Mäklare Jonas Franzén

Jonas Franzén

Om mig

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni skall ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare, det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan, förhoppningsvis till mig. Min ambition som just er mäklare inför uppdraget att sälja er bostad, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och ert unika läge. Jag vill jobba på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 56, 1 tr, Huvudsta, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Storgatan 56, 1 tr, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Storgatan 56, 1 tr, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Storgatan 56, 1 tr

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
4 195 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/8
4 632 kr/mån
46 099 kr/m²

Med ett stenkast från tunnelbanan finns denna mycket välplanerade och trivsamma 4:a! Tre stora sovrum som alla har plats för dubbelsäng, badrum med badkar samt en separat WC. Luftigt vardagsrum med utrymme för både soffa och matplats samt utgång till den inglasade balkongen i soligt sydväst läge! Fantastiskt kök med full maskinell utrustning samt matplats för 6 personer. Lägenheten har ett naturnära läge med direkt tillgång till grönområden utan störande trafik, perfekt för avkoppling och promenader längs vackra stråk. Omgivningen bjuder på gott om möjligheter för hela familjen att umgås och utforska: Huvudsta Ridklubb, Augustendals 4H-gård, vattenaktiviteter vid Pampas Marina Kajak & SUP, sola och bada direkt i Mälaren vid Huvudsta strandbad eller i simbassängerna i Huvudstabadet. På promenadavstånd finner ni även ett gediget restaurang- och caféutbud med sjöutsikt med bl.a. Pampas Marina skärgårdskrog ”K4” och Restaurang Grodhavet. Med närheten till kommunikationer, endast ett stenkast från tunnelbanan, är det enkelt att ta sig till och från jobbet och utforska resten av staden. Vackra och väl underhållna cykelbanor och löparspår efter Mälaren tar dig snabbt och miljövänligt in till city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Postgränd 2, plan 1, Gamla Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Postgränd 2, plan 1

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
3 050 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/4
2 856 kr/mån
80 263 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR ATT BOKA TID! Sällsynt tillfälle att förvärva en nyproducerad 2:a om 38 kvm i vacker sekelskiftesfastighet på attraktiv adress i Gamla Råsunda. Totalrenoverad under 2019 med bevarade detaljer och högkvalitativa materialval. Genomgående ljusa väggar och fina trägolv. Bra sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen disposition. Inbjudande hall med platsbyggda förvaringslösningar och gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna. Köket är stilrent med moderna luckor och full maskinell utrustning. Rymligt badrum i absoluta toppskick. Ljust sovrum med plats för förvaring. Från vardagsrummet når man uteplatsen som är rymlig och fungerar som ett extra rum sommartid. Uteplatsen ägs av föreningen men disponeras av bostadsrättsinnehavaren. Med sitt attraktiva läge och nyrenoverade skick är bostaden ett eftertraktat alternativ för de som vill ha den omedelbara närheten till Stockholms innerstad men med den unika och genuina småstadskänsla som Råsunda erbjuder. Njut av att bo med direkt närhet till det mesta, såsom bra närservice, restauranger, grönskande omgivningar och fina Råstasjön. Dessutom optimala kommunikationer med buss precis utanför huset som går in till Vasastan och kort promenad till tunnelbanans blåa linje. Varmt välkomna till Postgränd 2!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2