Mäklare Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Om mig

Här har ni en fastighetsmäklare som har jobbat på Kungsholmen i 8 år och som tidigare varit bosatt i Fredhäll på Kungsholmen i många år. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan området. I många år har jag toppat topplistorna på Kungsholmen och i Fredhäll som den mest anlitade och rekommenderande mäklaren. Jag brinner verkligen för mitt yrke som fastighetsmäklare och har ett stort engagemang för varje enskild affär. Välkommen att kontakta mig för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ernst Ahlgrens Väg 5, 2tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Ernst Ahlgrens Väg 5, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2
2 468 kr/mån
86 711 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad, ljus och stilren tvåa i fantastiska Fredhäll! Här finner du ett bra kök med diskmaskin och ett luftigt och ljust vardagsrum med stort fönster för ljusinsläpp. Här finns också ett rymligt sovrum med plats för större säng och förvaring samt en välkomnande hall. Lägenheten erbjuder dig också ett fräscht badrum. Här finner du fina 30-tals detaljer som fina golv och charmiga fönster som matchas med ny och modern stil. Här bor du i en stor, trygg och stabil förening på bästa adress. Denna lägenhet passar perfekt för både par och en person! Bostaden är belägen nära ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

Fleminggatan 60, 1tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00

Fleminggatan 60, 1tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
5 695 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 1
4 992 kr/mån
87 615 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, rymliga och välplanerade tvåa. Här erbjuds du en välkomnande hall, ett ljust vardagsrum med plats för både matplats och soffa samt ett trevligt kök. Här finns också ett fräscht och modernt badrum samt ett rymligt sovrum med plats för större säng och förvaringsmöjligheter i garderober. Här finns rymliga ytor och högt i tak. Här bor du i närheten till allt vad Kungsholmen har att erbjuda. Här bor du nära Västermalmsgallerian, caféer och restauranger. I närheten finns även flertalet matbutiker, apotek, systembolag, post och bankservice. På promenadavstånd nås vackra Norr mälarstrand med de vackra promenadstråken runt mälaren och Smedsuddsbadet. Här nere finner man även Trattorian, Orangeriet och Boule Bar. Kommunikationerna är ypperliga med tillgång och närhet till tunnelbanans gröna och blå linje samt bussar.

  • Plus
  • Hiss
Vitalisvägen 7, 2tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Vitalisvägen 7, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2
2 573 kr/mån
79 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och sociala minitvåa med öppen del mellan trevligt kök samt luftigt vardagsrum. Köket erbjuder dig goda arbetsytor, diskmaskin och bardisk mot vardagsrummet, vilket är perfekt för sociala tillställningar. Här finns också en rymlig hall med plats för förvaringsmöjligheter, matplats och byrå samt ett fräscht kaklat badrum. Lägenheten har också ett sovrum med plats för säng och fönster. Här bor du i en stabil och välskött förening! Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och till de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt och du har promenadavstånd till Hornsberg och Norr Mälarstrand. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge är det nära till både natur och stadspuls!

Orvar Odds Väg 2, 6tr, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 13:00
Orvar Odds Väg 2, 6tr, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Orvar Odds Väg 2, 6tr, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Orvar Odds Väg 2, 6tr

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 650 000 kr
34 m²
2 rum
vån 6
2 370 kr/mån
107 353 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa högt upp i huset med balkong i söderläge och mot vattnet. Här erbjuds du en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderober, ett trevligt vardagsrum med utgång mot lägenhetens fantastiska balkong med utsikt mot vattnet samt ett fräscht badrum. Här finns också ett fint kök samt ett välplanerat och mysigt sovrum med plats för säng och skrivbord. Föreningen har också en gemensam takterrass med fantastisk utsikt mot vattnet och som är lättillgänglig en våning ovanför. Du erbjuds också nyttjanderätt till ett vindsförråd. Bostaden är belägen intill de populära badklipporna och med närhet till den ljuvliga Fredhällsparken. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stagneliusvägen 23, 2tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Stagneliusvägen 23, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
2 995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2
2 837 kr/mån
85 571 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvåa med balkong. Här finns ett trevligt vardagsrum där du får plats med soffa med tillhörande möblemang, matplats och utgång till lägenhetens härliga balkong. Här finns också ett sovrum med plats för säng, ett fint kök och en bra hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Lägenheten erbjuder också ett fräscht badrum. Här finns också en fantastisk gemensam takterrass för föreningens medlemmar! Här bor du nära stor matbutik, apoteket, systembolaget, flertalet caféer och några restauranger. Du bor också nära de populära Fredhällsklipporna, Rålambshovsparken och trevliga promenadstråk längs vattnet. Du har dessutom nära till tunnelbanan (Thorildsplan) och bussar utanför på gatan och vid Västerbroplan. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Balkong
  • Hiss
Stagneliusvägen 26, 1,5tr, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Stagneliusvägen 26, 1,5tr

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 495 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 1
3 251 kr/mån
86 296 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa med social och öppen planlösning samt en härlig balkong i högt läge. Lägenheten har ett stilrent och snyggt kök med diskmaskin samt en öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för de sociala tillställningarna. Vardagsrummet ger plats för matplats och soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du sedan lägenhetens mysiga balkong vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Modern industriglasdörr skiljer köket från sovrummet, i vilket det finns plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. I lägenheten finns även ett fräscht badrum med golvvärme samt tvättmaskin. Den rymliga hallen ger god plats för avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i garderob. Föreningen har också gemensamma takterrasser för föreningens medlemmar! Här bor du nära stor matbutik, gym, apotek, systembolaget, flertalet caféer och restauranger. Du bor också nära de populära Fredhällsklipporna, Rålambshovsparken och trevliga promenadstråk längs vattnet. Du har dessutom nära till tunnelbanan (Thorildsplan) och bussar utanför på gatan och vid Västerbroplan. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Balkong
  • Hiss
Stagneliusvägen 38, 4tr, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Stagneliusvägen 38, 4tr, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Stagneliusvägen 38, 4tr, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Stagneliusvägen 38, 4tr

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4
2 551 kr/mån
71 977 kr/m²

Välkommen till denna vackra och välplanerade tvåa i en skuldfri förening! Här finns ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Köket är väl bevarat med många vackra skåp, bibehållna funkisdetaljer och ett uppfällbart bord med plats för frukostmåltid. Du erbjuds också ett rymligt sovrum där såväl säng, förvaring och skrivbord får plats, en rymlig välkomnande hall med två ordentliga garderober samt ett vitkaklat badrum. Föreningen har också en möblerad takterrass med möjlighet till måltider och skön avkoppling och här bor du i en förening som just nu är obelånad. I underbara Fredhäll är det nära till både natur och stadspuls. Här hittar du de populära badklipporna, mysiga promenadstråk, parker, restauranger och fik. Tunnelbana finns på gångavstånd och likaså hittar du serviceutbud som mataffär, systembolag och apotek i närområdet.

  • Premium
  • Hiss
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 7

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0,5
2 643 kr/mån
92 561 kr/m²

Accepterat pris 3 795 000 - Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna fina och optimalt planerade tvåa med en härlig balkong. Här finner du ett ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten erbjuder dig också ett fint kök med diskmaskin, ett fräscht badrum med tvättmaskin samt en bra hall med förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör också nyttjanderätt till ett vindsförråd på 6 kvm. Här bor du i en stabil och bra förening. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge är det nära till både natur och stadspuls!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8