Mäklare Mikael Holmberg

Mikael Holmberg

Om mig

Med över 27 års erfarenhet som mäklare i Sollentuna kan jag bostadsmarknaden i Sollentuna. Jag jobbar med villor, radhus och bostadsrätter. Med en stark drivkraft att göra mitt bästa och med min erfarenhet och mitt breda kontaktnät, kombinerat med Sveriges starkaste varumärke, ger jag den bästa garantin för en riktigt bra bostadsaffär. Jag bor även i Sollentuna med min familj och har god kännedom om kommunen. Svensk Fastighetsförmedling är en rikstäckande mäklarkedja med över 80 års erfarenhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kornettvägen 19, Sollentuna, Sollentuna kommun

Kornettvägen 19

Villa
Sollentuna, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
6 995 000 kr
110 + 110 m²
7 rum
1 310,7 m² tomt

Villa med stor tomt som gränsar mot skogsdunge. Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område i populära Viby. Den har nära till såväl skola och buss som grönområden. Hus med god potential. Idag har huset enkel standard och renoveringsbehov. Två sovrum, vardagsrum med öppen spis. Matrum i anslutning till köket. Helkaklat duschrum och wc. Helt souterrängplan med garage. Perfekt villa för den som driver någon form av mindre verksamhet. Souterrängplanet har egen ingång. Kan även enkelt göras om till lägenhet/extra rum eller företagsdel.

  • Balkong
Stridsborgsvägen 2, Rotebro, Sollentuna kommun

Stridsborgsvägen 2

Villa
Rotebro, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
5 975 000 kr
128 + 89 m²
9 rum
1 420 m² tomt

Villa med till stora delar naturtomt och gränsande mot skogsdunge. Huset har god potential. Idag har huset enkel standard och visst renoveringsbehov. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata. Fem sovrum, vardagsrum med öppen spis. Matrum i vinkel till vardagsrummet. Helkaklat duschrum och wc med golvvärme. Kontor och hobbyrum/gillestuga. Garage och uthyrningsdel.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2