Mäklare Fredrik Brunned

Fredrik Brunned

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Luntmakargatan 36, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00

Luntmakargatan 36

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

4 895 000 kr

62 m²

2 rum

3 156 kr/mån

78 952 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet på 2 rok om 62 kvm på fantastiska Luntmakargatan. Här finns attribut som stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde i lägenheten, smarta förvaringslösningar i samtliga rum och ett fantastisk walk in closet. Lägenheten har en mycket social planlösning där vardagsrummet och köket bjuder in till många trevliga middagsbjudningar framöver med plats för stora sällskap. Det finns även god plats för en arbetshörna. Sovrummet är mycket välplanerade och rymmer en dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Dessa 62 kvadratmeter har fördelats med yttersta eftertanke och precision vilket ger en fantastisk känsla av ljus, rymd och funktionalitet. Nya markiser installerades i samband med balkongrenoveringen. Det attraktiva läget har allt som Stockholms innerstad kan erbjuda. I närheten hittar du många populära restauranger, gym och runt hörnet finns Coop Sveavägen, en återvinningsstation och Systembolaget. Handelshögskolan ligger ett stenkast bort och du tar dig även smidigt till Stockholms universitet. Kommunikationsmöjligheterna är bästa tänkbara med Rådmansgatans tunnelbanestation runt kvarteret och endast en kvarts promenad till Centralstationen och Arlanda Express. Även Odenplan ligger i närheten, där du finner pendeltåg samt City-bussar som tar dig till stadens alla hörn och kanter. Dessutom tar du dig enkelt ut på motorvägen med bil eller taxi. Området gränsar till Norrmalm och Östermalm med shoppingstråk, lyxiga krogar, restauranger och barer runt Stureplan samt caféer och butiker längs Drottninggatan. Trots det centrala läget finns flera gröna oaser i närheten, såsom Vanadislunden, Humlegården och Vasaparken. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Brunned, 076-036 24 85 för mer information

  • Plus
  • Hiss
Fridhemsgatan 37, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fridhemsgatan 37

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

3 595 000 kr

41 m²

1 rum

2 186 kr/mån

87 683 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trevlig och välplanerad sekelskiftesetta om 41 kvm med genomgående planlösning. Här bor du högst upp i huset med ett lugnt och insynsskyddat läge. Lägenheten har ett flertal tidstypiska detaljer såsom den spatiösa takhöjden och det stora fönsterpartiet som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenhetens balkong erbjuder en fantastik utomhusmiljö. Bostaden har ett otroligt eftertraktat läge med tillgång till det bästa av två världar. Vattnet och fantastiska promenadstråk samt Fridhemsplan med all tänkbar service, restauranger, caféer och butiker. Även utmärkta kommunikationer med tunnelbanan direkt utanför porten samt ett stort antal bussar. Härifrån nås även Sankt Eriksplan inom några minuter gångavstånd.

  • Hiss
Sveavägen 83, 1 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Sveavägen 83, 1 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Vasastan

7 795 000 kr

87 m²

3 rum

2 550 kr/mån

89 598 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet på 3 rok om 87 kvm på Sveavägen. Här finns attribut och material så som stora fönster som skapar ett härligt ljusflöde i lägenheten, smarta förvaringslösningar samt rymliga rum. Lägenheten har en mycket social planlösning där vardagsrummet, med stort härligt fönsterparti, bjuder in till många trevliga middagsbjudningar framöver med plats för stora sällskap. Sovrummen är mycket välplanerade och rymmer en dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med wc, dusch/badkar samt vägghängt spegelskåp för bästa tänkbara förvaringsmöjligheter. Dessa 87 kvadratmeter har fördelats med yttersta eftertanke och precision vilket ger en fantastisk känsla av ljus, rymd och funktionalitet. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha det bästa av två världar, närhet till både Stockholms citypuls och lugna, vackra grönområden. Här kan du njuta av ett stort utbud av kaféer och restauranger med mat från många olika delar av världen men även knalla några extra steg för att nå populära Stureplan. Gångavstånd till grönområden så som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken med dess omtalade promenadstråk och badmöjligheter men även Vasaparken och dess härliga atmosfär. Tillsammans med det härliga centrala läget med direkt närhet och gångavstånd till city samt för den bilburna, perfekt beläget med nära utfart mot både E4:an och E18, är läget optimalt. Kommunikationsmöjligheterna är de bästa tänkbara med Odenplan alldeles runt hörnet med både tunnelbana, pendeltåg samt citybussar som tar dig till stadens alla hörn och kanter. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 3