Mäklare Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Om mig

Här har ni en fastighetsmäklare som har jobbat på Kungsholmen i 8 år och som tidigare varit bosatt i Fredhäll på Kungsholmen i många år. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan området. I många år har jag toppat topplistorna på Kungsholmen och i Fredhäll som den mest anlitade och rekommenderande mäklaren. Jag brinner verkligen för mitt yrke som fastighetsmäklare och har ett stort engagemang för varje enskild affär. Välkommen att kontakta mig för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stagneliusvägen 38, 4tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
 • Ons 17 apr kl 18:00
Stagneliusvägen 38, 4tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Stagneliusvägen 38, 4tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Stagneliusvägen 38, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4
2 551 kr/mån
71 977 kr/m²

Välkommen till denna vackra och välplanerade tvåa i en skuldfri förening! Här finns ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Köket är väl bevarat med många vackra skåp, bibehållna funkisdetaljer och ett uppfällbart bord med plats för frukostmåltid. Du erbjuds också ett rymligt sovrum där såväl säng, förvaring och skrivbord får plats, en rymlig välkomnande hall med två ordentliga garderober samt ett vitkaklat badrum. Föreningen har också en möblerad takterrass med möjlighet till måltider och skön avkoppling och här bor du i en förening som just nu är obelånad. I underbara Fredhäll är det nära till både natur och stadspuls. Här hittar du de populära badklipporna, mysiga promenadstråk, parker, restauranger och fik. Tunnelbana finns på gångavstånd och likaså hittar du serviceutbud som mataffär, systembolag och apotek i närområdet.

 • Premium
 • Hiss
Sankt Göransgatan 133, 6tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 133, 6tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
6 750 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6
3 530 kr/mån
103 846 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåa med balkong och med magiskt läge! Här finner du ett trevligt kök med fint ljusinsläpp och med öppning mot ljust och trevligt vardagsrum. Från vardagsrummet når du sedan lägenhetens fantastiska balkong som ligger i högt och fint läge. Lägenheten har även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Här erbjuds du också ett rymligt och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderober. Här finns också chans till en trea, se den alternativa planlösningen. Här bor du i närheten till allt vad Kungsholmen har att erbjuda. Här bor du nära Västermalmsgallerian, caféer och restauranger. I närheten finns även flertalet matbutiker, apotek, systembolag, post och bankservice. På promenadavstånd nås vackra Norr mälarstrand med de vackra promenadstråken runt mälaren och Smedsuddsbadet. Här nere finner man även Trattorian, Orangeriet och Boule Bar. Kommunikationerna är ypperliga med tillgång och närhet till tunnelbanans gröna och blå linje samt bussar.

 • Balkong
 • Hiss
Fridhemsgatan 14A, 2tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fridhemsgatan 14A, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 950 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2
3 179 kr/mån
87 778 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa i fint skick och med öppen planlösning. Här erbjuds du ett fint kök i stilrent utförande med diskmaskin. Köket har sedan öppen planlösning mot ljust och luftigt vardagsrum, perfekt för de sociala tillställningarna. Från vardagsrummet når du lägenhetens mysiga sovrum med plats för säng och med ljusinsläpp från fönster. Du erbjuds också en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett fräscht kaklat badrum med tvättmaskin. Med ypperligt läge på Kungsholmen finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan, samt till Rålambshovsparken och härliga promenad- och joggingstråk vid Norr Mälarstrand.

 • Plus
 • Hiss
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 7

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0
2 643 kr/mån
87 683 kr/m²

Välkommen till denna fina och optimalt planerade tvåa med en härlig balkong. Här finner du ett ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten erbjuder dig också ett fint kök med diskmaskin, ett fräscht badrum med tvättmaskin samt en bra hall med förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör också nyttjanderätt till ett vindsförråd på 6 kvm. Här bor du i en stabil och bra förening. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge är det nära till både natur och stadspuls!

 • Premium
 • Balkong
Stagneliusvägen 28, Fredhäll, Stockholms kommun

Stagneliusvägen 28

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 0
3 489 kr/mån
75 978 kr/m²

Accepterat pris - 3 495 000 - Först till kvarn - Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvåa i hörnläge med balkong! Här finns ett ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot ett ljust vardagsrum. Vardagsrummet ligger i fint hörnläge, vilket erbjuder dig ett fint ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Här finns också ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum. Lägenheten har också en välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i garderober. Föreningen har också fantastiska gemensamma takterrasser som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor du nära matbutik, apoteket, systembolaget osv. Du bor också nära de populära Fredhällsklipporna, Rålambshovsparken och trevliga promenadspråk. Du har dessutom nära till tunnelbanan (Thorildsplan) och bussar utanför på gatan och vid Västerbroplan. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

 • Balkong
 • Hiss
Vitalisvägen 7, 1,5 tr, Fredhäll, Stockholms kommun

Vitalisvägen 7, 1,5 tr

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 295 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1
2 573 kr/mån
82 375 kr/m²

Accepterat pris - 3 295 000 - Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna välplanerade och ljusa 1,5:a med chans till minitvåa, se alternativ planlösning. Här erbjuds du ett boende med ett fräscht kök och öppen planlösning till vardagsrummet, perfekt för de sociala tillställningarna. I vardagsrummet får du plats med soffa med tillhörande möblemang och matplats. Du finner också en rymlig hall med plats för avhängningsmöjligheter och längre in i hallen en sovalkov med plats för säng. Lägenheten har också ett fräscht badrum. Här bor du i en stabil och välskött förening. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och till de populära badklipporna i Fredhäll. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt och du har promenadavstånd till Hornsberg Strand och Norr Mälarstrand. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge är det nära till både natur och stadspuls!

 • Plus

Visar alla 6