Mäklare Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fredhällsgatan 13, 1,5r, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Fredhällsgatan 13, 1,5r

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

3 895 000 kr

43 m²

2 rum

2 015 kr/mån

90 581 kr/m²

Här finner du en ljus och fantastisk tvåa med balkong mot innergården. Lägenheten erbjuder dig öppen planlösning mellan stilrent kök och ett ljust vardagsrum, vilket är perfekt för de sociala tillställningarna. Direkt när du kommer in i lägenheten möts du av lägenhetens höga standard som ger dig en välkomnande känsla. Här finns också ett mysigt sovrum med plats för större säng samt ett fräscht badrum. Lägenheten erbjuder dig också högt i tak, charmigt trägolv och fina 30-tals detaljer. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss och det råder goda parkeringsmöjligheter. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Balkong
Rålambsvägen 70, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Rålambsvägen 70

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

2 995 000 kr

36 m²

1 rum

2 539 kr/mån

83 194 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina etta i fint skick och med öppen planlösning. Lägenheten erbjuder dig en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderob och ett stilrent kök med diskmaskin. Köket har sedan en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet med plats för både säng och soffa med tillhörande möblemang. Perfekt och social lägenhet med dess öppna planlösning samt två fönster för fint ljusinsläpp. Lägenheten har också ett fräscht toalett- och duschrum. Bostaden är belägen nära Fredhällsparken och till de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populär. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. Unikt läge där du når tunnelbanan med ett par minuters gång. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Hiss
Alströmergatan 32P, 3/3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Alströmergatan 32P, 3/3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

3 995 000 kr

45 m²

2 rum

2 499 kr/mån

88 778 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvåa i fint skick som ligger högst upp i huset. Lägenheten erbjuder dig ett stilrent kök från 2022 med diskmaskin, ett fräscht badrum från 2021 med tvättmaskin och ett trevligt vardagsrum. Här finns också ett rymligt sovrum med plats för större säng samt en välkomnande hall med trevlig insyn över lägenheten. Lägenheten har också gott om förvaring då det finns två djupa garderober, utrymme över serveringsskåp, städskåp och kyl/frys. Denna lägenhet har markiser och då huset är k-märkt är det inte ok att montera upp nya så det är en trevlig bonus. Lägenheten ligger mot en lugn och fin innergård. Lägenheten har även persienner som är bytta 2021 och det finns även säkerhetsdörr. Här finns också nyttjanderätten till ett vindsförråd som ligger en trappa upp. I denna port finns även grind-entré direkt vi korsningen Gjutargatan/Alströmergatan, så man behöver inte gå runt till stora entrén om man kommer från tunnelbanan. Källsortering finns på innegård vilket är väldigt bra och varje månad finns också en container för att slänga tex möbler. Föreningen har också ett fast elnät som är bundet + rörligt som läggs till kvartalsvis. Här bor ni i vackra Brf Färjan, en stabil och god förening med en av Stockholms finaste innergårdar där man under sommartid kan njuta av den porlande fontänen, stora gräsytor och en exklusiv sällskapsdel med trädäck för grillkvällar med familj och vänner. För den händige tillhandahåller även föreningen ett hobbyrum där man kan utföra mindre bygg- och renoveringsprojekt. Bostadens fantastiska läge erbjuder även bara några minuters gångavstånd från Karlbergskanalen samt dess promenad- och joggingstråk där man en varm sommardag kan promenera ner till Hornsbergs strands härliga badbryggor för att ta ett svalkande dopp. Varför inte köpa en glass på Fryst som är kända för sin goda hemmagjorda glass beläget på Kungsholms strand. För shoppingsugna ligger bostaden på ett perfekt gångavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian som utöver klädbutiker även har ett brett utbud av restauranger, caféer och barer samt välsorterade mataffärer så som Ica, Coop, Willys, Lidl m.m. Goda kommunikationer från Fridhemsplan där både innerstadsbussar och flygbussar till Arlanda och Bromma går samt tunnelbanans gröna och blåa linje.

  • Plus
Frödingsvägen 4, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Frödingsvägen 4

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

3 695 000 kr

49 m²

2.5 rum

2 957 kr/mån

75 408 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - 3 695 000 - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Här erbjuds du en välplanerad, ljus och trevlig 2,5:a i fantastiska Fredhäll! Varje kvadratmeter har utnyttjats i denna bostad. I anslutning till det vackra orginalköket finns ett extra rum som du kan använda som matrum, sovrum, kontor, gästrum eller barnrum. Här finns även ett ljust vardagsrum och en sovdel med plats för större säng. Lägenheten har också en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett fräscht badrum. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns flera mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populär. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

Visar alla 4