Mäklare Carl Vestersköld

Carl Vestersköld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Porsvägen 276, Vaxmora, Sollentuna kommun
  • Sön 10 mar kl 13:00
Porsvägen 276, Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 2
Porsvägen 276, Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 3

Porsvägen 276

Radhus
Vaxmora, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
4 650 000 kr
128 + 12 m²
5 rum
510 m² tomt

Välkommen till det perfekta hemmet för en barnfamilj i det lugna och barnvänliga området Törnskogen i Sollentuna. Detta charmiga parhus erbjuder alla bekvämligheter och utrymmen som en växande familj behöver. Redan när du kliver in genom dörren möts du av en ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Härifrån leds man på ett naturligt sätt till det rymliga och fullt utrustade köket, där hela familjen kan samlas för måltider vid matplatsen för 4-6 personer. Det generösa vardagsrummet lockar med sina stora fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus och erbjuder en underbar utsikt över den skyddade baksidan. Härifrån når du även den stora trädäckade altanen. Sydvästläget med sol från morgon till kväll gör det till den perfekta platsen för såväl frukostar, som utomhusmiddagar och avkoppling. På den härliga skyddade tomten finns plommonträd, rabarber, vinbärsbuskar och smultron. Huset rymmer totalt fyra sovrum (som enkelt kan bli fem), perfekt för att ge varje familjemedlem sin egen personliga plats. Två badrum och en praktisk klädkammare ger också gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en tvättstuga och ett rejält förråd med separat entré, vilket ger extra flexibilitet och utrymme att organisera dina ägodelar. Huset har fasadbelysning som styrs dels av mörker/ljus, men också via app samt på baksidan finns även rörelseaktiverade strålkastare. Förutom att vara välutrustat erbjuder detta hem även praktiska fördelar som ett eget garage i länga och parkering utomhus. Och för miljömedvetna familjer är elbilsladdning i garaget planerat till sommaren. Hela samfälligheten är uppdelad i områden, och varje område har ett låst cykelförråd att tillgå. Det finns även en yta för cyklar med cykelställ precis vid entrén till huset. Föreningen har dessutom trädgårdstillbehör som man kan låna såsom gräsklippare, häcksaxar, skottkärror etc. Området Törnskogen är känt för sin fantastiska natur med närhet till naturreservat och vandringsleder. Du kan njuta av Norrvikens vatten med bad på sommaren och långfärdsskridskor på vintern. Dessutom finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive matbutiker, gym, förskolor och skolor. Detta är verkligen ett hem att trivas i, med sina fyra sovrum, goda sällskapsytor och generösa förvaringsmöjligheter. Missa inte chansen att ge din familj det perfekta boendet i detta underbara hus på Porsvägen 276. Välkommen hem!

  • Premium
Lomvägen 653, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 653

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 224 kr/mån
37 000 kr/m²

Varmt välkomna till Lomvägen 653 och denna öppna och idealiskt planerade etta om 35m² med en altan i härligt sydvästläge med solläge från morgon till kväll! Öppna ytor med ett välutrustat kök i anslutning till det rymliga vardagsrummet. Fint renoverat duschrum med wc, duschhörna och tvättställ. Detta är en perfekt första bostad eller ett alldeles utmärkt studentboende då det ligger bra till med goda kommunikationer in till city, både via Danderyd och via Sollentuna. Välkomna till en bostad att trivas i!

Nordmannavägen 11, Södersätra, Sollentuna kommun

Nordmannavägen 11

Tomt
Södersätra, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
5 000 000 kr
835 m² tomt

Nu säljs en av de sista tomterna i hjärtat av Södersättra. På en skafttomt på lugna Nordmannavägen ligger denna byggklara tomt, som efter avstyckning kommer att vara drygt 800 kvm. Med den generösa byggrätten kan man bygga i två plan om 120 kvm vardera plus en komplementbyggnad om 40 kvm. Tomten är dessutom lätt kuperad och kan eventuellt vara lämplig för en souterrängvåning. Eftersom tomten är bebyggd (med ett litet, rivningsfärdigt hus) kan den belånas med bolån, vilket är väsentligt billigare än byggnadskreditiv. Välkommen på visning!

Visar alla 3