Mäklare Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Om mig

Här har ni en fastighetsmäklare som har jobbat på Kungsholmen i 8 år och som tidigare varit bosatt i Fredhäll på Kungsholmen i många år. Detta bidrar till att jag har en mycket god lokalkännedom och kan området. I många år har jag toppat topplistorna på Kungsholmen och i Fredhäll som den mest anlitade och rekommenderande mäklaren. Jag brinner verkligen för mitt yrke som fastighetsmäklare och har ett stort engagemang för varje enskild affär. Välkommen att kontakta mig för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stagneliusvägen 26, 1,5tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Stagneliusvägen 26, 1,5tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 495 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 1
3 251 kr/mån
86 296 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa med social och öppen planlösning samt en härlig balkong i högt läge. Lägenheten har ett stilrent och snyggt kök med diskmaskin samt en öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för de sociala tillställningarna. Vardagsrummet ger plats för matplats och soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du sedan lägenhetens mysiga balkong vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Modern industriglasdörr skiljer köket från sovrummet, i vilket det finns plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. I lägenheten finns även ett fräscht badrum med golvvärme samt tvättmaskin. Den rymliga hallen ger god plats för avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i garderob. Föreningen har också gemensamma takterrasser för föreningens medlemmar! Här bor du nära stor matbutik, gym, apotek, systembolaget, flertalet caféer och restauranger. Du bor också nära de populära Fredhällsklipporna, Rålambshovsparken och trevliga promenadstråk längs vattnet. Du har dessutom nära till tunnelbanan (Thorildsplan) och bussar utanför på gatan och vid Västerbroplan. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Balkong
  • Hiss
Stagneliusvägen 38, 4tr, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:00
Stagneliusvägen 38, 4tr, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Stagneliusvägen 38, 4tr, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Stagneliusvägen 38, 4tr

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4
2 551 kr/mån
71 977 kr/m²

Välkommen till denna vackra och välplanerade tvåa i en skuldfri förening! Här finns ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Köket är väl bevarat med många vackra skåp, bibehållna funkisdetaljer och ett uppfällbart bord med plats för frukostmåltid. Du erbjuds också ett rymligt sovrum där såväl säng, förvaring och skrivbord får plats, en rymlig välkomnande hall med två ordentliga garderober samt ett vitkaklat badrum. Föreningen har också en möblerad takterrass med möjlighet till måltider och skön avkoppling och här bor du i en förening som just nu är obelånad. I underbara Fredhäll är det nära till både natur och stadspuls. Här hittar du de populära badklipporna, mysiga promenadstråk, parker, restauranger och fik. Tunnelbana finns på gångavstånd och likaså hittar du serviceutbud som mataffär, systembolag och apotek i närområdet.

  • Premium
  • Hiss
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 7, Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 7

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0,5
2 643 kr/mån
92 561 kr/m²

Accepterat pris 3 795 000 - Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna fina och optimalt planerade tvåa med en härlig balkong. Här finner du ett ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten erbjuder dig också ett fint kök med diskmaskin, ett fräscht badrum med tvättmaskin samt en bra hall med förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör också nyttjanderätt till ett vindsförråd på 6 kvm. Här bor du i en stabil och bra förening. Bostaden är belägen nära den ljuvliga Fredhällsparken och de populära badklipporna. I området finns ett flertal mysiga caféer och kvarterskrogar varav Solstugan är mycket populärt. Du har dessutom gångavstånd till både tunnelbana och buss. I detta perfekta läge är det nära till både natur och stadspuls!

  • Premium
  • Balkong
Stagneliusvägen 28, Fredhäll, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Stagneliusvägen 28

Lägenhet
Fredhäll, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen
3 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 0
3 489 kr/mån
75 978 kr/m²

Accepterat pris - 3 495 000 - Först till kvarn - Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvåa i hörnläge med balkong! Här finns ett ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot ett ljust vardagsrum. Vardagsrummet ligger i fint hörnläge, vilket erbjuder dig ett fint ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Här finns också ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum. Lägenheten har också en välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i garderober. Föreningen har också fantastiska gemensamma takterrasser som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor du nära matbutik, apoteket, systembolaget osv. Du bor också nära de populära Fredhällsklipporna, Rålambshovsparken och trevliga promenadspråk. Du har dessutom nära till tunnelbanan (Thorildsplan) och bussar utanför på gatan och vid Västerbroplan. I detta perfekta läge har du nära till både natur och stadspuls!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4