Kommun har vi nu nöjet att förmedla försäljning av en villatomt i Väsjöområdet/Södersätra. Tomten erbjuds till privatpersoner för uppförande av Enfamiljsvilla i enlighet med gällande detaljplan, vilken medger en byggnadsyta i två plan om vardera 120 kvm och med en byggnadshöjd om 7 meter. Därutöver får ett eller flera uthus uppföras med en sammanlagd yta om 40 kvm. Tomten som har ett relativt högt läge är belägen nära Väsjön med närhet till Rösjöns vidsträckta naturreservat. Här har man också närhet till motionsspår, Väsjöbackens alpina anläggning och till en gångväg som tar dig till Edsbergs sportfält med fotbollsplan och tennishall. Via denna gångväg nås även busshållplatsen på Ribbings väg i Edsberg dit du promenerar på ca 10 minuter (900 m), busshållplats finns även i Södersätra (800 m). Gatukostnadsersättning är betald. Tillkommande kostnader: Anslutningsavgift VA :121 981 kr, elanslutning: 27 625 kr, lägenhetsavgift om 25 375 kr och fiber: 16 500 kr. Väsjöområdet är ett relativt nytt bostadsområdet beläget mellan Törnskogens- och Rösjöns naturreservat med närhet till 4 st sjöar varav Väsjön blir den centrala punkten i området med torg, parkstråk och strandpromenad. Mellan Väsjön och Edsberg finns Sportfältet som rustats upp och får nya funktioner för idrott, lek och rekreation. Utbyggnaden av skolor och service i Väsjön planeras och sker i takt med inflyttningen i området. I de planer som finns just nu ingår bland annat förslag på två förskolor och en skola. FÖRSÄLJNINGSVILLKOR Då Sollentuna Kommun vill försäkra sig om att tomten bebyggs med en 1-familjsvilla, och inte med ett parhus eller en byggnad ingående i en bostadsrättsförening, kommer tillträde till fastigheten först kunna ske efter det att bygglov beviljats för uppförande av en 1-familjsvilla. För vidare information om villkoren, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Läs gärna mer om området på kommunens hemsida: https://www.sollentuna.se/sv/vasjon

 • Premium
Stridsborgsvägen 2, Rotebro, Sollentuna kommun

Stridsborgsvägen 2

Villa
Rotebro, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

5 975 000 kr

128 m²

9 rum

1 420 m² tomt

Villa med till stora delar naturtomt och gränsande mot skogsdunge. Huset har god potential. Idag har huset enkel standard och visst renoveringsbehov. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata. Fem sovrum, vardagsrum med öppen spis. Matrum i vinkel till vardagsrummet. Helkaklat duschrum och wc med golvvärme. Kontor och hobbyrum/gillestuga. Garage och uthyrningsdel.

 • Plus
 • Uteplats
Lomvägen 65, BV, Kärrdal, Sollentuna kommun
 • Sön 4 jun

Lomvägen 65, BV

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

2 795 000 kr

83 m²

3 rum

4 747 kr/mån

33 675 kr/m²

Välkommen till Lomvägen 65 och denna härliga lägenhet med egen entré på markplan. Bostaden erbjuder två uteplatser och ett fantastiskt gavelläge, vilket ger både insynsskydd och en skön radhuskänsla. Bostaden omges av grönskande träd och buskar och det unika gavelläget ger bostaden ett otroligt ljusinsläpp. Invändigt finner du hall med plats för avhängning. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng såväl som annat möblemang. Intill ett av sovrummen finns en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Stilrent och helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2022. Arbetskök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för en större soffgrupp och utgång till uteplats i soligt sydvästläge. I vardagsrummet finns det även plats för matgrupp vid gavelfönstret som har utsikt över lummig grönska. Kärrdal är ett lugnt och omtyckt område med eget centrum, där ni finner bl.a. mataffär, restauranger och kemtvätt. Ni har även närhet till skola, barnomsorg och vacker natur. Intill Kärrdal ligger Rösjöns friluftsområde med bad, fina promenadstråk och motionsspår där ni vintertid kan ägna er åt både långfärdsskridskor och längdskidor. Åker du kommunalt tar du buss 607 från Danderyds sjukhus, Mörby Centrum eller Sollentuna station, eller buss 627 från Sollentuna station. I området finns två hållplatser; Sjöberg centrum och Norra Kärrdal.

 • Plus
 • Uteplats
Malmvägen 14C, Sollentuna, Sollentuna kommun
 • Sön 4 jun kl 12:15

Malmvägen 14C

Lägenhet
Sollentuna, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

2 395 000 kr

75 m²

3 rum

3 201 kr/mån

31 933 kr/m²

* Centralt * Balkong * Stambytt badrum * Låg avgift * Källarförråd Välkommen till denna 3a om 75kvm med genomgående ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck. Här möts du av en välkomnande hall med förvaring- och avhängningsmöjligheter. Till vänster av hallen har du bostadens kök som är utrustat med ugn, spis, kyl, frys och diskmaskin. Här ryms även en matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är rymligt och har gott om ljusinsläpp tack vare stora tilltagna fönster och balkongdörr. Här ryms en stor soffgrupp, TV och annat möblemang. Från vardagsrummet når du bostadens balkong i österläge, här kan du njuta av solen och en kopp kaffe på morgonen. Bostaden har även två sovrum, första sovrummet har plats för en dubbelsäng och garderober. Det andra sovrummet har plats för en enkelsäng, arbetsplats, förvaring samt annat möblemang. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Solbackavägen 23A, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Sön 4 jun

Solbackavägen 23A

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

1 849 000 kr

27 m²

2 rum

1 827 kr/mån

68 481 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva det enda attefallshuset i området som har två rum! * P-plats precis utanför bostaden, ingår i avgiften! * Låg avgift * Separat sovrum med robust skjutdörr * Uteplats och egen gräsmatta i sydvästläge * Rymligt förråd som tillhör bostaden * Här bor du centralt i ett lugnt och härligt villaområde Med bästa läge i lugna och härliga villakvarter finner vi Solbackavägen 23A med en stor altan och gräsmatta med sol från sen förmiddag till sen kväll, ett modernt och optimalt planerat attefallshus om 27m² i populära Häggvik! Här bor man med närhet till både matbutiker, vatten och natur samt att det enbart är en kortare promenad till Häggviks tågstation som tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Huset är i absolut toppskick och man får alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Ett fullt utrustat kök med goda arbetsytor, ett stort helkaklat badrum utrustat med kombimaskin. Ett sovrum som rymmer säng och en kontorsplats. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 7